Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πιστευω οτι τωρα που θα ειμαι προετοιμασμενη ψυχολογικα δεν θα με ενοχλησει τιποτα!!!

Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια!!!

Στο δεύτερο που πήγα με προγραμματισμένη καισαρική είχα τέτοια ηρεμία που είχα σπάσει τα νεύρα του vasdelou που έτρεχε από εδώ και από εκεί....Μάλιστα τον τράβηξα με την κάμερα και όποτε το βλέπουμε τρελλαίνομαι στα γέλια....:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

χαχα!!

αυτο θα ειναι για ανεβασμα στο you tube!!χαχα!!

εμεις παλι χτες πηγαμε στην γιορτη (ε δωσαμε ρευμα ειμαστε διπλα ε να μην δωσουμε το παρον?) κατσαμε μεχρι τις 11 μιση δεν την παλευα στην καρεκλιτσα αλλο και μαζεψα την μικρη με τα χιλια βασανα η οποια βεβαια μετα βγηκε μπαλκονι και τους εβλεπε!

σημερα την πηγα πρωι πρωι για εξετασεις ουρων γιατι παραπονιεται για το λουλουδι της και επι ευκαιρια εβγαλα και εγω φρυδια. Ρε κοριτσια 7 ευρω !! πανακριβα μου φανηκαν!

τεσπα...

ρωτησα και στα prenatal για στρωματακι για το πορτ μπεμπε και μου ειπαν δυο τιμες 20 και 27 ευρω θα παω βεβαια και απο εκει που το πηρα να ρωτησω δεν χανω κατι...!!

ρωτησα και στα prenatal για στρωματακι για το πορτ μπεμπε και μου ειπαν δυο τιμες 20 και 27 ευρω θα παω βεβαια και απο εκει που το πηρα να ρωτησω δεν χανω κατι...!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Μαρία μου, για το στρωματάκι που λες για το πορτ μπεμπε εγώ έφτιαξα ένα δικό μου(για την ακρίβεια μου το έφτιαξε η πεθερά μου) γιατί το στρωματάκι που είχε το ίδιο το πορτ μπεμπέ ήταν αισχίστου είδους(συνθετικό). Πήραμε ύφασμα, βαμβάκι αγνό σαν αυτό που γεμίζουν τα μαξιλάρια και το γεμίσαμε...και μετά κάναμε από πάνω πολλά γαζιά και έγινε το λεγόμενο βαμβακωτό!!!! Έτσι δεν ίδρωναν οι πλατούλες των μωρών μου!:cool:

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλες, σας ευχομαι να εχετε μια υπεροχη κυριακη και μια ακομα πιο υπεροχη εβδομαδα!

αυτο το σ/κ εχω δει τα πιο περιεργα ονειρα (καλα κι ευλογημενα να ειναι)..απτην αγωνια της αυριανης μερας μαλλον!

ααααααααααχ πως θα περασει η κυριακηηηηηηηηηηηηη!

κι εδω παει το τραγουδι.........."αγωνιιιιιιιιιιιιιιιιιια με λαχταραααααααααααααααα" χαχαχα

σας φιλω γλυκα γλυκα!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλημερα κοριτσακια...τι κανετε???

ελπιζω να 'μαι καλοδεχουμενη στο καφε σας...

κι εγω εχω μπερδευτει λιγακι με την πητ μου γιατι ο γιατρος μου εχει δωσει 22 Φεβ. ενω η αυχενικη δινει 17 Φεβ. για να δουμε!Παντως την Τεταρτη εχω υπερηχο πιστευω να μαθω περισσοτερα.....

εχω κατααγχωθει γιατι οπως εγραψες κι εσυ anette βλεπω πολυ παραξενα ονειρα,δεν νιωθω τιποτα στην κοιλια μου και χθες με πηρε η φαρμακοποιος μου τηλεφωνο να με ρωτησει αν ειμαι καλα γιατι με ειδε στο ονειρο της παραξενα....!μα πως να μην αγχωθεις...

προσπαθω να κανω θετικες θετικες σκεψεις και να ειμαι οσο γινεται πιο ηρεμη...γιατι τι φταιει κι αυτο το ζουζουνι να το αναστατωνω ολη

την ωρα!

Θυμαστε περιπου ποτε νιωσατε το μωρουλι σας και πως ηταν????

sorry αν σας ζαλισα!

