Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!

Κατ' αρχήν Μαρία μου είχες επέτειο γάμου; Δεν κατάλαβα, είδα τις ευχές των κοριτσιών...έστω και καθυστερημένα να ζήσετε...:D και καλή αρχή στο πρωτάκι σου!!!!

Κι εμείς γυρίσαμε από τα σχολεία των παιδιών που είχαμε πάει για αγιασμό!!! Αύριο το τριτάκι μου θα πάρει τα βιβλία της! Ο μικρούλης, στα μεγάλα νήπεια....:tongue:

Μετά πήγαμε για μπουγάτσα και λουκουμάδες στην παραλία και μετά στην παιδική χαρά να παίξουν τα παιδιά και να πιει και η μαμά ένα καφεδάκι...:PΠριν πέρασα και από το Γυμνάσιο που έμαθα ότι τοποθετήθηκα και αυτή τη βδομάδα θα κάνω τα χαρτιά μου για την άδεια...

Κατά τα άλλα εδώ και 1 βδομάδα έχω πόνο στο αριστερό-και μόνο- μέρος της μέσης και στην ηβική περιοχή...Υποθέτω ότι ανοίγουν τα οστά καθώς μεγαλώνει ο μπέμπαρος!!!

Βρε Λιάνα μου, τι ταλαιπώρια ήταν αυτή....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλη αρχη vasdeli μου στα παιδακια σου!!!

Οσο για πονους ...αλλο τιποτα ...σήμερα ποναω αριστερα στην μεση ...πριν τρεις μερες στον ενα γοφο , την πτοηγουμενη εβδομαδα και στους δυο γοφους ...Γεραματα λεει ο συζυγος μου ...χιχιχι..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλησπερα, καλη εβδομαδα και καλη σχολικη χρονια στα παιδακια σας!καλη προοδο να εχουνε και καλο κουραγιο μανουλες με τα διαβασματα!!!

λιανα μου δεν ηταν γραφτο να ευχαριστηθεις τελικα τις διακοπουλες σου, δεν πειραξει ομως του χρονου θα ανταμηφθεις διπλα...θα πλατσουριζεις με τον μπεμπακο σας!

ηλιαννα μου και επισημα πλεον ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ..ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ..ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΥΤΥΧΗΣΕΤΕ!!! (κλεμμενο απο τραγουδακι χιχιχι)

και με το καλο το αγγελουδι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρακι μου, η απολυτη συγκινηση ε?που να ερθουν και οι γιορτες με ποιηματα και σκετσακια...εκει να δεις!!!

εγω τα περασα με τον βαφτησημιο μου (και κλαμα η περηφανη νονα), στον γιο θα με μαζευουνε με τα κουταλακια χαχαχχα!

βασδελακι μου τι κανεις κοριτσακι?τα ζουζουνια σου τι λενε που αρχιζουν τα σχολεια? ο μικρος σιγουρα μες τη τρελη χαρα ε? παιχνιδι, τραγουδι κτλ κτλ!!!

joa μου τι κανετε κοπελα μου?ο χρηστακης?ο μπεμπουλης?

εμεις ειμαστε πολυ καλα, προχθες το βραδυ λαχταρισα λιγο γιατι ο ζουζουνακος μου δεν εκανε κιχ..βρε καλε μου, βρε χρυσε μου, ριξε μια κλωτσιτσα στη μαμα..τιποτα ο κυριος.τα εφαγα ολα αλλα τιποτα...χε***κα κοριτσια...παω στη βεραντα, στριβω ενα τσιγαρο και κανω δυο τζουρες μπαμ μπαμ...και νατος κοριτσια...τσιγαρο ηθελε το πουλακι μου...καπνιστης θα μου γινει...ααααααα θα τον φαω ζωντανο...ααααααααχ

αυτα τα νεα μας, σας φιλω γλυκα!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Καλή πρώτη μέρα στο σχολείο!!!!!Ευτυχώς εγώ δεν χρειάζεται να επιστρέψω...την μισούσα αυτή τη μέρα...:(:(:(:(

Vasdeli έτσι όπως το ακούω μάλλον από το άνοιγμα είναι ο πόνος...

liana μου σε νιώθω απόλυτα κι εγώ δεν είχα περάσει πολύ καλά στο ταξίδι του μέλιτος, είχα ταλαιπωρηθεί πολύ...αλλά ο σύζυγος επανόρθωσε ένα χρόνο μετά που κάναμε ένα δεύτερο ταξίδι του μέλιτος που ήταν όπως έπρεπε...

