Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Ο μικρος μου ειναι καλυτερα και πηγε σχολειο σημερα αλλα δεν ειναι τοσο καλος οσο ακουγεται ...

η ιστορια εχει ως εξης ..

Ρωταω τον Χρηστακη

χρηστακη θα δωσεις τον μπεμπη τα ρουχα σου ???

οχι

θα του δωσεις την κουνια σου ??

οοοοοχι

Οποτε παει στην κοιλια με ενα αυτοκινητακι και λεει παεε μπεμπη βουβου ντοντο ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο μικρος μου ειναι καλυτερα και πηγε σχολειο σημερα αλλα δεν ειναι τοσο καλος οσο ακουγεται ...

η ιστορια εχει ως εξης ..

Ρωταω τον Χρηστακη

χρηστακη θα δωσεις τον μπεμπη τα ρουχα σου ???

οχι

θα του δωσεις την κουνια σου ??

οοοοοχι

Οποτε παει στην κοιλια με ενα αυτοκινητακι και λεει παεε μπεμπη βουβου ντοντο ...

χαχαχαχαχα παρτακιας ο Χρηστακης ε?χαχαχαχαχα

καλα κι εσυ μη το πιεζεις το παιδι χαχαχαχα

προς το παρον το βουβου ειναι αρκετο χαχαχχαχαα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

γεια σας φιλεναδες μου!

αΧ κοριτσια ακομη να συνελθω βλεπω αυτοκινητο και μου ερχετε στο μυαλο η εικονα....ελπιζω να ηρεμησω....οσο σκεφτομαι τι θα μπορουσε να γινει...

vasdeli να το συζητησεις με το συζυγο να του δωσεις του μωρου σαν δευτερο ονομα (δεν ειναι πια και τοσο δυσκολο)

joa με το καλο η β επιπεδου αντε υπομονη θα περασουν οι μερες παρεουλα!

οσο για το γιο σου λογικο ειναι να μην το δεχτει ευκολα ειναι μικρος μωρε ακομη..εσυ με τον τροπο σου θα του δειξεις οτι η ζωη με το αδελφακι του θα ειναι πολυ ομορφη! παρτου και ενα δωρακι (να το εχεις πριν γεννησεις) οτι του το εφερε το αδελφακι του!

ανετ μου κουκλα συνηλθες??

may αντε εφτασες στα μεσα!

οσο για τα συμπτωματα ειναι πολυ νωρις (συμωνω με τα κοριτσια) απο την ημερα επαφης..τα συμπτωματα νομιζω οτι ειναι θεμα οργανισμου! παντως το στηθος ειναι σημα κατατεθεν!

σημερα ψωνισα και τα υπολοιπα του μωρου μου(οτι μου ελειπε δηλ απο αυτα που εχω ηδη) σελτεδακια, πετσετακια,σαλιαρες, χτενουλα,θερμομετρο μπανιου και σφουγγαρακι,3 πακετα μωρομαντηλα (αν και θα το πλενω) και τωρα ειμαι ετοιμη! θα δω και τι θα μου φερουν στην κλινικη και κομπλε...

εψαξα και για πυτζαμες αλλα δεν βρηκα τιποτα...

Ααα κατεβασα και εγω του χρηστου τα ρουχα!!για νεογεννητο δεν χρειαζομαι τπτ αλλα μετεπειτα θα χρειαστω γιατι ο χρηστος την αντιστοιχη περιοδο ηταν καλοκαιρι..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ααα κατεβασα και εγω του χρηστου τα ρουχα!!για νεογεννητο δεν χρειαζομαι τπτ αλλα μετεπειτα θα χρειαστω γιατι ο χρηστος την αντιστοιχη περιοδο ηταν καλοκαιρι..

αντε μπραβο!!!

μην παρεις ακομη για μετα ασε να δεις τι θα σου φερουν κιολας και μετα αν ειναι κανεις αλλαγες σε νουμερο.

και εγω εχω πολλα Unisex για μεχρι και 3 μηνων αλλα μετα ειναι ροζ..αν κανω αγορακι θα πρεπει να παρω αλλα τα αφηνω για να δω κ τι θα μου φερουν.

jenny το παιδι οντως εχει τη δικη του προσωπικοτητα αφου δεν θελει δεν θελει!ελπιζω την επομενη φορα να εχει βαρεθει αυτη τη θεση και να θελει να αλλαξει πλευρο γιατι αλλιως δεν το βλεπω να γυρναει.χαχαχαχα

οσο για μας τι να σου πω,πιστευω στις επομενες επισκεψεις να μας αποκαλυψει με βεβαιοτητα το φυλλο για να αρχισουμε να προετοιμαζομαστε....αν και ειναι νωρις ακομα...απλως το internet εχει απιστευτα ωραια πραγματα και εχουν παρει τα μυαλα μου αερα!!!:tongue:

εσυ απο που τα βρηκες τα πραγματα,επιπλα και χρωματα?????