φιλακια σε ολες και πολα πολλα στην Vasdeli kai Mariaefi που γνωριζω απο το αλλο καφε....:P:p:p

1a0fd6e0b8.png

Καλημερα κοριτσια και απο εμενα!!!!

ειμαι και εγω υποψηφια μανουλα ιανουαριου 2011 με ΠΗΤ 25-01-2011και ελπιζω να χωραω και εγω στην παρεα σας!!;)

Περιμενουμε-πρωτα ο θεος-κοριτσακι, και θα ειναι και το πρωτο μας παιδακι, οποτε καταλαβαινετε τον ενθουσιασμο και την αγωνια μας!

μετα απο ενα πρωτο τριμηνο με παρα πολλες ναυτιες,υπνηλιες και εξαντληση, νιωθω οτι διανυω μια τελεια περιοδο με πολυ ενεργεια!!

θα κανω υπερηχο β-επιπεδου στο ιασω στις 20-09 και εχω αρκετη αγωνια να δω οτι ολα βαινουν καλα για το μωρακι!

κατα τα αλλα απο τον αλλο μηνα λεω να αρχισω με τον αντρα μου να κοιταμε για επιπλα κτλ.. εσεις οι πιο εμπειρες θεωρειτε οτι ειναι νωρις 'η αργα?

ευτυχως αυτο το φορουμ ειναι κατατοπιστικοτατο για ολες μου τις αποριες και μαλλον το "δεξι μου χερι" πριν αποφασισω να κανω κατι..:D:D

καλη συνεχεια σε ολες τις εγκυουλες και ευχομαι να τα λεμε και απο δω!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

κι εγω εχω μπερδευτει λιγακι με την πητ μου γιατι ο γιατρος μου εχει δωσει 22 Φεβ. ενω η αυχενικη δινει 17 Φεβ. για να δουμε!Παντως την Τεταρτη εχω υπερηχο πιστευω να μαθω περισσοτερα.....

εχω κατααγχωθει γιατι οπως εγραψες κι εσυ anette βλεπω πολυ παραξενα ονειρα,δεν νιωθω τιποτα στην κοιλια μου και χθες με πηρε η φαρμακοποιος μου τηλεφωνο να με ρωτησει αν ειμαι καλα γιατι με ειδε στο ονειρο της παραξενα....!μα πως να μην αγχωθεις...

προσπαθω να κανω θετικες θετικες σκεψεις και να ειμαι οσο γινεται πιο ηρεμη...γιατι τι φταιει κι αυτο το ζουζουνι να το αναστατωνω ολη

την ωρα!

sorry αν σας ζαλισα!

φιλακια σε ολες και πολα πολλα στην Vasdeli kai Mariaefi που γνωριζω απο το αλλο καφε....:P:p:p

ΝΙΚΑΚΙ εγω δεν εχω αισθανθει καθολου το μωρο, το εγραφα και καπου σε αλλο ποστ στο κανονικο το φορουμ, αλλα δεν ανησυχω, φανταζομαι λογω καθολου εμπειριας στο θεμα, θα αργησω να το καταλαβω...

78xyp2.png

RUAmp3.png

την ωρα!

sorry αν σας ζαλισα!

Βρε, βρε, βρε!!!! Σαν τα χιόνια!:D

Καλώς το Νικάκι!!! άντε παιδάκι μου έλα να πληθύνουμε!!! Θα σε βάλω και στη λίστα! Πες μου μόνο πού γεννάς! Γνωρίζεις φύλο;

Όσο για τα όνειρα, μην ανησυχείς...Κι εγώ βλέπω κυρίως άσχημα όνειρα...νομίζω όμως ότι εκεί ξεσπούν όλα τα άγχη και οι ανησυχίες μας...Το έχω διαβάσει ότι στο β' τριμήνο πληθαίνουν τέτοιοιυ είδους όνειρα...Πριν 2-3 νύχτες είδα κάτι πολύ άσχημο και όταν ξύπνησα σχεδόν έκλαιγα....

Το μωρό σου είναι ακόμη πολύ νωρίς να το νιώσεις καθώς είσαι πρωτότοκη...Εγώ το άκουσα στην 16-17 εβδομάδα, την πρώτη φορά! Μην ανησυχείς...Στην αρχή το ένιωσα σαν μετατόπηση, σαν φουρφούρισμα και μετά κανονικοί κλώτσοι!!!:cool:

Όσο για την φαρμακοποιό, ε! δεν ήταν ανάγκη να σου το πει κιόλας ότι σε είδε άσχημα....Θα μπορούσε απλά να σε ρωτήσει τι κάνεις....

