Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλως την φαγκρι την αδειουχα!!!!οι ζηλιες στο προγραμα ειναι κοριτσακι μου ..τα δυσκολα πιστευω οτι ειναι οταν με το καλο ερθουν τα μωρα στο σπιτι...

vasdeli εεεεεφτασε ο υπερηχος...γιουπι!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ μόνο ο δικός μου ο κοιμίσης δε θέλει να κουνηθεί? Είχα πάθει κι ένα πατατράκ τότε με το μπουνίδι μήπως έπαθε τίποτα, άστα να πάνε... Πού πήγατε πάλι όλες ε? Ο γιος μου παίξανε αεροπλανάκι στα νήπια και χτύπησε και γυρνάει τώρα σαν παράλυτος!! Το γκαντεμόσκυλο!!Χαχαχα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλησπερα κι απο μενα.Τι κανετε?

Vasdeli αυριο ειναι τεταρτη και ως γνωστο:

"Ηρθε η τεταρτιτσα, παει η βδομαδιτσα!"

Κι εγω τη δευτερα το μεσημερι εχω β επιπεδου και μετραω αντιστροφα!!

Οσο για τον πασακο μου κοριτσια, με εχει τρελανει!!

Δε σταματαει να κλοτσαει και να κουνιεται!!

Λες και δεν κοιμαται ποτε!!Μονο οταν περπαταω!

Μακαρι να ναι ετσι και στη β επιπεδου και να μη μας ταλαιπωρισει...

b353ca0f41.png26lWp2.png

Εμενα παλι ειναι σχετικα ησυχος ο μπεμπης ...αλλα και ο πρωτος ηταν αλλα με το που γεννηθηκε δεν ξαναεκατσα ουτε λεπτο ...

οποτε ομως τρωω σταφυλια το μωρο ξεσκιζεται στις κλωτσιες..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Σταφύλια ε?Κάτσε να το δοκιμάσω. Χαχα! Εμένα με την πίτσα είχε τρελαθεί, άλλη γεύση δεν του έκανε ακόμη κλικ;);) Τώρα εγώ γιατί έβαλα ''του'' δεν ξέρω...:rolleyes::rolleyes:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Μαρακι (φαγκρι) μου ειχα ανυσηχησει με το που χαθηκες! ουφ αδειουχα μου!

βιβλια δεν τα πηραμε ολα μονο μαθηματικα και γλωσσα μου φανηκαν πριεργα σε σχεση με αυτα που ειχαμε εμεις!!χαχα!!

και ουτε λιστα μας εδωσαν και αγνωστο ποτε οποτε αυριο θα παω ΙΚΑ και μετα θα ξαναπαω τι να κανω?!!

κοριτσακια μου λιγες μερες μεινανε για τις β επιπεδου οποτε υπομονη!!

οσο για κλωτσιες τι να πω συνεχεια το νιωθω το νινι μου(η πεθερα μου ειδε τον υπερηχο και αλλαξε γνωμη απο αγορι τωρα λεει κοριτσι μ τα χιλια.........)

χτες το βραδυ ακουγε Νοτη ο αντρας μου και μου εκανε και αφιερωση σε εμενα και το νινακι μας !! το ΟΛΑ ΤΑ ΣΆΓΑΠΩ!! και το μωρο εδωσε ρεσιταλ μιλαμε!

και το πρωι στο σχολειο η κολια μου πηγαινε πανω κατω!!

χτες το βραδυ ακουγε Νοτη ο αντρας μου και μου εκανε και αφιερωση σε εμενα και το νινακι μας !! το ΟΛΑ ΤΑ ΣΆΓΑΠΩ!! και το μωρο εδωσε ρεσιταλ μιλαμε!

και το πρωι στο σχολειο η κολια μου πηγαινε πανω κατω!!

Αχου τι γλυκο!!!!! :D

Εμενα το νινι μου εδειξε μια ιδιαιτερη προτιμηση προς το παρον στη φωνη του Πλουταρχου!!

Καψουρομωρο!!χαχαχα

b353ca0f41.png26lWp2.png

καλησπερα κοριτσια.....ολες καλα σας βρισκω και χαιρομαι...τρελαθηκα να διαβαζω!

εμεις επιστρεψαμε και ειμαστε πολυ καλα.....τι ωραια που ειναι στην επαρχια,ηρεμια,ησυχια,καθαρος αερας και ωραια φαγητα!!!δυστυχως δεν μπορω να τρωω οτι θελω γιατι εχω ζαχαρο κυησης αλλα και παλι υπαρχουν λυσεις ...ευτυχως!!!!αλλωστε για να ερθει στο κοσμο το Μαριαντακι μας μπορω να κανω τα παντα χωρις υπερβολες!!!!

