Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

και εμενα ηρθε η πεθερα μου και μου εκανε τα μπαλκονια(οτι βλεπει η πεθερα αυτο...)

και εγω μαγειρεψα και τωρα ψαχνω εισητηρια για την μανουλα μου που θα ερθει τον Νοεμβρη!

Μανούλα....

Λέξη αγαπημένη!!!

Με το καλό να την υποδεχτείς!!!:P

Γιατί να τις έχουμε μακρυά ρε γμτ;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες και από εμένα τι κάνετε?

Liana είναι υπέροχα τα νέα σου:P:p

εγώ πήγα σήμερα στον γιατρό για το χέρι μου και μου είπε να ξαναπάω την άλλη Τετάρτη να το δεί. το θέμα είναι ότι δεν ξέρει να μου πει τι είναι :mad::mad::mad:

άντε να δούμε

κατά τ'άλλα ο μικρός είναι ζωηρός πολύ και σήμερα με κλωτσίες χερίες κτλ:tongue:

ο καιρός είναι ιδανικός για σπίτι ή καφεδάκι κάπου έξω να σε φυσάει ο αέρας!!! πάντως ΟΧΙ για δουλεία:-(

δεν ξερει που οφειλετε??

πονας πολυ?

Καλημέρα από Γιαννιτσά!Μια γρήγορη καλημέρα γιατί έχω δουλίτσα.Μάλλον το μεσημέρι θα ξαναμπω.Τι μου είπε ο γιος μου κορίτσια χθες?Μαμά, η κοιλιά σου μεγάλωσε κι άλλο από χθες (προχθές δηλαδή).Γρηγόρη, θα μεγαλώσει κι άλλο όσο μεγαλώνει το μωρό.Πωπω μαμά θα γίνεις σαν Κύκλωπας!! :confused::confused::confused: Άντε, βγαίνω, μπράβο στα κοριτσάκια (liana , may23) με τα τέλεια αποτελέσματά τους!Άντε 8-3 τα αγόρια (εγώ κρατάω το σκορ κι η vasdeli τα πρακτικά!!) .

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Μανούλα....

Λέξη αγαπημένη!!!

αχ βρε vasdelaki να ξερες πως την επιθυμω καποιες φορες αλλα και καποιες αλλες λεω δεν πειραζει καλυτερα γιατι δεν ειναι και ευκολος ανθρωπος συν οτι εχει και καποια ψυχολογικα προβληματα και στην κατασταση μου δεν ειμαι για πολλα πολλα και μαλιστα στεναχωρα....αλλα την αγαπω πολυ και την σεβομαι και θελω πολυ να ερθει!!!

Καλημέρα από Γιαννιτσά!Μια γρήγορη καλημέρα γιατί έχω δουλίτσα.Μάλλον το μεσημέρι θα ξαναμπω.Τι μου είπε ο γιος μου κορίτσια χθες?Μαμά, η κοιλιά σου μεγάλωσε κι άλλο από χθες (προχθές δηλαδή).Γρηγόρη, θα μεγαλώσει κι άλλο όσο μεγαλώνει το μωρό.Πωπω μαμά θα γίνεις σαν Κύκλωπας!! :confused::confused::confused: Άντε, βγαίνω, μπράβο στα κοριτσάκια (liana , may23) με τα τέλεια αποτελέσματά τους!Άντε 8-3 τα αγόρια (εγώ κρατάω το σκορ κι η vasdeli τα πρακτικά!!) .

χαχαχα!!! κυκλωπας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

δεν ξερει που οφειλετε??

πονας πολυ?

όχι δεν ξέρει και λίγο με τρομάζει κάθε φορά που πάω το ζουλάει, το κοιτάει από δω, το κοιτάει από κει και πάντα το ίδιο "έλα την άλλη εβδομάδα"

ευτυχώς τώρα πονάει λιγότερο και έτσι λέω να μην το πειράξω μέχρι την γέννα εκτός αν αλλάξει γνώμη ο γιατρός!!!

0eOLp2.png

Μανούλα....

Λέξη αγαπημένη!!!

Θες να σου στείλω τη δικιά μου? Είχα την αδερφή μου σπίτι, 4 εμείς και 3 αυτοί (+τη μπέμπα που δε μαγείρευα γι'αυτήν) ΚΑΙ 2 άτομα η μαμά μου, ναι ναι μαγείρευα και γι'αυτούς!!! Βοήθεια εδώ και 5 μήνες με την εγκυμοσύνη ΜΗΔΕΝ, αφού για καθιστικό θέλω να πάω με τον άντρα μου Θεσσαλονίκη και θα έρθει κι αυτή (τα παιδιά θα τα πουλήσω για μια μέρα?????).Λέγε, τη δίνω όσο όσο, χαχα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

εγώ πήγα σήμερα στον γιατρό για το χέρι μου και μου είπε να ξαναπάω την άλλη Τετάρτη να το δεί. το θέμα είναι ότι δεν ξέρει να μου πει τι είναι :mad::mad::mad:

άντε να δούμε

κατά τ'άλλα ο μικρός είναι ζωηρός πολύ και σήμερα με κλωτσίες χερίες κτλ:tongue:

ο καιρός είναι ιδανικός για σπίτι ή καφεδάκι κάπου έξω να σε φυσάει ο αέρας!!! πάντως ΟΧΙ για δουλεία:-(

Καλό μου κορίτσι να πας σε άλλον....τι ακριβώς έχει το χέρι; Ξέχασα...πάντως μην το αφήνεις...

