Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλές διακοπές, Λιάνα μου και κοίτα μην την αρπάξεις, γιατί έχει υγρασία στην Κέρκυρα κι είναι κι ο καιρός λίγο κάπως! Εγώ θα πάψω να λέω το νινί μπέμπα για να μη μου έρθει ο ταμπλάς στη γέννα, χαχα. Λοιπόν, από τώρα και στο εξής ''ΝΙΝΙ'' το έμβρυο, χαχα.

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λιανα μου καλα να περασετε !!!!να ξεκουραστειτε ..

εγω αργω πολυ για β επιπεδου 27/9..

Να σε ρωτησω κατι που ηθελα?Τελευταια ημερ/νια περιοδου ποτε ειχες?

Γιατι εμενα 23/1 ειναι βαση αυχενικης.Ο γιατρος μου ειχε πει 28/1 αλλα οταν τον ρωτησα μετα την αυχενικη μου ειπε: "Ε δεν εισαι και για 28. Για 25 καπου εκει σε κοβω..."Και εχω μπερδευτει λιγο..Περιμενω τη β επιπεδου να ξαναρωτησω..

b353ca0f41.png26lWp2.png

καλημεριζω μανουλες και μπεμπακια!!!

τι κανετε κοριτσαρες? εγω ειμαι πολυ καλυτερα δοξα Τον Θεο, ενα ελαφρυ βηχαλακι και λιγο μπουκωμα το οποιο δεν με απασχολει κιολας

το νινι μας δινει ρεστα καθε βραδυ...το τι κλωτσια μου ριχνει δεν λεγεται...αν φαω και πορτοκαλι η ακουσει τον μπαμπα εκει γινεται το ελα να δεις χαχαχαχα(ερε θαχουμε θυματααααααααααα)!την υπολοιπη μερα ξυπναει και κλωτσαει χαλαρα!

λιανα μου καλο ταξιδι να εχετε, να περασετε καλα και να προσεχεις!

fangri μου, χαρηκα πολυ που ολα ειναι οκ!τελικα θελεις να μαθεις το φυλο η οχι δεν καταλαβα χαχαχα

να μου χαιδεψεις το μπεμπουλινακι σου και να μου φιλησεις τα αντρακια σου!

joa, vasdelακι, mariaefi (επισης φιλακια στα μικρα σας και χαδακια στα ακομα πιο μικρα σας χιχιχι) και ολα τα κοριτσουδια να εχετε ενα υπεροχο σ/κ!

αντε 3 και σημερα...ουφ πως θα περασει...

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Εγώ ακόμη δεν έκλεισα για β επιπέδου, 2 εβδομάδες νωρίτερα μου είπαν να πάρω τηλέφωνο για να κλείσω.Πάντως λογικά θα πάω κάπου 4-8/10 γιατί τότε θα είμαι στην 22η εβδομάδα. Πάντως τώρα που ξανάκουσα την καρδούλα κι είδα και το νινί, ησύχασα όσο να 'ναι και δε θα ξαναγκρινιάξω, χαχα. Καλά να είναι κι ας είναι και με τσουτσούρι η ψυχούλα μου η μικρή.Κορίτσια, εσείς το πιστεύετε αυτό που λένε ότι μερικές γυναίκες έχουν γεννηθεί για μανούλες? Εγώ ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Μπράβο, όλα καλά λοιπόν!!!! Όσο για την ΠΗΤ από την αυχενική και μετά αν υπολογίσει ο υπερηχογραφιστής ότι αλλάζει, να ξέρεις ότι όλοι οι γιατροί λαμβάνουν υπ' όψη τους την ΠΗΤ βάσει υπερηχογραφήματος και όχι βάση ΤΕΡ! Έτσι και σε μένα ενώ αρχικά είχα ΠΗΤ 17.01 μετά την αυχενική βγήκε 10.01 και αυτήν λαμβάνει υπ' όψη του ο γιατρός μου! Οπότε είσαι και επισήμως μανούλα Ιανουαρίου!!!!:-P Αν θέλεις μπορείς να αλλάξεις και το τικεράκι σου στην ημερομηνία!!! Εγώ έτσι έκανα...

