Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσουδια!!!

Ευα στην πρωτη εγκυμοσυνη μου ανοιγε συχνα η μυτη στην δευτερη παλι οχι ..αλλα απο οτι ξερω ειναι φυσιολογικα και ειναι γιατι κυκλοφορει περισσοτερο αιμα μεσα μας ή κατι τετοιο δεν θυμαμαι και καλα ..

Vasdeli μου νομιζω καλα ειμαστε απο κιλα...αν και αν θυμαμαι ο 6ος ηταν που φορτωσα κιλα στην πρωτη ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Vasdeli μου νομιζω καλα ειμαστε απο κιλα...αν και αν θυμαμαι ο 6ος ηταν που φορτωσα κιλα στην πρωτη ..

Ναι, καλά είμαστε...από δω και πέρα τι γίνεται.....

Πάντως τα βράδια, η κοιλιά φαίνεται σαφώς μεγαλύτερη!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

3 την ήμερα δεν ξέρω τι άλλο να κάνω

την Πέμπη έχω ραντεβού με τον γιατρό για την β επιπέδου και θα του ξαναπώ

λες να είναι από τις ενέσεις?:rolleyes:

Αχ, θα κάνεις β' επιπέδου μια μέρα πριν από μένα!!!!

Να μας πεις νέα!

Δεν νομίζω να έχουν να κάνουν κάτι οι ενέσεις με το αίμα στη μύτη....Για πάρε και καμιά πιεσούλα για καλό και κακό....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

έλα βρε ξέρεις τι γρήγορα που περνάει ο καίρος??

κάτσε να δούμε αν και εμείς θα τα δούμε όλα ή θα έχουμε ξανά και ξανά σαν την Jenny!!

εμείς αρχικά θα την κάνουμε στο ιατρείο και αν δεν τα δεί όλα τότε θα πάμε στο λήτω για τα υπόλοιπα

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

εγω θα την κανω στο μητερα ...μου εχει δωσει το ελευθερο να παω σε οποιο μαιευτηριο θελω αλλα μας πεφτει πιο κοντα στο σπιτι..

και εμένα πιο κοντά μου είναι το μητέρα αλλά έλα μου που είναι στο λήτω

αλλά και αυτό μας είναι αρκετά κοντά

0eOLp2.png

evapfg καλημερα!!

για τη ματωμενη μυτη εχω διαβασει και εγω οτι ειναι συμπτωμα που οφειλεται στην αυξηση του ογκου του αιματος, οπως επισης και τα ουλα αν ματωνουν.

ο αιματοκριτης σου ειναι οντως πολυ χαμηλος, μηπως η μορφη του σιδηρου που παιρνεις δεν εχει καλη απορροφηση?

παντως και εμενα ο αιματοκριτης απο 37 τον προηγουμενο μηνα πεσε στο 31 τωρα

78xyp2.png

RUAmp3.png

καλημερα!

εχω ενα θεμα με το ιντερνετ γμτ!

τεσπα στα γρηγορα!

με το καλο οι β επιπεδου κοριτσια...!!!!αχ ειναι τελειο το ευχαριστεσαι το μωρο!!

οσο για τα μωρομαντηλα jenny ειναι μεσα σε θηκες οποτε τι προβλημα να εχουν??τα εχω φυλαξει δεν ειναι σε ηλιο και τα βρηκα σε καλη τιμη τα 3 πακετα 5 ευρω.

μολις ανοιξουν τα σχολεια δεν θα μπορω να κανω και πολλα συν οτι οσο περνανε οι μηνες θα βαραινουμε!

στην Εφη μου ετσι την ειχα πατησει και μετα ετρεχα και δεν εφτανα. τωρα θα ειμαι χαλαρη....

σημερα κανω ψαροσουπα!

evapfg καλημερα!!

για τη ματωμενη μυτη εχω διαβασει και εγω οτι ειναι συμπτωμα που οφειλεται στην αυξηση του ογκου του αιματος, οπως επισης και τα ουλα αν ματωνουν.