Από το πρωί είχα μάστορα έβαψαν την πρόσοψη της οικοδομής και κάναν και κάποια μερεμέτια...με ζάλισαν...κι εμένα με έπιασε η νοικοκυροσύνη μου από το πρωί μιας και δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο φτιάχνω ψωμί...τώρα είναι στον φούρνο και ψήνεται...άντε να δούμε τι κάναμε :roll:

I3hdp3.png

Αφηστε τα κοριτσια!! Μαρτυρησα!! Δεν το ξανακανω με τιποτα!!

Annete να τον προσεχεις τον μπεμπη!Αν απο τωρα ξεκινησε και κανει χαρουλες με το τσιγαρο... :?

Εγω παλι θελω σαν τρελη να κανω εστω και μια τζουρα αλλα εχω να καπνισω απο την ωρα που προσπαθησαμε πρωτη φορα για παιδακι(και ετυχε να ναι και η ημερα της συλληψης)!!

Jenny χαρα στο κουραγιο σου..Κι εμενα μ ενοχλουν πολυ οι δυνατοι θορυβοι.

Βρε κοριτσια εμενα ο μπεμπης απο τοτε που μπηκα στην 20η εβδομαδα κουνιεται ολημερης!!!!Αντε να κανει μικρες διακοπουλες!Τα βραδια ιδιαιτερα μου χωνει κατι κλωτσιτσες!!Εχθες το βραδυ μαλιστα, εκτος απο τα απαλα χτυηματακια, κουνιοταν επι 15 λεπτα τοσο εντονα και εριχνε τοσο δυνατες κλοτσιες που κι ο μπαμπας του ακομα συγκλονιστηκε!!!Λετε να μου βγει ζιζανιο???

b353ca0f41.png26lWp2.png

Βασδελακι καλη σχολικη χρονια και σε εσας!! ευχαριστω για τις ευχες! σου στελνω πμ.

κοριτσια ευκαιρια να το κοψετε το καπνισμα!!χαχα!κανει κακο στην υγεια και στην τσεπη! εγω δεν καπνιζω και ετσι δεν με νοιαζει!!

αυτους τους πονους εχω και εγω κοριτσια και μαλιστα χτες δεν κοιμηθηκα ειχα αγχος οτι θα μου σπασουν τα νερα ενιωθα μια πιεση προς τα κατω απιστευτη...

Καλημερααααααααα

Δροσερο πολυ το πρωινο ..18 βαθμους στην Αθηνα ...Εμενα το μπεμπακι μου αυτο στην κοιλια ειναι ησυχα το νοιωθω ολη μερα να κουνιεται αλλα οχι σε βαθμο να κλωτσαει ..

Annete στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα να νοιωσω τον Χρηστο 3 μερες και ειχα φρικαρει αλα σε αυτη την φαση της εγκυμοσυνης ειναι φυσιολογικο να κοιμαται πολλες φορες ολη μερα μετα τον 7ο πρεπει οπωςδηποτε να ακουμε το παιδι τουλαχιστον 3 φορες την μερα..

Για τσιγαρο δεν σας νοιωθω μιας και εγω επισης δεν καπνιζω ..

Εκλεισα και ραντεβου και με την γυναικολογο για 27/9 (το πρωι β επιπεδου και το απογευμα γιατρο)οποτε σε λιγοτερο απο 2 εβδομαδες θα δω το μπεμπουλινι μου!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια σε ολες!!

καλη προοδο καταρχην στα παιδακια σας που πανε σχολειο- κυριως στα πρωτακια:)- και φυσικα σε ολα τα υπολοιπα..

παρηγορηθηκα πολυ που γραψατε για τους πονους της μεσης σας γιατι και η δικη μου μεση με σουβλιζει απο χτες το πρωι.

vasdeli ποναω και εγω ακριβως απο την ηβικη περιοχη και μετα "στριβει" ο πονος και πιανει την δεξια πλευρα της μεσης μου. πηρα το γιατρο ομως να τον ρωτησω κατι αλλο και του εχωσα και αυτην την ερωτηση, μου ειπε να μην ανησυχω ειναι ακριβως αυτο που ειπατε + κραμπες και μου συνεστησε να αυξησω το μαγνησιο που παιρνω.

