Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχ ελενη τωρα με βαζεις σε σκεψεις λες να με θελει μονο για χαμαλοδουλειες?χαχαχαχαχα την πατησες μου στελνει αυριο γυναικα να μου καθαρισει το σπιτι κ να μου ξεστρωσει χιχιχιχιχιχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

μμμμ σιγα το ενδιαφερον, το θεμα ειναι να ερχοταν εκεινη να βοηθησει, οχι να σου στειλει γυναικα να βοηθησει!!! Τι εννοεις με αυτο, οτι θα παρει τηλεφωνο να κανονισει να ερθει η γυναικα? Ετσι βοηθαω κι εγω! Επρεπε σημερα που ησουν ταραγμενη με το βρωμοποντικο να τσακιστει να ερθει να βοηθησει... Τεσπα, δεν θελω να σου βαζω λογια, ξερεις τι κυρια ειμαι!!!

Χαρα στο κουραγιο σου Ανδριανη, εγω δεν θα εμενα λεπτο στο σπιτι!!! Ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω!

Ουτε εγω εμεινα πηρα το παιδι και πηγα σοφιτα......

αλλα εχω πει ετσι και ξαναδω την κανω αντε απο κει εχω ολοκαινουριο σπιτι χαλκιδα και μενω στο κλουβι για να ειναι η κοντεσα στα ψηλα ουστ απο κει

πως καταλαβαινεις οτι ειναι σημερα? αννουλα αυριο οσο πιο νωρις βαλτον κατω και!!!!!! εξηγησε του το ονειρο χαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Ρε κοριτσια αυτο που ξερετε την ωορηξια σας με τρελλαινει... Χαμπαρι δεν εχω παρει τοσα χρονια τι μου γινεται... Εγω παλι εχω καθυστερηση και αρχιζει και μου την δινει... Μην αρχισετε, τιποτα δεν παιζει ειδικα αυτην την φορα, θα πρεπει ομως να παω στην γιατρο νωριτερα από οτι υπολογιζα... Και φυσικα ξερω τι θα μου πει... Τα νευρα μου!

Διαφημίσεις

Ανδριανη μπηκα στο προφιλ σου τωρα που γιναμε φιλες (καλα μαρη δεν εχεις καμμια φωτο εσυ?) και ειδα οτι γεννηθηκες την ημερα της Αγιας Παρασκευής!!! Ειναι η προστατιδά μου, και την μικρη Μυρτώ - Παρασκευη την λενε... Καθε χρονο κάνουμε αρτους εκεινη την μερα!!!

οχι μονο την στελνει αλλα την πληρωνει κιολας χαχαχα καθε τελος του μηνα ειναι αυτη που καθαριζει κ της πεθερας 350 τμ σπιτι δεν το καθαριζω εγω εγω τα βασικα κανω κανα πιατο κανα σκουπισμα αντε να βοηθησω κ στο γενικο λιγο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

φωτο δεν εχω γιατι δεν ξερω να βαζω εκει κ το αβαταρ αλλη μου το βαλε

ναι της αγιας παρασκευης ειμαι γεννημενη

οταν η μαμα μου ηταν εγκυος σε μενα ολο την επιαναν πονοι κ ολο δεν με γενναγε(ημουν πονηρουλα την παιδευα)κ ετοιμαζοταν να παει στο πανηγυρι παραμονες της αγιας παρασκευης

ο αδερφος μου με το μπαμπα μου κ του λεει η μαμα μου βασιλακο μου προσευχη σου

στην αγια παρασκευη να γεννησω εφυγαν λοιπον κ οταν ηρθαν της λεει ο αδερφος μου μαμα το ειπα της αγιας παρασκευης αυριο θα γεννησεις κ τσουπ εσκασα μυτη χαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...