Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Εγω στο δωματιο του χρηστου (ειναι 2 ετων )εχω μονο κρεβατι και αλαξιερα .συρταριερα δεν πηρα γιατι το δωματιο εχει πολυ μεγαλη ντουλαπα ..

στο γιο μου τον μεγαλο πηρα τωρα καινουργιο κρεβατακι και κομοδινο που θα το εχει μεχρι μεγαλος..γραφειο και βιβλιοθηκη οταν παμε σχολειο ..

Τα cocomat θεωρουνται κορυφαια .εγω σαν στρωμα πηρα ενα κοκοφοινικα απο εκει που πηρα και το κρεβατι ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τελικά δεν άντεξα και πήρα σε γυναικολόγο να κλείσω ραντεβού να δούμε επιτέλους το μωρό μας, 20.30 σήμερα κορίτσια, οπότε αύριο κατά τις 7.30 που θα έρθω στο γραφείο να περιμένετε νέα μου. Ελπίζω να είναι καλά τα νέα;);) Ευχηθείτε μου καλά αποτελέσματα κοπελίτσες- συνεγκυμονίτσες!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Εμεις ακομη ειμαστε σε μικρο σπιτι και ο μπεμπης θα μενει μαζι μας..

Του χρονου το καλκαιριπου λεμε να αλλαξουμε,να παμε σε μεγαλυτερο για να χει κι αυτο το δωματιο του, σκεφτομασταν το θεμα "Βυθος"

Ενα γαλαζιο στον τοιχο και αυτοκολητα ισως ψαρακια κτλ..

Η επειδη και εμενα και του μπαμπα του πιανουν τα χερια μας,μπορει να μπουμε και οι δυο μεσα και να τα ζωγραφησουε ολα μονοι μας!!

Ευα παρα πολυ ωραιο αυτο που σκεφτεσαι!!

Φανγκρι κι εγω ειμαι της αποψης να πας καπου εξω..

Οχι οτι μπορει να χει κατι το μωρακι και πρεπει να το δεις,απλα να ηρεμησεις κι εσυ...Μην εχεις αγχος μεχρι οκτωβριο...

b353ca0f41.png26lWp2.png

Κι εγώ κοκοφοίνικα έχω απλώς δεν πλένεται γι' αυτό θέλει από την αρχή σελτεδάκι γιατί είναι κρίμα να λερωθεί με τσίσα ή εμετούλια από το μωρό...Κορίτσια, τώρα είδα το τικεράκι μου, πήγε το νινί στον 5ο, μεγαλώσαμε.Βέβαια εγώ αλλάζω μήνα την τρίτη αλλά είναι ωραίο να το βλέπεις έτσι που στρουμπούλεψε στο τικεράκι:P:p:p:p

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Αχ κι εγω ετσι πιστευω!!!Ειχα τετοιο κολλημα με το γιο, που αν κανενας μου λεγε πως εχω κοριτσι τον κρατουσα μουτρα!!:tongue:

Οχι δε ντρεπομαι καθολου!!χαχαχαχ

Σου ευχομαι ολοψυχα να κανεις κι εσυ την κορουλα που τοσο θελεις να μπορεις να μας πεις σαν αγορομανα πως αισθανεσαι και με την κορη ! ;)

b353ca0f41.png26lWp2.png

καλημέρα κορίτσια!

Κοριτσια πηρα τις εξετασεις αιματος!

Ο αιματοκριτης μου απο 33.2 που ηταν τον προηγ. μηνα επεσε στο 31.9

Πηρα ομως το γιατρο τηλ και μου ειπε οτι για εγκυμοσυνη ειναι πολυ καλος.

Αλλες φτανουν στο 25!!Μου ειπε αν θελω να παιρνω 2 χαπια αλλα του ειπα μηπως επειδη εχω και προβλημα δυσκοιλιοτητας μινω στο 1.

