Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια, θελω μερες να σας αναφερω ενα θεμα και ολο το αμελω..

λοιπον, οταν εμεινα εγκυος, μεσα στις εξετασεις προγεννητικου που εκανα ηταν και η καλλιεργεια κολπικου εκκριματος.

εκει, βρεθηκα θετικη σε ουρεοπλασμα.

ο γιατρος μου-πολυ καθυσυχαστικος δε λεω-μου εδωσε αντιβιωση και σε εμενα και στον αντρα μου-zithromax-

και μου ειπε οτι στην 20η εβδομαδα πρεπει να επαναλαβω την εξεταση και αν δεν εχει φυγει, να ξαναπαρω αντιβιωση..

μου ειπε επισης, οτι οι πιθανοτητες να εξαφανιστει το μικροβιο ειναι μονο 30%.:?

τελοσπαντων, εγω τη δευτερα θα παω φυσικα να την κανω την εξεταση, ωστοσο θελω να ρωτησω την εμπειρια σας γιατι διαβαζω πολλα και τωρα εχω ξαφνικα αγχωθει..

78xyp2.png

RUAmp3.png

ειμαι πολυυυυυυυυ χαρουμενη.........!!!:-D:-D:-D

Καναμε χθες τον υπερηχο μας και το ζουζουνακι μας ειναι μια χαρα....μεγαλωνει και μας κανει τρισευτυχισμενους!!!

Ειναι κοριτσαρος τελικα και εφτασε τα 12 εκατοστα...αποφασισαμε να τη βγαλουμε Μαριαντα,Μαρια απο την πεθερα μου και Αντωνια απο τη μαμα μου...πως σας φαινεται????????εμενα μου αρεσει πολυυυυυυυ.αλλα πιο πολυ μου αρεσει που ξεαγχωθηκα γιατι μετρουσα τις μερες αναποδα!!!!!!!!!

Προγραμματισαμε τη β επιπεδου για τις 20 Οκτωβρη και τελικα εγω θα ειμαι η τελευταια που θα κανει τη β επιπεδου αλλα δεν πειραζει.Εγω δεν εχω παρει τιποτα ακομα αλλα ειναι πολυ νωρις μαλλον......και δεν εννοω απο κιλα γιατι απο κιλα εχω παρει 3 και ο γιατρος μου φωναζει!!!!!!!!!!!!!!

Χαιρομαι που ειστε ολες καλα πολλα πολλα φιλακια ματς ματς.:P

Θα τα ξαναπουμε απο βδομαδα γιατι θα φυγουμε για τριημερο στην Καλαματα για εναν γαμο.

1a0fd6e0b8.png

κοριτσακια και εμεις ψαρακια σημερα αλλα τηγανητα !!!γοπες με συνοδεια πατζαρια...

πατζαρια τα αγαπημενα μου!! την αλλη βδομαδα το εχω στο προγραμμα με ψαρακια τηγανητα και εγω (παλι απο την Χιο) μου εφεραν πολλα ευτυχως!

Διαφημίσεις

λοιπον, οταν εμεινα εγκυος, μεσα στις εξετασεις προγεννητικου που εκανα ηταν και η καλλιεργεια κολπικου εκκριματος.

ο γιατρος μου-πολυ καθυσυχαστικος δε λεω-μου εδωσε αντιβιωση και σε εμενα και στον αντρα μου-zithromax-

και μου ειπε οτι στην 20η εβδομαδα πρεπει να επαναλαβω την εξεταση και αν δεν εχει φυγει, να ξαναπαρω αντιβιωση..

μου ειπε επισης, οτι οι πιθανοτητες να εξαφανιστει το μικροβιο ειναι μονο 30%.:?

τελοσπαντων, εγω τη δευτερα θα παω φυσικα να την κανω την εξεταση, ωστοσο θελω να ρωτησω την εμπειρια σας γιατι διαβαζω πολλα και τωρα εχω ξαφνικα αγχωθει..

αν κανατε σωστα την θεραπεια δεν νομιζω να υπάρχει προβλημα! και αφου την κανατε και οι δυο πιστευω οτι ολα θα ειναι καλα..απλα μπορει να εμφανιστει ξανα αυτο ναι ειναι αληθεια για αυτο θελει τακτικο ελεγχο.

εγω ειχα χλαμυδια και ετσι καναμε και εμεις θεραπεια (μετα την παλλινδρομη) και μετα επανελαβα και ολα καλα.

Καναμε χθες τον υπερηχο μας και το ζουζουνακι μας ειναι μια χαρα....μεγαλωνει και μας κανει τρισευτυχισμενους!!!

Ειναι κοριτσαρος τελικα και εφτασε τα 12 εκατοστα...αποφασισαμε να τη βγαλουμε Μαριαντα,Μαρια απο την πεθερα μου και Αντωνια απο τη μαμα μου...πως σας φαινεται????????εμενα μου αρεσει πολυυυυυυυ.αλλα πιο πολυ μου αρεσει που ξεαγχωθηκα γιατι μετρουσα τις μερες αναποδα!!!!!!!!!

Προγραμματισαμε τη β επιπεδου για τις 20 Οκτωβρη και τελικα εγω θα ειμαι η τελευταια που θα κανει τη β επιπεδου αλλα δεν πειραζει.Εγω δεν εχω παρει τιποτα ακομα αλλα ειναι πολυ νωρις μαλλον......και δεν εννοω απο κιλα γιατι απο κιλα εχω παρει 3 και ο γιατρος μου φωναζει!!!!!!!!!!!!!!

