Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Alex@ είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

μπραβο που περασες ενα ηρεμο βραδυ! ε μαλλον κατι σε πειραξε!

και εγω σε κανα μηνα θα αρχισω τα πλυντηρια ειναι και πολλα τα ατιμα!!

καροτσι πορτ μπεμπε καθισμα αυτοκινητου ρουχααα πετσετες σεντονιααα κουβερτουλες...θα παω και καθαριστηριο καποια γιατι ειναι λιγο ευαισθητα μην τα καταστρεψω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω πηρα 2σετακια σεντονακια μαζι με παπλωματοθηκη και 2παντες για την κουνια θα ερθουν ολα μαζι με την κουνια μου ειπε:confused:..απο ρουχαλακια μεχρι στιγμης δεν εω παρει κατι θα κανω μια λιστα οπως ειπα και πριν και θα παω..τι να χρειατσω αραγε??για πειτε οι πιο παλιες μανουλες...

γνωμη μου ειναι να μην παρεις πολλα! θα σου φερουν κιολας!

να παρεις τα απαραιτητα και μετα ξαναπας αν χρειαζεται.

κατσε να βρω την λιστα που μας ζητησαν απο την κλινικη αλλα θυμησε μου σε ιδιωτικο γεννας εε?

Διαφημίσεις

εμένα ευτυχώς ρουχαλάκια θα μου δώσει η θεία μου που είχε βιοτεχνία οπότε μείον ενα έξοδο;) έπιπλα η κουνιάδα μου μείον δύο;) οπότε μόνο καρότσι μου μένει να πάρω:rolleyes: και τα υπόλοιπα ψιλικοκά.

σιγά σιγά λέω να ξεκινήσω να φτιάξω τα πράγματα αφου έκανα και την β'επιπέδου και είναι όλα καλά:tongue:

για το πλυντήριο πράσινο σαπούνι λέτε οι παλιές καραβάνες ή και προδερμ κάνει:confused::confused::confused:

0eOLp2.png

οντως ρε κοριτσια πολλα εξοδα τα βρεφικα εμεις ειναι και το πρωτο μωρακι απο την σοι μου και το τριτο απο το σοι του αντρα μου και κανενας δεν εχει να μας δωσει καποια πραγματα...οποτε θα τα παρουμε ολα...βεβαια θα παρουν πεθερικα γονεις καροτσι δωματιο εμεις θα παρουμε μονο τα ρουχαλακια και γενικα τα ψιλοπραγματα...ηδη για το δωματιο και το καροτσι εχουν δωσει 3400 ε δεν θα δωσουμε και κανα 1000σε ρουχα ενδοεποικοινωνιες σεντονια πετσετες κλπ?

Διαφημίσεις

Λοιπον για ρουχαλακια εμεις χρησιμοποιουμε το προδερμ ..μεχρι και τωρα (μας αρεσει η μυρωδια..)

Για ρουχα εγω τι χρειαστηκα στο πρωτο

6-7 εσωρουχακια

6-7 φορμακια

1 ζακετουλα

2 σκουφακια

1 ρουχαλακι εξοδου

σελτεδακια

2 σετ σεντονια για κρεβατακι

1 κουβερτουλα

1 ψαλιδακι

πανες για να ακουμπας το μωρο

γαντακια για τα χερακια

καλτσακια

μπιμπερο και λοιπα μην αγορασεις ακομη αν εχεις σκοπο να θηλασεις ..εγω που δεν εχω την μεγαλη υπομονη στον θηλασμο θα προμηθευτω παλι μπιμπερο..

Αποστειρωτης (και παλι μπορεις να το παρεις αργοτερα )

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Λοιπον για ρουχαλακια εμεις χρησιμοποιουμε το προδερμ ..μεχρι και τωρα (μας αρεσει η μυρωδια..)

Για ρουχα εγω τι χρειαστηκα στο πρωτο

6-7 εσωρουχακια

6-7 φορμακια

1 ζακετουλα

2 σκουφακια

1 ρουχαλακι εξοδου

σελτεδακια

2 σετ σεντονια για κρεβατακι

1 κουβερτουλα

1 ψαλιδακι

πανες για να ακουμπας το μωρο

γαντακια για τα χερακια

καλτσακια

μπιμπερο και λοιπα μην αγορασεις ακομη αν εχεις σκοπο να θηλασεις ..εγω που δεν εχω την μεγαλη υπομονη στον θηλασμο θα προμηθευτω παλι μπιμπερο..

Αποστειρωτης (και παλι μπορεις να το παρεις αργοτερα )

ωραια ε θα μας φερουν και τιποτα λογικα...:D

ΛΙΣΤΑ ΜΩΡΟΥ(γεννα σε ιδιωτικη κλινικη):

6-8 φορμακια ( μην παρετε μονο το 0 νουμερο θα το φορεσουν πολυ λιγο γνωμη μου 3 μηδεν ειναι αρκετα εχει προσφορα το Mothercare τα 3 με 24ευρω)

6-8 ζιπουνακια

2 ζευγαρια γαντακια (θα εχουν νυχακια οποτε μεχρι να κοπουν ας μην γρατσουνιστουν ενναλακτικα μπορειτε να χρησιμοποιησετε καλτσακια)

2 καπελακια

1 σετ ρουχαλακια για την εξοδο(ε πρωτη δημοσια εμφανιση ειναι αυτη)

1 σετ σεντονια για το κουνακι

1 ματακι-φυλακτο (για το κακο ματι)

1-2 κουβερτουλες (μαλλινη ή βαμβακερη οχι πολυεστερ)

3-4 πανες αγκαλιας(να μην ακουμπαει το νινακι με τα ρουχα των επισκεπτων)

1 σετ πετσετες

βουρτσα για τα μαλλακια τους(μαλακη)

1 πιπιλα

συνηθως μωρομαντηλα, παμπερς, αφρολουτρο,οινοπνευμα,βαμβακι ,μπουκαλια ,γαλα. τα δινει η κλινικη(ε τοσα λεφτα παιρνουν)!!

στο δημοσιο σιγουρα τα χρειαζεσαι και αυτα ....

ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ:

3 νυχτικα ή πυτζαμες (με ανοιγμα για θηλασμο και οχι πολυ χοντρα κανει πολυ ζεστη μεσα στην κλινικη)

παντοφλες (φθηνες να τις πεταξετε μετα πριν πατε σπιτι ε μην φερουμε τυχον μικροβια)

1 κουτι επιθεματα στηθους

5 εσωρουχα μιας χρησης

5 εσωρουχα κανονικα

σερβιετες λοχειας(οχι σερβιετακια .λογικα θα σας δωσουν και απο την κλινικη)

2 σουτιεν θηλασμου

καλλυντικα(ειμαστε και γυναικες αν και λιγο ρουζ κρεμα ημερας και ενα λιπ γκλος ειναι οκ)

φωτογραφικη μηχανη-καμερα

κινητο και φορτιστης

χαρτομαντηλα (ε θα πεσει και κλαμα)

σαμπουν αφρολουτρο οδοντοκρεμα οδοντοβουρτσα(τα δινουν συνηθως αλλα αν θελετε τα δικα σας)

και τελος καλη διαθεση!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...