Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

εμενα το στεφανι μου λειπει πηγε βολτα με την μηχανη ειναι η Κυριακατικη εξοδος του!!

αλλα εχω την κορη μου που με το laptop τα παει περιφημα και εχουμε ενα θεμα...!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειναι Kinder εκπληξη δεν θελουμε να μαθουμε!

και στις εξετασεις γραφει γεννητικα οργανα φυσιολογικα οι γονεις δεν επιθυμουν να ξερουν τπ φυλο!

οι συγγενεις και οι φιλοι μας εχουν σκασει!!χαχα!!

χαχαχαχα μπραβο βρε πως αντεξατε??εγω θα εσκαγα παντως...μπορει στο δευτερο(ειδες θελω κι αλλο)να το κρατησω για εκπληξη..εσυ νιωθεις κατι τι μπορει να ειναι δηλαδη...

χαχα!! και στην Εφη δεν ξεραμε! ασε πολυ γελιο βαζανε στοιχηματα! ο αντρας μου τοτε ελεγε οτι θα κανω αγορι ηταν σιγουρος!! και οταν αναψε το λαμπακι κοριτσι του λεει η μανα μου να μας ζησει η μπεμπα και ελεγε οχι οχι δεν ειναι η Μαρια!!χαχαχαχα!!ακομα γελαω με αυτο!

αλλα Ηλιαννα δεν εχω προαισθημα ισως επειδη πραγματικα δεν με νοιαζει δεν ξερω αληθεια!

τα πραγματα ειναι ολα ουδετερα!

και φορμακια και ζιπουνακια και σεντονακια το ιδιο!

ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΝΙΩΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΓΟΡΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ...ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ ΕΠΠΑΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΝΑΓΙΝΩ ΜΕΝΤΙΟΥΜ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΒΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου,ειμαι πολυ χαλια απο χτες το βραδυ δεν ξερω τι με επιασε αλλα ειχα τρομερη καουρα και ξινιλες αγκαλια με την λεκανη ημουν,μετα με επιασε και η μεση μου και κοιμηθηκα στις 5..:(ευελπιστω να μην με ξαναπιασει τετοιο πραγμα γιατι δεν θα το αντεξω..λοιπον χτες πηγαμε στα πρεναταλ και το χτυπησαμε το καροτσι 557Ε αλλα αξιζει κοριτσια πηρα το πλικο π3 σε λαχανι..και το δωματιακι μας ειναι αυτο http://www.asterias.com.gr/index.php?section=article&category=3 το πρωτο το πορτοκαλι..τα πηρα σε ουδετερο ολα..;)

βασδελακι μου μια χαρα ο μικρος θα βγαλουμε κατι αντρακια αντε κοριτσια ν ακανονισουμε συμπεθεριο:lol:..αυτα απο μενα...

ελπιζω να μη σε ξαναπιασει τετοιο πραγμα.....

το δωματιο πολυ ομορφο...καλοριζικο και με το καλο.........!!!!:D

1a0fd6e0b8.png

Τι ωραιο που ειναι το Σ/Κ κ περναει τοσο γρηγορα το ατιμο?????

Παντως αυτη τη βδομαδα που δεν πηγα στο σχολειο η βδομαδα δεν περασα τοσο γρηγορα...την απολαυσα!!!

Vasdeli το λαδακι που μου προτεινες το πηρα και ειναι υπεροχο,μυριζει πολυ ωραια και ευελπιστω να κανει δουλεια....;)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κοριτσάκια τι κάνετε?τα μωράκια μας???:P

Vasdeliaki τι ωραία τα νέα σου!!!!!!:D

Ηλιάννα ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα;) τώρα θα δω και το δωμάτιο που διάλεξες

αχ mariaefi μου και ο δικός μου τα ίδια βολτούς και καφεδάκια μου ήταν:tongue:

Εμείς είχαμε ένα γάμο το Σάββατο και ήταν πολύ ωραία αλλά πολύ κουραστικά, πολλές ώρες στην καρέκλα πάντως και το κλάμα μου έριξα και το γελίο μου, εεε και ένα μπάλο για το καλό;)!

0eOLp2.png

..και το δωματιακι μας ειναι αυτο http://www.asterias.com.gr/index.php?section=article&category=3 το πρωτο το πορτοκαλι..τα πηρα σε ουδετερο ολα..;)

Ηλιάννα αυτό με τα αρκουδάκια????είναι πολύ ωραίο με το καλό!!!!

0eOLp2.png

Καλημερααααα

μετα απο ενα κουραστικο ΣΚ με ολη μερα βολτες στις παιδικες χαρες πισω στο γραφειο..

Ηλιαννα εχουμε σχεδον ιδια κουνια ..απο το ιδιο μαγαζι εχω παρει και εγω την κουνια μιας και ειναι κοντα στο σπιτι μου ..

Εγω απο τα πρεναταλ ψωνιζω πολυ συχνα απο τον μεγαλο και μεχρι τις 5/10 θα εχει προσφορες οπως λεει το μνμ που μου στειλανε ..

Vasdeli μου ολα τελεια!!!μπραβο ο μπεμπαρος!!!με το καλο να ερθει το χριστουγεννιατικο μωρο σου!!!

Αντε μια εβδομαδα μου εμεινε και παω και εγω για β επιπεδου!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα!καλη βδομαδα μανουλες!

καλο το σκ εε??

εγω πριν καμμια ωρα ξυπνησα παντως γιατι σημερα πηγε η πεθερα μου σχολειο την μικρη μου.

πολλες ρε κοριτσια υπνηλιες..δεν ανοιγουν τα ματια με τιποταααα!!!

καλημερααααα χτεςκοιμηθηκα σαν πουλακι μονο μια φορα ξυπνησα για τσισακια και μετα βουρ παλι για νανι..μαλλον κατι με πειραξε..ναι αυτη με τα αρκουδακια ειναι η κουνια...ωραια και ουδετερη...τζοα ασε τα γλυκοκοιταζα τα ρουχαλακια αλλα κρατηθηκα και δεν πηρα τιποτα υ[πομονη και σε κανενα μηνα θα ξεχυθω στα μαγαζια...χαχαχαα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...