Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Καταρχάς να σας ενημερώσω ότι επιτέλους τελειώσαμε με τον β' επιπέδου!!!!!Όλα είναι μια χαρά...και σας πληροφορώ ότι μπορεί τις άλλες φορές να κάναμε 4 ώρες στο ιατρείο αλλά χτές χωρίς υπερβολές τελειώσαμε μέσα σε τρία λεπτά...Τριγυρνούσε γύρω γύρω σαν την τρελή και τα είδαμε όλα πατ κιούτ...Ακόμη κι ο γιατρός παραξενεύτηκε, με ρώτησε άν είχα φάει σοκολάτα πρίν πάω και έκανε έτσι αλλά εγώ το μόνο που είχα φάει ήταν πατατούλες από τον παταφρίτα...απ'ότι φαίνεται της αρέσουν πολύ οι πατάτες τηγανητές όπως της μαμάς της...

Ζώ ένα δράμα...ο υπολογιστής έκαψε φλάντζα...:cry::cry::cry: Κατα πάσα πιθανότητα κάηκε ο δίσκος χτές το πρωί...Νομίζω ότι θα πάθω στερητικό...Όπως καταλαβαίνετε δεν θα είμαι τόσο συχνά μαζί σας να μην ανησυχήσετε άν κάνω καμιά εβδομάδα να ξαναμπώ...

Σήμερα ήρθα βόλτα στους γονείς μου...Ευτυχώς που έχει ο μπαμπάκας μου λάπτοπ...Εγώ πάντως απολαμβάνω πολύ το γεγονός ότι δεν δουλεύω...Έχω γυρίσει όλο τον τόπο...Ειδικά αυτή την εβδομάδα με την έκθεση που γυρνάει ο σύζυγος 11 το βράδυ από το πρωί, πάω στο σπίτι μόνο για ύπνο...

Fangri μου εγώ πήγα στον Αθανασιάδη...Έιναι από τους καλύτερους στην Θεσσαλονίκη άν όχι ο καλύτερος σε αυτό που κάνει...Απλά θα πρέπει να έχεις γερά νεύρα γιατί η λιγότερη αναμονή είναι μία ώρα...Και να έχεις το νού σου στη γραμματέα γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να σε ξεχάσει όπως έκανε σε μένα την προτελευταία φορά που πήγα...

I3hdp3.png

Τη Δευτέρα εσύ ε;:P

Άντε, είναι το πιο απολαυστικό υπερηχογράφημα της εγκυμοσύνης!!!!;)

Αχ!Το περιμενω πως και πως!!Εχω ακουσει τοσα πραγματα γι αυτον τον υπερυχο!Αλλα δεν ξερω τι απ ολα ειναι αληθεια!!Λοιπον ξεκιναω με τις ερωτησεις μου σε σας τις πιο παλιες!!χιχι

1. Ειναι εφικτο να δουνε ποσα κιλα θα γεννηθει και με τι υψος?

2. Οι περισσοτερες γυναικες ταλαιπορουνται απο αποψη ωρας γιατι το μωρο δεν κουνιεται?

3. Υπαρχει περιπτωση να δω το μωρακι μου σε "εικονικη πραγματικοτητα"? και 4. Αληθευει πως μπορουν να δουν στο περιπου σε ποιον μοιαζει το μωρακι??

Ολα αυτα τα εχω ακουσει απο γνωστες που τα ειπαν γνωστες τους κτλ...

Γι αυτο ειπα να ρωτησω γιατι μερικα μου φαινονται πολυ παραξενα!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Τζενη, τι καλα!! Πολυ χαιρομαι!! Μια χαρα η μπεμπα ε! Κινητικοτατη!!

Δηλαδη αν φας σοκολατα κουνιεται?

Εγω οποτε τρωω, αν και μ'αρεσει πολυ μου προκαλει εντονη ταση για εμετο :(

b353ca0f41.png26lWp2.png

Εγώ πάλι μόλις τώρα τελείωσα με το 'ντύσιμο' των βιβλίων!!!:shock:

Μου βγήκε η πίστη αλλά γίνανε ωραία! Πήγαμε και για τα σχολικά, 45 ευρώ έσταξα....:rolleyes:

και εγω τα εντυσα χτες αλλα νωριτερα..σχολικα το Σαββατο αφου αυριο θα παρουμε την λιστα!

σημερα εχουμε τις πρωτες εργασιες για το σπιτι....!!

