Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις ευχές σας :):):)

Νικάκι καλώς ήρθες...Μούρλια βγήκε το ψωμί...τσακίσαμε μισό κιλό ψωμί σε μια μέρα...

liana μου όταν λές "κάτι παράξενα πράγματα" τι ακριβώς εννοείς???:confused::confused::confused:

Άν είναι σαν χτυπήματα τότε δεν είναι περίεργο να είναι το μωρό γιατί εμένα στις αρχές με χτυπούσε συνέχεια κάτω χαμηλά στην μήτρα ακριβώς πάνω από την ηβική περιοχή...καμιά φορά ακόμη και τώρα το κάνει ανάλογα με την στάση της...

I3hdp3.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις ευχές σας :):):)

Νικάκι καλώς ήρθες...Μούρλια βγήκε το ψωμί...τσακίσαμε μισό κιλό ψωμί σε μια μέρα...

liana μου όταν λές "κάτι παράξενα πράγματα" τι ακριβώς εννοείς???:confused::confused::confused:

Άν είναι σαν χτυπήματα τότε δεν είναι περίεργο να είναι το μωρό γιατί εμένα στις αρχές με χτυπούσε συνέχεια κάτω χαμηλά στην μήτρα ακριβώς πάνω από την ηβική περιοχή...καμιά φορά ακόμη και τώρα το κάνει ανάλογα με την στάση της...

Αυτο εννοω!!Στην αρχη δεν μπορουσα να εξηγησω το πως ακριβως ενιωθα!

Σαν ενα "μπαλονι"που εσκαγε πανω μου!Οπως πχ ειμαστε κρυωμενες και νιωθουμε "αερια"!!

Σαν τετοια αισθηση!!!Δεν ξερω κι εγω τι!!!

Τωρα με κλοτσησε και πιο πανω αλλα οταν δεν το νιωθω πανω, το νιωθω εκει που μου λες κι εσυ!

Και πολλες φορες πανω απο την ουριρθα και με στελνει συχνα τουαλετα..

Λες αυτος ο ατιμος ειναι ε?Να μην ανησυχω...

b353ca0f41.png26lWp2.png

ναι κουκλα το νινι σου ειναι!

αυτο το "σκαει σαν μπαλονι" μου ειναι πολυ πολυ γνωριμο!

εγω εχω να ρωτησω το εξης: πονοκεφαλους εχετε εγω ρε κοριτσια δεν μπορω να ηρεμησω απο τους πονοκεφαλους. Κανα δυο φορες μου ειπαν οτι ειναι ματι (φοραω σταυρο και λιβανιζω κιολας) αλλα τι να πω!!

καλε ποιος ακουει Ρουβα! αλλη μια ρουβιτσα στο club ειμαι εγω! μεχρι και στον γαμο μου Ρουβα χορεψαμε ναι ναι!

Αυτο εννοω!!Στην αρχη δεν μπορουσα να εξηγησω το πως ακριβως ενιωθα!

Σαν ενα "μπαλονι"που εσκαγε πανω μου!Δεν ξερω κι εγω τι!

Αλλα τωρα που με κλοτσησε και πιο πανω, ειναι η ιδια αισθηση ακριβως εκει που μου λες κι εσυ!

Και πολλες φορες πανω απο την ουριρθα και με στελνει συχνα τουαλετα..

Λες αυτος ο ατιμος ειναι ε?Να μην ανησυχω...

Είμαι σίγουρη ότι είναι το μωράκι σου...Άσε αυτό το πράγμα με με την ουροδόχο κύστη είναι τραγικό...η δικιά μου το κάνει συνέχεια σε σημείο όμως που να με πονάει...δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει ίσως να την ενοχλεί...προχθές μέσα σε 45 λεπτά πήγα 4 φορές στην τουαλέτα...:lol: σκέφτομαι να εγκατασταθώ εκεί...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια δεν ξερετε ποσο ηρεμησα τωρα!Να στε καλα!!

Και μενα καποιες φορες με ποναει και νιωθω βαρος και καποιες φορες χαμηλα!

Αλλες παλι ανεβαινει πανω δεξια και κει ειναι που δινει resital !!

Αχ ειμαι πολυ χαρουμενη που τελικα ειναι αυτο το ζιζανιο!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

ναι κουκλα το νινι σου ειναι!

αυτο το "σκαει σαν μπαλονι" μου ειναι πολυ πολυ γνωριμο!

εγω εχω να ρωτησω το εξης: πονοκεφαλους εχετε εγω ρε κοριτσια δεν μπορω να ηρεμησω απο τους πονοκεφαλους. Κανα δυο φορες μου ειπαν οτι ειναι ματι (φοραω σταυρο και λιβανιζω κιολας) αλλα τι να πω!!

καλε ποιος ακουει Ρουβα! αλλη μια ρουβιτσα στο club ειμαι εγω! μεχρι και στον γαμο μου Ρουβα χορεψαμε ναι ναι!

