Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Πετάγομαι τώρα μέχρι το Κρητικάτσι !!!!! μας να πιω καφέ και επανέρχομαι!!!!!:P

ελα θα φαμε κιολας σουτζουκακια ε και για την χωνεψη ενα μικρο ρακακι(μικρο μην μεθυσουν τα μπεμπε!!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι εννοείς ότι είσαι στην πρόληψη και όχι στην θεραπεία; Έχεις διαπιστωμένη θρομβοφιλία(αυτό κατάλαβα εγώ από τα λεγόμενά σου) ή όχι;

Εγώ πάλι, προκειμένου να έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο δεν με πειράζει να τρυπιέμαι μέρα νύχτα....

έχω αλλά αν έχεις κάνει την αντι-χα σου γράφει από τόσο μέχρι τόσο θεραπεία, πρόληψη και άλλα δύο που δεν τα θυμάμαι

για το λόγο αυτό μου μείωσε και την δόση την προηγούμενη φορά

0eOLp2.png

Εγώ δηλαδή που έχω μπάμιες δε θα έρθει καμιά ε?Κι όμως έγιναν πολύ ωραίες, χάνετε!Θα φτιάξω και σοκολατοκέηκ για να πάω στη νονά του μικρόυ.Και μια κι είπα νονά, εγώ έβαλα το μεγάλο στο μπαμπά μου (γιατί ο άντρας μου έχει ένα μεγάλο γιο που έχει το όνομα του πεθερού μου) και το μικρό στην πεθερά μου να πω την αμαρτία μου πιο πολύ την έβαλα γιατί φοβόμουν μην κάνω το τρίτο (εντελώς σάικο είμαι, το ξέρω!) κορίτσι και το πω Φανή.Τώρα στο τρίτο θα βάλουμε ό,τι γουστάρουμε το αντρόγυνο, αλλά δεν τα πολυβρίσκουμε.Αν είναι κορίτσι ο άντρας μου θέλει Πηνελόπη από τη γιαγιά του που τον μεγάλωσε, αλλά εγώ το ξέκοψα, ε όχι κι έκανα επιτέλους την κόρη για να την πω Πηνελόπη... Σιγά μην την πω και αντιλόπη.............Δεν ξέρω, ο Γρηγοράκης μου το έχει κάνει παιχνίδι το να ψάχνουμε ονόματα και έχει καταλήξει στα Αθηνά και Αχιλλέας, αντίστοιχα, όχι καθόλου επηρεασμένο το 4χρονο από τη Μυθολογία.Αφήστε πήγαμε είδαμε και το Ομήρου Οδύσσεια της Κάρμεν Ρουγγέρη, υπερτέλειο, μέχρι κι ο μικρός τρελάθηκε κι ακούνε το σιντι κάθε μέρα και έχω μάθει τα πιο πολλά τραγούδια απ'έξω:shock:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

έχω αλλά αν έχεις κάνει την αντι-χα σου γράφει από τόσο μέχρι τόσο θεραπεία, πρόληψη και άλλα δύο που δεν τα θυμάμαι

για το λόγο αυτό μου μείωσε και την δόση την προηγούμενη φορά

Οκ! Ι got it now!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

για το όνομα καλό θα ήταν να μπορούσε το ζευγάρι να διαλέξει μόνο του αλλά τι να κάνουμε που οι άντρες αν είναι γίος θέλουν το όνομα του πατέρα τους για να συνεχίσουν την παράδοση????

Εγώ πάντως αν μπορούσα θα έδινα άλλο όνομα:rolleyes:

0eOLp2.png

Εγώ δηλαδή που έχω μπάμιες δε θα έρθει καμιά ε?Κι όμως έγιναν πολύ ωραίες, χάνετε!Θα φτιάξω και σοκολατοκέηκ για να πάω στη νονά του μικρόυ.Και μια κι είπα νονά, εγώ έβαλα το μεγάλο στο μπαμπά μου (γιατί ο άντρας μου έχει ένα μεγάλο γιο που έχει το όνομα του πεθερού μου) και το μικρό στην πεθερά μου να πω την αμαρτία μου πιο πολύ την έβαλα γιατί φοβόμουν μην κάνω το τρίτο (εντελώς σάικο είμαι, το ξέρω!) κορίτσι και το πω Φανή.Τώρα στο τρίτο θα βάλουμε ό,τι γουστάρουμε το αντρόγυνο, αλλά δεν τα πολυβρίσκουμε.Αν είναι κορίτσι ο άντρας μου θέλει Πηνελόπη από τη γιαγιά του που τον μεγάλωσε, αλλά εγώ το ξέκοψα, ε όχι κι έκανα επιτέλους την κόρη για να την πω Πηνελόπη... Σιγά μην την πω και αντιλόπη.............Δεν ξέρω, ο Γρηγοράκης μου το έχει κάνει παιχνίδι το να ψάχνουμε ονόματα και έχει καταλήξει στα Αθηνά και Αχιλλέας, αντίστοιχα, όχι καθόλου επηρεασμένο το 4χρονο από τη Μυθολογία.Αφήστε πήγαμε είδαμε και το Ομήρου Οδύσσεια της Κάρμεν Ρουγγέρη, υπερτέλειο, μέχρι κι ο μικρός τρελάθηκε κι ακούνε το σιντι κάθε μέρα και έχω μάθει τα πιο πολλά τραγούδια απ'έξω:shock:

