Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

εγω την β επιπεδου την πληρωσα 120 ευρω

και την αυχενικη επισης.

οσο για κιλα, 7 μεχρι πριν 10 μερες..τωρα φοβαμαι να ζυγιστω μπρρρρρρρρρ

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννετε 120 μαζι με τις αιματος??Μια χαρα δηλαδη!!

Οσο για το φοβο της ζυγαριας μου φαινεται θα μας κυνηγαει ολες στα ονειρα μας!!!

χαχαχα :tongue:

Ευα ειναι υπεροχο το βιντεο!!

θα βαλω πριν παω το dvd της αχενικης ωστε να μου φανει καλα η διαφορα στο ποσο μεγαλωσε!! :)

b353ca0f41.png26lWp2.png

Αννετε 120 μαζι με τις αιματος??Μια χαρα δηλαδη!!

Οσο για το φοβο της ζυγαριας μου φαινεται θα μας κυνηγαει ολες στα ονειρα μας!!!

χαχαχα :tongue:

Ευα ειναι υπεροχο το βιντεο!!

θα βαλω πριν παω το dvd της αχενικης ωστε να μου φανει καλα η διαφορα στο ποσο μεγαλωσε!! :)

αυχενικη και papp-a

ο προγεννητικος 200 ευρω (τον εκανα στο γαια)

β επιπεδου σε ιδιωτικο και απο δω και μπρος γενικες ουρων και αιματος στο αλεξανδρα με 6,9 παρακαλω..αμ πως

IB5Vp2.png

Πωπω!!! Μια χαρα εισαι!!Μη μιλας καθολου!!

Εγω τωρα να δω ποσο θα πληρωσω...

Κι εγω σε ιδιοτικο πηγα και θα παω στον ιδιο παλι!

Να σας ρωτησω!Καμπυλη ζακχαρου κανουμε οπωσδηποτε??

b353ca0f41.png26lWp2.png

κοριτσακια καλημερα,ειμαστε πολυ καλα καναμε και υπερηχο με τον γιατρο μας ολα πολυ καλα ο σπορος μου εφτασε τα 723γρμ...χαχαχαχα...πηγαμε και ειδαμε για παιδικο δωματιο το ενα πιο ομορφο απο το αλλο..τελικα θα το παρουμε απο μια γνωστη μου που εχει μαγαζι με βρεφικα και θα μας κανει εκπτωση 300Ε...με τον αντρουλη μου ειμαστε πολυ καλα περπαταει και δειχνει το χερι του απο την χαρα του...πραγματικα ξαναερωτευτηκαμε μετα τον γαμο...φιλια σε ολες και στις κοιλιτσες σας...

Διαφημίσεις

όχι δεν έχει dvd ο γιατρός μου αλλά αν πας για photo νομίζω matrix την λένε λογικά θα σου δώσουν.

εσύ τουλάχιστον έχεις την αυχενική για να τον βλέπεις live!!!

και εγώ σε όλους τους υπέρηχους :cry: κλάμα η κυρία :tongue:

πόσα είναι τα λογικά κιλά για να πάρουμε μέρχρι το τέλος??

0eOLp2.png

κοριτσακια καλημερα,ειμαστε πολυ καλα καναμε και υπερηχο με τον γιατρο μας ολα πολυ καλα ο σπορος μου εφτασε τα 723γρμ...χαχαχαχα...πηγαμε και ειδαμε για παιδικο δωματιο το ενα πιο ομορφο απο το αλλο..τελικα θα το παρουμε απο μια γνωστη μου που εχει μαγαζι με βρεφικα και θα μας κανει εκπτωση 300Ε...με τον αντρουλη μου ειμαστε πολυ καλα περπαταει και δειχνει το χερι του απο την χαρα του...πραγματικα ξαναερωτευτηκαμε μετα τον γαμο...φιλια σε ολες και στις κοιλιτσες σας...

κοριτσάκι μου να ζήσετε και από εμένα!!

όλα καλά με το σπορίδιο σου άντε και το φτάνεις το κιλό σε λίγο:tongue:

0eOLp2.png

Καλως την νιογαμπρη ...

τα κιλα που πρεπει να παρουμε ειναι μεχρι 15 κιλα ...εγω στην πρωτη το ξεσκισα το θεμα ...23 κιλα ...ευελπιστω στην δευτερη να τα παω καλυτερα ...

Θελω και εγω β επιπεδου!!!!!!!!!!αργω ακομα..κλαψ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Με το καλο Ηλιαννα το παιδικο δωματιο!!

