Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αχ κοριτσια σημερα θα γκρινιαζξω εγω σας ειπα δεν ειμαι καλα θυμηθηκα κι αυτα και ειμαι χαλια

δεν αγχωνομαι για το αν θα μεινω η ποτε εγκυος εξαλλου εχω ενα γερο παιδακι αλλα φοβαμαι το μετα αν μου τυχει ξανα δεν θα το αντεξω αλλα δεν μπορω να στερησω απο την μικρη ενα αδερφακι που το ζητα καθε μερα......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι φυσικα πονουσε περισσοτερο απο σενα... Αχ μωρε Αννα, λες και δεν ειναι μανες γμτ... Τι σκυλες που είναι όμως! Πονανε μονο για τα δικα τους παιδια (καλά όχι ολες, η δικη μου είναι αστα να πανε) και οι νυφες ειναι ξενες... Μακαρι να μην γινουμε ετσι κι εμεις...

Αννουλα εχετε και οι δυο το στιγμα? Το ξερατε από πριν?

Αννα γιατί φοβασαι μην μεινεις εγκυος και δεν παει καλά όπως η δευτερη εγκυμοσυνη, και δεν σκεφτεσαι οτι θα μεινεις εγκυος και θα πανε ολα καλά οπως η πρώτη σου εγκυμοσύνη??? Γιατί δεν εστιάζεις στα θετικά και μένεις στα άσχημα? Ξεκολλα, όλα καλά θα πάνε...

και η μικρη μου λεει μαμα η μπεμπουλα μας εχει παρεα τον παππου στον ουρανο δεν ειναι μονη της μην στεναχωριεσαι

αχ θεε μου που εφτασα να με στηριζει η μικρη....

Ελα ρε!!! Απιστευτο, μωρέ δεν αξιζει να τα στεναχωρουμε κι αυτά... ψυχουλες μου, ποιος ξερει πως βιωνουν τις καταστασεις!!! Ωχ Θεε μου...

Διαφημίσεις

ναι φυσικα πονουσε περισσοτερο απο σενα... Αχ μωρε Αννα, λες και δεν ειναι μανες γμτ... Τι σκυλες που είναι όμως! Πονανε μονο για τα δικα τους παιδια (καλά όχι ολες, η δικη μου είναι αστα να πανε) και οι νυφες ειναι ξενες... Μακαρι να μην γινουμε ετσι κι εμεις...

Αννουλα εχετε και οι δυο το στιγμα? Το ξερατε από πριν?

Ναι το ξεραμε απο πριν και φυσικα η συμβουλη της ηταν να χωρησουμε αλλα ο αντρουλης μου ειπε και παιδια να μην κανουμε θα υιθετησουμε να σωθουν και αυτα απο τα ιδριματα

Και τωρα που το ξερετε τι επιλογες έχετε? Να μεινεις φυσιολογικα έγκυος και να το παρακολουθεις ή να κανεις εξωσωματικη που θα ξερεις εξ' αρχης ότι το παιδί είναι υγιές???

Ελα ρε!!! Απιστευτο, μωρέ δεν αξιζει να τα στεναχωρουμε κι αυτά... ψυχουλες μου, ποιος ξερει πως βιωνουν τις καταστασεις!!! Ωχ Θεε μου...

εγω δεν της ειπα τιποτα αλλα ειχα μεγαλη κοιλια και οταν ξεφουσκωσα το ειπε μονη της εγω δεν ελεγα τιποτα για να μην την στεναχωρησω.... παντα θετικα σκεφτομαι αλλα σημερα δεν ειμαι καλα συγνωμη αλλα ενιωσα ανετα και τα πα να ξεσκασω

Και τωρα που το ξερετε τι επιλογες έχετε? Να μεινεις φυσιολογικα έγκυος και να το παρακολουθεις ή να κανεις εξωσωματικη που θα ξερεις εξ' αρχης ότι το παιδί είναι υγιές???

Ο γιατρος μου θελει να προσπαθησουμε αλλη μια φορα φυσιολογικα αφου δεν εχω προβλημα συληψης και απλα θα περημενω μεχρι την 12 εβδομαδα να κανω την εξεταση και μετα περημενουμε τα αποτελεσματα

το θεμα της εξωσωματικης και αυτο δεν εισαι 100% σιγουρος οποτε ξαναπερνας την διαδηκασια υπαρχει ενα ποσοστο το δειγμα που περνουν στον προεμφυτευτηκο ελεγχο να μην ειναι χαρακτηρηστικο...... και υπαρχει ενα μικρο ποσοστο να πασχει το εμβρυο πολυ πιο μικρο απο το 25% που ειναι κανονικα ομως

Διαφημίσεις

α, μαλιστα, νομιζα οτι με την εξωσωματικη μηδενιζεται η πιθανοτητα της μεσογειακης αναιμιας... Παντως βρε παιδι μου ειναι και ποσο σοβαρα το παιρνει ο καθε γονιος! Ενας ξαδερφος του αντρα μου, ανακαλυπτει στο πρωτο του παιδι οτι παιζει πιθανοτητα 25% να γεννηθει το παιδι με κυστικη ινωση! Δεν ηξερε κανενας απο τους δυο οτι ειναι φορεας και το ανακαλυψαν τυχαια στην πρωτη εγκυμοσυνη (να φανταστεις εγω δεν ξερω καν αν ειμαι φορεας, στο φορουμ ανακαλυψα οτι δεν ειναι τοσο σπανιο οσο νομιζα)... Η τυπισσα δεν ηθελε καν να κανει αμνιο επειδή ήταν πολυ νέα (ήταν γύρω στα 23)!!! Και παθαμε ολοι πλακα... Μετά ξανακάνουν άλλο παιδάκι (πριν λιγο καιρο γεννησε) χωρις κανεναν φοβο πάλι, δεν ξερω καν αν εκανε αμνιο...

να σου πω επειδη στο παρεντς μιλαγα με μια κοπελα που νωσει η ιδια μου εδωσε πολυ κουραγιο και καπως μου πηρε και τις τυψεις αλλα μου ελεγε τι περναει και θεωρω οτι αφου εχουμε τα μεσα να μην κανουμε ανθρωπους που υποφερουν τοτε κανουμε οτι περναει απο το χερι μας δεν νομιζω οτι στην εποχη που ζουμε μπορεις να τα αφησεις ολα στην τυχη

Βεβαια θα μου πεις και αν καποιος δεν εχει την οικονομικη ανεση τι κανει?????Τα ταμεια δεν δικαιολογουν αυτην την εξεταση..... οταν πηγα στο ικα μου ειπαν μην την κανεις και λεω τι θα κανω τον σταυρο μου?????? μονο αυτη η εξεταση μας παει 1400

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...