ο αιματοκριτης σου ειναι οντως πολυ χαμηλος, μηπως η μορφη του σιδηρου που παιρνεις δεν εχει καλη απορροφηση?

παντως και εμενα ο αιματοκριτης απο 37 τον προηγουμενο μηνα πεσε στο 31 τωρα

καλημέρα may

για τον σίδηρο έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλα τίποτα:mad:

πάντως ο γιατρός μου είναι σίγουρος ότι θα γεννήσω με 30 περίπου μακάρι τι να πω:?

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

εχω ενα θεμα με το ιντερνετ γμτ!

τεσπα στα γρηγορα!

με το καλο οι β επιπεδου κοριτσια...!!!!αχ ειναι τελειο το ευχαριστεσαι το μωρο!!

οσο για τα μωρομαντηλα jenny ειναι μεσα σε θηκες οποτε τι προβλημα να εχουν??τα εχω φυλαξει δεν ειναι σε ηλιο και τα βρηκα σε καλη τιμη τα 3 πακετα 5 ευρω.

μολις ανοιξουν τα σχολεια δεν θα μπορω να κανω και πολλα συν οτι οσο περνανε οι μηνες θα βαραινουμε!

στην Εφη μου ετσι την ειχα πατησει και μετα ετρεχα και δεν εφτανα. τωρα θα ειμαι χαλαρη....

σημερα κανω ψαροσουπα!

καλημέρα mariaefi καλά κάνεις και τα πέρνεις από τώρα να μην σου πέσουν όλα μετά

τώρα να σου ζητήσω μία χάρη???

βάζεις ένα πιατάκι ακόμα να έρθω να το πάρω;)

γιαμ γιαμ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

0eOLp2.png

Κλαψ ...τελευταια θα κανω β επιπεδου ...θα με φαει η αγωνια..

μάλλον εγώ θα είμαι η τελευταία, αρχές Οκτωβρίου υπολογίζω! Θα μου πει ο γιατρός την άλλη φορά που θα πάω, δηλαδή σε κανένα 10ήμερο

καλημέρα mariaefi καλά κάνεις και τα πέρνεις από τώρα να μην σου πέσουν όλα μετά

τώρα να σου ζητήσω μία χάρη???

βάζεις ένα πιατάκι ακόμα να έρθω να το πάρω;)

γιαμ γιαμ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μωρε την προηγουμενη φορα (γεννησα 38η εβδ) ετρεχα σαν τρελη δεν μπορω τωρα και με την κορη μου και το σχολειο και εξωσχολικα παλι να τρεχω...!!

ασε που καλο ειναι αν βρισκουμε προσφορες να της εκμεταλευομαστε..ερχονται δυσκολες μερες!

ειδες και με το πετρελαιο??!

πιατο μονο ενα ??οσα θες!! τα ψαρακια ειναι και απο την Χιο και τα επιασαν τα πεθερικα μου και ετσι ξερουμε τι τρωμε!

μωρε την προηγουμενη φορα (γεννησα 38η εβδ) ετρεχα σαν τρελη δεν μπορω τωρα και με την κορη μου και το σχολειο και εξωσχολικα παλι να τρεχω...!!

ασε που καλο ειναι αν βρισκουμε προσφορες να της εκμεταλευομαστε..ερχονται δυσκολες μερες!

ειδες και με το πετρελαιο??!

πιατο μονο ενα ??οσα θες!! τα ψαρακια ειναι και απο την Χιο και τα επιασαν τα πεθερικα μου και ετσι ξερουμε τι τρωμε!

καλά το πόσο δίκιο έχεις δεν λέγετε μόνο δύσκολες???άστα να πάνε

τώρα για την σούπα θα πώ στην αδελφή μου που μένει και εκείνη στο Ηράκλειο να έρθει εκείνη να την πάρει και μετά με ένα courier τσακ στην πόρτα μου :tongue::tongue:

άξια τα πεθερικά σου και καλοί ψαράδες!!!!μπράβο τους!!

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...