Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Λιανάκι, καλημέρα!Απλώς σε ότι αφορά το πότε καταλαβαίνεις τα σκιρτήματα έχει σχέση ποια εγκυμοσύνη είναι, στα επόμενα το καταλαβαίνεις νωρίτερα γιατί ήδη ξέρεις την αίσθηση και τι να περιμένεις.Αλλά το κατά πόσο το νινί κλωτσά πολύ ή λίγο ΣΙΓΟΥΡΑ έχει να κάνει με το ίδιο το νινί, τα άλλα εμένα ήταν πιο δραστήρια, έτσι θυμάμαι τουλάχιστον.

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να σας ρωτησω κατι βρε κοριτσια!Αν θυμαστε ειχα παει στην 28η εβδομαδα για κατι "παραξενα" πραγματα που ενιωθα χαμηλα και ο γιατρος μου ειχε πει πως δεν ειναι τιποτα!!

Συνεχιζω και το νιωθω αλλα σαν να ναι ο μπεμπης που με κλοτσαει..

Γιατι το ιδιο νιωθω οταν με κλοτσαει και πιο πανω...

Ειναι φυσιολογικο λετε να με κλοταει και τοσο χαμηλα?

Περιέγραψες ακριβώς πώς νιώθω όταν ο μπέμπης με κλωτσάει κάτω, χαμηλά...Έχω την εντύπωση ότι το κλωτσίδι φτάνει μέχρι τον τράχηλο και είναι όντως ενοχλητικό...Είναι εντελώς διαφορετικό όταν κλωτσάει στην κοιλίτσα....

Νικάκι καλώς ήρθες πίσω....Ωραία να έχεις άδεια!!! Κι εμένα αρχίζει από Δευτέρα!!!

Τζένη περιμένουμε νέα από γιατρούλη!

Αχ, πότε θα έρθει η Παρασκευή να δω κι εγώ τον μπέμπαρό μου!!!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Aαααχ αδεια..εγω με το καλο μεσα Δεκεμβρη ...κλαψ..

vasledi 2 μερουλες εμειναν!!

Ναι, ναι! Υπομονή!!! Εσύ, καλό μου μέχρι τον Δεκέμβρη, ε;

qwlrp3.png

κοριτσια εγω παλι εχω κ εντονους πονοκεφαλους...θα ρωτησω κ τον γιατρο βεβαια!

οσο για τις κλωτσιες παιζει ρολο νομιζω και το μεγεθος της κοιλιας.

εμενα σχεδον ολη μερα ειναι ξυπνιο του νινακι μου!

νικελακι για αυτο που ρωτησες ειναι καποια site που δηλωνεις την εγκυμοσυνη και δ/νση και σου στελνουν δειγματα και κουπονια.

babyspace.gr

tena.gr

babylino

libero

Διαφημίσεις

παντως το να μην δουλευεις στην εγκυμοσυνη ειναι νομιζω απο την μια καλο και απο την αλλη βαρετο. Αλλα κλινω προς το σουπερ!δεν σε ενοχλει κανενας μλκ ουτε να ζοριζεσαι με τον υπνο ή με την μετακινηση!

Μαράκι, εγώ τώρα που είμαι στη δουλειά είναι χάλια, βαρετά και με άγχος πολύ ώρες ώρες, αλλά όσο σκέφτομαι και τους 15 μήνες άδεια (ένεκα τρίτο τέκνο), κορίτσια, ντιπ αλλοτρίωση, το μόνο που σε νοιάζει είναι πόσο γάλα ήπιε, πόσες ώρες κοιμήθηκε και τι χρώμα κακάκια έκανε. Ίσως με τρομάζει το ότι πριν ξαναρχίσω τη δουλειά καθόμουν για 3 συνεχόμενα χρόνια, λόγω κοντινών γεννών και επαπειλούμενης (και καλά, επειδή δούλευα Άμφισσα κι έμενα Κατερίνη).Πάντως το να κάθεσαι πριν έρθει το νινί είναι το πιο σούπερ ντούπερ! Ετοιμάζεις το δωματιάκι του, το σπίτι σούπερ καθαρό, φαγητό κάθε μέρα...Τέλεια!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Εγω που δε δουλευω και καθομαι ολη μερα ειναι και λιγο βαρετο...

Μουδιαζεις και δεν ξερεις τι να κανεις..

Μετα αν θελω να βγω, πολλες φορες ειναι κουρασμενος ο αντρας μου...

Τουλαχιστον αν δουλευεις αλλαζεις παραστασεις..

Ενταξει δε λεω..Ειναι και το υπερ οτι δεν κουραζεσαι....

Αλλα παραξεκουραζεσαι :tongue:

Για το μεγεθος της κοιλιας δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα εμενα εχει φουσκωσει για τα καλα!!Σε μια βδομαδα μπαινω στον 6 κι εχω βαλει 5.5 κιλα!

Πολλα δεν ειναι?Βεβαια δεν ειχα ουτε εμετους, ουτε καμια ενοχληση για να πω οτι μου κοβε την ορεξη.. Ειχα την ορεξη που ειχα και πριν μινω εγκυος..

b353ca0f41.png26lWp2.png

Περιέγραψες ακριβώς πώς νιώθω όταν ο μπέμπης με κλωτσάει κάτω, χαμηλά...Έχω την εντύπωση ότι το κλωτσίδι φτάνει μέχρι τον τράχηλο και είναι όντως ενοχλητικό...Είναι εντελώς διαφορετικό όταν κλωτσάει στην κοιλίτσα....

