Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

επειδή συμβαίνει ήδη, δεν έχει ο σύζυγος πρόγραμμα στην δουλειά του. Δουλεύει άτσαλες ώρες και μπορεί να δουλεύει μια μέρα και 14 ώρες σερί. Στα κενά του πιέζω εάν είναι ποιο χαλαρός. Πραγματικά το έχουμε βρει, απλά όταν νιώθω ότι κάπου το χάνουμε πάντα συζητάω και μιλάω ανοιχτά. Κάπου χανόμαστε και εμείς . Έχουμε επικοινωνία, αυτό είναι το κλειδί. Και να θέλω, δεν μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου. Δεν είμαι τόσο δυνατή όπως πολλές εδώ μέσα, δεν μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου, πέφτω πάρα πολύ ψυχολογικά. Έχω την ανάγκη για μπάνιο με ηρεμία, να βάψω τα νύχια μου για να είμαι κομπλέ στην δουλειά, να μην είμαι κομμάτια για να αποδώσω και στην δουλειά μου που μου αρέσει και δεν την βλέπω ως αγγαρεία. Εγώ προσωπικά αν δεν έχω λίγο χρόνο μέσα στην ημέρα να πάρω μια ανάσα, σε κάποιους από τους τομείς θα το χάσω, ή δεν θα αποδίδω στην δουλειά μου, ή δεν θα είμαι καλά με την σχέση μου, το χειρότερο, δεν θα είμαι ήρεμη και σωστή απέναντι στο παιδί μου και δεν θα έχω καμία επικοινωνία με τους φίλους μου. Οπότε ναι, τα μοιραζόμαστε και ας μείνει κάτι για την επόμενη μέρα ή και εβδομάδα. Και ίσως δεν είναι πάντα 50-50. Ίσως είναι 20-80. Πχ εκείνος μαγειρεύει εγώ μαζεύω όλο το σπίτι και έχω αναλάβει τα ρούχα. Οσο εκείνος μαγειρεύει 2 - 4 ώρες έχω κάνει αρκετά πράγματα γιατί εκείνος παράλληλα προσέχει το παιδί. Ισορροπία ζητούσα από την αρχή της σχέσεις και φάνηκε με το παιδί ότι σωστά πράτταμε εξαρχής.
      Πολλά μπράβο σε όσες τα καταφέρνουν σε όλες που τα κάνουν όλα μόνες τους και αποδίδουν και σε όλους τους τομείς εξίσου καλά! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

χαχαχαχαχααχαχα παρομοιως...παω να φαω γιατι γουργουριζω..γρρρρρρ γρρρρ γρρρ

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εφαγα και ηρθα!Ο συζυγος ξεραθηκε στον υπνο κι εγω ειπα να μπω λιγακι να χωνεψω και μετα εχω να σιδερωσω τις κουρτινες της γειτονισας!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

εχει τρελα με την ταχυτητ και το μηχναοκινητο αθλητισμο ο δικοςμου!τη βρισκειμ εοτι εχει ροδες!το βραδυ θ αεμφανιστω γυμνημ επατινι!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

οχι κιττυ μου δεν ηρθε κ οταν τον πηρα τηλ κ εκλαιγα επειδη τα σιχαινομαι κ τα φοβαμαι αυτος γελαγε εχω ξεκινησει το γενικο καθαρισμο αλλα δεν το εντοπισα πουθενα εχω ξεσηκωσει ολο το σπιτι αυριο θα ερθει κ γυναικα για το καθαρισμα να ξεστρωσω κιολας

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Κισα ο δικος σου συχναζει σε σαιτ με αυτοκινητα?Γιατι ο δικος μου ολο το απογευμα αυτο κανει!Γι αυτο και μπαινω μονο πρωι η αργα το βραδυ!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

αντριανη,σεκαμι αντουλαπα μηπως ρε συ?χωνοντιακαι στι ςπιο απιστευτα μικρες τρυπες,με το συμπαθειο

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

εψαξα ρε κισακι τα εβγαλα ολα εξω στο δωματιο μου δεν ειναι πλεον ειμαι σχεδον σιγουρη εβγαλα ολα τα συρταρια κ τα ρουχα τωρα θα κανω το αλο δωματιο να δω μηπως ειναι εκει αλλα αν το δω μπορει να παθω καρδιακο επισοδειο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

τωρα θα ξαναβγω κοριτσακια παω να συνεχισω την αναζητηση να καθαρισω κ οσο μπορω το σπιτι γιατι γινεται χαμος τα πολλα γενικα αυριο με την γυναικα ασε που εσπρωξα πλυντηρια κουζινες κ τωρα ψιλοποναω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

εχει τρελα με την ταχυτητ και το μηχναοκινητο αθλητισμο ο δικοςμου!τη βρισκειμ εοτι εχει ροδες!το βραδυ θ αεμφανιστω γυμνημ επατινι!

χαχαχαχχαχα:P:p:p:p:p

μα τι είσαι εσυ ?

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Ανδριανη καπου θα ναι τρυπωμενο.Το βραδυ θα βγει που χει ησυχια.Τωρα ακουει φασαρια και κρυβεται!Βαλε ποντικοφαρμακο σε μορφη σταριου ενα κοκκινο ειναι.

εψαξα ρε κισακι τα εβγαλα ολα εξω στο δωματιο μου δεν ειναι πλεον ειμαι σχεδον σιγουρη εβγαλα ολα τα συρταρια κ τα ρουχα τωρα θα κανω το αλο δωματιο να δω μηπως ειναι εκει αλλα αν το δω μπορει να παθω καρδιακο επισοδειο

πω...πω......τι ταλαιπωρία:twisted::twisted::twisted:

δεν μπορεί να ερθει και σημερα η γυναικα να σε βοηθήσει?

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...