οσο για ολες εμας τις πρωην καπνιστριες-εχω και εγω νακαπνισω απο τις 16 μαιου που εκανα το τεστ- προτεινω να εκμεταλλευτουμε αυτην την περιοδο της αποτοξινωσης προς οφελος μας και να το βγαλουμε απο το κεφαλι μας...(δασκαλε που διδασκες ειμαι, αλλα τι να κανω...;))

78xyp2.png

RUAmp3.png

αντε joa μου μαζι θα τα δουμε τα μπεμπακια μας!

εγω ειμαι στης πεθερας μου και περιμενω να σχολασει η Εφη μου να δω θα μας δωσουν την λιστα αν ειναι να παω να τα παρω για να παω και στο ικα που ειναι κοντα να μην κανω δρομολογια (ειναι μακρια απο το σπιτι μας).

Γεια σας, κοριτσάκια!Πωπω πόνεσαν τα ματάκια μου να διαβάζω τα νέα σας όλες τις μέρες που έλειπα.Καλωσήρθατε καινούρια κορίτσια και με το καλό τα νινάκια σας!!

Ηλιάννα, ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΑΣ!

Mariaefi, καλή αρχή στο σχολείο και κοίτα να τη βοηθάς τη μικρή στις αρχές, θα πω πάλι πόσο σε ζηλεύω για το πρωτάκι σου κι ας με βρίζει το βασδελάκι, χαχα!

Vasdeli, κι εσείς καλή αρχή με τα σχολεία σας και καλό κουράγιο, χαχα!Δύσκολη κι η τρίτη δημοτικού...

Στα κορίτσια που περιμένουν την β επιπέδου, υπομονή και περνάνε οι μέρες τι να πω κι εγώ και το ΝΙΚΑΚΙ νομίζω που πάμε για οκτώβρη, κι η kxristina νομίζω ε?

Εγώ εξαφανίστηκα γιατί είχα 1 εβδομάδα άδεια κι ιντερνετ δεν έχω σπίτι ακόμη.Πήρα άδεια γιατί το μικρό είχε 9-11 παιδικό (βδομάδα προσαρμογής) κι ο μεγάλος άπχιζε χθες τα μικρά νήπια. Αχ, εγώ έκλαιγα και στο Φάνη που πήγε πρώτη φορά στο δημοτικό παιδικό (γιατί σε ιδιωτικά πάει από 12 μηνών) και στο Γρηγόρη χθες στα νήπια.Σήμερα θα μου πει κι εντυπώσεις για δασκάλα και συμμαθητές:lol::lol::lol:. Επίσης ζήτησα η τρελή από τη δασκάλα αδερφή μου τα βιβλία της πρώτης δημοτικού. Μη βαράτε, για μένα τα θέλω να τα βλέπω όχι για το Γρηγόρη!!Είμαι λίγο πωρωμένη, χαχα! Α, για το σγούμπο δεν σας είπα τίποτα. Παιδιά, πολύ ύπνο ρίχνει αυτό το παιδί, πολύ μιλάμε, ελάχιστο κλωτσίδι κι ας περνάνε οι βδομάδες, τι να πω... Δεν ανησυχώ, περιμένω τον υπέρηχο να τα δούμε όλα, σχεδόν όλα δηλαδή!!!!Μαράκι, κράτα γερά. Πάντως όντως το μπλε καφέ γίναμε, έλεος!!Εγώ πότε θα γεννήσω ένα παιδί καιρό που υπερτερούν τα κορίτσια?? Χαχα! Πάντως ωραία και να κάθεσαι σπίτι, να το έχεις καθαρό και γενικά να είσαι λίγο πιο ξεκούραστη από το 7-3, ε? Άντε, 3 μήνες δουλειά έμεινε αλλά ήδη βαρέθηκα ρε κορίτσια, θέλω να γίνω νοικοκυρά πάλι!! Πολλά είπα, ένεκα η απουσία, χαχα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Πού είστε καλέ όλες οι τσούπρες? Περιμένατε να μπω εγώ για να εξαφανιστείτε όλες? Σε λίγο πάω να πάρω το μεγάλο από τα νήπια. Μες στη βδομάδα θα πάρω τηλέφωνο να κλείσω τον β επιπέδου σε 2 εβδομάδες. Άντε να δούμε τι κάνει και το μωράκι. Ρε κορίτσια, εσάς καλά είναι τα μεγάλα σας. Εμένα ο μικρός δεν ξεκολλάει από πάνω μου τώρα ακόμη πιο πολύ κι ο μεγάλος πέρασε μια φάση που μου έδινε μπουνιές στην κοιλιά συγκεκριμένα, αφού τον χτυπούσα, δεν άντεχα κορίτσια, δε με άφηνε ήσυχη με τίποτα. Και όταν τον ρώτησα αν ζηλεύει μου είπε ότι αγαπάω ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΩΡΟ. Στεναχωρέθηκα πάρα πολύ και του είπα ότι η μαμά αγαπάει το Γρηγόρη και το Φάνη πιο πολύ από όλον τον κόσμο κι ότι όταν γεννηθεί το νινί η μαμά θα είναι τόσο ευτυχισμένη με τα 3 της παιδάκια που θα τα αγαπήσω ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ! Κλαψ, ελπίζω να το έπαθε λόγω μελαγχολίας από το τέλος των διακοπών κι ότι τώρα που άρχισε το σχολείο θα του περάσει....