οσο για τα εσωρουχα μη μου λες τετοια!!!!!ειναι ολα ετσι?????????απο σουτιεν τι γινεται??εχεις αλλαξει?

εγω χρησιμοποιω δυο απο πριν που εχω και με εχουν βολεψει αλλα πρεπει να παω να παρω,με τα βρακακια ενταξει τα βολευω ακομα!

Άν η μπέμπα κάνει από τώρα αυτά τα πράγματα φαντάζεσαι τι έχει να μας κάνει όταν βγεί????Θα μας χορέψει στο ταψί:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τα έπιπλα τα εντόπισα σε ένα μαγαζί την ιδέα για το τι χρώματα να χρησιμοποιήσω την πήρα από το parents που έχει μια ενότητα για το πρώτο δωμάτιο του μωρού και μέσα έχει πολλά θέματα για διακόσμηση...από κει και πέρα έψαξα στο ίντερνετ για προίκα, αυτοκόλλητα κλπ

Κι εγώ στην αρχή το τράβηξα με τα σουτιέν όσο μπορούσα αλλά μετά από σχεδόν 3 νούμερα πάνω έπρεπε να τα αλλάξω...

Εσύ καλή μου, ή καλέ μου (συμπάθε με αν είσαι τσουτσουνάτος:tongue:) γιατί τέτοια βουβαμάρα και δεν μας μιλάς;

Κορίτσια, προσοχή!!!! Big Brother's watcing you!!!! Μπρρρρρ!!! Χα,χα,χα!!

Ανετ μου, πόσο δίκαιο έχεις!!!Αυτές τις 2 μέρες έψαχνα ένα ακόμη σημάδι να μου φανερωθεί....και ήρθε....

Όπως όλες ξέρετε,γραψα εδώ το παράξενο όνειρο που είχα. Λοιπόν σήμερα πήρα ένα μέιλ από έναν φίλο με ένα βιβλίο ονομάτων. Στο βιβλίο αυτό εξηγεί από πού προέρχεται το κάθε όνομα και λέει λίγα λόγια για τον χαρακτήρα αυτού που φέρει το συγκεκριμένο όνομα...

Να σημειώσω ότι εδώ και 2 μέρες που είδα το όνειρο όλο και ήθελα να ψάξω αν υπάρχει στην ορθοδοξη εκκλησία αυτό το όνομα (Ζώης) αλλά όλο κάτι έβγαινε και το ανέβαλα.

Και όμως! Καθώς σκάναρα το βιβλίο έχοντας μια ελπίδα ότι ίσως να βρω το όνομα Ζώης (ταυτόχρονα όμως έλεγα, δεν μπορεί, αποκλείεται να το βρω, δεν υφίσταται) τελικά το βρήκα!

Και τι διαβάζω;

Ο Ζώης υπήρξε μάρτυρας της ορθόδοξης εκκλησίας, γιορτάζει στις 18 Δεκεμβρίου(τότε περίπου που γεννάω!!!!!). Εντάξει, μετά έδινε και ένα προφίλ ότι ο Ζώης είναι σοβαρός, άνθρωπος του καθήκοντος, συνεπής και υπεύθυνος(μπορεί να θεωρηθεί έως και μπαρούφα αυτό) αλλά ρε κορίτσια να υπάρχει αυτό το όνομα και να εορτάζεται η μνήμη του στις 18 Δεκεμβρίου, τότε που θα γεννήσω, κοντα;:shock:

Είμαι συγκλονισμένη....(αλήθεια λέω, μην κοροϊδεύεται ρε κ@λόπαιδα!)

Αμάν πια με τα ένστικτά μου και με τα όνειρά μου....δεν με αντέχω πια.

Αχ, κοριτσάκι τι πέρασες!!! Πω, πω...το μανάρι μου!