Πονοκεφαλους εχω καποιες φορες αλλα δε μπορω να πω οτι ειναι συχνοι..

Συνηθως οταν εχει ο αντρας μου δυνατα την τηλεοραση..

b353ca0f41.png26lWp2.png

Εγώ είχα πολλούς πονοκεφάλους και ημικρανίες πρίν την εγκυμοσύνη και το είχα άγχος αλλά ευτυχώς με έχουν πιάσει μόνο τρείς φορές από τότε που έμεινα έγκυος...δεν ξέρω τι θα έκανα άν ήταν τόσο τακτικοί όσο πρίν...

Υπέροχο τραγούδι liana σ'ευχαριστούμε πολύ κι εγώ και η μπεμπούλα...τρελαίνομαι για αυτόν τον στίχο..."αβάσταχτο να βρίσκεσαι αλλού, αβάσταχτο να είσαι μακρία μου κι άν χάθηκαν τα αστέρια από παντού να έρθεις να σου φτιάξω εγώ δικά μου..."...Με σκότωσες βραδιάτικα...ούτε βαλτή να ήσουνα...

I3hdp3.png

Καλημεραααα..

Αχ ξεκινησαν παλι οι αυπνιες ..τις ειχα και στην πρωτη εγκυμοσυνη με επισκεφτηκαν τελικα και σε αυτη...Απο τις 5 παρα εχω σηκωθει ..το ματι γαριδα...το βραδυ με βλεπω απο τις 9 να κουτουλαω..

Εγω ευτυχως περα απο τους πονους στη μεση δεν εχω αλλους πονους αλλα οσο περναει ο καιρος η μεση δεν παλευεται ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα..

Αχ ξεκινησαν παλι οι αυπνιες ..τις ειχα και στην πρωτη εγκυμοσυνη με επισκεφτηκαν τελικα και σε αυτη...Απο τις 5 παρα εχω σηκωθει ..το ματι γαριδα...το βραδυ με βλεπω απο τις 9 να κουτουλαω..

Εγω ευτυχως περα απο τους πονους στη μεση δεν εχω αλλους πονους αλλα οσο περναει ο καιρος η μεση δεν παλευεται ...

καλημερα...

αυπνιες εεε μπραβο....εγω μπαινοντας στον τεταρτο αποχαιρετησα τα 10ωρα υπνου και κοιμαμαι λιγοτερο,αισθανομαι ομως πολυ πιο καλα και πιο ξεκουραστη!εχω πιο πολυ διαθεση και ισως δε φταιει μονο το 2ο τριμηνο αλλα και η αδειααα που αρχιζω να απολαμβανωωω...!!

Ακομα πονους δεν εχω αλλα μαλλον με περιμενουν στη γωνια.....;)

1a0fd6e0b8.png

Καλημέρα κορίτσια. Ρε κοπελιές, εγώ ούτε πόνους ούτε πολύ κλωτσίδι, δηλαδή αν δεν είχα κάνει και τον υπέρηχο θα έλεγα ότι είναι ανεμογκάστρι!!!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημέρα κορίτσια. Ρε κοπελιές, εγώ ούτε πόνους ούτε πολύ κλωτσίδι, δηλαδή αν δεν είχα κάνει και τον υπέρηχο θα έλεγα ότι είναι ανεμογκάστρι!!!!

χαχαχαχαχαχα..........

μηπως ειναι νωρις για το πολυ κλωτσιδι?????

δεν ξερω βεβαια γιατι κι εγω το περιμεεεενωωωωωω..........;)

1a0fd6e0b8.png

Τι να πω βρε νικάκι, ξέρω κι εγώ, εδώ στα κορίτσια πέφτει πολύ κλωτσομπουνίδι.Θα μου πεις, εμείς είμαστε και λίγο πιο πίσω σε ημερομηνίες,αλλά...Κοίτα εσένα είναι πρώτο παιδάκι οπότε από τώρα ως την 20η εβδομάδα θα το νιώσεις σίγουρα!Εμένα που είναι τρίτο κι άρχισε στη 17η να κουνιέται αλλά πολύ λίγα πράματα, ντιπ ύπνος το παιδάκι μου!!Καλά που δεν πονάμε δεν είναι κακό, χαχα, δεν το συζητώ!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Εμενα που ειναι η πρωτη μου εγκυμοσυνη, παρολο που λενε οτι το καταλαβαινεις αργα, δεν εγινε κατι τετοιο!

Στις 17 εβδομαδες κοντα ενιωσα τα πρωτα σκιρτηματα, πολυ απαλα βεβαια,

και απο τις 18 αρχισαν τα κλοτσομπουνιδια!!Αν και χαμηλα στην αρχη!

Απ'την 20 δε και μετα ξεκινησε ο μικρος δινει ρεσιταλ!

Καταλαβαινω ακομα και ολοκληρα γυρισματα καποιες φορες!

Οποτε πιστευω οτι ειναι η καθε εγκυμοσυνη και οχι αν ειναι 1η ή μεταγενεστερη...

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...