Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!

Κατά τα άλλα όλα καλά...Έχω πορωθεί τις τελευταίες ημέρες και ψάχνω να δώ πως θα κάνω το δωμάτιο της μπέμπας..έχω σχεδόν καταλήξει σε όλα και όταν λέω όλα εννοώ όλα από έπιπλα μέχρι χρώμα στους τοίχους και κουρτίνες...Το ξέρω είμαι τρελή για δέσιμο αλλά τουλάχιστον είχα κάτι να απασχολούμαι!!!Επίσης πήγα για ψώνια για μένα...πήρα ένα πολύ ωραίο φόρεμα τζίν σαλοπέτα (ο οποίο το έχω ερωτευτεί τρελά), μερικά μπλουζάκια και μερικά πολύ "σεξουλιάρικα" εσώρουχα εγκυμοσύνης :) είναι δυνατόν να είναι τόσο άσχημα αυτά τα εσώρουχα????έχω σοκαριστεί από το μέγεθος τους:shock::shock::shock::shock::shock: είναι δυνατόν να έχουν τόόόόόσο ύφασμα????

έχεις καταλήξει για το δωμάτιο, ε? τέλεια! κι εγώ ανυπομονώ να κάνω αυτή τη δουλειά! αλλά προχωράω με πολύ αργούς ρυθμούς, οι αντοχές μου έχουν πέσει πολύ. το νιώθετε αυτό? φυσικά έχω άπειρο χρόνο και δεν αγχωνομαι καθόλου.

από που παίρνεις ρούχα εγκυμοσύνης? εμένα μου άρεσαν στο benetton, πήρα και κάτι από Mothercare. 2-3 ρούχα μόνο, γιατί η κοιλιά μου είναι πολύ μικρή ακόμα. ούτε φαίνεται

Ρε κορίτσια...τι να πω...Το έψαξα...αυτό το όνομα υπάρχει...είναι σπάνιο αλλά υπάρχει....Το είπα στον βάσδελο ο οποίος όπως το περίμενα είπε ότι δεν του αρέσει...

Υπάρχει το όνομα, αλλά είναι κάπως περίεργο. μην τρελαίνεσαι, δεν χρειάζεται να το βάλεις αν δεν σας αρέσει. εκτός κι αν το όνειρο επιμένει κάθε βράδυ! χα-χα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τολμώ να πώ ότι ξεπατώθηκα τρείς μέρες να γυρίζω όλα τα μαγαζιά...δεν άφησα ούτε ένα μαγαζί:D :D :D

Τα ρούχα του mothercare δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα προτίμησα το prenatal που έχει και μεγαλύτερη ποικιλία...Το mothercare έχει πιό ωραία και άνετα εσώρουχα...Τα benetton δεν τα έχω επισκεφτεί ακόμη δεν έχει βλέψει το δρομολόγιο :)

I3hdp3.png

ρε κοριτσια αλλαξατε και εσωρουχα?

εγω αν εξαιρεσετε τα σουτιεν που πηρα μεγαλυτερα και χωρις μπανελες, τα βρακακια μου μπαινουν τα παλια μου κανονικοτατα...

ασε που επειδη εχω δει τα εσωρουχα εγκυμοσυνης, οπως λεει και η τζεννη προτιμω ακομα να τα αποφυγω..:tongue::tongue:

απο ρουχα πηρα το καλοκαιρι μια παντελονα απο τα benetton και με εχει καταβολεψει μιλαμε!! για αυτην την εποχη ειναι ιδανικη!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημεραααα!!!

το αγορακι μου ειναι καλυτερα και το μπεμπε οσο περναει ο καιρος γινεται ολο και πιο ζωηρο ..ο γιος μου χθες τι εκανε ??πηρε ενα αυτοκινητακι πηγε στην κοιλια και λεει στην κοιλια .."παε μπεμπη βουβου ντοντο (παρε μπεμπε βουβου δωρο!!!)

Διαβαζω για ονειρα και ΕΥΤΥΧΩΣ κοιμαμαι σαν τουβλο και δεν βλεπω τιποτα ...Παντως ωραιο ονομα το Ζωης..

Αχ, μανάρι μου!!! Τι συγκινητικό Ιωάννα μου! Ειλικρινά δάκρυσα....Εμένα πάλι μου φιλάνε συνεχώς την κοιλιά και απαραιτήτως του λένε καληνύχτα το βράδυ!!! Και πιο εκδηλωτικός είναι ο Παυλάκης μου...:-D

Καταρχάς μην αγχώνεσαι...Οι περισσότερες τελειώνουν με τη μία...Στην δική μου περίπτωση δυσκολεύει την κατάσταση το ότι έχω οπίσθια μήτρα...

Την πρώτη φορά που πήγα (μπήκα δύο φορές για εξέταση) δεν καταφέραμε να δούμε την καρδιά, τον εγκέφαλο, την σπονδυλική στήλη και την αριστερή μητριαία αρτηρία...θα μου πείς τώρα και τι είδατε???είδαμε στα σίγουρα ότι είναι "γκόμενα" όπως είπε κι ο γιατρός...Ήτανε ξαπλωμένη κάθετα στην κοιλιά μου δλδ το κεφάλι ήταν στον αφαλό, τα πόδια στην πλάτη και έβλεπε το πάτωμα :)

Την δεύτερη φορά (μπήκα πάλι δύο φορές για εξέταση) δεν είδαμε την καρδιά και την σπονδυλική στήλη. Αυτή τη φορά το κεφάλι ήταν πάνω τα πόδια κάτω κι έβλεπε μπροστά... Το σημαντικό είναι να δούμε την καρδιά γιατί απ'ότι μας είπε ο εγκέφαλος είναι πολύ καλός κι έτσι δεν χρειάζεται να δούμε την σπονδυλική...Το περίεργο είναι ότι και τις δύο φορές που πήγα όταν έμπαινα μέσα την δεύτερη φορά μετά το γλυκό αντί να καλυτερεύει η κατάσταση χειροτέρευε και δεν μπορούσαμε να δούμε τίποτα...ειδικά χτές που σκλήρυνε η κοιλιά μου από την κούραση και δεν μπορούσε ούτε να την πατήσει...

Τζενάκο, η μπέμπα έχει άποψη....Σκληρό καρύδι....

Εγώ χθες ξύπνησα στις 3.30 τα χαράματα γιατί ο μέμπαρος είχε όρεξη για κλωτσομπουνίδι!!! Ρε παιδιά με έχει τρελλάνει, λέμε!:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

εγω αν εξαιρεσετε τα σουτιεν που πηρα μεγαλυτερα και χωρις μπανελες, τα βρακακια μου μπαινουν τα παλια μου κανονικοτατα...

ασε που επειδη εχω δει τα εσωρουχα εγκυμοσυνης, οπως λεει και η τζεννη προτιμω ακομα να τα αποφυγω..:tongue::tongue:

απο ρουχα πηρα το καλοκαιρι μια παντελονα απο τα benetton και με εχει καταβολεψει μιλαμε!! για αυτην την εποχη ειναι ιδανικη!!!

κι εγώ προς το παρόν τα αποφεύγω τα εσώρουχα εγκυμοσύνης! αλλά νομίζω κάποια στιγμή αργότερα θα τα χρειαστούμε :confused:

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια...τι να πω...Το έψαξα...αυτό το όνομα υπάρχει...είναι σπάνιο αλλά υπάρχει....Το είπα στον βάσδελο ο οποίος όπως το περίμενα είπε ότι δεν του αρέσει...

Καλώς την αγορομάνα... Καλέ τι έγινε, ρε παιδιά!!!!:shock: Έτσι, έτσι γιατί τώρα τελευταία"εισβάλανε" μερικές κοριτσομάνες!!!:-P

Καλέ τον είχαμε στα ροζ τον τσουτσουνάτο...Κάτσε να τον αλλάξω τον πίνακα...Θεός φυλάξοι....:cool:

Γερασιμούλης δηλαδή με το καλό Ανετ μου; Τέλεια τα νέα σου!

Και μένα μου αρέσει αλλά.... ο βασδελος γιοκ!:?

Κορίτσια, έχω φάει τέτοια κλωτσιά σήμερα...συνεχώς! Μα καλά αυτό το παιδί πότε κοιμάται;

Τζένη, καλως την!

Χαίρομαι που είσαι πάλι κοντά μα, κορίτσι μου!

Φιλιά σε όλες!!!

βασδελακι μου, ουτε για δευτερο ονομα δεν το συζηταει? νομιζω πως το ονειρο ειναι σημαδιακο...για ξαναμιληστε

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

(ανατροπή β!):P:tongue:

mariaefi-kinder εκπληξη! ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ Κρήτης (ΠΗΤ 03.01.11)

Jenny-κοριτσάκι ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (ΠΗΤ 06.01.11)

vasdeli-αγοράκι :PΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

Ηλιάννα-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

annete-αγοράκιΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 12.01.11)

evapgf-αγοράκι ΛΗΤΩ (ΠΗΤ 20.01.11)

joa- αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 23.01.11)

liana87-αγοράκι ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23.01.11)

may23-κοριτσάκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 25.01.11)

stellinula-αγοράκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

kxristina-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 04.02.11)

Fangri1523-Kinder έκπληξη Γιαννιτσά (ΠΗΤ 07.02.11)

Νικάκι-??????????? (ΠΗΤ 22.02.11)

Ζήτω το μπλε καφέ!!! ΟΛΕ!!!:P

(Χαζά, χαζά πού θα βρούμε καμιά γκομενίτσα;):P:tongue:

Μια Μαριαέφη,μια may23,μια Jenny μια Μαρία και ένα Νικάκι θα μας σώσουν!!!:cool::tongue:;)

χαχαχαχχαχααχχαχαχαχα καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

καλημερα κοριτσια!!

πολλες εξελιξεις ειχε η παρεα βλεπω..!!

το ονειρο οντως ανατριχιαστικο, δεν το συζητω..εχω διαβασει οτι κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης βλεπουμε πολλα ονειρα και αυτο οφειλεται στο οτι εχουμε πολυ αγχος στο υποσυνειδητο και στο ξε-υποσυνειδητο μας-:-D- που δε μας αφηνει να ησυχασουμε ουτε στον υπνο μας!!

annette μεγαλη ανατροπη το φυλο, ευτυχως δε θα ειχες προλαβει ελπιζω να βαψεις το δωματιο ροζ!!:-D:-D

jenny γεια σου και απο εμενα, ειμαι καινουρια στην παρεα σας!!

χαιρομαι που η β επιπεδου πηγε τελεια , περιμενω και γω πως και πως τη δικη μου στις 20, αλλα δεν καταλαβα γιατι εχεις ηδη παει 2 φορες και θα πας και τριτη?

μηπως εχω καταλαβει λαθος?:oops:

οχι, δεν εχω κανει καμια προετοιμασια ακομα..αν και τα χρωματα που σκεφτομαι ειναι πορτοκαλι-λαχανι που μου αρεσουν τρελα!!!

και με το καλο να μαθουμε και τα δικα σου ευχαριστα!!!

Καταρχάς μην αγχώνεσαι...Οι περισσότερες τελειώνουν με τη μία...Στην δική μου περίπτωση δυσκολεύει την κατάσταση το ότι έχω οπίσθια μήτρα...

Την πρώτη φορά που πήγα (μπήκα δύο φορές για εξέταση) δεν καταφέραμε να δούμε την καρδιά, τον εγκέφαλο, την σπονδυλική στήλη και την αριστερή μητριαία αρτηρία...θα μου πείς τώρα και τι είδατε???είδαμε στα σίγουρα ότι είναι "γκόμενα" όπως είπε κι ο γιατρός...Ήτανε ξαπλωμένη κάθετα στην κοιλιά μου δλδ το κεφάλι ήταν στον αφαλό, τα πόδια στην πλάτη και έβλεπε το πάτωμα :)

Την δεύτερη φορά (μπήκα πάλι δύο φορές για εξέταση) δεν είδαμε την καρδιά και την σπονδυλική στήλη. Αυτή τη φορά το κεφάλι ήταν πάνω τα πόδια κάτω κι έβλεπε μπροστά... Το σημαντικό είναι να δούμε την καρδιά γιατί απ'ότι μας είπε ο εγκέφαλος είναι πολύ καλός κι έτσι δεν χρειάζεται να δούμε την σπονδυλική...Το περίεργο είναι ότι και τις δύο φορές που πήγα όταν έμπαινα μέσα την δεύτερη φορά μετά το γλυκό αντί να καλυτερεύει η κατάσταση χειροτέρευε και δεν μπορούσαμε να δούμε τίποτα...ειδικά χτές που σκλήρυνε η κοιλιά μου από την κούραση και δεν μπορούσε ούτε να την πατήσει...

τζενακι, ο γιατρος εχθες μας ειπε πως μια εγκυουλα πηγαινε για μια εβδομαδα συνεχομενα, οχταωρα εκλεινε εκει μεσα!

η ταλαιπωρια ειναι ρε γμτ..κατα ταλλα καλα αφου χορταινεις το μωρακι σου!

υπαρχουν και πολυ ομορφα εσωρουχα may μου, δεν χρειαζεται να παρεις τις βρακες τις γιαγιας χαχαχα

μεχρι και στριγκακια εγκυμοσυνης μπορεις να βρεις!!!

κι εγώ προς το παρόν τα αποφεύγω τα εσώρουχα εγκυμοσύνης! αλλά νομίζω κάποια στιγμή αργότερα θα τα χρειαστούμε :confused:

κι εγω μεχρι πριν 1-1.3 μηνα την εβγαζα με τα παλια...τωρα μπορει να σκιστει χαχαχα ασε που στριμωχνω τον κανακαρη μου!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Κι εγώ μόνο σουτιέν πήρα για τώρα και μερικά εσώρουχα με πολύ μαλακό λάστιχο γιατί έχω νιώσει ακόμη μια χαρά της εγκυμοσύνης: το σύγκαμα... Επίσης πήρα και δύο βρακάκια (ο Θεός να τα κάνει) εγκυμοσύνης, ένα μέγεθος μεγαλύτερο, από αυτά τα μεγάλα που πιάνουν όόόόόόόλη την κοιλιά για πλάκα αλλά ποιός ξέρει μπορεί αργότερα να με βολέψουν....

I3hdp3.png

Καλημεραααα!!!

Jennaki τι μαραθωνιος β επιπεδου ειναι αυτος ????ε πιστευω το part 3 να σας αποζημειωσει ..

Οσο για το δωματιο και χρωματα μην αγχωνεσαι και εγω στο πρωτο πριν το β επιπεδου τα ειχαμε σκεφτει ολα!!!

Κατα τ' αλλα ζητω το μπλε καφε!!!!

το αγορακι μου ειναι καλυτερα και το μπεμπε οσο περναει ο καιρος γινεται ολο και πιο ζωηρο ..ο γιος μου χθες τι εκανε ??πηρε ενα αυτοκινητακι πηγε στην κοιλια και λεει στην κοιλια .."παε μπεμπη βουβου ντοντο (παρε μπεμπε βουβου δωρο!!!)

Διαβαζω για ονειρα και ΕΥΤΥΧΩΣ κοιμαμαι σαν τουβλο και δεν βλεπω τιποτα ...Παντως ωραιο ονομα το Ζωης..

αχ τι γλυκοοοοοοοοοοοοοος!

να του δωσεις ενα σβουριχτο φιλι απο μενα!!!

αχ ξυπνησε ο θησαυρος μου, παω να κανουμε χαδακια!!!

σας φιλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλησπερα!!

βλεπω δωσατε ρεσιταλ!!

τζενη μου καλως ορισες!! θελω φωτο απο το δωματιο της μπεμπας σου!! θα βγει αυτη μια πεισματαρα απο την κοιλια φαινετε!!!χαχα!!

joa το αγορακι σου με συγκινησε πολυ!!

φαγκρι που εισαι??

εμεις σημερα πηγαμε να γραφτουμε κολυμβητηριο αλλα φαγαμα τα μουτρα μας..δεν εχει λεει ανοιξει ακομη...!! και εφυγα απο το χωριο για να κατεβω ποσα χλμ!! τεσπα μου εδωσαν ενα τηλεφωνο τελικα να παρω.

εγω κοριτσια μονο τα σουτιεν θηλασμου-εγκυμοσυνης χρησιμοποιω τα βρακακια αυτα που ειχα και πριν αλλα μαλλον θα παω να παρω κανα 2-3 και για την κλινικη.Ε να μην βαλω ροζ ή μαυρα στην κλινικη!χιχι!

και πρεπει να δω τι θα κανω απο πυτζαμες...στην Εφη ειχα παρει νυχτικα με κουμπακια αλλα ειχα λιωσει απο την ζεστη αν και Δεκμεβρη και λεω να παω σατεν πυτζαμακια με κοντο μανικι μεχρι τον αγκωνα..αλλα δεν εχω δει πουθενα. Το πολυ πολυ να το πω στην μαμα μου να παει μεχρι τα trejolie στην Αθηνα και να μου παρει...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!!!Τι μου κάνετε????

Τι έγινε κορίτσια?Έλειψα λίγες μέρες και μου το κάνατε τσουτσουνομαχαλά το cafe?????Ξεκινήσαμε και δεχόμαστε προσφορές για τις νύφες....παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν φωτογραφίες και των δύο γονιών, επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του τελευταίου Ε9 καθώς και φωτοτυπίες των βιβλιάριων καταθέσεων της οικογενείας...:D:D:D

Καταρχάς να καλωσορίσω τα καινούργια κορίτσια της παρέας!!!!Το καλό που σας θέλω είναι να είστε κοριτσάκια και να παραμείνετε κοριτσάκια ακόμη και μετά το πέρας του β' επιπέδου...Έχω αρχίσει να αισθάνομαι σαν μειονότητα...:tongue:

Χαίρομαι που είστε όλες καλά...Εμείς σήμερα πήγαμε ξανά για επανέλεγχο β'επιπέδου...και μαντέψτε...θα ξαναπάμε την άλλη Τετάρτη :o:o:o:o:o:o δεν είναι τρομερό????από τώρα δείχνει την προσωπικότητα της...ίδια η μαμά της είναι....αδεν θέλει βρέ παιδάκι μου να γυρίσει πως να το κάνουμε...

Κατά τα άλλα όλα καλά...Έχω πορωθεί τις τελευταίες ημέρες και ψάχνω να δώ πως θα κάνω το δωμάτιο της μπέμπας..έχω σχεδόν καταλήξει σε όλα και όταν λέω όλα εννοώ όλα από έπιπλα μέχρι χρώμα στους τοίχους και κουρτίνες...Το ξέρω είμαι τρελή για δέσιμο αλλά τουλάχιστον είχα κάτι να απασχολούμαι!!!Επίσης πήγα για ψώνια για μένα...πήρα ένα πολύ ωραίο φόρεμα τζίν σαλοπέτα (ο οποίο το έχω ερωτευτεί τρελά), μερικά μπλουζάκια και μερικά πολύ "σεξουλιάρικα" εσώρουχα εγκυμοσύνης :) είναι δυνατόν να είναι τόσο άσχημα αυτά τα εσώρουχα????έχω σοκαριστεί από το μέγεθος τους:shock::shock::shock::shock::shock: είναι δυνατόν να έχουν τόόόόόσο ύφασμα????

jenny το παιδι οντως εχει τη δικη του προσωπικοτητα αφου δεν θελει δεν θελει!ελπιζω την επομενη φορα να εχει βαρεθει αυτη τη θεση και να θελει να αλλαξει πλευρο γιατι αλλιως δεν το βλεπω να γυρναει.χαχαχαχα

οσο για μας τι να σου πω,πιστευω στις επομενες επισκεψεις να μας αποκαλυψει με βεβαιοτητα το φυλλο για να αρχισουμε να προετοιμαζομαστε....αν και ειναι νωρις ακομα...απλως το internet εχει απιστευτα ωραια πραγματα και εχουν παρει τα μυαλα μου αερα!!!:tongue:

εσυ απο που τα βρηκες τα πραγματα,επιπλα και χρωματα?????

οσο για τα εσωρουχα μη μου λες τετοια!!!!!ειναι ολα ετσι?????????απο σουτιεν τι γινεται??εχεις αλλαξει?

εγω χρησιμοποιω δυο απο πριν που εχω και με εχουν βολεψει αλλα πρεπει να παω να παρω,με τα βρακακια ενταξει τα βολευω ακομα!

1a0fd6e0b8.png

Καλημεραααα!!!

Jennaki τι μαραθωνιος β επιπεδου ειναι αυτος ????ε πιστευω το part 3 να σας αποζημειωσει ..

Οσο για το δωματιο και χρωματα μην αγχωνεσαι και εγω στο πρωτο πριν το β επιπεδου τα ειχαμε σκεφτει ολα!!!

Κατα τ' αλλα ζητω το μπλε καφε!!!!

πω πω πολυ γλυκο αυτο που εκανε ο μικρος,φανταζομαι τι εχει να γινει αργοτερα.....!ευτυχως που δε βλεπεις ονειρα....εγω οχι μονο βλεπω συνεχεια αλλα με ταραζουν κιολας γιατι συνηθως ειναι πολυ περιεργα!!!

1a0fd6e0b8.png

σημερα σοκαριστηκα! κοντεψα να γεννησω κοριτσια!

ειμασταν στο αμαξι εξω απο το σπιτι της πεθερας μου .η πεθερα μου εξω απο το αμαξι και ο αντρας μου το ιδιο βγαινει και η μικρη και λεει παω να φιλησω την μανουλα και βγαινει τρεχοντας στο δρομο! φωναζω Εφη!! εκεινη την ωρα περναγε ενα αμαξι στο τσακ δεν την χτυπησε!! επαθα σοκ! βγηκα απο το αμαξι και δεν ηξερα τι να κανω να φωναξω ή να την αγκαλιασω!

η κοπελα στο αμαξι σοκ δεν ηξερε τι να πει.

η Εφη να κλαει και εγω αγκαλια της! ο πατερας της και η πεθερα μου σοκαρισμενοι και αυτοι....!!!

ευτυχως ολα καλα! αλλα εκεινη την ωρα τι να πω...

...............

Εσύ καλή μου, ή καλέ μου (συμπάθε με αν είσαι τσουτσουνάτος:tongue:) γιατί τέτοια βουβαμάρα και δεν μας μιλάς;

Κορίτσια, προσοχή!!!! Big Brother's watcing you!!!! Μπρρρρρ!!! Χα,χα,χα!!

βασδελακι μου, ουτε για δευτερο ονομα δεν το συζηταει? νομιζω πως το ονειρο ειναι σημαδιακο...για ξαναμιληστε

Ανετ μου, πόσο δίκαιο έχεις!!!Αυτές τις 2 μέρες έψαχνα ένα ακόμη σημάδι να μου φανερωθεί....και ήρθε....

Όπως όλες ξέρετε,γραψα εδώ το παράξενο όνειρο που είχα. Λοιπόν σήμερα πήρα ένα μέιλ από έναν φίλο με ένα βιβλίο ονομάτων. Στο βιβλίο αυτό εξηγεί από πού προέρχεται το κάθε όνομα και λέει λίγα λόγια για τον χαρακτήρα αυτού που φέρει το συγκεκριμένο όνομα...

Να σημειώσω ότι εδώ και 2 μέρες που είδα το όνειρο όλο και ήθελα να ψάξω αν υπάρχει στην ορθοδοξη εκκλησία αυτό το όνομα (Ζώης) αλλά όλο κάτι έβγαινε και το ανέβαλα.

Και όμως! Καθώς σκάναρα το βιβλίο έχοντας μια ελπίδα ότι ίσως να βρω το όνομα Ζώης (ταυτόχρονα όμως έλεγα, δεν μπορεί, αποκλείεται να το βρω, δεν υφίσταται) τελικά το βρήκα!

Και τι διαβάζω;

Ο Ζώης υπήρξε μάρτυρας της ορθόδοξης εκκλησίας, γιορτάζει στις 18 Δεκεμβρίου(τότε περίπου που γεννάω!!!!!). Εντάξει, μετά έδινε και ένα προφίλ ότι ο Ζώης είναι σοβαρός, άνθρωπος του καθήκοντος, συνεπής και υπεύθυνος(μπορεί να θεωρηθεί έως και μπαρούφα αυτό) αλλά ρε κορίτσια να υπάρχει αυτό το όνομα και να εορτάζεται η μνήμη του στις 18 Δεκεμβρίου, τότε που θα γεννήσω, κοντα;:shock:

Είμαι συγκλονισμένη....(αλήθεια λέω, μην κοροϊδεύεται ρε κ@λόπαιδα!)

Αμάν πια με τα ένστικτά μου και με τα όνειρά μου....δεν με αντέχω πια.

σημερα σοκαριστηκα! κοντεψα να γεννησω κοριτσια!

ειμασταν στο αμαξι εξω απο το σπιτι της πεθερας μου .η πεθερα μου εξω απο το αμαξι και ο αντρας μου το ιδιο βγαινει και η μικρη και λεει παω να φιλησω την μανουλα και βγαινει τρεχοντας στο δρομο! φωναζω Εφη!! εκεινη την ωρα περναγε ενα αμαξι στο τσακ δεν την χτυπησε!! επαθα σοκ! βγηκα απο το αμαξι και δεν ηξερα τι να κανω να φωναξω ή να την αγκαλιασω!

η κοπελα στο αμαξι σοκ δεν ηξερε τι να πει.

η Εφη να κλαει και εγω αγκαλια της! ο πατερας της και η πεθερα μου σοκαρισμενοι και αυτοι....!!!

ευτυχως ολα καλα! αλλα εκεινη την ωρα τι να πω...

Αχ, κοριτσάκι τι πέρασες!!! Πω, πω...το μανάρι μου!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...