Πωπω μαμά θα γίνεις σαν Κύκλωπας!! :confused::confused::confused: Άντε, βγαίνω, μπράβο στα κοριτσάκια (liana , may23) με τα τέλεια αποτελέσματά τους!Άντε 8-3 τα αγόρια (εγώ κρατάω το σκορ κι η vasdeli τα πρακτικά!!) .

Φοβερή ατάκα μικρού!!!Κύκλωπας!!!:P

Εδώ λιστοκράτωρ!!!:D

αχ βρε vasdelaki να ξερες πως την επιθυμω καποιες φορες αλλα και καποιες αλλες λεω δεν πειραζει καλυτερα γιατι δεν ειναι και ευκολος ανθρωπος συν οτι εχει και καποια ψυχολογικα προβληματα και στην κατασταση μου δεν ειμαι για πολλα πολλα και μαλιστα στεναχωρα....αλλα την αγαπω πολυ και την σεβομαι και θελω πολυ να ερθει!!!

Καταλαβαίνω....

όχι δεν ξέρει και λίγο με τρομάζει κάθε φορά που πάω το ζουλάει, το κοιτάει από δω, το κοιτάει από κει και πάντα το ίδιο "έλα την άλλη εβδομάδα"

ευτυχώς τώρα πονάει λιγότερο και έτσι λέω να μην το πειράξω μέχρι την γέννα εκτός αν αλλάξει γνώμη ο γιατρός!!!

Τρέξε οπωσδήποτε αλλού!!!

Θες να σου στείλω τη δικιά μου? Είχα την αδερφή μου σπίτι, 4 εμείς και 3 αυτοί (+τη μπέμπα που δε μαγείρευα γι'αυτήν) ΚΑΙ 2 άτομα η μαμά μου, ναι ναι μαγείρευα και γι'αυτούς!!! Βοήθεια εδώ και 5 μήνες με την εγκυμοσύνη ΜΗΔΕΝ, αφού για καθιστικό θέλω να πάω με τον άντρα μου Θεσσαλονίκη και θα έρθει κι αυτή (τα παιδιά θα τα πουλήσω για μια μέρα?????).Λέγε, τη δίνω όσο όσο, χαχα!

όχι, αν είναι έτσι! :lol: Προς Θεού!!

qwlrp3.png

έχω βγαλει στην εσωτερική πλευρά του χεριού κάτω από τον αγκώνα ένα σγρουμπούλι που με πονάει αρκετά..την πρώτη φορά που πήγα μου είπε ότι είναι μετατραυματικό αλλά από τι δεν ξέρω να σου πω και σήμερα μου είπε την άλλη εβδομάδα.

τι να πω και γω η φτωχή αγορομάνα:-(:sad::-(:sad::tongue::tongue::tongue::tongue:

νομίζω πάντως ότι θα πάω και αλλού

0eOLp2.png

έχω βγαλει στην εσωτερική πλευρά του χεριού κάτω από τον αγκώνα ένα σγρουμπούλι που με πονάει αρκετά..την πρώτη φορά που πήγα μου είπε ότι είναι μετατραυματικό αλλά από τι δεν ξέρω να σου πω και σήμερα μου είπε την άλλη εβδομάδα.

τι να πω και γω η φτωχή αγορομάνα:-(:sad::-(:sad::tongue::tongue::tongue::tongue:

πηγαινε αλλου!!

και πες το και στον γιατρο σου μπορει καμμια φορα να ξαφνιαστεις!!

Διαφημίσεις

Σε τι γιατρό πήγες;

Το σγρουμπούλι έχει το χρώμα του δέρματος; Πήγες σε δερματολόγο;

Να πας οπωσδήποτε αλλού.

qwlrp3.png

Kαλημερα κι απο μενα..να 'χετε μια υπεροχη μερα.....εγω οσο κι αν βαριεμαι σημερα πρεπει να σιδερωσω,δεν παει αλλο!

Λιανα υπεροχα τα νεα σου απο β επιπεδου,μπραβο να μαγαλωνει,να μεγαλωνει μεχρι να το κρατησεις αγκαλιτσα.;)

Ευα πολυ σωστη η αποφαση να παρεις και δευτερη γνωμη!

Αχ... κι εγω μακρυα την εχω την μανουλα μου δυστυχως...οσο για την πεθερα δεν εχουμε καθολου σχεσεις ευτυχως:!:

1a0fd6e0b8.png

Σε τι γιατρό πήγες;

Το σγρουμπούλι έχει το χρώμα του δέρματος; Πήγες σε δερματολόγο;

Να πας οπωσδήποτε αλλού.

ναι έχει το χρώμα του δέρματος και ο δερματολόγος μου είπε να πάω σε χειρουργό

τρέχα γύρω γύρω Εύα μετά αλλά ικα τι περιμένεις

0eOLp2.png

ναι έχει το χρώμα του δέρματος και ο δερματολόγος μου είπε να πάω σε χειρουργό

τρέχα γύρω γύρω Εύα μετά αλλά ικα τι περιμένεις

δεν βαζεις καμμια κρεμουλα απλη να δεις???????/

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...