Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και πάλι συγνώμη...

Το ίδιο λάθος έκανα και με την Ιωάννα...

Κοριτσια, είμαι πολύ συγκινημένη, τα έχω χάσει, μόλις έμαθα ότι η φίλη μου η Clelia γέννησε και είμαι πολύ συγκινημένη...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

joa μου να ζήσετε πολλά κι ευτυχισμένα χρόνια μαζί. Να είστε γεροί να χαίρεστε τα παιδάκια σας...:D

Να σας πώ την αλήθεια όταν ήρθε ο φάκελος από την babylino ένιωσα σαν μικρό παιδάκι που ανοίγει δωράκι...κατενθουσιάστηκα...:tongue::tongue::tongue:

Να της ζήσει της Clelia το νινάκι της...τι καλά σε λίγους μήνες θα είμαστε κι εμείς στην θέση της...:P:p:p:p

I3hdp3.png

joa μου να ζησετε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι!!!

τι κανετε κουκλιτσες μου?τι κανουν τα μωλακια σας?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

αχ γεννησε η clelia?!!τι καλα!!

εγω δεν εχω παραλαβει ακομη τιποτα (βεβαια ο ταχυδρομος εδω στο χωριο μας ειναι λιγο χχμμ πολυ να το πω αμελης) αλλα μου εστειλαν μυνημα στο mail οτι το βαλιτσακι θα ερθει τελος Οκτωβρη.

για τα αλλα τιποτα ακομη...κλαψ!

σημερα απο το μεσημερι και εμτα εχω πολυ εντονο πονοκεφαλο και ανακατευομαι συνεχεια..ενταξει εχουν μειωθει οι εμετοι ενας την ημερα ισον κανενας αλλα πολυ χαλι σημερα.

joa ξεχασα να ζησετε παντα ευτιχισμενοι και με το καλο το δευτερο μελος!! αυριο εχουμε εμεις επετειο γαμου 6 ετη! αλλα δεν θα κανουμε τιποτα πολλα τα εξοδα πολλοι και οι γαμοι και οι βαφτισεις οποτε σπιτακι μας!!

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΤΡΕΧΩ ΧΤΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ...ΑΥΡΙΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΝΤΥΘ ΝΥΦΟΥΛΑ ΑΧ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ...ΘΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΩ ΟΡΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΑΚΙ ΜΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΑΥΡΙΟ..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΤΡΕΧΩ ΧΤΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ...ΑΥΡΙΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΝΤΥΘ ΝΥΦΟΥΛΑ ΑΧ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ...ΘΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΩ ΟΡΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΑΚΙ ΜΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΑΥΡΙΟ..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...

Να ζήσετε αγαπημένοι, μονιασμένοι και ευτυχισμένοι!

Το αγοράκι σας, να συμπληρώσει την ευτυχία σας!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

σημερα απο το μεσημερι και εμτα εχω πολυ εντονο πονοκεφαλο και ανακατευομαι συνεχεια..ενταξει εχουν μειωθει οι εμετοι ενας την ημερα ισον κανενας αλλα πολυ χαλι σημερα.

αυριο εχουμε εμεις επετειο γαμου 6 ετη! αλλα δεν θα κανουμε τιποτα πολλα τα εξοδα πολλοι και οι γαμοι και οι βαφτισεις οποτε σπιτακι μας!!

αχ ρε μαριαεφακι μου ως ποτε θα σε ταλαιπωρουν οι εμετοι βρε κοριτσι μου

ενας...ενας...δεν ειναι κανενας...ειναι ενας...μακαρι να ειναι απτους τελευταιους...αντε για να απολαυσεις την συνεχεια!!!!!!!!!!!!!!!!

να τα εκατοστησετε με τον συζυγο, να εισατε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι!!!

ηλιαννα μου, η ωρα η καλη κουκλα μου!!!!!

αυτη η μερα θα σου μεινει αξεχαστη!!!να ζησετε και να εχετε μονο χαρες στη ζωη σας!!!

και με το καλο το μικρο σας ζουζουνακι!!!

φιλακια πολλα πολλα!!!

Καμιά μέσα σήμερα κορίτσια; Τι έγινε; Πήγατε όλες για μπανάκι;

αχ τι καλα που θα ηταν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

XICFEqAJifA

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ!!!!!!

ααααααχ τι μου θυμησες κουκλιτσα μου!!!!!!

η πρωτη πιο ευτυχισμενη στιγμη της ζωης μου!!!

IB5Vp2.png

ενα τραγουδι κι απο μενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αφιερωμενο με πολυ πολυ αγαπη!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=aMttOUcQf4A

IB5Vp2.png

Καλησπεριζω τις ομορφες μανουλες!!!Τι κανετε??

Εγω επιτελους επεστρεψα στο σπιτακι μου και εμαθα κι ενα νεο που μ εκανε πιο χαρυμενη!Ξενοικιαζετα το σπιτι που θελαμε να μετακομισουμε η αυτον τον μηνα η τον αλλο κι ετσι θα μπορεσουμε να ετοιμασουμε και το δωματιο του πριγκιπα μας!!! :D :D

Διαβασα μονο τα νεα αυτης της σελιδας...

Ηλιαννα να ζησετε, καθε ευτηχια ευχομαι και με το καλο το αγορακι σας!

Μαρια Εφη επισης να ζησετε και να χετε καθε χρονο, ιδια μερα, γιορτη !!

Νινακι με το καλο η β επιπεδου!

Κι εγω ανυπομονω να την κανω (20 κι εγω αλλα Σεπτεμβριου) :D

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...