Πολυ χαιρομαι που ειστε τοσο καλα!!

Εμεις για γαμο λεμε μαζι με τη βαπτιση τον αλλο Σεπτεμβριο οποτε θα χρειαστω τις συμβουλες σου :)

Joa θα ερθει και σενα η ωρα!!Μετα αμα τελειωσουμε ολες τι θα χουμε να περιμενουμε?? :tongue:

Ευα ναι τον εχω στην αυχενικη αλλα ειναι τοσο μικρουλη...

Ουτε σαν μινιατουρα!!:tongue:

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Πωπω!!! Μια χαρα εισαι!!Μη μιλας καθολου!!

Εγω τωρα να δω ποσο θα πληρωσω...

Κι εγω σε ιδιοτικο πηγα και θα παω στον ιδιο παλι!

Να σας ρωτησω!Καμπυλη ζακχαρου κανουμε οπωσδηποτε??

χαλαλι για τα ζουζουνακια μας!

καμπυλη ζακχαρου νομιζω πως κανουν ολες οι εγκυες εκτος αν ειναι πολυ χαμηλα τα επιπεδα στις αιματος, εγω ημουν στα ορια και γιαυτο θα την κανω

πωπωωωωωωωω ολοκληρο παιδι το μωλο σου!!!αχουτοοοοοοοοο!!!με το καλο τα επιπλακια σας!και ετσι να ειστε παντα ευτυχισμενοι με τον αντρουλη σου!!!

όχι δεν έχει dvd ο γιατρός μου αλλά αν πας για photo νομίζω matrix την λένε λογικά θα σου δώσουν.

εσύ τουλάχιστον έχεις την αυχενική για να τον βλέπεις live!!!

και εγώ σε όλους τους υπέρηχους :cry: κλάμα η κυρία :tongue:

πόσα είναι τα λογικά κιλά για να πάρουμε μέρχρι το τέλος??

ευακι κι εγω συγκινουμε πολυ σε καθε υπερυχο!!!αλλα με τροπο σκουπιζω τα δακρυα μη ρεζιλευτω στη γιατρο :tongue::tongue::tongue:

13 κιλα ειναι πολυ καλα μεχρι το τελος!

αλλα...ονειρααααααααααααααααααααααα!!!τουλαχιστον για μενα αχ και βαχ

IB5Vp2.png

ρε κοριτσακια τι καροτσι να παρω ριξτε καμια ιδεα...εχουμε και οι 2μας αυτοκινητο και θα ηθελα να ειναι μικρο αλλα ανετο και να χωραει και στο δικο μου εγω εχω σιτροενσ σ2 και ελαχιστο χωρο...εω ακουσει για το πιλκο της περπερεγκο αλλα ειναι πανακριβο..:o

Καλως την νιογαμπρη ...

τα κιλα που πρεπει να παρουμε ειναι μεχρι 15 κιλα ...εγω στην πρωτη το ξεσκισα το θεμα ...23 κιλα ...ευελπιστω στην δευτερη να τα παω καλυτερα ...

Θελω και εγω β επιπεδου!!!!!!!!!!αργω ακομα..κλαψ..

μωρε οι γιατροι λενε τοσα για να μη παρουμε φορα...αλλα μπορεις να κρατηθεις?αμα του μυρισει του παιδιου!!:lol::lol::lol:

joa μου ποσο οκτωβριου θα πας?σορρυ δεν θυμαμαι..ξεχασα

και γιατι σε καθυστερει τοσο?ακαρδοι που ειναι οι γιατροι μερικες φορες σνιφ

IB5Vp2.png

εγω απο κιλα ειμαι +7....ψαχνω απο κανενα συγγενη φωτο απο το γαμο να μου στειλει να σας βαλω αλλα δεν εχει βγαλει κανενας αντε να δω τωρα που θα βρω εστω μια να με δειτε...

ρε κοριτσακια τι καροτσι να παρω ριξτε καμια ιδεα...εχουμε και οι 2μας αυτοκινητο και θα ηθελα να ειναι μικρο αλλα ανετο και να χωραει και στο δικο μου εγω εχω σιτροενσ σ2 και ελαχιστο χωρο...εω ακουσει για το πιλκο της περπερεγκο αλλα ειναι πανακριβο..:o

το έχει πάρει η αδελφή μου και είναι πολύ ικανοποιημένη το βρήκα σε σετ με πορτ μπεμπε και καθησματάκι όλα μάζι 700 είναι αρκετά ακριβό:mad:

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...