Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια,ειμαι η αννι..ειμαι και σε αλλα καφε,αλλα προχτες εχασα το μωρακι μου αποβολη και οχι παλινδομη κυηση..θα ηθελα να ρωτησω εχετε κανει αποξεση??γιατι υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να κανω..ξερετε τι ακριβως ειναι?

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κοριτσια τι γινεται?στο τελος θα μας διαγραψουν.τελικα ο ποντικος αφαντος πηρα ταινια με φαγητο πανω κ θα το βαλω το βραδι εχω ξεσηκωσει ολο το σπιτι κ πλενω τα παντα απο την αρχη πολυ κουραση

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ανια μου λυπαμαι πολυ το εχω περασει ηδη δυο φορες μια αυτοματη αποβολη που δεν χρειαστηκε αποξεση κ μια δευτερη 15/1 που εκανα γιατι ηταν παλινδρομη παλινδρομη λεμε μια κυηση που τερματιζεται αλλα το κυημα παραμενει στην μοιτρα μην ανυσηχεις παντως για την αποξεση δεν ποναει κ δεν καταλαβαινεις τιποτα μονο ψυχικο πονο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

ολικη ναρκωση ειναι αλλα κραταει 20 λεπτα περιπου το περνουν με φυσουνα θα κοιμηθεις θα ξυπνησεις κ δεν θα καταλαβεις τιποτα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

κ γω φοβομουν πολυ αλλα το ψυχικο κομματι ηταν που ποναγε τελικα προσπαθω 3 χρονια να κανω ενα παιδακι κ τους τελευταιους μηνες εχω 1 αποβολη κ μια παλινδρομη που θα παει θα ερθει κ η στιγμη η δικη μου οπως ελπιζω κ συ συντομα να μεγαλωσεις κατα ενα μελος την οικογενεια σου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Καλησπερα κοριτσια μου......

Σας παρακαλω αγνοηστε μην απαντατε ποτε ποτε ποτε

Αννια μου εχω κανει και εγω αποξεση σε μια διακοπη στο τελος του 4ου μηνα δυστυχως πριν απο ενα χρονο

Δεν καταλαβαινεις τιποτα ουτε κατα την διαρκεια ουτε μετα..... Θα εχεις λιγο αιμα σαν περιοδος και τιποτε αλλο θα παρεις και αντιβιωση και τελος

Το ψυχολογικο ειναι αυτο που ποναει...

Αλλα οτι θες κοριτσι μου εδω ειμαστε....

Αννια μου πολυ λυπαμαι για την απωλεια σου! Ευχομαι ολοψυχα να ειναι η τελευταια φορα που θα νιωσεις αυτον τον πονο...

Μπηκα για μια συντομη καλησπερα, θα επανελθω σε λιγο!

Διαφημίσεις

κοριτσιαααα που ειστε ?χαχαχαχχα μαγειρευω ωραιο τηγανιτο κοτοπουλακι κ λιγο χοιρινο που ειχα ξεπαγωσει κ δεν εκανε να μεινει αλλη μερα λετε να τσακωθουν μεσα στο στομαχι μου?χιχιχιχιχιχι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Ηρθα γκερλς!!!

Αννουλα γιατί δεν εισαι καλά? Επειδη λες αλλα αντι αλλων??? Μια χαρα σε βρισκω!

Ανδριανη, ξερεις οτι δεν θελω να ριχνω λαδι στην φωτια αλλα βρισκω απαραδεκτη την πεθερα σου που έχεις τραβηξει τοσα πολλα σήμερα και αυτη η μουλαρα δεν ηρθε να ψαξει να βρει εκεινη το ποντικι!!! Αηδια εχει καταντησει πια με την αναισθησια της!!!

κουλης ο ποντικουλης?χαχαχαχαχα αφαντος αλλα θα βαλουμε παγιδες το βραδι επλυνα οτι μπορουσα με χλωρινη κ τα υπολοιπα με νεροξυδο ετσι μου ειπαν οτι απολυμενεται

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...