Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

κοριτσακια καλημερα,ειμαστε πολυ καλα καναμε και υπερηχο με τον γιατρο μας ολα πολυ καλα ο σπορος μου εφτασε τα 723γρμ...χαχαχαχα...πηγαμε και ειδαμε για παιδικο δωματιο το ενα πιο ομορφο απο το αλλο..τελικα θα το παρουμε απο μια γνωστη μου που εχει μαγαζι με βρεφικα και θα μας κανει εκπτωση 300Ε...με τον αντρουλη μου ειμαστε πολυ καλα περπαταει και δειχνει το χερι του απο την χαρα του...πραγματικα ξαναερωτευτηκαμε μετα τον γαμο...φιλια σε ολες και στις κοιλιτσες σας...

μπραβο Ηλιαννα πολυ ωραια τα νεα σου,μεγια και το δωματιο...αχ τι πηρες????εγω ειναι νωρις ακομα να τα κοιταζω αλλα εχω μπει στον πειρασμο...τι να κανωωωωωω!!!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έχω έναν μπέμπαρο 640 γραμμάρια!!!!!!:P:p:p:p

Όλα ήταν τέλεια στην Β' επιπέδου, δόξα τω Θεώ!!!

Με το που έβαλε το μηχάνημα πάνω στην κοιλιά μου ο γιατρός, κορίτσια είδα τα οπίσθια(!!!!) του λεγάμενου, τις πατούσες του και το 'λιλί' να πεταρίζει!!!!!:tongue::tongue::tongue:. Μετά φάγαμε και μια μούντζα!!!:tongue:

Αχ, τι ευτυχία είναι αυτή!!!

Ποδαράκια, χεράκια, αυτάκια, μηριαία οστά, μυτούλα, μάτια, καρδούλα, νεφροί, εγκέφαλος όλα στην θέση τους και τέλεια ανεπτυγμένα!!!

Το μόνο που μου είπε ο γιατρός ήταν ότι την στιγμή εκείνη είχα μια συσπασούλα και μου είπε ότι θέλει ξεκούραση...Βέβαια είμαι και στο πόδι από τις 9 το πρωί και η Αθήνα δεν παλεύεται για έγκυο...Βολόδερνα και στα μαγαζιά για να περάσει η ώρα μέχρι να έρθει η στιγμή για το ραντεβού!!!(Πήγα στα Η&Μ, στο Avenue και ψώνισα καταπληκτικά ρουχάκια για τα παιδιά(και τα 3 αλλά και την μαμά τους!!!)

Ο γιατρός είπε ότι η εγκυμοσύνη μου πάει πολύ καλά και αν συνεχιστεί έτσι θα το παρατείνουμε λίγο ακόμη με την γέννα και θα πάω για καισαρική στις 27 του Δεκέμβρη!!!

Μου μέτρησε και τον τράχηλο, ο οποίος είναι άριστος. Πιεσούλα μια χαρά...

Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη!!!!

Δεν σας διάβασα, θα μπω ξανά το βράδυ αργά με κλόπι ιντερνέτ ξανά!!!!

Αχ μπραβο Vasdeli πολυ ωραια τα νεα...τι καλα το ραντεβου πηγε περιφημα!!!!!!:D:D:D

Η αληθεια ειναι οτι η κατασταση σημερα ηταν λιγο αποπνικτικη ειχε και ζεστη οποτε.....

Σου εδωσε και dvd????

1a0fd6e0b8.png

Σας ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές σας!!!:D:p

Ξέχασα να σας πω ότι θα ξεκινήσω και calcioral, ένα μασώμενο δισκίο(ασβέστιο). Βέβαια ο γιατρούλης μου, μου είπε ότι το ασβέστιο ευθύνεται για συσπάσεις στη μήτρα και αν δω τα πετρώματα να πυκνώνουν να τα σταματήσω και τότε να ξεκινήσω trofocard.

Επίσης με βλέπω από 10 Δεκέμβρη στην Αθήνα! (για καλό και κακό). Αχ, που θα αφήσω τα πουλάκια μου 10 μερούλες;:-(. Εδώ πριν λίγο κλαψούριζαν στο τηλέφωνο και με ζητούσανε...'Ποιος θα μας διαβάσει τώρα παραμύθι;" με ρώτησαν και έλιωσα....."Ο μπαμπάς" τους απάντησα αλλά δεν νομίζω ότι πολυενθουσιάστηκαν....:rolleyes:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Αχ μπραβο Vasdeli πολυ ωραια τα νεα...τι καλα το ραντεβου πηγε περιφημα!!!!!!:D:D:D

Η αληθεια ειναι οτι η κατασταση σημερα ηταν λιγο αποπνικτικη ειχε και ζεστη οποτε.....