καλημέρα!! κι εμένα ενώ αρχικά μου είχε πει ο γιατρός ΠΗΤ 11/02, η αυχενικη δείχνει 04/02. καλύτερα, γαιτί κι εγω είμαι ανυπόμονη!! στο τικεράκι δεν το άλλαξα όμως. τον ρώτησα γιατί έχει διαφορά και μου είπε ότι έχω μικρό κύκλο (27) και μικρή διάρκεια περιόδου (5μέρες)

Χριστίνα,πού γεννάς; Ίσως μου είπες αλλά δεν θυμάμαι για να το βάλω στη λίστα.:?

ΙΑΣΩ

Λοιπόν τα νεότερα μίλησα με τον γιατρό μου για το μαγνησίο και μου 2 την δόση, μου είπε να πάρω και το Utopar αν τα ξέρετε γιατί έχω κάτι πόνους στην κοιλιά.

τα έχω παίξει τελείως και θα πάω σήμερα να με δεί στις 19:00 γιατί δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τις 16/9:?

Ελπίζω να πάνε όλα καλά

Joa ελπίζω να βάλεις άνετα παπούτσια σήμερα και να πείς και ένα τραγούδι για μάς!!:tongue:

Liana καλή ξεκούραση :cool: και προσοχή στον ήλιο!!

0eOLp2.png

Να σε ρωτησω κατι που ηθελα?Τελευταια ημερ/νια περιοδου ποτε ειχες?

Γιατι εμενα 23/1 ειναι βαση αυχενικης.Ο γιατρος μου ειχε πει 28/1 αλλα οταν τον ρωτησα μετα την αυχενικη μου ειπε: "Ε δεν εισαι και για 28. Για 25 καπου εκει σε κοβω..."Και εχω μπερδευτει λιγο..Περιμενω τη β επιπεδου να ξαναρωτησω..

εμενα η ΤΕΡ ειναι 18/4 βασει ΤΕΡ γενναω 23/1 βασει αυχενικης 20/1. Εγω θα γεννησω ομως λογικα πρωτα ο θεος αρχες Γεναρη ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

εμενα η ΤΕΡ ειναι 18/4 βασει ΤΕΡ γενναω 23/1 βασει αυχενικης 20/1. Εγω θα γεννησω ομως λογικα πρωτα ο θεος αρχες Γεναρη ..

Καισαρική γι' αυτό το ξέρεις ε?Εγώ πάντως θέλω να μπει ο Φεβρουάριος και μετά. Έστω 1/2/2011, δε θέλω γενάρη γιατί τον έχω φουλ σε γιορτές και γενέθλια.:shock::shock:

Διαφημίσεις

Ναι καισαρικη ..να φανταστεις στον Χρηστακο εξαντλησα την 40η εβδομαδα αλλα μωρο πουθενα ...προπσπαθησα ακρετες ωρες με φυσιολογικα αλλα τελικως καισαρικη...Οποτε στο δευτερο παω ραντεβουδατη ...μεταξυ 5-10/1 ..λες να γεννησω στην γιορτη μου ??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Κι εγω 18/4 εχω ΤΗΠ αλλα ο γιατρος μου ειχε πει 28/1

Στην αυχενικη μου ειπε και ημερολογιακα και υπερυχογραφηκα ταιριαζω για 23/1 . Βεβαια μολις ρωτησα το γυναικολογο μου ποια να πιστεψω (χωρις να του δωσω ημερ/νια που μου εδωσαν στην αυχενικη) μου ειπε εμενα φυσικα!

Βεβαια απο 28 μου το πηγε 25 αλλα δεν ηξερα τι να σκεφτω.

Αλλα αφου εχουμε και ιδια ΤΗΠ καλα εκανα και κρατησα 23!