καλα χτες δεν κοιμηθηκα τελικα Βικακυ ο καλος μου αν σου πω τι ωρα μαζευτηκε θα φριξεις! του τα εχωσα ενα χερακι φυσικα και μου ειπε οτι απλα ξεχαστηκαν μωρε(ολοι οι αλλοι ειναι ελευθεροι και δεν δινουν λογαριασμο πουθενα οποτε δεν τους νοιαζει)και μου ειπε οτι δεν θα ξαναγινει.Για να δουμε..την επομενη φορα θα εχω κλειδωσει απο μεσα την πορτα ασφαλειας και αν μπει τρυπα μου την μυτη!

Διαφημίσεις

φαγκρι μου ειμαι φαν της σειρας! και ναι το βλεπω σχεδον καθε βραδυ και μετα για υπνο(ε τις περισσοτερες φορες τουλαχιστον)

τζενυ επιτελους ειδες το νινακι σου!!

μπραβο που ολα ειναι καλα!

αντε τωρα η καμπυλη ζαχαρου και τελειωσες!!

λιανα και εγω τρελενομαι για κεμπαπ!!χαχα!!!!

οσο για το 4d δεν ξερω αν εχουν ολοι ειναι θεμα υπερηχου (εμενα μου ειπε ο γιατρος οτι δεν ξερουν ακομα τις επιπτωσεις και δεν το συστηνει)

οσο για το ποσο κιλα θα γεννηθει ειναι πολυ νωρις για να στο πουν (ασε που τις περισσοτερες φορες πεφτουν λιγο εξω)

αυτα που πρεπει να δουν στον β επιπεδου ειναι η καρδια,τα νεφρα,τον εγκεφαλο κτλ αυτα ειναι σημαντικα...!!

Ιωαννα παρε τον γιατρο ισως σου δωσει μαγνησιο οπως ειπαν και "καραβανες" της παρεας!

σαν πολλα εγραψα!χαχαχα!!

αα Βικακυ επειδη μυαλο κουκουτσι σου εστειλα το τηλ μου το νεο??

αλλιως στου συζυγου ξερεις εσυ!

Αχ!Το περιμενω πως και πως!!Εχω ακουσει τοσα πραγματα γι αυτον τον υπερυχο!Αλλα δεν ξερω τι απ ολα ειναι αληθεια!!Λοιπον ξεκιναω με τις ερωτησεις μου σε σας τις πιο παλιες!!χιχι

2. Οι περισσοτερες γυναικες ταλαιπορουνται απο αποψη ωρας γιατι το μωρο δεν κουνιεται?

3. Υπαρχει περιπτωση να δω το μωρακι μου σε "εικονικη πραγματικοτητα"? και 4. Αληθευει πως μπορουν να δουν στο περιπου σε ποιον μοιαζει το μωρακι??

Ολα αυτα τα εχω ακουσει απο γνωστες που τα ειπαν γνωστες τους κτλ...

Γι αυτο ειπα να ρωτησω γιατι μερικα μου φαινονται πολυ παραξενα!!

Στο περίπου θα σου πει για τα κιλά και το ύψος!!Κι εγώ είχα δει σε 4d το Φάνη κι από τότε είπα ότι θα έχει ωραία μύτη, καλά μη φανταστείς ότι καταλαβαίνεις και σε ποιον μοιάζει!

Τζενάκι, δεν το πιστεύω ότι πήγες στον Αθανασιάδη!!!Όταν λες θα με ξεχάσει η γραμματέας τι εννοείς?Να κλείσει το ραντεβού ή να με φωνάξει?

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Έχουμε και λέμε...

1) Αυτό δεν ισχύει είναι πολυ δύσκολο να το προβλέψουνε

2) Το πρόβλημα δεν είναι στο άν κινείται ή όχι αλλά στην στάση που έχει

3) Φυσικά και υπάρχει πιθανότητα να το δείς τετραδιάστατα αρκεί βέβαια να έχει ο υπέρηχος αυτή την δυνατότητα και το μωρό να έχει καλή στάση...εμείς την είδαμε την μπουμπούκα αλλά όχι πολύ καθαρά και για πολύ γιατί είχε άσχημη στάση

4) Αυτό ισχύει αλλά μόνο για το τετραδιάστατο, ο ανιψιός μου όταν είδαμε το cd του υπερήχου η ομοιότητα με τον πατέρα του έβγαζε μάτι...Η μπέμπα μου μπορεί να μη φαινόταν πολύ καθαρά αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη (και η μαμά μου το ίδιο) ότι έχει το στόμα και το πηγούνι του συζύγου-πεθεράς

Ελπίζω να σε κάλυψα...:D

Πήγα στο ΙΚΑ σήμερα και το είχαν εκκενώσει λόγω βόμβας στα δικαστήρια που είναι κολλητά :mad::mad::mad: κι εγώ τώρα πότε θα πληρωθώ????:shock::shock::shock: Τζάμπα η ταλαιπωρία και το μποτιλιάρισμα...