Σου εδωσε και dvd????

Όχι, δεν μου έδωσε...

Αλλά πήρα πολλές και ωραιότατες φωτογραφίες!!!:P

qwlrp3.png

Σας ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές σας!!!:D:p

Ξέχασα να σας πω ότι θα ξεκινήσω και calcioral, ένα μασώμενο δισκίο(ασβέστιο). Βέβαια ο γιατρούλης μου, μου είπε ότι το ασβέστιο ευθύνεται για συσπάσεις στη μήτρα και αν δω τα πετρώματα να πυκνώνουν να τα σταματήσω και τότε να ξεκινήσω trofocard.

Επίσης με βλέπω από 10 Δεκέμβρη στην Αθήνα! (για καλό και κακό). Αχ, που θα αφήσω τα πουλάκια μου 10 μερούλες;:-(. Εδώ πριν λίγο κλαψούριζαν στο τηλέφωνο και με ζητούσανε...'Ποιος θα μας διαβάσει τώρα παραμύθι;" με ρώτησαν και έλιωσα....."Ο μπαμπάς" τους απάντησα αλλά δεν νομίζω ότι πολυενθουσιάστηκαν....:rolleyes:

αχ κουκλα μου μακαρι να ημουν και εγω στην Αθηνα και να καναμε παρειτσα!!

εννοειτε οτι πρεπει να εισαι πιο νωρις εκει...οσο για τις συσπασεις εσυ εισαι εμπειρη θα το καταλαβεις αμεσως!! τα παιδια σου λογικο ειναι να παθουν μια στερηση αλλα θα τους πεις οτι πας να φερεις το μωρακι αδελφακι τους και ετσι θα καλμαρουν νομιζω...εμενα η δικια μου που χτες μου ειπε οτι θελει να καλεσει στο μαιευτηριο τους φιλους της για να δουν το μωρο!! χαχα!!αξιοθεατο!

την βαλιτσα σου ποτε θα την φτιαξεις??

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσιαααα!!!Τι κανετε????

Vasdeli πολυ χαιρομαι που ολα εινα μια χαρα!!Δε μου λες!Ο παιδαρος τι υψος εχει?? :) Αχ πηρα κι αλλη χαρα κι απο σενα και τωρα ειμαι πιο αισιοδοξη κι εγω!!Πες στα παιδακια σου οτι θελεις να τους διαλεξεις και τα πιο ωραια δωρα εκτος απο τον μπεμπη που θα ρθει γι αυτο θα αργησεις λιγο :)

Νικακι εγω μεχρι στιγμης στο ζαχαρο ειμαι στο κατωτατο οριο οποτε μαλλον γι αυτο δε μου ανεφερε κανεις τιποτα...

Να κανω μια ερωτηση σχετικα με τον παιδιατρο εσας τις παλαιοτερες...

Ποτε πρεπει να τον επισκεφτω για πρωτη φορα να κανονισουμε οτι θα εχω αυτον και στη γεννα και μετεπειτα?

Εγω σκεφτομουν μολις μπω στον 8ο με το καλο!Εσεις τι λετε?

b353ca0f41.png26lWp2.png

βρε Λιανα με το παιδιατρο απο τωρα?????????ή απο το 8ο???

καταρχην το μωρο θα το πιασει νεογνολογος οταν γεννηθει και αυτος θα σου πει τις λεπτομερειες.

Εγω την πηγα στην νεογνολογο μεχρι και 3 μηνων περιπου και μετα παιδιατρο....εχουμε αλλαξει βεβαια και 2 φορες παιδιατρο και μαλλον θα ξαναλλαξω γιατι δεν την βρισκω πια την δικη μας (ειχαν ανοιξει καποιο ιατρικο κεντρο εκτος Ηρακλειου και πατωσε οικονομικα και μαλλον εξαφανιζολ)μου συστησαν μια πολυ καλη και θα παω εκει και τα 2 με το καλο αλλα σιγουρα οι πρωτες επισκεψεις θα γινουν στην νεογνολογο.

τελειωσαμε και με τα σχολικα αλλα κοριτσια το τι επαθα μεσα στο Jumbo δεν λεγετε.ΔΕΝ ΔΕΝ ειχανε κλιματισμο αλλα ουτε εξαερισμο ειχαν προβλημα με το ρευμα απο οτι μας ειπαν και κοντεψα να λιποθυμησω....

αχ κουκλα μου μακαρι να ημουν και εγω στην Αθηνα και να καναμε παρειτσα!!

