Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

γι'αυτό το καλύτερο είναι οι γονείς να ακούνε το όνομα στην εκκλησία που δεν έχουν πολλές επιλογές ;););)

ο άντρας μου από το ιατρείο που μας είπε ο γιατρός μου ότι είναι αγόρι έκανε το σήμα της νίκης και φώναζε Παναγιωτάκη Παναγιωτάκη :lol::lol::lol::lol:

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΧ ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΧΕΙΜΩΝΙΑΖΕΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ...ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ...ΠΗΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ 34ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΥΤΥΧΩΣ...ΣΗΜΕΡΑ ΘΥΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΗ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑ...ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΤΡΕΧΩ..ΘΕΛΩ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΝΑ ΑΡΑΞΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΧ ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΧΕΙΜΩΝΙΑΖΕΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ...ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ...ΠΗΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ 34ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΥΤΥΧΩΣ...ΣΗΜΕΡΑ ΘΥΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΗ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑ...ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΤΡΕΧΩ..ΘΕΛΩ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΝΑ ΑΡΑΞΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ...

με το καλό να είναι και να είναι όλα καλορίζικα

άντε και για τον γάμο δεν έμεινε τίποτα μια ιδέα και έφτασε :D:D

0eOLp2.png

Η ώρα η καλή κι από μένα Ηλιάννα μου, να χαρείς αυτή τη μοναδική μέρα, μακάρι να την ξαναζούσα κι ας ήμουν 5 μηνών έγκυος! Κι ύστερα, φθινόπωρο στο σπιτάκι σας να περιμένετε το γιόκα, τέλειο!!Άντε, σχολάω το έβγαλα και σήμερα το μεροκάματο.Φιλάκια, κούκλες!Αύριο θα έχω νέα.

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Η ώρα η καλή κι από μένα Ηλιάννα μου, να χαρείς αυτή τη μοναδική μέρα, μακάρι να την ξαναζούσα κι ας ήμουν 5 μηνών έγκυος! Κι ύστερα, φθινόπωρο στο σπιτάκι σας να περιμένετε το γιόκα, τέλειο!!Άντε, σχολάω το έβγαλα και σήμερα το μεροκάματο.Φιλάκια, κούκλες!Αύριο θα έχω νέα.

Καλή ξεκούραση και με το καλό θα περιμένουμε αύριο τα νεότερα!!

φιλιά

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

καλε λιγο ελειψα και εσεις γραψατε τα παντα για τα ονοματα!!χαχα!!!

λες Joa να παρω ενα εξτρα στρωματακι? εχει μεσα ενα...χμμμ!θα παω εκει που το πηρα να δω τι θα μου πουν και βλεπουμε...

οσο για το στρωμα της κουνιας αποφασισα να βαλω σοδα -ναι ναι σοδα- να το σκουπισω με την ηλεκτρικη (με καινουργια σακουλα και καθαρη εννοειτε) και μετα να το βγαλω στον ηλιο για 4-5 ωρες...

για τα ονοματα εμενα παντα μου άρεσε το Αλεξανδρος (τον παντρευτηκα!!) και πάρα πολυ για κοριτσι το Δαφνη!

βεβαια το Ηλεκτρα ειναι ανωτερο απο το Ελενη δινει μια δυναμη ενα κυρος!

ομολογω οτι μολις πηρα την μικρη μου αγκαλια αμεσως μου ηρθε το Εφουλα!

ηταν τοσο μικρη!!

Καλημέρα, κορίτσια μου! Καλά ε! Περιττό να πω, το νινί μας έχει 2 μάτια, 2 πόδια και 2 χέρια, χαχα! Όλα καλά φαίνονται, άνοιξε και μια στοματάρα να! το πουλάκι μου, για φαγανό το κόβω κι αυτό. Ζυγίζουμε 226 γραμμάρια κι είμαστε μια χαρά για 18η εβδομάδα. Σε 4 εβδομάδες πάω για το μεγάλο υπέρηχο για να δούμε και πιο αναλυτικά πώς είναι. Κορίτσια, ίσως είναι η ιδέα μου αλλά σα να είδα κάτι να φουσκώνει προς τα πόδια του κι ελπίζω να είναι κάνας ομφάλιος λώρος κι όχι ξέρετε τι! Χαχα! Στο τσακ ήμουν να τη ρωτήσω όταν βγήκε ο Γιώργος έξω, αλλά στάθηκα βράχος.Το θέμα είναι ότι όλα βαίνουν καλώς, τώρα άμα το πούμε Άγγελο ή Χάρη αντί για Ελπίδα ή δεν ξέρω τι, θα το μάθουμε το Φεβρουάριο. Αυτή μου είπε ΠΗΤ 29-01-11 με βάση τον υπέρηχο, αλλά καλύτερα να κρατάμε με βάση ΤΕΡ. Και πάλι καλημέρα!