Ο/Η kyrgra μάλλον ενοχλήθηκε από την απάντηση μου κι έσβησε το μήνυμα...Εγώ απλά χιούμορ έκανα:oops::oops::oops::oops:

Σου έχω μία λύση στο πρόβλημα σου με το όνομα και τον σύζυγο...Άν δεν κάνω λάθος θα γεννήσεις με καισαρική επομένως κανόνισε με τον γιατρό σου να πάς στις 18 και αφού γεννήσεις με το καλό πάρε "τυχαία" αυτό το βιβλίο που αναφέρεις και πές στον καλό σου "Αγάπη μου την ημέρα που γεννήθηκε το μωρό είναι του Οσίου Ζώη...Εάν αυτό δεν είναι σημάδι τότε τι είναι???" και άμα δεν πέσει και μ'αυτό τότε άστο μη το παιδεύεις...:tongue:

I3hdp3.png

joa μου υπομονή 19 και σήμερα!!!!:D

Μην είσαι αχάριστη και αυτό που θέλει να μοιραστεί ο μικρούλης σου πολύ είναι για τόλμησε να πάρεις παιχνίδι από άλλο μοναχοπαίδι...Εγώ έχω πάθει την πλάκα μου με τον ανιψιό μου είναι 3,5 και όχι μόνο μοναχοπαίδι αλλά και το μοναδικό παιδί σε όλη την οικογένεια, προχτές εκεί που καθόταν με τη μαμά του της πήγε μια αγκαλιά παιχνίδια και λέει στη μαμά του "αυτά είναι για την μπέμπα...αλλά όχι μόνο αυτά θα της πάλουμε και καινούγια"!!! και γενικά όπου σταθεί και βρεθεί σε λέει σε όλους ότι η θεία του η Τζένη έχει στην κοιλίτσα της μια μπέμπα...τι καλός που είναι...

Mariaefi μου ευτυχώς σας φύλαγε άγγελος και όλα πήγαν καλά και δεν έπαθε τίποτα η μικρούλα αυτό είναι το σημαντικό και το καλό είναι ότι τώρα αποκλείεται να σας το ξανακάνει αυτό...

linarod μου είναι πολύ νωρίς ακόμη για να είσαι σίγουρη...εγώ πάντως τρείς μέρες μετά την ωορρηξία ένιωσα τρείς τρομερούς πόνους χαμηλά στην κοιλιά μου σαν μαχαιριές κι από κείνη τη στιγμή άρχισε να με πονάει πολύ η μέση μου...αλλά όπως σου είπαν όλα τα κορίτσια τα συμπτώματα ποικίλουν...Υπομονή και καλή επιτυχία...:):):)

Βρέ mariaefi μου δεν είναι λίγο νωρίς για αυτά που πήρες?????Τα μωρομάντηλα θα στεγνώσουν μέχρι τον Δεκέμβριο...:tongue: Καλά δεν λέω κι εγώ με το ζόρι κρατιέμαι...τώρα αρχίσαμε να διαλύουμε τα έπιπλα που έχουμε στημένα στο παιδικό...άντε γιατί δεν κρατιέμαι...

I3hdp3.png

Ο/Η kyrgra μάλλον ενοχλήθηκε από την απάντηση μου κι έσβησε το μήνυμα...Εγώ απλά χιούμορ έκανα:oops::oops::oops::oops:

Σου έχω μία λύση στο πρόβλημα σου με το όνομα και τον σύζυγο...Άν δεν κάνω λάθος θα γεννήσεις με καισαρική επομένως κανόνισε με τον γιατρό σου να πάς στις 18 και αφού γεννήσεις με το καλό πάρε "τυχαία" αυτό το βιβλίο που αναφέρεις και πές στον καλό σου "Αγάπη μου την ημέρα που γεννήθηκε το μωρό είναι του Οσίου Ζώη...Εάν αυτό δεν είναι σημάδι τότε τι είναι???" και άμα δεν πέσει και μ'αυτό τότε άστο μη το παιδεύεις...:tongue:

Εγώ, έτσι το είδα από την αρχή με τις τελίτσες...γιατί να ενοχληθεί; τι είχες γράψει;

Ρε συ Τζένη, καλό το σκηνικό αλλά δεν θέλω να το φτάσω μέχρι εκεί...θέλω να με καταλάβει...αν και τώρα τελευταία ασχολείται όλο με τα ογκολογικά του...αμφιβάλλω αν ξέρει σε ποια βδομάδα είμαι....Κάποτε θα με πείραζε...τώρα με αφήνει αδιάφορη...

Κορίτσια, εκλεισα Β' επιπέδου στις 17 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα, στον γιατρούλη μου!!! Αχ, πότε θα έρθει η μέρα εκείνη!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Εγώ, έτσι το είδα από την αρχή με τις τελίτσες...γιατί να ενοχληθεί; τι είχες γράψει;

Ρε συ Τζένη, καλό το σκηνικό αλλά δεν θέλω να το φτάσω μέχρι εκεί...θέλω να με καταλάβει...αν και τώρα τελευταία ασχολείται όλο με τα ογκολογικά του...αμφιβάλλω αν ξέρει σε ποια βδομάδα είμαι....Κάποτε θα με πείραζε...τώρα με αφήνει αδιάφορη...