Καλημερα κοριτσια και απο εμενα!!!!

ειμαι και εγω υποψηφια μανουλα ιανουαριου 2011 με ΠΗΤ 25-01-2011και ελπιζω να χωραω και εγω στην παρεα σας!!;)

Περιμενουμε-πρωτα ο θεος-κοριτσακι, και θα ειναι και το πρωτο μας παιδακι, οποτε καταλαβαινετε τον ενθουσιασμο και την αγωνια μας!

μετα απο ενα πρωτο τριμηνο με παρα πολλες ναυτιες,υπνηλιες και εξαντληση, νιωθω οτι διανυω μια τελεια περιοδο με πολυ ενεργεια!!

θα κανω υπερηχο β-επιπεδου στο ιασω στις 20-09 και εχω αρκετη αγωνια να δω οτι ολα βαινουν καλα για το μωρακι!

κατα τα αλλα απο τον αλλο μηνα λεω να αρχισω με τον αντρα μου να κοιταμε για επιπλα κτλ.. εσεις οι πιο εμπειρες θεωρειτε οτι ειναι νωρις 'η αργα?

ευτυχως αυτο το φορουμ ειναι κατατοπιστικοτατο για ολες μου τις αποριες και μαλλον το "δεξι μου χερι" πριν αποφασισω να κανω κατι..:D:D

καλη συνεχεια σε ολες τις εγκυουλες και ευχομαι να τα λεμε και απο δω!!

Γεια σου και σένα! Καλωσήρθες στην παρέα μας!!! Θα σε βάλω στη λίστα, υποθέτω ότι γεννάς στο Ιασώ για να κάνεις εκεί Β' επιπέδου...Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος!

Επιτέλους, και ένα κοριτσάκι σε αυτό το γαλάζιο καφε!!!:rolleyes:

Με το καλό!

Ανετ, με το καλό το αυριανό ραντεβού!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

mariaefi-kinder εκπληξη! ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ Κρήτης (ΠΗΤ 03.01.11)

Jenny-κοριτσάκι ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (ΠΗΤ 06.01.11)

vasdeli-αγοράκι :PΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

Ηλιάννα-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

annete-κοριτσάκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 12.01.11)

evapgf-αγοράκι ΛΗΤΩ (ΠΗΤ 20.01.11)

joa- αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 23.01.11)

liana87-αγοράκι ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23.01.11)

may23-κοριτσάκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 25.01.11)

stellinula-αγοράκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

kxristina-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 04.02.11)

Fangri1523-Kinder έκπληξη Γιαννιτσά (ΠΗΤ 07.02.11)

Νικάκι-??????????? (ΠΗΤ 22.02.11)

qwlrp3.png

Καλησπερα!!!

να καλωσορισω τα νεες μανουλες!!νικακι και May23!!!με το καλο να αγκαλιασετε τα μωρα σας!!!

May23 εγω στο πρωτο ειχα δρασει ως εξης ..στον 6-7ο ξεκινησαμε στο χαλαρο να κοιταμε και οταν πλεον ειχαμε καλταληξει αρχες 8ου παραγγειλαμε . Με το που μπηκα στον μηνα μου ειχαμε τα επιπλα -καροτσια σπιτι ..Στο δευτερο μιας και τα εχω ολα ετοιμα απλα θα περιμενω να μπω στον 8ο να ξεκινησω να φρεσκαρω τα πραγματα..

Νικακι με το καλο η αυχενικη..

Λιανα μου εγω γεννησα με επισκληριδιο ..ειχα διαβασει αρκετα επι του θεματος και μιας και δεν ειμαι και ιδιατερως ανεχτικη με τον πονο εκανα επισκληριδιο για να γεννησω φυσιολογικα αρχικα και ενισχυσαν λιγο μετα την δοση για την καισαρικη . Τωρα στο δευτερο που παω κατευθειαν για καισαρικη παλι επισκληριδιο θα επιλεξω..Η καλυτερη στιγμη της ζωης μου ηταν εκει μου μου χαιδευαν την κοιλια (γιατι σαν χαδι το αισθανεσαι )μου δωσαν το αγορακι μου αγκαλια...ανυπομονω να το ξαναζησω με τον δευτερο πριγκηπα...

Αννετ αναμενουμε τον β επιπεδου σου!!