Μου ειπε κανενα προβλημα!Θα δουμε τον επομενο μηνα πως θα ειμαι και θα πραξουμε αναλογως...

κι εγώ που ανησύχησα για τον αιματοκρίτη μου, ήταν 36+ κάτι στις τελευταίες εξετάσεις και νόμιζα πως πρέπει να είναι πάνω από 37! Η αλήθεια είναι ότι εδώ και 1 μήνα έχω αραιώσει τον σίδηρο από μόνη μου, γιατί μου προκαλεί φοβερή δυσκοιλιότητα. παίρνω 2-4 δισκία την εβδομάδα.

Εψαχνα 3 ωρες να βρω κατι σε μπουφανακι η σε ζακετακι στα εγκυμοσυνης η δεν ειχαν η δε μ'αρεσαν!!Και οι τιμες...πανακριβα!!

για ζακετάκι δεν έχω κοιτάξει ακόμη, αλλά στο benetton μου άρεσαν τα ρούχα εγκυμοσύνης που έχουν. ακόμη δεν έχω πάρει πολλά τέτοια ρούχα όμως. ε΄λπίζω να τη βγάλω με αυτά που έχω για κανένα μήνα ακόμη τουλάχιστον

Kαλημέρα σε όλες, κοριτσάκια!Ρε κορίτσια, με αγχώνετε.Από τώρα ετοιμάζετε την προίκα του μωρού?Νωρίς δεν είναι?

Μάλλον επειδή είναι το πρώτο μας, είμαι χαζομαμά και ανυπομονώ να ασχοληθώ με το δωμάτιό του! κι εγώ δεν θα πάρω πολλά έπιπλα, μόνο κρεβατάκι και μια συρταριέρα-αλλαξιέρα. το δωμάτιο έχει χωνευτή ντουλάπα και τα υπόλοιπα θα μου τα δώσει η αδερφή μου.

καλημερα!!!

Ευα πολυ ωραιο το δωματιο στην ωτο λιτο αλλα λειτουργικο!

εχετε δικιο παντως οσο πιο λιτα τοσο πιο καλα!

joa μου αρεσει πολυ το cars για τα αγορακια!!

και βρε φαγκρι σορρυ κιολας αλλα αυχενικη διαφανεια επρεπε να κανεις νομιζω εξαλλουν αυτη την κανεις εξω οπως και την β επιπεδου σε ειδικο γιατρο....

τουλαχιστον εδω δεν την κανουν στα νοσοκομεια...

αλλα αφου εκλεισες αποψε ραντεβου εκανες πολυ πολυ καλα!

εγω κοριτσια αν κανω αγορι θα δω τι θα κανω με το δωματιο αλλιως θα μεινει ιδιο.Εχουμε και αλλο αλλα το χρησιμοποιω για ξενωνα και πιστεψτε με ερχονται πολλοι και πανω απο ολα οι γονεις μου!

αα σημερα θα κανω σουτζουκακια!

Εγω μαριαεφη μου θα καταργησω πλεον τον ξενωνα και θα το κανω 2ο παιδικο αλλα εχουμε ..οποτε οι καλεσμενοι στο σαλονι ...Α και ακομη να κατεβασω τα ρουχα ...χαχαχαχα...οπως το παω κατα τον Νοεμβρη με βλεπω ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ειδικά για την αυχενική Μαράκι μου, ο ίδιος ο γιατρός του Νοσοκομείου μου είπε ότι ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.Βασικά, έκλεισα ραντεβού έξω γιατί κοντεύω στον 5ο και δεν έχω δει καν αν είναι αρτιμελές το μωρό κι αν περιμένω στις εικοσιτόσες εβδομάδες που θα κάνω το μεγάλο υπέρηχο, αν υπάρχει κάτι θα είναι πια πολύ αργά, όχι ότι τώρα αλλάζει κάτι... Ουφ, ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω.Ας ελπίσουμε να πάω, να το δω και να είναι μια χαρά μπεμπάκι:?:-?