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

παρηγορηθηκα πολυ που γραψατε για τους πονους της μεσης σας γιατι και η δικη μου μεση με σουβλιζει απο χτες το πρωι.

vasdeli ποναω και εγω ακριβως απο την ηβικη περιοχη και μετα "στριβει" ο πονος και πιανει την δεξια πλευρα της μεσης μου. πηρα το γιατρο ομως να τον ρωτησω κατι αλλο και του εχωσα και αυτην την ερωτηση, μου ειπε να μην ανησυχω ειναι ακριβως αυτο που ειπατε + κραμπες και μου συνεστησε να αυξησω το μαγνησιο που παιρνω.

Αχ, may μου (αλήθεια, πώς σε λένε;) με καθησύχασες τώρα....Είναι σα να περιέγραψες ακριβώς τον πόνο που νιώθω!!!! Και πάντα από την αριστερή μεριά....

Πού είστε καλέ όλες οι τσούπρες? Περιμένατε να μπω εγώ για να εξαφανιστείτε όλες? Σε λίγο πάω να πάρω το μεγάλο από τα νήπια. Μες στη βδομάδα θα πάρω τηλέφωνο να κλείσω τον β επιπέδου σε 2 εβδομάδες. Άντε να δούμε τι κάνει και το μωράκι. Ρε κορίτσια, εσάς καλά είναι τα μεγάλα σας. Εμένα ο μικρός δεν ξεκολλάει από πάνω μου τώρα ακόμη πιο πολύ κι ο μεγάλος πέρασε μια φάση που μου έδινε μπουνιές στην κοιλιά συγκεκριμένα, αφού τον χτυπούσα, δεν άντεχα κορίτσια, δε με άφηνε ήσυχη με τίποτα. Και όταν τον ρώτησα αν ζηλεύει μου είπε ότι αγαπάω ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΩΡΟ. Στεναχωρέθηκα πάρα πολύ και του είπα ότι η μαμά αγαπάει το Γρηγόρη και το Φάνη πιο πολύ από όλον τον κόσμο κι ότι όταν γεννηθεί το νινί η μαμά θα είναι τόσο ευτυχισμένη με τα 3 της παιδάκια που θα τα αγαπήσω ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ! Κλαψ, ελπίζω να το έπαθε λόγω μελαγχολίας από το τέλος των διακοπών κι ότι τώρα που άρχισε το σχολείο θα του περάσει....

Γεια σου καλέ Μαράκι μου! Χάθηκες γιατί ρέπαρες έ;;;; Καλά έκανες!!!

Αχ, μεγάλη πίκρα αυτό που περιγράφεις με τις ζήλειες!!! Αλλά φάση είναι και θα περάσει, υπομονή....(Ακούς εκεί μπουνια στην κοιλιά...)

Κορίτσια πότε θα έρθει η Παρασκευή; Έχω ραντεβού για Β' επιπέδου, ραντεβού με το μπεμπόνι μου!!!!:wink::!:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...