Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Πα, πα, πα.....πολυλογούδες!:P

Γουστάρω που το καφέ μας έχει παλμό!

Πάρκαρα σα παιδάκια μου σε φιλικό σπίτι(χθες είχαεγώ βάρδια με τα παιδιά των φίλων και πίνω καφεδούμπα!

Τελικά δεν άντεξα και πήρα σε γυναικολόγο να κλείσω ραντεβού να δούμε επιτέλους το μωρό μας, 20.30 σήμερα κορίτσια, οπότε αύριο κατά τις 7.30 που θα έρθω στο γραφείο να περιμένετε νέα μου. Ελπίζω να είναι καλά τα νέα;);) Ευχηθείτε μου καλά αποτελέσματα κοπελίτσες- συνεγκυμονίτσες!!

Άντε μπράβο ρε κοπέλα μου....απορώ πώς αντέχεις! Και να μην έχεις κάνει αυχενική....Μα τι γιατρός ήταν αυτός που σου είπε ότι δεν χρειάζεται;:shock:

Εγώ στη θέση σου θα είχα κάνει 10 εκο ως τώρα....αλλά έχω και την προ'ι'στορία μου....

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που είπες για τα νεογέννητα....Αυτό που θέλουν είναι η μανούλα τους και το γαλατάκι της! Κι εγώ στο δωμάτιο των παιδιών δεν είχα θέμα. Θα χρησιμοποιήσω την ίδια προίκα που είχα από την Ηλέκτρα μου(τα είχα πάρει ουδέτερα).Ρούχα έχω άπειρα, και από τον Παυλάκη αλλά και από φίλες μου....Βέβαια όλο και κάτι καινούργιο θα του πάρω του παλικαριού μου....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τελικά δεν άντεξα και πήρα σε γυναικολόγο να κλείσω ραντεβού να δούμε επιτέλους το μωρό μας, 20.30 σήμερα κορίτσια, οπότε αύριο κατά τις 7.30 που θα έρθω στο γραφείο να περιμένετε νέα μου. Ελπίζω να είναι καλά τα νέα;);) Ευχηθείτε μου καλά αποτελέσματα κοπελίτσες- συνεγκυμονίτσες!!

Καλά αποτελέσματα όλα θα πάνε πολύ κάλα :-):wink::mrgreen:

0eOLp2.png

Νομίζω ότι μετά τον υπέρηχο του Β'επιπέδου δεν θα με κρατάει τίποτα στα ψώνια :tongue::tongue:

να μου σταματήσει και τις ενέσεις και τι στον κόσμο μετά θα είμαι χαζοεγκυμονούσα πρώτη:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

0eOLp2.png

Νομίζω ότι μετά τον υπέρηχο του Β'επιπέδου δεν θα με κρατάει τίποτα στα ψώνια :tongue::tongue:

να μου σταματήσει και τις ενέσεις και τι στον κόσμο μετά θα είμαι χαζοεγκυμονούσα πρώτη:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κάνεις ενέσεις ηπαρίνης, μήπως;

qwlrp3.png

Πα, πα, πα.....πολυλογούδες!:P

Γουστάρω που το καφέ μας έχει παλμό!

Πάρκαρα σα παιδάκια μου σε φιλικό σπίτι(χθες είχαεγώ βάρδια με τα παιδιά των φίλων και πίνω καφεδούμπα!

Άντε μπράβο ρε κοπέλα μου....απορώ πώς αντέχεις! Και να μην έχεις κάνει αυχενική....Μα τι γιατρός ήταν αυτός που σου είπε ότι δεν χρειάζεται;:shock:

Εγώ στη θέση σου θα είχα κάνει 10 εκο ως τώρα....αλλά έχω και την προ'ι'στορία μου....

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που είπες για τα νεογέννητα....Αυτό που θέλουν είναι η μανούλα τους και το γαλατάκι της! Κι εγώ στο δωμάτιο των παιδιών δεν είχα θέμα. Θα χρησιμοποιήσω την ίδια προίκα που είχα από την Ηλέκτρα μου(τα είχα πάρει ουδέτερα).Ρούχα έχω άπειρα, και από τον Παυλάκη αλλά και από φίλες μου....Βέβαια όλο και κάτι καινούργιο θα του πάρω του παλικαριού μου....