Οσο για το ικα και την ΠΗΤ , εμενα μου ζητησαν απο το ικα ενα χαρτι απο τον γιατρο μου που να γραφει την ΠΗΤ και ενα υπερηχο . Μου εγραψαν την ημερομηνια που ειχε αρχικα υπολογιστει ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

νικακι και may23 καλως ηρθατε στη παρεα μας και με το καλο τα μωρακια σας!

να μην αγχωνεστε για τα νινακια σας...αλλα δηλωνουν την παρουσια τους πολυ νωρις και αλλα λιγο αργοτερα!και πολλες φορες κανουμε και λαθος απτη λαχταρα μας...βαραει το εντερο και νομιζουμε πως ειναι το σπλαχνο μας!

απο την 18η-19η εβδομαδα αρχιζουν τα πρωτα αισθητα σκυρτηματα(οποτε may καλομελετα κι ερχετε)!

και μετα ποιος σας πιανει...εχει να πεσουνε κλωτσιες!!!!!!!!!!!!!!χαχαχα

θα τις νοιωθετε και δεν θα το πιστευετε (καλη ωρα σαν εμενα)!!!

οσο για τα ονειρα ειναι εντελως φυσιολογικα...σε καμια περιπτωση δεν προμηνυουν τι θα ακολουθησει...απλα το αγχος και η αγωνια παιζουν τα παιχνιδακια τους!!!

εμειες για τα ψωνια μας θα παμε στον 7ο (με το καλο)...προς το παρον κανω ερευνα αγορας!

βασδελακι και joa μου ευχαριστω για τις ευχες!!!μακαρι να ειναι ΟΛΑ καλα!!!

12 εχω ραντεβου...ααααααααααααααχχχχχχχχχ!!!πως θα περασουνε οι ωρες!!!!!!!!!

το νινι παντως ειναι ζωηρο...τι κλωτσιες μου ριχνει δεν λεγεται!!!

σημερα ειδα και την κοιλια μου να κουνιεται (για την ακριβεια να πεταγεται) για πρωτη φορα χαχαχαχα πολυ πλακα ειχε!

αυτα εως τωρα, θα προσπαθησω να την πεσω να κοιμηθω λιγο μπας και περασουν οι ωρες πιο ευκολα..αν και το βραδυ θα ειναι το πιο δυσκολο κομματι!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια πολλαααααααααααααααααααααα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

κοριτσια μου, σας ευχαριστω ολες για το καλωσορισμα!!

vasdeli σε ευχαριστω που με εβαλες και εμενα στη λιστα, πολυ σωστα υπεθεσες στο ιασω ειναι ο γιατρος μου!!

οντως πολλα αγορακια εχει ο μηνας μας, εγω θα σας φερω λιγο αερα απο "ροζ"..:D:D

joa σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες για τα επιπλα!

καπου διαβαζα στο φορουμ σχετικα με χρησιμες και αχρηστες αγορες και προσπαθω να ενημερωνομαι απο τις ηδη μανουλες για να μη γεμισω αχρηστα πραγματα!

anette περιμενω πως και πως τα πρωτα σκιρτηματα του μωρου..

πιστευω πως οταν θα τα νιωσω θα ειναι κατι οντως μαγικο!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Vasdeli μου μαλλον κοριτσακι περιμενουμε απ' οτι μας εδειξε η αυχενικη αλλα δεν το 'χουμε δεσει γιατι τα θυμαμαι και τα δικα σου!;)

Ακομα δεν εχω αποφασισει για το μαιευτηριο....η στο Ιασω η στο γαια του Ερρικος Ντυναν.Οσο για τη φαρμακοποιο εχεις δικιο αλλα τι να κανω πες μου,με πηρε και με αγχωσε!τεσπα ευτυχως τωρα εχω ηρεμησει υστερα κι απο τη δικη σας παρεμβαση βεβαιως βεβαιως.!

May μαλλον θα πρεπει να κανω υπομονη.....κι εμεις κοριτσακι περιμενουμε,τη diva μας!ετσι να εισαι παντα ευτυχισμενη.

Joa ευχαριστω για το καλωσορισμα την αυχενικη την εχουμε κανει...εναν απλο υπερηχο περιμενω η γυναικα για να δω οτι το φουσκακι μου ειναι μια χαρα,γιατι ως πρωταρα δεν νιωθω τιποτα!!!

Αnette ευχαριστω για τις συμβουλες,βοηθανε παρα πολυ.Με το καλο η εξεταση αυριο κ καλα αποτελεσματα,καλη ξεκουραση.

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...