Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημερα !!!!

εκλεισα και ραντεβου για τον β επιπεδου !!!στις 27/9 στις 8 το πρωι εχω ραντεβου...πφφφφ αργω ακομη ...

Μαριαεφη μου τι σοκ ηταν αυτο ???σημασια εχει οτι η Εφουλα ειναι καλα ...φανταζομαι τι τρομαρα θα πηρες...

Vasdeli μου για το Ζωης τυχανει και γνωριζω δυο ατομα με αυτο το ονομα και και τα δυο γιορταζουν της Ζωοδ. Πηγης μια εβδομαδα μετα την κυριακη του Πασχα (κινητη εορτη)..Παντως μπορεις να πεις στον vasdeloσυζυγο να βαλετε δυο ονοματα που λεει και η αννετ ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσακια τι κάνετε??

Mariaefi τι ήταν και αυτό? ελπίζω να είστε και δυο καλύτερα και πιο ηρεμες τώρα!!

Εγώ είμαι σπίτι και προσπαθώ να μαζεψω το δωμάτιο που θα κάνουμε παιδικό, για να φέρουμε και τα έπιπλα

πάω για εξετάσεις τώρα θα τα πούμε μετά

0eOLp2.png

Vasdeli μου για το Ζωης τυχανει και γνωριζω δυο ατομα με αυτο το ονομα και και τα δυο γιορταζουν της Ζωοδ. Πηγης μια εβδομαδα μετα την κυριακη του Πασχα (κινητη εορτη)..Παντως μπορεις να πεις στον vasdeloσυζυγο να βαλετε δυο ονοματα που λεει και η αννετ ..

Ναι, το είδα στο eortologio.gr αυτό που λες. Τότε όμως είναι της Ζωοδόχου πηγής. Στις 18 Δεκεμβρίου εορτάζεται η καθαυτού μνήμη του μάρτυρα Ζώη....

Με το καλό η αυχενική!

Εγώ θα πάρω σήμερα να κλείσω ραντεβού στον γιατρούλη μου για την Β' επιπέδου!! Ανυπομονώ!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κορίτσια σας παρακολουθω αυτες τις ημέρες και με εχετε βοηθήσει πολύ είμαι καινουργια εδω και θέλω κάποιες γνώσεις ειδικα απο όσες καταφέρατε να γινετε μανούλες... Είμαι 34 ετων και ξεκίνησα τώρα να προσπαθώ με τον ανδρα μου... απο την επόμενη κιόλας ημέρα της επαφής (1/9) είχα μια απιστευτη αναταραχη μεσα μου, και απο εκείνη την ημέρα εχω συνεχώς πόνους χαμηλα σαν να μου έρχεται περίοδος. Η ημέρα της επαφής ήταν ακριβώς η 14η μέρα σε ενα σταθερο κύκλο 28 ημερών... νιώθω σαν η μητρα μου να γεμίζει αέρα, νιώθω καποια πονάκια κάτω απο τον αφαλό, πόνους στη μέση και μια μέρα έβγαλα για λίγες ώρες ένα κοκκινο σημάδι γυρω απο τον αφαλό μου... σας θυμίζουν τίποτα όλα αυτα? ευχαριστώ

linarod καλωσηρθες στην παρεα του φορουμ!

θα γινω και εγω με το καλο καινιυρια μητερα, οποτε η εμπειρια μου απο εγκυμοσυνες δεν ειναι μεγαλη για να σου απαντουσα με βεβαιοτητα,

ωστοσο, αυτο που καταλαβα διαβαζοντας το φορουμ πριν μεινω και εγω εγκυος, ειναι οτι τα συμπτωματα που εχει η καθεμια μας, μαλλον ειναι τελειως διαφορετικα και δεν υπαρχουν κανονες που να επιβεβαιωνουν μια εγκυμοσυνη πριν το πιο τρανταχτο συμπτωμα που ειναι η καθυστερηση στην περιοδο.

προσωπικα, το μηνα που εμεινα εγκυος, δεν ειχα κανενα απολυτως συμπτωμα, αντιθετα δυο μερες πριν μου ερθει η περιοδος ενιωθα μονο κλασσικους πονους περιοδου και ημουνα σιγουρη πως δεν....

τελικα εκανα το τεστ και ηταν θετικο.

αν μολις ξεκινησατε τις προσπαθειες, δε χρειαζεται καθολου αγχος, σιγα σιγα θα ερθει αυτο που θελεις!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλησπέρα may23. Σε ευχαριστώ και εύχομαι να απολαυσεις πραγματικά τους μήνες αναμονής. Δεν έχω αγχωθεί γιατί θα ήταν παράλογο απο την πρώτη φορα, απλά εχω κάποιες ενοχλήσεις που δεν είχα ποτε στο παρελθόν... και η αλήθεια είναι οτι γενικά δεν ήμουν φανατική λάτρης των παιδιών. Άλλωστε είμαι σχεδον 3 χρόνια παντρεμένη. όμως φέτος το καλοκαίρι πήρα την απόφαση και τώρα νιώθω ότι έχασα άδικα χρόνο... Ομολογώ ότι η αναμονή μέχρι τις 14/9 που περιμένω να αδιαθετησω είναι λιγο βασανιστική, έχω αποφασίσει να αντισταθώ μέχρι τότε σε κάθε είδους τεστ φαρμακείου...και εσεις είστε η καθημερινη μου παρέα αυτες τις "περίεργες ημέρες"...