:D:D:D:D

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημέρα, κορίτσια μου! Καλά ε! Περιττό να πω, το νινί μας έχει 2 μάτια, 2 πόδια και 2 χέρια, χαχα! Όλα καλά φαίνονται, άνοιξε και μια στοματάρα να! το πουλάκι μου, για φαγανό το κόβω κι αυτό. Ζυγίζουμε 226 γραμμάρια κι είμαστε μια χαρά για 18η εβδομάδα. Σε 4 εβδομάδες πάω για το μεγάλο υπέρηχο για να δούμε και πιο αναλυτικά πώς είναι. Κορίτσια, ίσως είναι η ιδέα μου αλλά σα να είδα κάτι να φουσκώνει προς τα πόδια του κι ελπίζω να είναι κάνας ομφάλιος λώρος κι όχι ξέρετε τι! Χαχα! Στο τσακ ήμουν να τη ρωτήσω όταν βγήκε ο Γιώργος έξω, αλλά στάθηκα βράχος.Το θέμα είναι ότι όλα βαίνουν καλώς, τώρα άμα το πούμε Άγγελο ή Χάρη αντί για Ελπίδα ή δεν ξέρω τι, θα το μάθουμε το Φεβρουάριο. Αυτή μου είπε ΠΗΤ 29-01-11 με βάση τον υπέρηχο, αλλά καλύτερα να κρατάμε με βάση ΤΕΡ. Και πάλι καλημέρα!

Καλημέρα κοριτσάκι

είδες που όλα ήταν καλά???

Όμορφο ήταν σε ποιόν μοίαζει????:tongue::tongue:

άντε τώρα μετράς αντίστροφα για τον β' επιπέδου και εσύ!!!

Μπράβο για το σθένος σου να μην ρωτήσεις ούτε εγώ ήθελα να ξέρω το φύλο αλλά ο Γιώργος ήθελε:mad::mad::mad::mad: και το ρώτησε....τι να κάνουμε???

Τέλεια!!!!!

άντε και ενα τραγουδάκι για την ημέρα

0eOLp2.png

Αντε μπραβο φαγκρι μου ολα με την κιντερ εκπληξη βαινουν καλως!!!!Ειδες που ειχαμε δικιο να πας για εναν υπερηχο ????

Εγω ειμαι καλυτερα με τι πιασιμο και τον πονο στην μεση και ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι σήμερα θα παω σε συναυλια!!!!!U2 σας ερχομαι !!!!τι να κανω η μανα ???οταν ειχα αγορασει τα εισητηρια πριν 1 χρονο δεν ημουν εγκυος ,καλε ηταν ακομη κυβερνηση η ΝΔ!!!!!δωσαμε τοσα λεφτα κριμα.....Παω να ροκαρω να βαλω το μωρο στον ισιο δρομο!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!!

Με το που ξύπνησα είχα αγωνία να διαβάσω νέα!!!

Μπράβο, όλα καλά λοιπόν!!!! Όσο για την ΠΗΤ από την αυχενική και μετά αν υπολογίσει ο υπερηχογραφιστής ότι αλλάζει, να ξέρεις ότι όλοι οι γιατροί λαμβάνουν υπ' όψη τους την ΠΗΤ βάσει υπερηχογραφήματος και όχι βάση ΤΕΡ! Έτσι και σε μένα ενώ αρχικά είχα ΠΗΤ 17.01 μετά την αυχενική βγήκε 10.01 και αυτήν λαμβάνει υπ' όψη του ο γιατρός μου! Οπότε είσαι και επισήμως μανούλα Ιανουαρίου!!!!:-P Αν θέλεις μπορείς να αλλάξεις και το τικεράκι σου στην ημερομηνία!!! Εγώ έτσι έκανα...

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

mariaefi-kinder εκπληξη! ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ Κρήτης (ΠΗΤ 03.01.11)

Jenny-κοριτσάκι ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (ΠΗΤ 06.01.11)

vasdeli-αγοράκι :PΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

Ηλιάννα-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

annete-κοριτσάκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 12.01.11)

evapgf-αγοράκι ΛΗΤΩ (ΠΗΤ 20.01.11)

joa- αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 23.01.11)

liana87-αγοράκι ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23.01.11)

stellinula-αγοράκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

kxristina-αγοράκι (ΠΗΤ 04.02.11)

Fangri1523-Kinder έκπληξη Γιαννιτσά (ΠΗΤ 07.02.11)

Μαρία, άλλαξα την ΠΗΤ!

Χριστίνα,πού γεννάς; Ίσως μου είπες αλλά δεν θυμάμαι για να το βάλω στη λίστα.:?

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Εγώ, Βασδελάκι, συνεχίζω να μετράω για 7/2/2011, για να μη φτάσει 29/01 και δεν έχω γεννήσει κι απελπιστώ όπως στο δεύτερο που είχα φτάσει 39η εβδομάδα και τίποτα (εντάξει, είμαι λίιιιιιγο ανυπόμονη). Οπότε τώρα πάμε για τον άλλο μήνα μεγάλο υπέρηχο και θα ψάξω ο παλιοποντικός μήπως ξετρυπώσω κανα φύλο, κορίτσια, και στο δεύτερο μπαμ έκανε αφού φαινόταν όρθιο πυραυλάκι, χαχα!Άντε να δούμε άμα αντέξω ως το τέλος στην άγνοια,Μαράκι, κράτα γερά εσύ!!

Καλημερα κι απο μενααα! :)

Φανγκρι, μπραβο κοπελα μου!Ολα μια χαρα με τη μπεμπα!!Ειδεσ ε?Μπεμπα λεω κι εγω :D

Τωρα μετραμε ολες μερες για β επιπεδου!Εγω μετραω σα φανταρος!!

17 και σημερα ακομη!!χαχα

Τωρα σε λιγο περιμενω τον αντρουλη μου να σχολασει απο τη δουλεια για να ετοιμασουμε βαλιτσουλες για κερκυρα ουτοσωστε αυριο να ξεκουραστουμε και μεθαυριο....φυγαμεεεεε!!!! :D:D

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...