Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Mariaefi μου να ζήσετε...Μακάρι να έχετε πολλές πολλές πολλές όμορφες κι ευτυχισμένες επετείους...

Κορίτσια με συγκινήσατε με τα τραγουδάκια σας...Η μέρα του γάμου μου ήταν η πιό όμορφη της ζωής μου...Ζηλεύω την Ηλιάννα, θα ήθελα πολύ να ήμουν στη θέση της...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα

Ηλιαννα μου να ζησετε !!!να ειστε παντα ευτυχισμενοι ερωτευμενοι και γεροι!!!!και με το καλο να ερθει ο μπεμπαρος να συμπληρωσει την ευτυχια σας!!!!!

Αχ τι ομορφη ειναι η μερα του γαμου ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα!!

ευχαριστω για τις ευχες σας!!

ΗΛΛΙΑΝΝΑ μου να ζησετε!!

λιανα καλωςηρθατε !! αα οποτε αρχιζεις το ψαξιμο για το δωματιο του πριγκηπα σου! τελεια!

καλημερα!!

ευχαριστω για τις ευχες σας!!

ΗΛΛΙΑΝΝΑ μου να ζησετε!!

λιανα καλωςηρθατε !! αα οποτε αρχιζεις το ψαξιμο για το δωματιο του πριγκηπα σου! τελεια!

Ναι ναι!Ειμαι μες στην τρελη χαρα!Θα αλλαξουμε τις ντουλαπες πριν μπουμε και θα κανουμε κι ενα τζακι στο σαλονι κι επειτα θα μπουμε για βαψιμο..

Αλλα εγω σκεφτομαι απο τωρα τι θεμα να κανω στο δωματιο του μικρου!

Σκεφτομουν για βυθο!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα!!!!

Λιανα με το καλο να αλλαξετε σπιτακι και να ασχοληθειτε με την διακοσμηση του δωματιου του πριγκηπα!!!

Μαριαεφη μου να ζησετε και εσεις να ειστε παντα ευτυχισμενοι και ερωτευμενοι και με το καλο να δεχθειτε την kinder εκπληξη ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

κοριτσακια μου καλημερα,σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας και για τα τραγουδακια σας...ηταν οντως η πιο ευτυχισμενη μερα της ζωης μου,ηταν ολα τελεια σχεδον παραμυθενια η εκλησσια ο στολισμος το ψιλοβροχο που εριχνε...βεβαια κουραστηκα πολυ γιατι ειχαμε πολυ κοσμο και ολη την ωρα χαιρετουσα αλλα χαλαλι...ταξιδι του μελιτος θα παμε μαλλον κανενα 3ημερο εδω κοντα γιατι δεν ειμαστε για πολλες μετακινησεις λογω εγκυμοσυνης:D:Dσας φιλω ολες και στις κοιλιτσες σας...

ΜΠΡΑΒΟ ηλιαννα μου!

και εννοειτε να πατε ταξιδακι δεν το συζητω!

εμεις τοτε ειμασταν ατυχοι καναμε τον γαμο στην Αθηνα και μου λεει ο αντρας μου (ο εξυπνος) να παμε Κρητη και φευγουμε απο εκει.Καλα λεω εγω ερχομαστε εδω και ολα τα ταξιδια φευγανε απο Αθηνα!! ντοινγκ!

λεμε δεν πειραζει θα παμε καπου εντος Κρητης σε καλο ξενοδοχειο και παμε για φαγητο εε το βραδυ της ιδιας μερας (θα φευγαμε την επομενη) εγω σηκωσα πυρετο 40 και αρχισα να κανω εμετους αιμα.Και ετσι περασαμε στο νοσοκομειο τις πρωτες μερες!!!χαχα!! τωρα γελαω αλλα τοτε ειχα κατι νευρα!!χαχα!!!

τεσπα να πατε κοριτσακι μου και να περασετε τελεια!!

αχ σημερα εριξα ενα κλαμα στο σχολειο αλλο πραγμα κοριτσια!

Ηλιαννα μου ταξιδι να πατε οπωσδηποτε ..εμας το ταξιδι του μελιτος το θυμομαστε με ποοοοοολυ αγαπη ...Αχ 10 μερες ονειρο...

Μαριαεφη μου καλη σχολικη χρονια στο πρωτακη σου!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπερα εγκυουλες!!