Νικάκι καλώς ήρθες πίσω....Ωραία να έχεις άδεια!!! Κι εμένα αρχίζει από Δευτέρα!!!

Τζένη περιμένουμε νέα από γιατρούλη!

Αχ, πότε θα έρθει η Παρασκευή να δω κι εγώ τον μπέμπαρό μου!!!:P

Θα φτασει η Παρασκευη και μαλιστα γρηγορα...αλλωστε τι εμεινε τιποτα!!!!!!!:D

Νομιζω πως ενιωσα το μπεμπακι μου πριν απο λιγο....σαν μικρες μικρες φυσαλιδες,σαν ενα απαλο γαργαλητο, δεν το πιστευω μαλλον αρχισε να κανει αισθητη την παρουσια του το σκατουλι...!:P

Οσο για την αδεια πιστευω πως θα ειναι super γιατι θα εμαι ηρεμη και θα κανω ολα αυτα που θελω χωρις αγχος!εσυ κιολας με δυο παιδια σιγουρα τη χρειαζεσαι....

1a0fd6e0b8.png

Νομιζω πως ενιωσα το μπεμπακι μου πριν απο λιγο....σαν μικρες μικρες φυσαλιδες,σαν ενα απαλο γαργαλητο, δεν το πιστευω μαλλον αρχισε να κανει αισθητη την παρουσια του το σκατουλι...!:P

Οσο για την αδεια πιστευω πως θα ειναι super γιατι θα εμαι ηρεμη και θα κανω ολα αυτα που θελω χωρις αγχος!εσυ κιολας με δυο παιδια σιγουρα τη χρειαζεσαι....

Κι εγω ετσι το ειχα νιωσει στην αρχη...Σαν απαλο γαργαλητο!Σαν μουδιασμα απο μεσα ομως!!Μαλλον το μπεμπακι σου ειναι :D

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εγω παλι εχω κ εντονους πονοκεφαλους...θα ρωτησω κ τον γιατρο βεβαια!

οσο για τις κλωτσιες παιζει ρολο νομιζω και το μεγεθος της κοιλιας.

εμενα σχεδον ολη μερα ειναι ξυπνιο του νινακι μου!

νικελακι για αυτο που ρωτησες ειναι καποια site που δηλωνεις την εγκυμοσυνη και δ/νση και σου στελνουν δειγματα και κουπονια.

babyspace.gr

tena.gr

babylino

libero

Νικελακι με φωναζει μια φιλη μου και μου αρεσει πολυ!!!!

Μηπως δεν ξεκουραζεσαι οσο πρεπει και γι' αυτο οι πονοκεφαλοι????

Τι λεει το κοριτσακι σου για το σχολειο????ενταξει πως της φαινεται???

Σ' ευχαριστω πολυ για τις διευθυνσεις δεν το γνωριζα,αν σκεφτεις και τιποτα αλλο που μπορει να με βοηθησει πες μου γιατι ως πρωτη φορα εγκυουλα δεν γνωριζω και πολλα!!:tongue:

1a0fd6e0b8.png

Κι εγω ετσι το ειχα νιωσει στην αρχη...Σαν απαλο γαργαλητο!Σαν μουδιασμα απο μεσα ομως!!Μαλλον το μπεμπακι σου ειναι :D

αχ ...ναι Λιανα δεν μπορει τι αλλο να 'ναι!!!!!!!!!

η που εχω παραισθησεις και τα φανταζομαι μονη μου απο τη μεγαλη επιθυμια να το νιωσω η που το αποφασισε να δωσει σημεια......χααχαχαχ!:D:D:D:D:D:D:D

1a0fd6e0b8.png

.Πάντως το να κάθεσαι πριν έρθει το νινί είναι το πιο σούπερ ντούπερ! Ετοιμάζεις το δωματιάκι του, το σπίτι σούπερ καθαρό, φαγητό κάθε μέρα...Τέλεια!

Ω! ναι! Συμφωνώ απολύτως!!! :P

Το κοριτσάκι σου ήταν! Τι καλά! Τώρα θα δεις, τι κλωτσίδι θα φας σε λίγο!!!:D

qwlrp3.png

η αδεια ειναι μεγαλη υποθεση αρκει να εισαι καλα φυσικα γιατι εγω που ημουν μια στο νοσοκομειο και μια στο κρεβατι....και με αγχος τοτε.....βεβαια τις τελευταιες μερες που ειμαι καλα την χαιρομαι την αδεια μου!

Νικελακι μου (ετσι λεω και μια θεια μου αγαπημενη) το μωρακι σου ειναι!!αχ τι καλα!!

Πολυ χαιρομαι που συμφωνειτε πως ηταν το κοριτσακι μου...αχ τι καλα!!!:P

Χαιρομαι επισης γιατι αυριο θα μου ερθει μια καθαριστρια μιας φιλης μου για να μου κανει χοντρες δουλιτσες οπως παντζουρια ,αλουμινια κι ετσι θα ξανανιωσει και το σπιτακι μου!!!

Μαρακι μπηκα και ειδα τα site μια χαρα μου φαινονται και στο κατω κατω οτι μπορεις να γλιτωσεις καλο ειναι...thanks...

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...