εννοειτε οτι πρεπει να εισαι πιο νωρις εκει...οσο για τις συσπασεις εσυ εισαι εμπειρη θα το καταλαβεις αμεσως!! τα παιδια σου λογικο ειναι να παθουν μια στερηση αλλα θα τους πεις οτι πας να φερεις το μωρακι αδελφακι τους και ετσι θα καλμαρουν νομιζω...εμενα η δικια μου που χτες μου ειπε οτι θελει να καλεσει στο μαιευτηριο τους φιλους της για να δουν το μωρο!! χαχα!!αξιοθεατο!

την βαλιτσα σου ποτε θα την φτιαξεις??

Αχ, ωραία που θα ήταν Μαρία μου...(ευτυχώς που υπάρχει, ωστόσο, και το ίντερνετ)...

Θα είμαστε, λογικά, οικογενειακώς στην Αθήνα για Χριστούγεννα...το ζήτημα είναι για αυτές τις 13 μέρες που θα είμαι μακρυα...

Τώρα όσο για την βαλίτσα, μάλλον από τέλη Νοεμβρίου το βλέπω να την ετοιμάζω...

τελεια,τελεια,τελεια.......

σε ποιον μοιαζει?????:D

Ξέρω κι εγώ;:tongue:

Καλησπερα κοριτσιαααα!!!Τι κανετε????

Vasdeli πολυ χαιρομαι που ολα εινα μια χαρα!!Δε μου λες!Ο παιδαρος τι υψος εχει?? :) Αχ πηρα κι αλλη χαρα κι απο σενα και τωρα ειμαι πιο αισιοδοξη κι εγω!!Πες στα παιδακια σου οτι θελεις να τους διαλεξεις και τα πιο ωραια δωρα εκτος απο τον μπεμπη που θα ρθει γι αυτο θα αργησεις λιγο :)

Αχ, ύψος δεν ρώτησα, δεν ξέρω αν μπορούν να το μετράνε τώρα που είναι κουλουριασμένο το μωράκι γιατί έχει μεγαλώσει...:P. Πάντως είδα ότι το ποδαράκι του από το γόνατο και κάτω είναι 6 εκατοστα...

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου,ειμαι πολυ χαλια απο χτες το βραδυ δεν ξερω τι με επιασε αλλα ειχα τρομερη καουρα και ξινιλες αγκαλια με την λεκανη ημουν,μετα με επιασε και η μεση μου και κοιμηθηκα στις 5..:(ευελπιστω να μην με ξαναπιασει τετοιο πραγμα γιατι δεν θα το αντεξω..λοιπον χτες πηγαμε στα πρεναταλ και το χτυπησαμε το καροτσι 557Ε αλλα αξιζει κοριτσια πηρα το πλικο π3 σε λαχανι..και το δωματιακι μας ειναι αυτο http://www.asterias.com.gr/index.php?section=article&category=3 το πρωτο το πορτοκαλι..τα πηρα σε ουδετερο ολα..;)

βασδελακι μου μια χαρα ο μικρος θα βγαλουμε κατι αντρακια αντε κοριτσια ν ακανονισουμε συμπεθεριο:lol:..αυτα απο μενα...

Ηλιαννα μου τι επαθες κουκλα μου!

μηπως αλλαζεις μήνα ή κατι σε πειραξε??

vasdelaki ωραια τα Χριστουγεννα στην Αθηνα δεν το συζητω!και με τα παιδια μαζι σουπερ!

χτες ειχαμε και βαφτιση ηταν πολυ ωραια και ειχε θεμα τους νανους...!! οταν μπαιναμε στο κεντρο ηταν μικρα πηλινα νανακια στις σκαλες και πανω στα τραπεζια κασπο νανοι με βασιλικο μου αρεσε πολυ!

και η μεγαλη αδελφη του μωρου χορεψε με τις φιλες της ενα τραγουδι απο την patty (las divinas) τελεια!ολο το κ εντρο σηκωθηκε και χειροκροτησε!

ο δε μικρος χορευε πανω στα τραπεζια Χατζηγιαννη!τελεια!

φυγαμε νωρις εγω δεν την παλευα αλλο ειχα κουραστει και η καρεκλα δεν την μπορω για πολυ ωρα.

παω να δω το δωματιακι Ηλιαννα

δεν ξερω τι με επιασε μπορει και να ψιλοκρυωσα να εφαγα βαρια:confused::confused:τι να πω..τωρα ενταξει ειμαι λιγο το στομαχι μου αλλα την παλευω...οι αλλες που ειστε???αντε μπειτε τωρα γιατι θα ξυπνησει το στεφανι και θα πρεπει να βγω..:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...