Λετε να αλλαξει κατι στη β επιπεδου?Να ξαναρωτησω για ημερ/νια?

Αχ μη λετε και για ολες τις 40 εβδομαδες!!!

Θελω να γεννησωωωωω!!!χαχαχα

Βεβαια επειδη ειναι το πρωτο μου,εχω τρομερο αγχος βρε κοριτσια!Ειναι φυσιολογικο?

Φοβαμαι παρα πολυ εκεινη τη στιγμη!!!

Α!Επισης σκεφτομαι το ενδεχομενο να γεννησω με επισκληριδιο!Εχει καμια σας καποια εμπειρια?

Εσεις τι γνωμη εχετε??

b353ca0f41.png26lWp2.png

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

mariaefi-kinder εκπληξη! ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ Κρήτης (ΠΗΤ 03.01.11)

Jenny-κοριτσάκι ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (ΠΗΤ 06.01.11)

vasdeli-αγοράκι :PΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

Ηλιάννα-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

annete-κοριτσάκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 12.01.11)

evapgf-αγοράκι ΛΗΤΩ (ΠΗΤ 20.01.11)

joa- αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 23.01.11)

liana87-αγοράκι ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23.01.11)

stellinula-αγοράκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

kxristina-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 04.02.11)

Fangri1523-Kinder έκπληξη Γιαννιτσά (ΠΗΤ 07.02.11)

Μαρία, ξαναάλλαξα την ΠΗΤ! Όπως την θέλεις!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Αντε μπραβο φαγκρι μου ολα με την κιντερ εκπληξη βαινουν καλως!!!!Ειδες που ειχαμε δικιο να πας για εναν υπερηχο ????

Εγω ειμαι καλυτερα με τι πιασιμο και τον πονο στην μεση και ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι σήμερα θα παω σε συναυλια!!!!!U2 σας ερχομαι !!!!τι να κανω η μανα ???οταν ειχα αγορασει τα εισητηρια πριν 1 χρονο δεν ημουν εγκυος ,καλε ηταν ακομη κυβερνηση η ΝΔ!!!!!δωσαμε τοσα λεφτα κριμα.....Παω να ροκαρω να βαλω το μωρο στον ισιο δρομο!!

χαχαχα!!! ετσι σε θελω!! μια μανα μεσα σε όλα!!!

fagkri μου μια χαρα πολυ χαιρομαι για το νινι!!χιχιχι!! αντε θα ειμαστε με δυπ κιντερ εκπληξεις!!!

λοιπον απο οτι ξερω απο την προηγουμενη μου γεννα (αν και εχουμε μανουλες πιο φρεσκιες πχ joa) οτι για να σας δωσει το χαρτι για το ΙΚΑ και την ΠΗΤ πιανουν τους υπερηχους.

Και εγω μικρο κυκλο εχω 26 ημερων και 4 ημερων περιοδου. Τελευταια περιοδος 31/3 και βαση υπερηχου 3/1 αλλα θα γεννησω σιγουρα πριν τις γιορτες και ναι καισαρικη με επισκληριδιο.

Ετσι γεννησα και στην κορη μου!

ηθελα να εχω τις αισθησεις μου και να μπορω να δω το μωρο που θα εβγαινε και αμεσως να το παρω αγκαλια ετσι και εγινε.Φοβομουν παρα παρα πολυ ναι και ημουν τελειως απροετοιμαστη για αυτο γιατι εγινε και ξαφνικα αλλα τελικα το ευχαριστηθηκα πολυ. Πονουσα λιγο μετα και ζοριστηκα λιγο γιατι δεν μπορουσα να σκυψω να αλλαξω την κορη μου αλλα τελικα ειμαι υπερ! και δνε θα το αλλαζα με τιποτα σιγα και τι εγινε που ζοριστηκα λιγο τις πρωτες μερες?! πιστευω οτι τωρα που θα ειμαι προετοιμασμενη ψυχολογικα δεν θα με ενοχλησει τιποτα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...