Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και τώρα άδεια μέχρι την γεννα?????

τυχερή!!!!!!!!

και ένα χρόνο μετά!!!!:tongue: Και μετά +3 μήνες γιατί είναι το 3ο παιδάκι!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

για βλαστοκυταρρα εγω στο πρωτο δεν εδωσα αλλα στο δευτερο σκεφτομαι μετα απο ψαξιμο να τα δωρισω στην δημοσια τραπεζα .θα το συζητησω με την γιατρο στο επομενου ραντεβου..

Ευα δεν μπηκα καθολου απο το σπιτι για να σε επιβεβαιωσω σαν φιλη παντως το αιτημα μου εχει ερθει ..ηρθε στο Mail μου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

εγω δεν ξέρω ακόμα πότε αρχίζει :(

σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα να την πάρω όλη μαζί μετά αλλα φοβάμαι μην βάλει κανένα λουκέτο εδώ και χάσω και αυτά που πρέπει!!!

0eOLp2.png

Ουφ, πάλι 5 σελίδες είχα να διαβάσω, με ξεπάτωσαν σήμερα στη δουλειά.Πότε θα έρθει η 7η Δεκεμβρίου(=έναρξη άδειας κύησης) , ΠΟΤΕ??? Βασδελάκι, σούπερ ο β-επιπέδου, σούπερ. Να σε ρωτήσω κάτι όμως. Θα κάνεις Χριστούγεννα χωρίς τα βλαστάρια σου? Ή θα έρθουν Αθήνα αυτά?Απορρυπαντικό εγώ και στα δυο παιδιά είχα το προδέρμ που μοσχοβολάει, αλλά η αδερφή μου που έχει τα μωρουδιακά πιο πρόσφατα (έχει μια μπέμπα 9 μηνών) μου είπε ότι το baby planet είναι πολύ ωραίο.Δεν το μύρισα, γιατί κι εγώ έχω ένα κόλλημα με τη μυρωδιά... Θέλω κι εγώ να σας δω στο fb. Εγώ είμαι η Μαρία Βασιλοπούλου (έβαλα το επίθετο του άντρα μου) αλλά δεν έχω πρόσφατες φωτο, κάτι αρχαίες μόνο γιατί τώρα που δεν έχω ιντερνετ σπίτι πού να βάλω... :-(:-( Πεινάω, κορίτσια,έχω σουτζουκάκια σμυρνέικα με πατάτες μέσα στη σάλτσα, γουστάρετε? :tongue::tongue:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Ουφ, πάλι 5 σελίδες είχα να διαβάσω, με ξεπάτωσαν σήμερα στη δουλειά.Πότε θα έρθει η 7η Δεκεμβρίου(=έναρξη άδειας κύησης) , ΠΟΤΕ??? Βασδελάκι, σούπερ ο β-επιπέδου, σούπερ. Να σε ρωτήσω κάτι όμως. Θα κάνεις Χριστούγεννα χωρίς τα βλαστάρια σου? Ή θα έρθουν Αθήνα αυτά?Απορρυπαντικό εγώ και στα δυο παιδιά είχα το προδέρμ που μοσχοβολάει, αλλά η αδερφή μου που έχει τα μωρουδιακά πιο πρόσφατα (έχει μια μπέμπα 9 μηνών) μου είπε ότι το baby planet είναι πολύ ωραίο.Δεν το μύρισα, γιατί κι εγώ έχω ένα κόλλημα με τη μυρωδιά... Θέλω κι εγώ να σας δω στο fb. Εγώ είμαι η Μαρία Βασιλοπούλου (έβαλα το επίθετο του άντρα μου) αλλά δεν έχω πρόσφατες φωτο, κάτι αρχαίες μόνο γιατί τώρα που δεν έχω ιντερνετ σπίτι πού να βάλω... :-(:-( Πεινάω, κορίτσια,έχω σουτζουκάκια σμυρνέικα με πατάτες μέσα στη σάλτσα, γουστάρετε? :tongue::tongue:

βάλε ένα πιατάκι και για μένα:tongue::tongue::tongue::tongue: πώπω τι είπες τώρα τι φαγήτο είναι αυτό???

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

βάλε ένα πιατάκι και για μένα:tongue::tongue::tongue::tongue: πώπω τι είπες τώρα τι φαγήτο είναι αυτό???

Με τα χεράκια μου, συνταγή Βέφας, να γλείφεις και το πιάτο.Ο γιος μου χθες έφαγε 6-7 σουτζουκάκια!!!Ζήλια, χαχα!Φεύγω, καλό απόγευμα τσούπρες!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

miam μιαμ!!

και εγω μολις σταματησα για φαγητο! χοιρινο με πρασσα και σελινο και καροτακια εχει το μενου μου!

χαχα!! α και παντζαρια!

και εγω καθομαι απο την 8η εβδ ............και θα κατσω ακομηηηηηηη!!!!!!!

νομιζω οτι ΙΚΑ δινει 53 μερες πριν την ΠΗΤ αλλα προσοχη σε οσες θα τις παρετε μετα τις μερες μην τυχον και γεννησετε νωριτερα και μετα θελει χαρτι το ΙΚΑ οτι το μωρο ειναι προωρο(δεν δινει η κλινικη τετοιο χαρτι εκτος και αν οντως ειναι ετσι)

μπορει να μην παρετε τα χρηματα σας την εχουν πατησει πολλες ετσι!

οσο για τα βλαστοκυτταρα τι να πω οι γνωμες ειναι πολλες αλλα τα οικονομικα μου δεν με παιρνουν να δωσω σε ιδιωτικη τραπεζα....δεν ξερω ακομη..δεν το συζητησα με τον ντοκτορ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...