καλε δεν κανω αυχενικη , β επιπεδου θα κανω!!!!

Αχ, συγχώρεσε με καλέ Ιωάννα!!! Πάει το έχασα το μυαλό μου!:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

σου ευχομαι ολα να σου πανε κατ'ευχην και στο φορουμ θα βρεις σιγουρα μια πολυ καλη συντροφια για να "αντεξεις" την αναμονη των 14 ημερων..

υπαρχουν ποστς και εδω στο cafe αλλα και στο κανονικο φορουμ με κοπελες στην ιδια κατασταση με σενα, να διαβασεις, να κουβεντιασεις και να μοιραστειτε την αναμονη!:D

σου ευχομαι τα καλυτερα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια!

μαριαεφη μου, πωπω λαχταρα...μου σφιχτηκε η καρδια μονο που διαβασα την περιπετεια σας, φανταζομαι τι επαθες εσυ.ευτυχως ολα καλα τελικα, η μικρη συνηλθε απτο σοκ?να μου την φιλησεις!

ευακι καλη επιτυχια στις εξετασεις!

joa μου υπομονη ρε κουκλα, ουτε 20 μερες δεν ειναι..θα περασουν που θα πανε!

βασδελακι γιατι να σε κοροιδεψουμε κοριτσι μου?μη χειροτερα

may μου τι κανεις κοριτσακι μου?

linarod ειναι αδυνατον την επομενη της επαφης να αρχισεις να εχεις συμπτωματα εγκυμοσυνης, αφου δεν εχει γινει καν η εμφυτευση στη μητρα σου (η οποια περνει απο 5 εως 7 ημερες αναλογως τον οργανισμο).η γνωμη μου ειναι να κανεις υπομονη 2 εβδομαδες για πιο χειροπιαστα συμπτωματα (τα οποια ειναι δυστηχως ιδια με της περιοδου, με μονη διαφορα τον πονο στο στηθος και την καθηστερηση εννοειτε).

σου ευχομαι συντομα να δεις τα αποτελεσματα που επιθυμεις (ενα γερο σπορακι στη κοιλιτσα σου).

επισης να σου προτεινω για συντροφια ολες τις μερες της αναμονης τα κοριτσια στο καφε ΑΡΑΓΕ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ η ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ και να σου ευχηθω πολυ συντομα εγκυουλα!να μας ενημερωσεις

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

anette γεια σου καλη μου!!

ειμαι μια χαρα, σημερα μπαινω στην 20η εβδομαδα και ειμαι περιπου στη μεση!!!:D

χτες νομιζω πως αισθανθηκα το μωρακι μου για δευτερη φορα-η πρωτη ηταν μαλλον την κυριακη- αλλα δε θα ειμαι ποτε σιγουρη μου φαινεται,μεχρι να φαω την κλωτσια!!:D

78xyp2.png

RUAmp3.png

anette γεια σου καλη μου!!

ειμαι μια χαρα, σημερα μπαινω στην 20η εβδομαδα και ειμαι περιπου στη μεση!!!:D

χτες νομιζω πως αισθανθηκα το μωρακι μου για δευτερη φορα-η πρωτη ηταν μαλλον την κυριακη- αλλα δε θα ειμαι ποτε σιγουρη μου φαινεται,μεχρι να φαω την κλωτσια!!:D

αχ τι τελειαααααααα!!!

ειμαι σιγουρη πως ηταν το μωρακι σου και σιγα σιγα οι κινησεις του θα ειναι ολο και πιο εντονες!!!εκει θα θες πανες ακρατειας (αν θες να σου προτεινω χαχαχαχα)

βασδελακι εχεις πμ

IB5Vp2.png

LInarod ειναι πολυ νωρις ακομη για συμπτωματα και οπως ειπε και η αννετ ποικιλουν απο οργανισμο σε οργανισμο ..Εμενα αυτο που ηταν διαφορετικο στις εγκυμοσυνες ηταν η εντονη ενοχληση στο στηθος ...ευχομαι να πανε ολα καλα..

May23 ειναι η πρωτη εγκυμοσυνη και αν θυμαμαι καλα στην δικη μου πρωτη εγκυμοσυνη αισθανομουν με βεβαιοτητα το μωρο γυρω στην 21η εβδομαδα ..οποτε οι κλωτσιες ερχονται ..προσεχως..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

joa μου τι κανεις κοριτσακι μου, ο μικρος?μου τον φιλησες εχθες?

και για να μην εχουμε και ζηλιτσες να δωσεις χαδακια και στον πιο μικρο χουχουλιαρη μπεμπακο!!!χιχιχι

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...