Εγω μαριαεφη μου θα καταργησω πλεον τον ξενωνα και θα το κανω 2ο παιδικο αλλα εχουμε ..οποτε οι καλεσμενοι στο σαλονι ...Α και ακομη να κατεβασω τα ρουχα ...χαχαχαχα...οπως το παω κατα τον Νοεμβρη με βλεπω ...

εμενα ερχονται για πολυ διαστημα και γενικοτερα ερχετε πολυ λαος!

βεβαια ειναι μια ευκαιρια να μην ερχονται(ειμαι κακια???) !

αλλα για τους γονεις μου θελω να ειναι ανετα!

βεβαια εχω χωρο στο σαλονι να βαλω τον καναπε που γινετε κρεβατι ασχετως αν ειναι μαυρο δερμα ριχνω απο πανω ενα ριχταρι και No problem!!

εγω τα κατεβασα ειδα τι εχω και εγραψα και μια λιστα τι θελω...

σιγα σιγα λιγα λιγα θα τα παιρνω.

για την ωρα τα αφησα μεσα στις θηκες στον ξενωνα...

οταν θα ερθει η μαμα μου θα αναλαβει και το πλυσιμο.αυτο που παρατηρησα ειναι οτι καποια εχουν κιτρινισει και δεν ξερω αν με το απλο απορρυπαντικο θα καθαρισουν και ελεγα να τα κανω μια πλυση με νεοματ λευκαντικο να τα απλωσω στον ηλιο και μετα να τα ξαναβαλω πλυντηριο με προδερμ. τι γνωμη εχεις?

α και κατι αλλο ξερεις αν για το πορτ μπεμπε χρειαζετε εξτρα στρωματακι? εχει απο μονο του αλλα επειδη το μπεμπε θα το κοιμηζω εκει τα βραδυα ειπα μηπως δεν ειναι αρκετο..

Ειδικά για την αυχενική Μαράκι μου, ο ίδιος ο γιατρός του Νοσοκομείου μου είπε ότι ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.Βασικά, έκλεισα ραντεβού έξω γιατί κοντεύω στον 5ο και δεν έχω δει καν αν είναι αρτιμελές το μωρό κι αν περιμένω στις εικοσιτόσες εβδομάδες που θα κάνω το μεγάλο υπέρηχο, αν υπάρχει κάτι θα είναι πια πολύ αργά, όχι ότι τώρα αλλάζει κάτι... Ουφ, ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω.Ας ελπίσουμε να πάω, να το δω και να είναι μια χαρά μπεμπάκι:?:-?

τωρα δεν χρειαζετε ναι αλλα πριν σου ειχε πει οτι δεν χρειαζετε????σορρυ κιολας αλλα νομιζα οτι ειναι υποχρεωτικη εξεταση!

Εγώ χθες που πήρα την τσάμπα άδεια μιας και μου ακύρωσαν το ραντεβού βρήκα κορίτσια την ευκαιρία, σιδέρωσα όλα τα ρουχαλάκια του μικρού που τα κληρονόμησε από τον μεγάλο κι έπλυνα και όλα τα μπλουζάκια του μεγάλου, έγραψα επίσης τι έχω να τους ψωνίσω κι είμαι κομπλέ.Όσο για τα μωρουδιακά, το δεκέμβριο που παίρνω άδεια κύησης. Θεού θέλοντος πάντα!

τωρα δεν χρειαζετε ναι αλλα πριν σου ειχε πει οτι δεν χρειαζετε????σορρυ κιολας αλλα νομιζα οτι ειναι υποχρεωτικη εξεταση!

Αυτό το δε χρειάζεται μου το είχε πει στην 11η εβδομάδα, κατάλαβες?Αλλιώς, χαζή δεν είμαι, εννοείται θα το έκανα όπως το έκανα και τις άλλες φορές. Τι να πω Μαράκι, ελπίζω να πάνε όλα οκ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...