-
Από την διαχείριση / Admin news
-
1 ώρα πρίν, Eirini2025 είπε:
καλησπέρα σας, πρώτη ανάρτησή μου κι ελπίζω να έχω επιλέξει το σωστό θέμα. εύχομαι ολόψυχα σε όλες, με όποιον τρόπο κι αν προσπαθείτε να καταφέρετε να αποκτήσετε το μωράκι που τόσο επιθυμείτε! είμαι στα 43, τα τελευταία χρονια με προσπάθειες φυσιολογικής σύλληψης χωρις αποτέλεσμα, στα 40 ελεγξαμε πρώτη φορά την ΑΜΗ και ηταν πολυ χαμηλή (και ολο πεφτει), έκτοτε πολυποδες στη μητρα-αφαιρεση- επανεμφανιση σε αλλο σημειο- αφαιρεση, εδω κι ενα χρονο με αδενομυωση μήτρας κι αιμορραγιες και μια υστεροσκοπηση + τοποθετηση mirena. είχαμε πει με το γιατρό ότι μόλις στρωσει το θέμα με τις αιμορραγιες θα ξεκινούσα πρώτη προσπάθεια με εξωσωματικη. έκανα ξανα ορμονικο ελεγχο (όλα καλα) ΑΜΗ ακόμα πιο χαμηλή 0,35 και μου λέει ο γιατρός..έχεις ένα ποσοστό στο 3% με δικά σου ωάρια. οι ωοθήκες δε φαίνονται να έχουν ωάρια..είσαι μεγάλη και είναι μεγάλος ο κίνδυνος για κάποιο σύνδρομο. έχω καλύτερες πιθανότητες με δοτρια. αισθάνομαι υπερβολικά πιεσμενη ,αγχωμενη, μπερδεμένη και τόσο λυπημένη! είχε κάποια παρόμοια εμπειρία? μια συμβουλή, μια γνώμη.. όλα δεκτά. συγνώμη για το μεγάλο κείμενο. σας ευχαριστώ
η τελευταία έκφραση που χρησιμοποιησες με έκανε να θέλω να σου απαντήσω. εμείς ξεκινήσαμε όταν ήμουν 41 με άμυ λίγο κάτω από 4 , τις προσπάθειες μας με δικό μου γενετικό υλικό, ταλαιπωρηθήκαμε, ξοδέψαμε πάρα πολλά χρήματα γιατί πίστευα ότι θα βρεθεί αυτό το ένα, οι διεγέρσεις έχω ξεχάσει και τον αριθμό, οι επισκέψεις στους γιατρούς, οι ωοληψίες 5 ή 6 έχω ξεχάσει και πόσες έκανα, ο προευμφυτευτικός, οι διάφορες εξετάσεις κάθε τόσο , έγιναν το κέντρο της ζωής μας και χάσαμε πολλά όπως διακοπές , εξόδους, διασκέδαση γενικά και πολλά άλλα σε αυτά τα 3-4 χρόνια. κάποια στιγμή είδα τα πράγματα διαφορετικά. η δωρεά είναι κάτι πολύ απλό και ασήμαντο για την υπόλοιπη ζωή μας. το μόνο που θέλω να σου πω είναι να μην είσαι λυπημένη, αυτή η λέξη με τσάκισε , πόσο πολύ σε νιώθω πόσο πολύ καταλαβαίνω τι κρύβεται πίσω από αυτή την λέξη. την πρώτη φορά που το ακούμε φαίνεται σαν να αχρηστεύεται η ζωή μας ( σε εμένα τουλάχιστον έτσι ακούστηκε) , είναι ένα μικρό κυτταράκι που θα μας βοηθήσει . Αν έχεις τη δυνατότητα οικονομικά, φυσικά να κάνεις την προσπάθεια σου, έχοντας στο νου σου ότι η επιστήμη( και φυσικά τα κοριτσια που να τις έχει καλά η Παναγία για το δώρο που μας κάνουν), μπορεί να μας βοηθήσει και με την δωρεά αν χρειαστεί. ίσως να βάλεις ένα όριο ανάλογα με το αποτέλεσμα. είμαστε πολύ τυχερές που πλέον έχουμε και αυτό. πολύ τυχερές
δεν χρειάζεται άγχος και πάλι δεν χρειάζεται να είσαι λυπημένη. είναι πολύ μικρό (αυτό το κυτταράκι) μπροστά στη ζωή. 💞
-
3
-
-
Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?
-
Θέματα
-
- 11.267 απαντήσεις
- 2.224.572 εμφανίσεις
-
- 11.509 απαντήσεις
- 1.165.598 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 142.511 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 501.009 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 145.259 εμφανίσεις
-
-
-
- 11.267 απαντήσεις
- 2.224.572 εμφανίσεις
-
- 28.364 απαντήσεις
- 3.607.676 εμφανίσεις
-
- 11.509 απαντήσεις
- 1.165.598 εμφανίσεις
-
- 2.213 απαντήσεις
- 115.272 εμφανίσεις
-
- 1.164 απαντήσεις
- 131.742 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 29
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 427 απαντήσεις
- 100.836 εμφανίσεις
-
- 22 απαντήσεις
- 1.090 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 2.887 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 325 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 142.511 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα