Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

jenny γεια σου και απο εμενα, ειμαι καινουρια στην παρεα σας!!

χαιρομαι που η β επιπεδου πηγε τελεια , περιμενω και γω πως και πως τη δικη μου στις 20, αλλα δεν καταλαβα γιατι εχεις ηδη παει 2 φορες και θα πας και τριτη?

μηπως εχω καταλαβει λαθος?:oops:

Αχ May μου είσαι η μόνη μου παρηγοριά!!!!!Είμαστε οι μόνες κοριτσομάνες της παρέας...Όχι δεν κατάλαβες λάθος θα πάω και για τρίτη φορά και τις προηγούμενες 2 μη νομίζεις ότι ξεμπέρδεψα γρήγορα από 4 ώρες κάθε φορά κάθισα...τι γλυκό φάγαμε, τι αλμυρό τίποτα η κυρία...

Με το καλό να κάνεις κι εσύ τον β' επιπέδου και κανόνισε μη μου γυρίσεις κι εσύ αγοράκι όπως η annette...:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημεραααα!!!

Jennaki τι μαραθωνιος β επιπεδου ειναι αυτος ????ε πιστευω το part 3 να σας αποζημειωσει ..

Οσο για το δωματιο και χρωματα μην αγχωνεσαι και εγω στο πρωτο πριν το β επιπεδου τα ειχαμε σκεφτει ολα!!!

Κατα τ' αλλα ζητω το μπλε καφε!!!!

το αγορακι μου ειναι καλυτερα και το μπεμπε οσο περναει ο καιρος γινεται ολο και πιο ζωηρο ..ο γιος μου χθες τι εκανε ??πηρε ενα αυτοκινητακι πηγε στην κοιλια και λεει στην κοιλια .."παε μπεμπη βουβου ντοντο (παρε μπεμπε βουβου δωρο!!!)

Διαβαζω για ονειρα και ΕΥΤΥΧΩΣ κοιμαμαι σαν τουβλο και δεν βλεπω τιποτα ...Παντως ωραιο ονομα το Ζωης..

Που θα πάει...ελπίζω να είναι η τρίτη και τυχερή...Ανυπομονώ τρελά να φτάσει η ώρα να αρχίσουμε να φτιάχνουμε το δωμάτιο...άν περνούσε από το χέρι μου θα ξεκινούσα εδώ και τώρα να το φτιάχνω...

Τι γλυκός ο μικρούλης σου...κάνει δώρο στο μωράκι από τώρα...:):):):):)

I3hdp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Βασδελι, για ψάξτο μήπως ο άντρας σου μονολογούσε την ίδια στιγμή για καμμιά Ζωή. Μια φίλη μου, έτσι έπιασε τον δικό της

Καλέ μη της βάζεις ιδέες γκαστρωμένη γυναίκα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:...είναι που είναι χάλια οι ορμόνες...

I3hdp3.png

jenny μου, φανταζεσαι να φερω και εγω καμια ανατροπη??

πλακα θα εχει, αλλα δεν νομιζω!!:-D:-D

να σου πω, δλδ τι περιμενατε να δειτε στον υπερηχο και η μικρη δε σας εκανε τη χαρη?

ητανε πχ κουλουριασμενη και δε μπορουσε να δει τα οργανα ο γιατρος?

εξηγησε μου please να ξερω τι μου γινεται..

78xyp2.png

RUAmp3.png

MAY23 στον β επιπεδου πρεπει να γινουν καποιες ακριβεις μετρησεις οργανων , μηριαιων οστων , εγκεφαλου κ.α . και προφανως η jennoμπουμπου δεν ειναι τοοοοσο συνεργασιμη..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

MAY23 στον β επιπεδου πρεπει να γινουν καποιες ακριβεις μετρησεις οργανων , μηριαιων οστων , εγκεφαλου κ.α . και προφανως η jennoμπουμπου δεν ειναι τοοοοσο συνεργασιμη..

ευχαριστω πολυ joa!!