I3hdp3.png

Τζενάκι, δεν το πιστεύω ότι πήγες στον Αθανασιάδη!!!Όταν λες θα με ξεχάσει η γραμματέας τι εννοείς?Να κλείσει το ραντεβού ή να με φωνάξει?

Να σε φωνάξει...Εμένα μου είπε ότι δεν μας πρόσεξε κι όχι τίποτα εγώ είμαι 1,83 και ο σύζυγος 1,92 και μας είχε και περιμέναμε 1.30 ώρα χωρίς λόγο...:evil::evil::evil::evil: Μετά όμως τα άκουσε μια χαρά...όχι που θα της την χάριζα...

I3hdp3.png

Πόσο πλήρωσες τζενάκι τον υπέρηχο?Εμένα μου είπανε 160 ευρώ. Παιδιά, πριν 3 χρόνια στο Ιάκεντρο για το Φάνη είχα δώσει 250, έλεος!! άντε να δούμε πώς θα ξετρυπώσω το φύλο χωρίς να με πάρει χαμπάρι ο άντρας μου, χαχαχαχα.Στο Φάνη έτσι είχα κάνει, αφού έκανε μπαμ ο πύραυλος ρε κορίτσια, εγώ έφταιγα??Ελπίζω να δυσκολευτώ οπότε ξέρετε τι θα είναι....

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Ευχαρηστω για τις απαντησεις σας...

Δηλαδη μονο σε 4D μπορουμε να δουμε που μοιαζει..

Δεν ξερω αν εχει ο γιατρος μου..Ειδωμεν!!

Μακαρι εστω να το δουμε σε 3D !!

Εμεις αυχενικη διαφανεια ειχαμε πληρωσει 180 ευρω.

Η β επιπεδου ειναι πιο φτηνη?

Τζενη 160 η β ετσι?Αυχενικη ποσα ειχες δωσει?

b353ca0f41.png26lWp2.png

Την αυχενική μου την έκανε ο γιατρός μου κι έτσι γλίτωσα τα λεφτά. Δεν έχω ιδέα πόσο κοστίζει η αυχενική εκτός αλλά 180 μου φαίνονται πολλά για έναν απλό υπέρηχο

I3hdp3.png

Καλησπέρα και από εμένα μετά από απουσία 10 ημερών

Ελπίζω όλες να είστε καλά και τα μωράκια σας το ίδιο!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ξανά στην δουλεία τουλάχιστον για σήμερα αφού το απόγευμα έχω την β'επιπέδου :P και ελπίζω να μου πεί να συνεχίσω την δουλειά!!! άσχημο να είσαι σπίτι και μην μπορείς να κάνεις τίποτα!!:evil: γιατί εκτός της θέσης που έχει πάρει ο ταρζάν έβγαλα στο χέρι μου ένα καρούμπαλο και ένας χειρούργος που με είδε μου είπε να το βλάλω με τοπική!!!!:shock:

Χάλια.......αλλά ελπίζω σήμερα ο μικρός μου να με χαλαρώσει:tongue:

Καλά τόσα πολλά έχει η β'επιπέδου:shock::shock::shock:? εμείς την αυχενική την κάναμε στο ιατρείο του γιατρού μου μόνο 70!!! και σήμερα υπολογίζω περίπου 100 αλλά θα δούμε σε 2 ώρες περίπου:rolleyes:

0eOLp2.png

πολλα- πολλα νεα εχετε κοριτσια!!!

-mariaefi & vasdeli καλο κουραγιο με τισ σχολικες δραστηριοτητες των παιδιων...αυτο το ντυσιμο των βιβλιων, ακομα θυμαμαι την ταλαιπωρια που ητανε..

-τζεννυ, αισιως ξεμπερδεψες με τη β-επιπεδου, τελεια που ολα πηγαν υπεροχα!!

-λιανα θα κανουμε ιδια μερα τη βι-επιπεδου, τη δευτερα, σου ευχομαι ολα να πανε τελεια!!

εχω αρκετα εντονες κραμπες στην κοιλια μου απο τη δευτερα, θυμαστε που εγραφα για τον πονο που "στριβει" απο την ηβικη περιοχη στην κοιλια, τωρα εχει περιοριστει στην κοιλια και ειναι ενα συναισθημα σα να εχω παθει ψυξη, να εχω πιαστει..κατι περιεργο..

ο γιατρος μου ειπε και αυξησα τα trofocard και τωρα παιρνω 6 την ημερα...

(και ενα για το θυροειδη το πρωι, και ενα σιδηρο και ενα ασβεστιο καικαι και...χαπακιας εχω γινει..και εσεις φανταζομαι!! χαχαχα)

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...