Vasdeli καλη χρονια στα ζουζουνακια κι εσυ να απολαυσεις την αδεια σου!εγω την πηρα και ειμαι πολυ χαρουμενη γι 'αυτο αν και χθες που δεν πηγα στο σχολειο ηταν πολυ περιεργα τα συναισθηματα,μου ελειψε και δεν το περιμενα!!!!

Μariaefi καλη χρονια στο πρωτακι σου....απ'αυτα που γραφετε υποθετω πως με περιμενουν αρκετες κλωτσιες και αρκετος πονος!!!!!!!!!!αααα....να σε ρωτησω αυτα που γραφετε για τα κουπονια τι ειναι πρεπει να στειλω κατι καπου??????

πωπω Λιανα τι ταξιδι ηταν αυτο βρε παιδι μου,περιπετεια σκετη..........αντε του χρονου θα αποζημιωθεις..θα κανεις βουτιες με το μωρακι σου!!!!!!

Joa κι εσυ απο πονους καλα πας απ'οτι βλεπω....υπομονη,σκεψου σε λιγους μηνες θα τα 'χεις ξεχασει ολα!!!!με το καλο η β επιπεδου!

Ηλιαννα να ζησετε ευτχισμενοι και αγαπημενοι και παντα να εχετε στη ζωη σας

γελια και χαρες!!!!!

Αnette πολυ μερακλης θα βγει για προσεχε!!!!!!χαχαχαχαπαντως εγω το'χω κοψει εδω και δυο χρονια και νιωθω αλλος ανθρωπος!!!!!!!!

Jenny πως βγηκε το ψωμι?????????

fagkri σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες .....να 'σαι καλα και οσο για τις ζηλιες δυστυχως ειναι αναμενομενες!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Λιανα και Μαρακι εχουν και προτιμησεις πολυ μ'αρεσει....χαχαχαχα!!!!!!!!

Εγω σημερα ακουγα ενα τραγουδι που μου αφιερωσε ο αντρας μου και εκλαιγα απο συγκινηση!!!!!!!!οι ορμονες βλεπεις!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Καλώς το fangri!!!Έχεις δίκιο, είναι ωραία να μη δουλεύεις και να κάθεσαι με την ησυχία σου στο σπιτάκι σου...κι εμένα είναι η πρώτη φορά που το βιώνω αλλά νομίζω ότι μου καλαρέσει...:rolleyes:

Εμένα κορίτσια η δικιά μου είναι 100% θηλυκό...τρελαίνεται για Ρουβά και τσιφτετέλια!!!!:P Πάντως από τότε σχεδόν που μπήκα στον 6ο έχουμε μεγαλύτερες περιόδους ησυχίας δλδ μπορεί να κάνω και 3-4 ώρες να την ακούσω (κάπου διάβασα ότι είναι φυσιολογικό γιατί σε αυτή τη φάση κοιμούνται γύρω στις 12 με 16 ώρες) αλλά όταν είναι ξύπνια του δίνει και καταλαβαίνει...Αφού ώρες ώρες με κλωτσάει τόσο δυνατά που με πονάει, φταίει και περίεργη στάση της...έχω την εντύπωση ότι άν μπορούσα να δώ τα σωθικά μου κάτω χαμηλά θα ήταν μελανιασμένα από τις κλωτσιές...:lol:

Κι επίσης για να μη ξεχνιόμαστε αύριο έχω πάλι ραντεβού για τον β' επιπέδου...άντε να δούμε τι θα γίνει...:tongue::tongue::tongue:

I3hdp3.png

Καλως ηρθες Νινακι!Αχ κι εγω νομιζα πως δε θα καταλαβω τιποτα απο κλοτσιτσες αλλα ο μπεμπαρος με ταραξε!!

Τζενη με το καλο η β επιπεδου..

Να σας ρωτησω κατι βρε κοριτσια!Αν θυμαστε ειχα παει στην 28η εβδομαδα για κατι "παραξενα" πραγματα που ενιωθα χαμηλα και ο γιατρος μου ειχε πει πως δεν ειναι τιποτα!!

Συνεχιζω και το νιωθω αλλα σαν να ναι ο μπεμπης που με κλοτσαει..

Γιατι το ιδιο νιωθω οταν με κλοτσαει και πιο πανω...

Ειναι φυσιολογικο λετε να με κλοταει και τοσο χαμηλα?

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...