Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Makelen είπε:

Αα τελεια! Ευχομαι να παει ετσι ωραια μεχρι το τελος.. χωρις ταλαιπωρια! Εχεις αλλο παιδι.. ή ειναι τα πρωτα;?

Μακαρι να σου βγουν ολα οπως τα θες.. στο ευχομαι! ❤

Να σαι καλά!! Κακή επιτυχία κ στη δική σου προσπάθεια!

Για εμένα είναι τα πρώτα!

πρίν από 13 λεπτά , annakarel είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, έτσι να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος και να τα πάρετε στην αγκαλιά σας. Δεν ήξερα πως γίνεται να είναι δύο οι σάκοι και ένας ο πλακούντας. Δεν έχω διαβάσει την ιστορία σου .. βάλατε ένα έμβρυο και διαχωρίστηκε ή δύο εμβρυακια; Εγώ αγωνιώ για αύριο. 

8 και 4 θα είμαι και πιστεύω να ακούσουμε καρδούλες. 

Ναι γίνεται, παίζει ρόλο η μέρα που έγινε η διαίρεση. Βάλαμε ένα εμβρυο γτ κάναμε προεμφυτευτικο κ μας είπανε πως η εισήγηση είναι να μεταφέρεται ένα για να αποφευχθεί η δίδυμη κύηση, ε τελικά δεν την απέφυγα! 

Ναι ναι θα ακούσεις σίγουρα, διαλύεις την 9 βδομάδα. Μαζί είμαστε κιόλας!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Kαλημέρα σε όλες, κοριτσάκια!Ρε κορίτσια, με αγχώνετε.Από τώρα ετοιμάζετε την προίκα του μωρού?Νωρίς δεν είναι?Εγώ κατά το δεκέμβριο λέω να φέρω το κρεβατάκι από Κατερίνη για το νινί και να πλύνω τα ρουχαλάκια του.Χθες ήταν να κάνω τον 1ο (!!!) υπέρηχο στις 10 κι 9 η ώρα με παίρνουν από το Νοσοκομείο και μου λένε άκυρο το ραντεβού γιατί ως 13 σεπτ έχει άδεια ο γιατρός.Έλεος. 18η εβδομάδα... Κι αυτός ο άχρηστος δεν ήξερε πότε θα πάρει άδεια? Από 9 αυγ κλεισμένο το ραντεβού...Και δεν ξέρω τι να κάνω. Δε θέλω καθόλου να πάω έξω. Και στην Κατερίνη και στην Αμφισσα δεν ήταν έτσι, εδώ όλοι κολλημένοι με τις καισαρικές είναι οι ιδιώτες... Θα μου πεις για 1 φορά θα πας. Αχ, δεν ξέρω.Μήπως να περιμένω το μεγάλο υπέρηχο αρχές οκτωβρίου?:?:?

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααα

Φαγκρι μου εγω παντως και στην Λαμια οπως νομιζω και σε ολες τις επαρχιακες πολεις υπαρχουν διαγνωστικα/μικροβιολογικα κεντρα που μπορεις να πας να κανεις ενα υπερηχο κυησης ..50 ευρω κανει ,δεν χρειαζεται να πας καν σε γυναικολογο ..για ρωτα σε καποιο διαγνωστικο κεντρο σαν αυτα που κανουν απλους υπερηχους και ακτινογραφιες ..Δλδ αυχενικη διαφανεια δεν εχεις κανει ??

Λιανα για ρουχα εγκυμοσυνης δεν ξερω αν εχετε στην Λαρισα εχει ομορφα στο h&m εγω προς το παρον δεν εχω παρει τιποτα απο εγκυμοσυνης ..Και τον χειμωνα θα την βγαλω με κολαν,μπλουζοφορεματα και φορεματακια ,ζακετα τωρα στο ζαρα θα βρεις ανετα σε μεγαλο νουμερο βρισκω και εγω ακομη που εχω μεγαααααλο στηθος και αρκετα κιλα..

Οι εξετασεις σου σουπερ!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημεραααα

Φαγκρι μου εγω παντως και στην Λαμια οπως νομιζω και σε ολες τις επαρχιακες πολεις υπαρχουν διαγνωστικα/μικροβιολογικα κεντρα που μπορεις να πας να κανεις ενα υπερηχο κυησης ..50 ευρω κανει ,δεν χρειαζεται να πας καν σε γυναικολογο ..για ρωτα σε καποιο διαγνωστικο κεντρο σαν αυτα που κανουν απλους υπερηχους και ακτινογραφιες ..Δλδ αυχενικη διαφανεια δεν εχεις κανει ??