Πού είσαι εσύ ρε κοπελιά?Το έχω ακούσει κι εγώ αυτό το σύστημα με το παρκάρισμα αλλά εδώ στα Γιαννιτσά χλωμό το κόβω, γιατί όλες κοιτάνε να τα παρκάρουν μόνο στις γιαγιάδες όχι να το δίνουν η μια στην άλλη και μετά να κρατάνε αυτές όλα τα παιδιά.Τελοσπάντων, κοίτα να ξεκουραστείς, χαχα. Κι εγώ κάτθι λέω να πάρω στο σγουμπάκι, έτσι για το καλό, αλλά αργόπτερα, πολύυυυ αργότερα. ρε ΒΑΣΔΕΛΑΚΙ, μας φάγατε λάχανο οι άντρες τον ιανουάριο, τι έγινε???Το ΜΑΣ το πρόσεξες ε, χαχα!Ρε κορίτσια χθες μου είπαν ότι πέταξα κώ... λέει, κι αυτό σημαίνει κορίτσι, τι άλλο θα ακούσω!Και το Γρηγόρη για κορίτσι τον βλέπανε στην Άμφισσα ΚΑΙ ΒΓΉΚΕ Ο ΠΑΙΔΑΡΆς ΜΟΥ, ΤΟ ΠΑΛΗΚΆΡΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΑΝΤΡΆΚΙ ΜΟΥ!αΧ, ΜΟΥ ΈΛΕΙΨΑΝ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ ΓΥΡΊΖΟΥΝ.Βασδελάκι, είσαι καθηγήτρια αν κατάλαβα καλά ε?Γι' αυτό βαρέθηκες με τα διαβάσματα, χαχα.Ρε συ το λατρεύω το σχολείο, μακάρι να ξαναπήγαινα.

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Πού είσαι εσύ ρε κοπελιά?Το έχω ακούσει κι εγώ αυτό το σύστημα με το παρκάρισμα αλλά εδώ στα Γιαννιτσά χλωμό το κόβω, γιατί όλες κοιτάνε να τα παρκάρουν μόνο στις γιαγιάδες όχι να το δίνουν η μια στην άλλη και μετά να κρατάνε αυτές όλα τα παιδιά.Τελοσπάντων, κοίτα να ξεκουραστείς, χαχα. Κι εγώ κάτθι λέω να πάρω στο σγουμπάκι, έτσι για το καλό, αλλά αργόπτερα, πολύυυυ αργότερα. ρε ΒΑΣΔΕΛΑΚΙ, μας φάγατε λάχανο οι άντρες τον ιανουάριο, τι έγινε???Το ΜΑΣ το πρόσεξες ε, χαχα!Ρε κορίτσια χθες μου είπαν ότι πέταξα κώ... λέει, κι αυτό σημαίνει κορίτσι, τι άλλο θα ακούσω!Και το Γρηγόρη για κορίτσι τον βλέπανε στην Άμφισσα ΚΑΙ ΒΓΉΚΕ Ο ΠΑΙΔΑΡΆς ΜΟΥ, ΤΟ ΠΑΛΗΚΆΡΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΑΝΤΡΆΚΙ ΜΟΥ!αΧ, ΜΟΥ ΈΛΕΙΨΑΝ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ ΓΥΡΊΖΟΥΝ.Βασδελάκι, είσαι καθηγήτρια αν κατάλαβα καλά ε?Γι' αυτό βαρέθηκες με τα διαβάσματα, χαχα.Ρε συ το λατρεύω το σχολείο, μακάρι να ξαναπήγαινα.

Αχ, Μαράκι μου(θυμάμαι καλά;) ναι, καθηγήτρια είμαι και έχω σκυλοβαρεθεί τα διαβάσματα....Πέρσι δίδασκα εκτός από την ειδικότητά μου (αγγλικά) και Ιστορία Β' και Γ' Γυμνασίου( είναι η δεύτερη ανάθεσή μας, εμάς των ξενόγλωσσων) και το διάβασμα που πατούσα δεν λέγεται....αλλά φέτος θα έχω την άδεια και του χρόνου...για 2 χρονάκια θα είμαι off χε, χε!!!:D

Είδες παιδί μου αγόρια; Το καλό που σου θέλω κάνε κόρη για να έχουμε νύφες!!!!:-P:tongue:

qwlrp3.png

Κάνεις ενέσεις ηπαρίνης, μήπως;

τώρα άμα σου πω ότι δεν ξέρω :oops: έχω θρομβοφιλία είχα χάσει και ένα μωράκι από αυτό 5 μήνες πρίν την δεύτερη εγκυμοσύνη

γιατί κάνεις και εσύ?

0eOLp2.png

τώρα άμα σου πω ότι δεν ξέρω :oops: έχω θρομβοφιλία είχα χάσει και ένα μωράκι από αυτό 5 μήνες πρίν την δεύτερη εγκυμοσύνη

γιατί κάνεις και εσύ?

Ναι, καλή μου! Εγώ κάνω τις Clexan των 0,2. Τον Οκτώβρη που μας πέρασε έχασα στην 18 εβδ κύησης το τρίτο μου παιδάκι(το αγγελάκι μας) από συστροφή ομφάλιου λώρου γύρω από τον εαυτό του...

Ο γιατρός μου έδωσε προληπτικά τις ενέσεις ηπαρίνης (που είναι για θρομβοφιλία), ήθελε να μου τις κόψει μετά το πρώτο τρίμηνο γιατί έχω ήδη 2 παιδάκια στις εγκυμοσύνες των οποίων δεν είχα κανένα πρόβλημα, ούτε ενέσεις έκανα, αλλά εγώ δεν θέλησα να τις σταματήσω....

Εσύ τι κάνεις; Clexan ή Innohep;

qwlrp3.png

Ναι, καλή μου! Εγώ κάνω τις Clexan των 0,2. Τον Οκτώβρη που μας πέρασε έχασα στην 18 εβδ κύησης το τρίτο μου παιδάκι(το αγγελάκι μας) από συστροφή ομφάλιου λώρου γύρω από τον εαυτό του...