Κορίτσια, εκλεισα Β' επιπέδου στις 17 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα, στον γιατρούλη μου!!! Αχ, πότε θα έρθει η μέρα εκείνη!!!

Καλημέρα!

Δές στην σελίδα 35 το μήνυμα 1023 για να δείς τον διάλογο...

Πλάκα έκανα...μην ανησυχείς που θα πάει...κάποια στιγμή θα ξεκολλήσει και θα ασχοληθεί μαζί σου ειδικά άν δεί πόσο σε ενδιαφέρει το όνομα...Αλήθεια γιατρός είναι ο καλός σου????

Άντε με το καλό μια εβδομάδα έμεινε...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααααααααα

Αντε vasdeli μου σε μια εβδομαδα θα δεις το μπεμπακι σου!!!υπομονη κοντοζυγωνει η μερα!!!!!

Jenny πιστευω οτι καλα το εχει παρει ο μικρος το θεμα του μωρου βεβαια μενει να το δουμε και στην πραξη....Οταν θα ειναι το μωρο στο σπιτι ...Εγω σουτιεν δεν εχω αλλαξει ακομη αλλα το βλεπω να ερχεται γιατι αρχιζει και ξεχειλιζει!!!!

Ζυγιστηκα κιολας σήμερα ..τσιμπησα κιλακι ...συνολο 4!!!

Σημερα δεν εχω και πολυ δουλεια ...εδω γυρω θα βολοδερνω χαχαχα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερααααααααααααααααα

Αντε vasdeli μου σε μια εβδομαδα θα δεις το μπεμπακι σου!!!υπομονη κοντοζυγωνει η μερα!!!!!

Σημερα δεν εχω και πολυ δουλεια ...εδω γυρω θα βολοδερνω χαχαχα!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! Ανυπομονώ να δω το μπεμπαρίκο μου...Αχ, πότε θα έρθει η άλλη Παρασκευή!:tongue:

Ιωάννα, μια χαρά είναι τα +4!!! Έδω + 5,5!!!:D

qwlrp3.png

Καλημέρα κορίτσια, πως είστε σήμερα?

Εμείς με τον ταρζαν μου σπίτι ξεκουραση και βαρεμάρα!!;)

εχθές με πήραν από την βιοιατρική να μου πουν οτι ο αιματοκρίτης μου είναι για ακόμα ενα μήνα στο 25.

τόσο κρέας φακή και σπανάκι και αυτός δεν λεει να πάει πιο πάνω!!:twisted:

βλέπω οτι την αλλη εβδομάδα θα έχουμε πολούς β'επιπέδου :mrgreen: αντε κορίτσια με το καλό να δουμε τα καμάρια μας!!!

να ρωτήσω κάτι ανοίγει σε καμία σας η μύτη ή μόνο σε μένα:confused::confused:

0eOLp2.png

Καλημέρα κορίτσια, πως είστε σήμερα?

Εμείς με τον ταρζαν μου σπίτι ξεκουραση και βαρεμάρα!!;)

εχθές με πήραν από την βιοιατρική να μου πουν οτι ο αιματοκρίτης μου είναι για ακόμα ενα μήνα στο 25.

τόσο κρέας φακή και σπανάκι και αυτός δεν λεει να πάει πιο πάνω!!:twisted:

βλέπω οτι την αλλη εβδομάδα θα έχουμε πολούς β'επιπέδου :mrgreen: αντε κορίτσια με το καλό να δουμε τα καμάρια μας!!!

να ρωτήσω κάτι ανοίγει σε καμία σας η μύτη ή μόνο σε μένα:confused::confused:

Καλημέρα!

Όχι, η μύτη μου δεν ανοίγει αλλά το έχω ακούσει από άλλες! Μάλλον είναι λόγω της αύξησης του όγκου του αίματος...

Χάπια για τον σίδηρο δεν παίρνεις;

qwlrp3.png

Καλημέρα!

Όχι, η μύτη μου δεν ανοίγει αλλά το έχω ακούσει από άλλες! Μάλλον είναι λόγω της αύξησης του όγκου του αίματος...

Χάπια για τον σίδηρο δεν παίρνεις;

3 την ήμερα δεν ξέρω τι άλλο να κάνω

την Πέμπη έχω ραντεβού με τον γιατρό για την β επιπέδου και θα του ξαναπώ

λες να είναι από τις ενέσεις?:rolleyes:

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...