Μαρια Εφη ελπιζω να μην εριξες περισσοτερο κλαμα απο την κορουλα σου..

Η το καλοδεχτηκε?

Ηλιαννα, ταξιδακι να πατε καπου που να ξερεις οτι εχει καλους δρομους τουλαχιστον, γιατι εγω μαρτυρησα με τις λακουβες!!!Να πας ομως οποσδηποτε!Σιγουρα θα σου κανει καλο!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

ΑΧ κουκλες μου ειδικα οταν καλωςορισε η δ/ντρια τα πρωτακια και ηρθε η κορη μου και με αγκαλιασε εκεινη την ωρα ελιωσααα μιλαμε!!καλα που καθομουν εκεινη την ωρα!

αυριο παιρνουμε τα βιβλια και ξεκιναμε κανονικα μεχρι τις 11 μιση για πρωτη βδομαδα

Καλησπερα εγκυουλες!!

Μαρια Εφη ελπιζω να μην εριξες περισσοτερο κλαμα απο την κορουλα σου..

Η το καλοδεχτηκε?

Ηλιαννα, ταξιδακι να πατε καπου που να ξερεις οτι εχει καλους δρομους τουλαχιστον, γιατι εγω μαρτυρησα με τις λακουβες!!!Να πας ομως οποσδηποτε!Σιγουρα θα σου κανει καλο!

μα πες μας τι εκανες βρε στις διακοπες!!

μα πες μας τι εκανες βρε στις διακοπες!!

Αχ!Τι να πω κι εγω?!Δεν ξερω γιατι αλλα απο τη δευτερη μερα μετρουσαμε τις μερες να ξαναγυρισουμε πισω!!!Θες γιατι ημουν εγκυος και δεν μπορουσα να ακολουθησω σε μπανια κτλ, θες επειδη ειχαμε μαθει οτι θα ναι ελευθερο το σπιτι και επιτελους θα εγκατασταθουμε μονιμα?Δεν ξερω!

Οι δε δρομοι...παναγιτσα μου!!!Ολο λακουβες και στροφες!!Αναστεναξα!

Επισκεφτηκα και το νοσοκομειο βεβαια γιατι πεσαμε σε μια κοτρονα με το αμαξι και τρανταχτηκαμε λες και καναμε ελευθερη πτωση απο γεφυρα!!!

Ολα καλα ευτυχως!!Απ΄την αλλη χανομασταν κι ολη την ωρα!Δε βρισκαμε πινακιδες και μας μπερδευε και το gps μεσα απο κατι χωρια...Αφηστε τα!!

Το ξενοδοχειο μονο για 4 αστερων δεν ηταν που εγραφε...Και το βραδινο τους δεν τρωγοταν!!Τσαμπα τα λεφτα!!

Το αποκορυφωμα ηταν οταν επιτελους πηραμε το δρομο του γυρισμου!!

Εκτος του οτι φευγαμε 6:30 η ωρα το πρωι, ειχε καθυστερηση μια ωρα το καραβι!!Κι οταν επιτελους επιβιβαστηκαμε λεω εδω τελειωσαν τα βασανα μας!!Ελα μου ντε που δεν ηταν ετσι!!Με το που παταμε το ποδι μας στην Ιγουμενιτσα μεχρι και που περασαμε τα Ιοαννινα, μια βροχη κοριτσια δεν βλεπαμε στην κυριολεξια τιποτα!Εμενα με πιασαν τα κλαματα και να φωναζω να βγουμε απο Εγνατια σε κανα χωριο και να φυγουμε αργοτερα!

Ο αντρας μου ανενδωτος οδηγουσε, παρολο που γλυστρουσε και τ αμαξι και τελικα περασαμε και την μπορα!

Αργοτερα φτασαμε Τρικαλα και θελαμε αλλα 45 λεπτα για Λαρισα!

Πριν προλαβω να κανω το σταυρο μου, βλεπουμε το δρομο πλημμυρισμενο!!!Αστυνομια, πυροσβεστικη..χαμος..

Μας παραπεμπουν απο ενα χωριο και καναμε αλλη μιση ωρα παραπανω για Λαρισα!!

Δηλαδη αυτο δεν ηταν εκδρομη, ηταν περιπετεια!!!!

Τωρα ευτυχως ειμαι σπιτακι μου και δεν το ξανακουναω ρουπι μεχρι να γεννησω!!χαχαχα :D

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...