Ο γιατρός μου έδωσε προληπτικά τις ενέσεις ηπαρίνης (που είναι για θρομβοφιλία), ήθελε να μου τις κόψει μετά το πρώτο τρίμηνο γιατί έχω ήδη 2 παιδάκια στις εγκυμοσύνες των οποίων δεν είχα κανένα πρόβλημα, ούτε ενέσεις έκανα, αλλά εγώ δεν θέλησα να τις σταματήσω....

Εσύ τι κάνεις; Clexan ή Innohep;

clexan των 0,4 αλλά κάνω τα 3/4 της ένεσης

την άλλη εβδομάδα θα πάω να κάνω ξανά την αντι-χα μήπως και μου πει να τις σταματήσω

αν και για μένα ο φόβος είναι μεγάλος δεν μπορώ καθόλου τις ενέσεις εξάλλου είμαι στην πρόληψη και όχι στην θεραπεία

εμένα η απώλεια ήταν από την θρόμβο αλλά τώρα όλα καλά όπως και σε σένα :tongue:

0eOLp2.png

clexan των 0,4 αλλά κάνω τα 3/4 της ένεσης

την άλλη εβδομάδα θα πάω να κάνω ξανά την αντι-χα μήπως και μου πει να τις σταματήσω

αν και για μένα ο φόβος είναι μεγάλος δεν μπορώ καθόλου τις ενέσεις εξάλλου είμαι στην πρόληψη και όχι στην θεραπεία

εμένα η απώλεια ήταν από την θρόμβο αλλά τώρα όλα καλά όπως και σε σένα :tongue:

Τι εννοείς ότι είσαι στην πρόληψη και όχι στην θεραπεία; Έχεις διαπιστωμένη θρομβοφιλία(αυτό κατάλαβα εγώ από τα λεγόμενά σου) ή όχι;

Εγώ πάλι, προκειμένου να έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο δεν με πειράζει να τρυπιέμαι μέρα νύχτα....

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια θελω να κανω μια ξεκαρφωτη ερωτηση!!Ετσι για να θεωρησουμε τις εγκυμοσυνες μας αρτια τελειομενες και τα μωρακια μας υγιεστατα!!

Τι γνωμη εχετε για το ονομα του παιδιου?Πρεπει να πηγαινει στους γονεις,

πατροπαραδοτα δλδ, η το καθε ζευγαρι να διαλεγει το ονομα ασχετου συγγενων?

b353ca0f41.png26lWp2.png

Κοριτσια θελω να κανω μια ξεκαρφωτη ερωτηση!!Ετσι για να θεωρησουμε τις εγκυμοσυνες μας αρτια τελειομενες και τα μωρακια μας υγιεστατα!!

Τι γνωμη εχετε για το ονομα του παιδιου?Πρεπει να πηγαινει στους γονεις,

πατροπαραδοτα δλδ, η το καθε ζευγαρι να διαλεγει το ονομα ασχετου συγγενων?

Γιατί να τις θεωρήσουμε; Εννοείται ότι θα είναι! :P

Για να απαντήσω στο ερώτημά σου:

Η κάθε οικογένεια ας κάνει αυτό που την αναπαύει....Και όταν λέω οικογένεια εννοώ τον μαμπά και την μαμά και κανέναν άλλον!

qwlrp3.png

τι να πω βρε Μαρακι (φαγκρι μου) οτι σου ειοε ο γιατρος σου εδω τουλαχιστον ο δικος μου ηταν και ειναι καθετος για την αυχενικη και απο οτι ξερω και αλλοι γιατροι το ιδιο....

vasdelaki ελα να πιουμε καφε??!!!χαχα!! μεχρι την Κρητη θα ερθεις!

οσο για το ονομα νομιζω οτι ειναι καθαρα θεμα των γονιων δηλ δικο μας! οπως νιωθει κανεις!

εγω εβγαλα το ονομα της μαμας μου και επειδη ειχα κανει και ταμα στον Αγ.Νεκταριο η κορη μου εχει δυο ονοματα ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ-ΝΕΚΤΑΡΙΑ.

Τοτε ειχα ενα θεμα με τα πεθερικα γιατι θελανε να βγαλουνε τον πεθερο μου -δεν ειχα προβλημα εγω αληθεια- αλλα τους ειπα αν ειναι αγορι φυσικα αλλα αν ειναι κοριτσι κριμα δεν ειναι να το βγαλουμε Αντωνια και μετα αν κανω αγορι να το βγαλω Βασιλη-ο μπαμπας μου-(εκει τσινισαν ηθελαν και το δευτερο) η πεθερα μου εχει το ιδιο ονομα με εμενα και ετσι δεν υπηρχε περιπτωση να βγει (το εχουμε σε κακο σαν παραδοση να βγαινει το ονομα του γονιου μονο αν εχει πεθανει το κανουμε). τωρα ομως οτι και αν ειναι ή θα ειναι Αντωνης ή Αντωνια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...