οποτε υποθετω οτι ειναι μια εξεταση που διαρκει σχετικα αρκετη ωρα, ποσο μαλλον αν το μωρο κανει αταξιες!!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καταρχάς μην αγχώνεσαι...Οι περισσότερες τελειώνουν με τη μία...Στην δική μου περίπτωση δυσκολεύει την κατάσταση το ότι έχω οπίσθια μήτρα...

Την πρώτη φορά που πήγα (μπήκα δύο φορές για εξέταση) δεν καταφέραμε να δούμε την καρδιά, τον εγκέφαλο, την σπονδυλική στήλη και την αριστερή μητριαία αρτηρία...θα μου πείς τώρα και τι είδατε???είδαμε στα σίγουρα ότι είναι "γκόμενα" όπως είπε κι ο γιατρός...Ήτανε ξαπλωμένη κάθετα στην κοιλιά μου δλδ το κεφάλι ήταν στον αφαλό, τα πόδια στην πλάτη και έβλεπε το πάτωμα :)

Την δεύτερη φορά (μπήκα πάλι δύο φορές για εξέταση) δεν είδαμε την καρδιά και την σπονδυλική στήλη. Αυτή τη φορά το κεφάλι ήταν πάνω τα πόδια κάτω κι έβλεπε μπροστά... Το σημαντικό είναι να δούμε την καρδιά γιατί απ'ότι μας είπε ο εγκέφαλος είναι πολύ καλός κι έτσι δεν χρειάζεται να δούμε την σπονδυλική...Το περίεργο είναι ότι και τις δύο φορές που πήγα όταν έμπαινα μέσα την δεύτερη φορά μετά το γλυκό αντί να καλυτερεύει η κατάσταση χειροτέρευε και δεν μπορούσαμε να δούμε τίποτα...ειδικά χτές που σκλήρυνε η κοιλιά μου από την κούραση και δεν μπορούσε ούτε να την πατήσει...

I3hdp3.png

αν θυμαμαι καλα απο το πρωτο γυρω στο σαρανταλεπτο διαρκει η εξεταση ..αλλα χορταινεις να βλεπεις το μωρο!!

Η αλήθεια είναι ότι χορταίνεις να βλέπεις το μπεμπάκι...:D:D:D:D Βέβαια την πρώτη φορά που είχα πάει με πόνεσε αρκετά από το πάτημα και την διάρκεια αφού όλο το βράδυ πάθαινα κράμπες στην κοιλιά...

Το δικό μου το μωρό δεν είναι συνεργάσιμο???Δεν μπορώ να καταλάβω τι σε κάνει να το λές αυτό...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κορίτσια ξέρετε πότε γίνεται η καμπύλη ζαχάρου???

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου...Με τον β' επιπέδου σε εκκρεμότητα έχω αφήσει όλες τις άλλες εξετάσεις και αγχώθηκα τώρα για να δω πότε θα κάνω την καμπύλη...

I3hdp3.png

jenny ησουν κατατοπιστικοτατη!!!

και η μπεμπα σου προσπαθω να τη φανταστω και γελαω!!:-D:-D

ουτε με τη σοκολατα δλδ δεν την καλοπιασες!!

καμπυλη ζαχαρου οσο γνωριζω απο το γιατρο γινεται στην 28η εβδομαδα κυησησς και σε περιπτωση που η εγκυος εχει παρει αρκετο βαρος γινεται η "μεγαλη" αλλιως γινεται η "μικρη".

μου τα ειπε προσφατα ο ενδοκρινολογος μου και τα θυμαμαι!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

:) Είδες η άτιμη?Δεν δωροδοκείται με τις σοκολάτες...

Τι μου το θύμισες τώρα joa???Δεν κατεβαίνει με τίποτα...Δεν μπορούσα να το πιώ πρίν μέινω έγκυος φανταστείτε τι έχει να γίνει τώρα...Λέτε να γίνει κανένα θαύμα και να με πιάσει το παραδόξο των ορμονών και να μ'αρέσει???ωραία θα ήτανε...θα γλίτωνα πολύ αηδία...:mrgreen:

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...