Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

οσο για τα βλαστοκυτταρα τι να πω οι γνωμες ειναι πολλες αλλα τα οικονομικα μου δεν με παιρνουν να δωσω σε ιδιωτικη τραπεζα....δεν ξερω ακομη..δεν το συζητησα με τον ντοκτορ....

αστο πολλά τα λεφτά Αρη..........νομίζω θέλω να κλάψω:cry:

και το χοιρινό μια χαρά είναι αχ γιατί να είσαι μακριά????????:-(

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγώ πεινάω πολύ αλλά θέλω να πάω σπιτάκι μου να φάω!!

οπότε και τα σουτζουκάκια μια χαρά είναι και το χοιρινό και ότι άλλο αρκεία να είναι έτοιμο!!!εγώ δεν πρόλαβα εχθές να μαγειρέψω:evil::evil::evil: και πρέπει να το κάνω μετά τις 4 που θα παω σπίτι.....χάλια χάλια

0eOLp2.png

Ουφ, πάλι 5 σελίδες είχα να διαβάσω, με ξεπάτωσαν σήμερα στη δουλειά.Πότε θα έρθει η 7η Δεκεμβρίου(=έναρξη άδειας κύησης) , ΠΟΤΕ??? Βασδελάκι, σούπερ ο β-επιπέδου, σούπερ. Να σε ρωτήσω κάτι όμως. Θα κάνεις Χριστούγεννα χωρίς τα βλαστάρια σου? Ή θα έρθουν Αθήνα αυτά?Απορρυπαντικό εγώ και στα δυο παιδιά είχα το προδέρμ που μοσχοβολάει, αλλά η αδερφή μου που έχει τα μωρουδιακά πιο πρόσφατα (έχει μια μπέμπα 9 μηνών) μου είπε ότι το baby planet είναι πολύ ωραίο.Δεν το μύρισα, γιατί κι εγώ έχω ένα κόλλημα με τη μυρωδιά... Θέλω κι εγώ να σας δω στο fb. Εγώ είμαι η Μαρία Βασιλοπούλου (έβαλα το επίθετο του άντρα μου) αλλά δεν έχω πρόσφατες φωτο, κάτι αρχαίες μόνο γιατί τώρα που δεν έχω ιντερνετ σπίτι πού να βάλω... :-(:-( Πεινάω, κορίτσια,έχω σουτζουκάκια σμυρνέικα με πατάτες μέσα στη σάλτσα, γουστάρετε? :tongue::tongue:

Μαρία μου, μόλις κλείσουνε τα σχολεία θα έρθουν και τα παιδάκια μου στην Αθήνα!!!Και ο σύζυγος που θα έχει άδεια! Το ζήτημα είναι για τις 15 μέρες που θα χρειαστεί να φύγω...υπολογίζω ότι από τις 5 Δεκέμβρη πρέπει να είμαι στην Αθήνα:-(. Και τα σκέφτομαι πολύ τα μανάρια μου, τι θα κάνουν!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

οσες μου στελνετε αιτημα πειτε και ονομα ναι?????????

κάλα το κοάλα είναι φοβερό!!!!ευτυχώς που δηλώνεις μέλλουσα χαζομαμά και κατάλαβα :tongue::tongue::tongue::tongue:

σου έστειλα άντε και καλή αρχή!!!!!

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα και ο εμενα!!

εκανα εna catch up στα νεα σας γιατι ολο το σκ δεν μπηκα και ειχα χασει επεισοδια!

vasdeli τελεια τα νεα απο τη β-επιπεδου!!

και επισης καλη απολαυση ως αδειουχα απο εδω και στο εξης!!

ηλιαννα πολυ ωραιο το δωματιακι του μωρου!!

θα ριξω και εγω μια ματια στο σαιτ αυτο,μιας και δεν εχω κανει καθολου ερευνα αγορας ακομα!

τα δικα μου νεα ειναι επισης πολυ καλα!!

εκανα και εγω τη β-επιπεδου το πρωι και ολα πηγαν πολυ καλα, οπως μου επιβεβαιωσε ο γιατρος!!

η βεβαιη-πλεον- μπεμπα ηταν 438 γραμμαρια και ο γιατρος ειπε οτι εκανε διαρκως κολοτουμπες!!

επισης οπως σας ειχα αναφερει την περιπτωση μου με το ουρεοπλασμα, επανελαβα την εξεταση,ηταν παλι θετικο, αλλα ο γιατρος μου ειπε πως επειδη το μηκος του τραχηλου ηταν ικανοποιητικο και δεν ευνοειται ετσι προωρος τοκετος, δεν χρειαζεται να παρω αντιβιωση και χαρηκα!

περιμενουμε νεα και απο τη λιανα αν δεν κανω λαθος ε?

οι υπολοιπες ελπιζω ναειστε θαυμασια!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

κοριτσια καλησπερα και ο εμενα!!

εκανα εna catch up στα νεα σας γιατι ολο το σκ δεν μπηκα και ειχα χασει επεισοδια!

ηλιαννα πολυ ωραιο το δωματιακι του μωρου!!

θα ριξω και εγω μια ματια στο σαιτ αυτο,μιας και δεν εχω κανει καθολου ερευνα αγορας ακομα!

εκανα και εγω τη β-επιπεδου το πρωι και ολα πηγαν πολυ καλα, οπως μου επιβεβαιωσε ο γιατρος!!

η βεβαιη-πλεον- μπεμπα ηταν 438 γραμμαρια και ο γιατρος ειπε οτι εκανε διαρκως κολοτουμπες!!

επισης οπως σας ειχα αναφερει την περιπτωση μου με το ουρεοπλασμα, επανελαβα την εξεταση,ηταν παλι θετικο, αλλα ο γιατρος μου ειπε πως επειδη το μηκος του τραχηλου ηταν ικανοποιητικο και δεν ευνοειται ετσι προωρος τοκετος, δεν χρειαζεται να παρω αντιβιωση και χαρηκα!

μπραβο! μια γερη γερη μπεμπα λοιπον!!!!

με το καλο να ερθει η στιγμη που θα την αγκαλιασεις!

αχ και εγω ανυπομονω να το ξαναδω το νινακι μου να δω ποσο μεγαλωσε!!

αλλα πρεπει να κανω υπομονη κλαψ! θελω ακομη μια βδομαδα και κατι μερες!

καλησπερα κοριτσια...σας βρισκω ολες καλα και χαιρομαι γι 'αυτο!!!!!!!!!

May πολυ ωραια τα νεα σου μπραβο,φανταζομαι θα αρχισεις να ψαχνεις σιγα σιγα για δωματιο????

Εγω εχω ακομα... απο τις 20 Οκτωβρη και μετα θα παμε για β επιπεδου...οποτε κανω υπομονη!!!!!!εχω αδεια ομως οποτε καλοπερναω και κακομαθαινω τον εαυτο μου!!!!!!:P

Vasdeli ειναι οντως πολυ καλο,η μυρωδια με τρελαινει....;)

Μariaefi εισαι πολυ κατατοπιστικη με τη λιστα....να 'σαι καλα που μας δινεις τα φωτα σου!!!Οσο για υπνηλια κι εγω απο αυτη εχω μπολικη!!!;)

1a0fd6e0b8.png

Μπράβο, τέλεια νέα!!!

Με το καλό η μπεμπούλα!!!:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...