Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

αα θελω πολυ πραγμα τελικα δεν πειραζει σε κανα μηνα θα παω να τα παρω να ξεμπερδευω και απο εκει...απο οτι εχω διαβασει γυρω στις 32-33αρχιζουμε να ετοιμαζουμε την βαλιτσουλα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

απο την κλινικη λενε μολις μπεις στον 7ο οτι πρεπει να την φτιαξεις!

εγω παντως στην κορη μου την εφτιαξα μια βδομαδα πριν μπω στον μηνα μου...

τωρα ομως θα την φτιαξω πιο νωρις να πω την αληθεια...

τελος 8ου η βαλιτσα πρεπει να ειναι ετοιμη ..

Για οσες γεννανε σε δημοσιο ..φορμακια -ρουχαλακια -σεντονακια και λοιποα πρεπει να εχεις εσυ . Πανες παρεχει το μαιευτηριο ..

Ξεχασα μπουρνουζοπετσετα στην λιστα..

Μην παρετε πολλα πραγματα ..θα σας φερουν παααρα πολλα ..και καλο θα ηταν να εχετε και καποιον να τρεχει για αλλαγες γιατι το μωρα τοοοσα ρουχα δεν προλαβαινουν να φορεσουν..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

τελος 8ου η βαλιτσα πρεπει να ειναι ετοιμη ..

Για οσες γεννανε σε δημοσιο ..φορμακια -ρουχαλακια -σεντονακια και λοιποα πρεπει να εχεις εσυ . Πανες παρεχει το μαιευτηριο ..

Ξεχασα μπουρνουζοπετσετα στην λιστα..

Μην παρετε πολλα πραγματα ..θα σας φερουν παααρα πολλα ..και καλο θα ηταν να εχετε και καποιον να τρεχει για αλλαγες γιατι το μωρα τοοοσα ρουχα δεν προλαβαινουν να φορεσουν..

συμφωνω απολυτααααααααααα!!!!!!!!!!!

θα σας φερουν κιολας! εγω αυτη την φορα σε οσους με ρωτανε και εχω θαρρος εννοειτε τους ειπα καλυτερα λεφτα γιατι τα εχω ολα και ρηλαξ και καθισμα αυτοκινητου κτλ μιλαω για τους συγγενεις και καποιους πολυ καλους φιλους!

ααα έχουμε καιρό ακόμα!!!

πάντως με έχει πιάσει μια κ...πηλάλα να τα φτιάξω όλα να τα ετοιμάσω και όλο κάτι γίνετε και δεν κάνω τίποτα!!!!:mad:

με τον καλό μου ακόμα δεν έχουμε κάνει ούτε λίστα με αυτά που πρέπει να πάρουμε όλο μου λέει ότι δεν θέλουμε τίποτα:mad::-x:-x:-x

εγώ θέλω να τα πάρω όλα:tongue::tongue::tongue::tongue: για το γιο να τα βλέπω να τα μυρίζω και να φαντάζομαι την μουρίτσα του......αχ αυτές οι ορμόνες!!!!!!;););)

που θα μου πάει μέχρι τον άλλο μήνα ελπίζω να τα καταφέρω για να βάλω και φωτο να μου πείτε την γνώμη σας!!

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

Ευα μου λογικο ειναι εμεις εχουμε το μητρικο οι αντρες μας θα το παθουν με το που παρουν αγκαλια το μωρακι !!

εμενα ο δικος μου τωρα στο δευτερο εχει αγωνια αν τα εχουμε ολα και μαλιστα συζηταει με την κορη μας τι θα κανουν για το μωρο! στο πρωτο ειχε αγωνια για την γεννα αλλα οχι για τα πραγματα...!

εμενα θα ερθει η μανουλα μου τον Νοεμβρη να καθαρισουμε και το σπιτι να ετοιμασουμε και τα διαφορα αλλα νομιζω οτι θα εχω ηδη αρχισει τα πλυσιματα γιατι με -ενα προχειρο υπολογισμο βγαινουν 7-8 πλυντηρια χαλαραααα!

λεω να δοκιμασω το νεο baby planet τους εστειλα και μειλ να μου στειλουν δειγμα ή κουπονια γιατι το προδερμ το ξερω αλλα ειπα να δοκιμασω και κατι νεο.

εγω στον δευτερο περα απο ενα φορμακι εξοδου δεν θα παρω τιποτα ..

εγω πηρα πετσετες, βουρτσακι για τα μαλλια, ψαλιδακι,θερμομετρο μπανιου, σφουγγαρακι, αυτο που καθαριζει τα μπουκαλια, στεγνωτηρα για τα μπουκαλια, πετσετακια μικρα για το ρεψιμο. Θελω να παρω ενα νεο φορμακι ετσι για το καλο.

εμενα θα ερθει η μανουλα μου τον Νοεμβρη να καθαρισουμε και το σπιτι να ετοιμασουμε και τα διαφορα αλλα νομιζω οτι θα εχω ηδη αρχισει τα πλυσιματα γιατι με -ενα προχειρο υπολογισμο βγαινουν 7-8 πλυντηρια χαλαραααα!

λεω να δοκιμασω το νεο baby planet τους εστειλα και μειλ να μου στειλουν δειγμα ή κουπονια γιατι το προδερμ το ξερω αλλα ειπα να δοκιμασω και κατι νεο.

εμένα πάντως το μαλακτικό και το γενικής χρήσης δεν μου άρεσαν καθόλου μετά την χρήση είχαν μια μυρωδιά χάλια!!!!!

κρίμα γιατί είναι και οικολογικά:(:(:(

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

ναι εε? δεν τα εχω παρει αυτα! μονο το ajax εχω παρει και ειμαι ευχαριστημενη τωρα ισως επειδη ειναι οικολογικα για αυτο να εχουν αυτη την μυρωδια δεν ξερω...

για αυτο τους ζητησα δειγμα για να δοκιμασω και αν δεν μου κανει να μην το παρω

κοριτσαρες μου σας αφηνω παω να απλωσω ρουχαλακια και να σιδερωσω γιατι θα γυρισει και το κοριτσι απο το σχολειο και θα εχουμε διαβασμα μετα οποτε....

φιλακια!

Καλημέρα κορίτσια!:P

Μόλις γύρισα από το σχολείο όπου κατέθεσα τα χαρτιά της άδειάς μου και είμαι επισήμως σε....άδεια πια...

Vasdeli το λαδακι που μου προτεινες το πηρα και ειναι υπεροχο,μυριζει πολυ ωραια και ευελπιστω να κανει δουλεια....;)

Μα δεν είναι καταπληκτικό;;)

μολις ειδα οτι μπηκα στης 24βδομαδα αλλες 16υπομονη ερχετε ο μπεμπηςςςςςςςςς
για την ακριβεια εκλεισες την 24η και μπηκες στην 25η!!

Α! Μπράβο! Είναι λίγο μπέρδεμα αυτές οι εβδομάδες!!!

κορίτσια με βλαστοκύτταρα τι θα κάνετε εσείς???:confused::confused::confused::confused::confused:

Σκέφτομαι για δωρεά στη δημόσια τράπεζα...

Εύα σου έστειλα πμ για το f/b να με κάνεις add. Το πήρες; Δεν μπήκα ακόμη...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...