Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αν πλενει λεει τι νομιζεις μονο μια φορα γεμιζει ο νεροχυτης την μερα?ουυυυυ κ 5 κ 6 φορες την μερα τοσα ατομα που ειμαστε εμεις συν οι αλλοι που ερχονται κεντρο διερχομενων εχει καταντησει αυτο το σπιτι

μωρε η μαυρη ολη μερα στο ποδι ειναι κ εξαλου μαγειρευει καθε μερα στον αντρα μου αυτο κανονικα επρεπε να το κανω εγω αλλα οταν ειμαι σπιτι ποτε δεν ερχεται εδω για φαι ειναι μακρια ενω η πεθερα διπλα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κ καθε μερα τον αντρα μου ταιζει κ εμενα οταν ειμαι κατω πραγματικα δεν εχω κανενα παραπονο ειναι καποιες φορες που με εκνευριζει αλλα πιστευω κ γω το ιδιο σε αυτην οταν μου αναφερει καθε φορα ποια εμεινε εγκυος στο χωριο ισως δεν εχει καταλαβει ποσο με ποναει αυτο το θεμα . ειναι εγκυος η ταδε παει για το τριτι ειναι εγκυος η αλλη παει για το δευτερο νιωθω αχριστη ελπιζω να καταλαβαινετε πως το εννοω?

ελα ελενη βρηκαμε ελλατωμα χαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

πες τα βρε αννουλα γιατί εγώ μετά θα βγω κακιά...

Ανδριανη πως και δεν σε ονομασαν Παρασκευη? Στο σπιτι μας την έχουμε για μεγαλη γιορτη, μην σου πω οτι την μυρτώ περισσοτερο παρασκευη την θεωρώ!!! Παντως δεν θα ξεχασω τα γενεθλια σου ποτε...

Διαφημίσεις

αν κ με εχει στηριξει στο θεμα των αποβολων εδω ηταν κ τις δυο φορες κ προσπαθουσε να μου δωσει κουραγιο ειδικα στην αποξεση ολη την ωρα μου ελεγε μη φοβασαι κ γω το χω κανει δεν πονας δεν καταλαβαινεις τπτ κ στο θεμα των εξετασεων μου ελεγε δεν εχεις τπτ αστους γιατρους να λενε ολα καλα θα πανε κανε εσυ με τον αντρα σου !!!!!!! ελευθερα αλλα το ελεγε με τροπο γιατι ντρεποταν μου ελεγε εσυ να εισαι ελευθερη χαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Δεν νομιζω να το θελει.....

εμενα που αν βλεπει καμια που της αρεσει λεει στον αντρα μου οριστε αυτη ειναι κοριτσι για σπιτι.......και εγω μπροστα εννοειτε αλλα ο αντρας μου απανταει τι να κανουμε ρε μανα αυτες δεν κανουν καλα κολπα...... γεια σου αντρουλη

Καλα Ανδριανη είναι απαραδεκτη η πεθερα!!! Θα επρεπε να της το βουλωσεις το στομα!!! Πλακα κάνω, δεν νομιζω η γυναικα να το κανει απο κακο, έχετε καλες σχεσεις αλλωστε εσεις... Ξερει για τις αποβολες? Για τις εξετάσεις? Αν γνωριζει σχετικά, αν ημουν στην θεση σου θα της μιλουσα για αυτό που κανει... να σταματησει να ειναι το ληξιαρχειο ειδικά σε εγκυμοσυνες γιατί πονάει!!!!

Καλα η δικη μου !@@#@#@#Ε ελεγε στον κοσμο ότι ειμαι στειρα!!! Ετσι ομως, χυμα και τσουβαλατα... Επειδη δεν εμεινα εγκυος παρα μονο κοντα στα δυο χρονια παντρεμενη... Η παπ@ρω... Μην τα θυμαμαι βραδιατικα και ξεσπασω στην πεθερα της Ανδριανης...

ελενη κανονικα ετσι επρεπε αλλα με εβγαλε ανδριανη γιατι την παρακαλεσε μια γριουλα στο χωριο που δεν ειχε παιδια ουτε αντρα ουτε κανεναν συγγενη να βγαλει το ονομα της αν ειμαι κοριτσι ε τοσα που εκανε η μανα μου δεχοταν κ παραγκελιες χαχαχαχαχα ευτηχως που δεν με εβγαλε γκολφο να λες της μανας της μεχρι που πεθανε αυτη γκολφο νομιζε πως με ελεγαν γιατι εννειται δεν ειχε ερθει σε κανενα βαφτηση δεν χωνευε τον μπαμπα μου ασε που νομιζω οτι δεν την ενδιεφερε καν η μανα μου (η βιολογικη της μαμα οχι η θετη)

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

κ καθε μερα τον αντρα μου ταιζει κ εμενα οταν ειμαι κατω πραγματικα δεν εχω κανενα παραπονο ειναι καποιες φορες που με εκνευριζει αλλα πιστευω κ γω το ιδιο σε αυτην οταν μου αναφερει καθε φορα ποια εμεινε εγκυος στο χωριο ισως δεν εχει καταλαβει ποσο με ποναει αυτο το θεμα . ειναι εγκυος η ταδε παει για το τριτι ειναι εγκυος η αλλη παει για το δευτερο νιωθω αχριστη ελπιζω να καταλαβαινετε πως το εννοω?

ελα ελενη βρηκαμε ελλατωμα χαχαχαχα

χαλοου το εγραψα!!!!!!! κοριτσακια αν φυγω αποτομα θα ειναι γιατι ηρθε ο αντρας μου να βαλω να φαμε κ θα ξαναρθω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Ε, τοτε σιγουρα δεν το λεει με κακια Ανδριανουλα! Μιλα της και πες της οτι σε ενοχλει... Απο χαζομαρα το κανουν, κατι να πουν...

δεν καταλαβα παιρνεις το μερος της τωρα?χαχαχαχαχαχαχαχ χιχιιχιχχιιχιχιχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

χαχαχαχα τωρα που ειπες για βιολογικη και θετη μανα, θυμηθηκα την άλλην φορα που προσπαθουσες να μας πεις για το σόι σου!!! Το διαβαζα, το ξαναδιαβαζα και δεν πηρα χαμπαρι... Με το κουφετακι ειχα γελασει παλι, που δεν καταλαβει Χριστό... χαχαχαχα, σου στελνω πμ...

χαλοου το εγραψα!!!!!!! κοριτσακια αν φυγω αποτομα θα ειναι γιατι ηρθε ο αντρας μου να βαλω να φαμε κ θα ξαναρθω

μαρη δεν το διαβασα, εγραφα το δικο μου!! Αμεσως να πεταχτεις... το διορθωσα απο κατω...

Δεν παιρνω το μερος της, θα σας κανω να σκοτωθειτε στο τελος, αλλα το αδικο δεν το θελω... Ειμαι ακριβοδικαιη...

το χειροτερο που μου χει κανει ειναι οταν εμαθα οτι τοδευτερο ειχε μεσογειακη εγω αλλου παταγα και αλλου ημουν και να πρεπει να κανω τον καραγκιοζη στην μικρη για να μην καταλαβει τιποτα τεσπα και με παιρνει τηλ την επομενη μερα και μου λεει αχ εγω ποναω πιο πολυ απο σενα.............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...