Για τις μπάμιες δεν θα το έλεγα αλλά για λίγο κεκάκι άνετα ερχόμαι:-P

και τα δυο ονόματα είναι πολύ ωραία!!!!εμένα μου αρέσει πολύ και το Ιοκάστη για κορίτσι όσο για αγόρι το Ιάσωνας και το Άγγελος

0eOLp2.png

Μια χαρά είναι και οι μπάμιες!!! Ο βασιλιάς των λαχανικών!!!

Εγώ πάλι τίποτα δεν μαγείρεψα γιατί κοπροσκυλιάζω από το πρωί!!!

Άντε πάω να κάνω τίποτα στα γρήγορα!!!

Σας φιλώ!

Τζενάκο, που είσαι καλή μου;

qwlrp3.png

Πώς σας φαίνεται το Αγάπη ή το Ελπίδα ή Χαρά? Για αγόρι μόνο το Χάρης μου έρχεται γιατί ο μικρός θα είναι η χαρά μας σαν τρίτο που θα μας ολοκληρώσει την οικογένεια!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Α! Ξέχασα!

Στην κόρη μου έδωσα μάχη για να βάλω το Ηλέκτρα που είναι της μάνας μου. Ο vasdelos, ωσάν κλασικός άντρας Έλληνας ήθελε να μπει της μαμάς του(Ελένη) που το είχε ακούσει άλλες 2 φορές!!!! Έλεος δηλαδή, η μάνα μου δεν είχε άλλο εγγόνι, δεν είχε ακούσει το όνομά της αλλά πέρα από αυτό δεν συγκρίνεται στα προσωπικά μου γούστα το Ηλέκτρα με το Ελένη....

Όταν ήρθε ο γιος μας, το δεύτερο παιδάκι μας, χωρίς συζήτηση δέχτηκα το Παύλος, του πεθερού μου γιατί μου αρέσει πάρα πολύ!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλε λυσσαξατε!!!

εμεις το πρωτο παιδακι μας το βγαλαμε Χρηστο απο τον πατερα του ανδρα μου και το δευτερο πρωτα ο θεος θα το βγαλουμε μαλλον Αλεξανδρο απο την μαμα μου και εκει λεω να κλεισω την καριερα μου με τα παιδια..

Φαγκρι μου καλα αποτελεσματαααααααααααααα

Ααα το ξεχασα για το πορτ μπεμπε εγω ειχα παρει ενα στρωματακι γιατι τον ειχα μεχρι 40 ημερων και κοιμοταν εκει ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

και πολύ καλά έκανες που κέρδισες την μάχη :-P:razz::-P το Ηλέκτρα είναι απίθανο όνομα!!!

Καλά, είχα περάσει πολλά τότε αλλά έμεινε το όνομα! Oh, yes!

Tώρα στο τρίτο(πρώτα ο Θεός) σκέφτομαι το Λάσκαρης, του πατέρα μου...Όσο το ακούω, όλο και πιο πολύ μου αρέσει.....

Βέβαια ακόμη δεν έχω συζητήσει με τον vasdelo.....:cool:

qwlrp3.png

Δεν το συζητώ για το Ηλέκτρα σε σχέση με το Ελένη, κι ας λένε Ελένη τη μαμά μου.Βέβαια ο μπαμπάς μου εμένα μου πετάει κάτι η Ελενίτσα και τέτοια και τρελαίνομαι γιατί όχι μόνο η μαμά μου δε βοηθά καθόλου αλλά η αδερφή μου έβγαλε του πεθερού και της πεθεράς της και δεν της είπανε κουβέντα και σε μένα....όλο σπόντες, πριτσ που θα βγει Ελένη.

Οντως εμεις οι γυναικες δεχομαστε πιο ευκολα ενα ονομα εκτος οικογενειας.

Εμας το ονομα του πεθερου ειναι Αντωνης (του πατερα μου Δημητρης).

Αλλα εγω να πω την αληθεια μ'αρεσουν τα: Μαξιμος, Αγγελος, Φιλιππος και Αρης.

Fangri, απο τα γυναικεια που ειπες πιο πολυ μου αρεσε το Ελπιδα!

Δικα μου αγαπημενα ειναι τα: Ιολη, Κλεοπατρα και με διαφορα το Αφροδιτη!

Της πεθερας μου ειναι Ελενη-Ελενα ηχει πιο ωραιο πιστευω και της μητερας μου Ολγα.

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...