Θα τα ξαναπουμε απο βδομαδα γιατι θα φυγουμε για τριημερο στην Καλαματα για εναν γαμο.

τελεια!με το καλο και η β επιπεδου!

εννοειτε και ειναι νωρις ακομα για ψωνια!

εγω τωρα τα ξεκινησα(και τα τελειωσα κιολας!)!!!

κανε την β επιπεδου κ μετα σιγα σιγα αρχιζεις!!

Μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα το σοβαρό...Η κουμπάρα μου είχε και το ανακάλυψε στον όγδο κι ο γιατρός της, της έδινε αντιβίωση μέχρι και λίγο πρίν γεννήσει και με αφορμή αυτό το είχα ψάξει λίγο και διάβασα ότι το ουρεόπλασμα ενοχοποιείται μόνο για ένα μικρό ποσοστό αποβολών στο πρώτο τρίμηνο από κει και πέρα συνήθως στο δεύτερο τρίμηνο χορηγούν αντιβίωση και ελάχιστες φορές στο τρίτο και τον γιατρό μου που ρώτησα μου είπε ακριβώς το ίδιο...Η αλήθεια είναι ότι δεν εξολοθρεύεται εύκολα αλλά δεν προκαλεί κάποιο πρόβλημα...Επίσης να σου πώ ότι η κουμπάρα μου γέννησε και είναι μια χαρά κι αυτή και το μωρό...

Τι καλά κι άλλο κοριτσάκι!!!!!!Γιούπι!!!!:-D:-D:-D:-D:-Dάντε να κάνεις τον β' επιπέδου να το σιγουρέψουμε....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:Έχω μια ανιψιά που την λένε Μαρία Αντωνία και την φωνάζουμε χαϊδευτικά "Μαραντόνα" :mrgreen::mrgreen::mrgreen: άν και νομίζω ότι το Μαριάντα ακούγεται πολύ καλύτερα...Καλά να περάσεις...

I3hdp3.png

Mariaefi σε σκεφτόμουν σήμερα...ήρθε με το ταχυδρομείο ένας φάκελος από την babylino και είχε μέσα εκπτωτικά κουπόνια τα οποία λήγουν όμως 30/10 και με βλέπω να αρχίζω να μαζεύω προμήθειες από τώρα κρίμα είναι να χαθούνε τα κουπονάκια...Από τις αιτήσεις που έχετε κάνει μέχρι τώρα μέσω ίντερνετ είχατα από καμία απάντηση?

I3hdp3.png

Μπράβο, Νικάκι μου! Όλα καλά με τον κορίτσαρο!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααα

Μπραβο Νικακι μου !!!ενας ακομη κοριτσαρος!!!απο γαμπρους αλλο τιποτα να διαλεγει η νυφη!!!

May23 δυστυχως δεν ξερω τιποτα για το ουρεοπλασμα αλλα απο οτι ακουω απο αλλες δεν ειναι κατι σοβαρο εισαι και στο δευτερο τριμηνο δεν νομιζω να διατρεχεις κινδυνο ..

Εγω ειμαι πολυ καλα ,εχω και εξοδο σήμερα ..εχουμε με τονκαλο μου επετειο γαμο ..κλεινουμε 5 χρονια!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Νικάκι το Μαριάντα μου αρέσει, μπράβο που το σκέφτηκες! αν και γενικά είμαι κατά των υποκοριστικών, αυτό είναι πολύ ωραίο! και θα είναι ευχαριστημένες και οι 2, φαντάζομαι!

Μαραντόνα! χα-χα! καλό!:P

jenny γράφτηκα κι εγώ σε αυτά τα sites πριν 2 μέρες όμως, οπότε ακόμα δεν έχει έρθει κάτι. αλλά δεν ήξερα ότι έχουν ημερομηνία λήξης! τι να τα κάνω αν έρθουν τόσο νωρίς? μου φαίνεται θα τα δώσω στην αδερφή μου!

joa να τα εκατοστησετε! θα το γιορτάσετε?

jenny

mariaefi

σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!!

το ειχα ξεχασει, αλλα εχτες διαβαζα αηδιες στο ιντερνετ και αγχωθηκα!!

νικακι

τελεια τα νεα απο τον υπερηχο,και πολυ ωραιο και το ονομα που σκεφτεστε!!

joa

χρονια σας πολλα , να τα εκατοστησετε και παντα ευτυχισμενοι!!!

οσο για εμενα, μετα τη β-επιπεδου στις 20 σεπτεμβριου-

ευχομαι ολα να ειναι τελεια να μπω και εγω στο χορο των babyαγορων!!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Εγω δεν εχω γραφτει πουθενα για κουπονια ...στην πρωτη εγκυμοσυνη στο μαιευτηριο ηρθαν απο τις 2 μεγαλες εταιριες libero & pampers και μου εφεραν απο μια κουτα πραγματα και μου ζητησαν τα στοιχεια μου .Απο τοτε λαμβανα συνεχως απο διαφορες εταιριες κουπονια ..Η pampers μεχρι και προσφορα που ο Χρηστος εγινε 2 μου εστελνε κουπονια ..η libero μετα τους 18 μηνες μας ξεχασε..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημεραααααααααα

Εγω ειμαι πολυ καλα ,εχω και εξοδο σήμερα ..εχουμε με τονκαλο μου επετειο γαμο ..κλεινουμε 5 χρονια!!!

Να είστε πάντα αγαπημένοι και μονιασμένοι! Με το καλό το 2ο παιδάκι σας Ιωάννα μου!

May23 με το καλό η αυχενική σου!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...