Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μη μιλάτε για κιλά σας παρακαλώ....Μόλις τώρα ζυγίστικα και με έδειξε 9 κιλά πάνω...:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::(:(:(:(:(:( Πως είναι δυνατόν να έχω πάρει 4 κιλά σε μία εβδομάδα???????:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Και να πώ ότι τρώω και πολύ πάει στα τσακίδια τρείς φορές την ημέρα τρώω...και πολλές φορές το βράδυ δεν τρώω τίποτα γιατί με πονάει το στομάχι μου αλλά κι άν με δείτε δεν φαίνεται να έχω πάρει κιλά μόνο κοιλιά έχω και στήθος...Και σας ερωτώ...εάν έχω πάρει 9 κιλά τότε πως είναι δυνατόν να μπαίνω ακόμη στα ρούχα που φορούσα στον δεύτερο και ειδικά στο τζίν παντελόνι????:confused::confused::confused::confused::confused::confused: Δεν θα το γλιτώσω το εγκεφαλικό...

I3hdp3.png

και εγω τα εντυσα χτες αλλα νωριτερα..σχολικα το Σαββατο αφου αυριο θα παρουμε την λιστα!

σημερα εχουμε τις πρωτες εργασιες για το σπιτι....!!

καλα χτες δεν κοιμηθηκα τελικα Βικακυ ο καλος μου αν σου πω τι ωρα μαζευτηκε θα φριξεις! του τα εχωσα ενα χερακι φυσικα και μου ειπε οτι απλα ξεχαστηκαν μωρε(ολοι οι αλλοι ειναι ελευθεροι και δεν δινουν λογαριασμο πουθενα οποτε δεν τους νοιαζει)και μου ειπε οτι δεν θα ξαναγινει.Για να δουμε..την επομενη φορα θα εχω κλειδωσει απο μεσα την πορτα ασφαλειας και αν μπει τρυπα μου την μυτη!

Αααααααααα! Θα τα πάρω στο κρανίο!!!!:eek:

αα Βικακυ επειδη μυαλο κουκουτσι σου εστειλα το τηλ μου το νεο??

αλλιως στου συζυγου ξερεις εσυ!

:P:p:p Θα τα πούμε αύριο!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

εγω να δεις πως τα πηρα τον πηρα τηλ στις 3 μιση το ξημερωμα και ακομα επαιζαν!νευρα εγω!

τελικα ηρθε μετα τις 4 σπιτι...

και σημερα εχει meeting και παλι ακομη να ερθει....

και σημερα εχει meeting και παλι ακομη να ερθει....

Καλέ, τι meeting έχει τέτοια ώρα;:evil:

Ααααααααααααααααααααα!

qwlrp3.png

Καλημέρα μανούλες τι κάνετε?

Εγώ είμαι πολύ καλά εχθές έκανα του β'επιπέδου και όλα πήγαν καλά!!!!!!! ο ταρζάν μου είναι 570 γρ και απ'ότι είπε ο γιατρός είναι πάνω από το φυσιολογικό:-)!!!!μάλλον θα τον βγάλω φαντάρο!!!:lol::lol::lol:

μου είπε ότι δεν θα κάνω καμπύλη ζαχάρου αφού το ζάχαρο μου είναι σε πολύ καλά επίπεδα..ευτυχώς γιατί με τα γλυκά δεν τα πάω καλά;)

εμείς την β'επιπέδου την πληρώσαμε μόνο 80 που νομίζω ότι είναι πολύ καλά.

Mariaefi μου σίγουρα θα ρωτήσω και δεύτερη γνώμη αλλά δεν νομίζω ότι θα καταφέρω με τον πόνο για μετά την γέννα:?

Vasdeli καλή επιτυχία και στην δική σου β'επιπέδου άντε να έχουμε μόνο καλά νέα;)

0eOLp2.png

Καλημέρα!Είναι κανείς εδώωωωωωωωωωωωωωω?Πάλι είμαι πολύ χαρούμενη γιατί μπήκαμε 20ή εβδομάδα!!!Ζήτω φτάσαμε στα μισά!Καλά για τις περισσότερες που περάσατε εδώ και καιρό το 20 αυτό δεν είναι σημαντικό, αλλά για μένα ναι!!!Τζενάκι, στον Αθανασιάδη μου είπε και μια συνάδελφος πήγε στο γιο της και έχει να πει τα καλύτερα.Δε μου είπες, τελικά θεσσαλονίκη ζεις? Εγώ έζησα 7 χρόνια εκεί για σπουδές...Καλημέρα κόσμε!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημέρα!Είναι κανείς εδώωωωωωωωωωωωωωω?Πάλι είμαι πολύ χαρούμενη γιατί μπήκαμε 20ή εβδομάδα!!!Ζήτω φτάσαμε στα μισά!Καλά για τις περισσότερες που περάσατε εδώ και καιρό το 20 αυτό δεν είναι σημαντικό, αλλά για μένα ναι!!!Τζενάκι, στον Αθανασιάδη μου είπε και μια συνάδελφος πήγε στο γιο της και έχει να πει τα καλύτερα.Δε μου είπες, τελικά θεσσαλονίκη ζεις? Εγώ έζησα 7 χρόνια εκεί για σπουδές...Καλημέρα κόσμε!

Καλημέραααααα και σε σένα fangri:D:D:D:D

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Πριν φύγω για το αεροδρόμιο είπα να σας πω ένα γεια!!! Ερχομαι στο ραντεβού με τον μπέμπαρο!!!!:tongue:

qwlrp3.png

Καλημερα !!!!

Ευακι τελεια τα νεα του σου!!!!

Φαγκρακι φτασαμε επιτελους στα μισα !!!!εγω απο κιλα ειμαι στα 4 μεχρι στιγμης ...

Εγω τελικα πηρα την γιατρο τηλ. και μου εδωσε να παρω μαγνησιο ..αλλα μου πεφτει λιγο βαρυ στο στομαχι ..

Vasdelaki με το καλο να μας ερθεις!!!!!με το καλο η β επιπεδου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...