Λιανα για ρουχα εγκυμοσυνης δεν ξερω αν εχετε στην Λαρισα εχει ομορφα στο h&m εγω προς το παρον δεν εχω παρει τιποτα απο εγκυμοσυνης ..Και τον χειμωνα θα την βγαλω με κολαν,μπλουζοφορεματα και φορεματακια ,ζακετα τωρα στο ζαρα θα βρεις ανετα σε μεγαλο νουμερο βρισκω και εγω ακομη που εχω μεγαααααλο στηθος και αρκετα κιλα..

Οι εξετασεις σου σουπερ!!

Δεν έχω κάνει ΤΙΠΟΤΑ!Μόνο την καρδούλα έχω ακούσει και έχω νιώσει τις κινήσεις του.Κατά τ' άλλα, δεν ξέρω αν έχει 2 χέρια, 2 πόδια, τίποτα.Αυτό συνέβη στο 3ο παιδί, στα άλλα τα είχα κάνει όλα.Απλώς επειδή τώρα πλέον μένω Γιαννιτσά και θα γεννήσω πάλι στο Νοσοκομείο είπα από την αρχή να με παρακολουθούν εκεί, κατάλαβες? Μπορεί να κάνω και βλακεία, αλλά πάντα είμαι αισιόδοξη στις εγκυμοσύνες μου (εκτός από πριν 2 βδομάδες που φοβόμουν ότι το νινί.......).

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε σήμερα?

εγώ είμαι αρκετά καλύτερα εχθές πήγα σπίτι τελικά και ήμουν όλη μέρα στο κρεββάτι!

Liana εγώ έχω αιματοκρίτη 25 οπότε το δικό σου 31 για μένα είναι παραδείσος;)

Τελικά δεν θα πάω σήμερα για τα έπιπλα του μωρού γιατί έχει προπόνηση ο άντρας μου:mad:

Fangri εγώ πήγα στα Benneton και είχε πολύ ωραία και αρκετά οικονομικά ρούχα;)

Πάντως για τον υπέρηχο εγώ λέω να πας έξω ο Οκτώβρης είναι μακρυά:roll:

0eOLp2.png

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε σήμερα?

εγώ είμαι αρκετά καλύτερα εχθές πήγα σπίτι τελικά και ήμουν όλη μέρα στο κρεββάτι!

Liana εγώ έχω αιματοκρίτη 25 οπότε το δικό σου 31 για μένα είναι παραδείσος;)

Τελικά δεν θα πάω σήμερα για τα έπιπλα του μωρού γιατί έχει προπόνηση ο άντρας μου:mad:

Fangri εγώ πήγα στα Benneton και είχε πολύ ωραία και αρκετά οικονομικά ρούχα;)

Πάντως για τον υπέρηχο εγώ λέω να πας έξω ο Οκτώβρης είναι μακρυά:roll:

Κι εγώ από Benetton πήρα 1 παντελόνι και 1 μπλούζα που φοριέται και με ζιβάγκο το χειμώνα,αλλά σε ρούχα πιο πολύ απ' όλα με βολεύουν τα φορέματα με κολάν και ίσιες μπότες, τέλεια!Μάλλον θα πάρω να κλείσω έξω υπέρηχο, γιατί τελειώνουν και τα χάπια μου οπότε 2 σε 1, ουπς, το νινί πρωινά κλωτσίδια σήμερα, χαχα! Όσο για αιματοκρίτη είμαι στο 32 και παίρνω 2 σίδηρους τη μέρα.Ρε κορίτσια, τα αγόρια έχουν φάει λάχανο τα κορίτσια, 7-2?Πωπω!Μαράκι, έλα να ανεβάσουμε τις νύφες, χαχα!!!

Διαφημίσεις

Κι εγώ από Benetton πήρα 1 παντελόνι και 1 μπλούζα που φοριέται και με ζιβάγκο το χειμώνα,αλλά σε ρούχα πιο πολύ απ' όλα με βολεύουν τα φορέματα με κολάν και ίσιες μπότες, τέλεια!Μάλλον θα πάρω να κλείσω έξω υπέρηχο, γιατί τελειώνουν και τα χάπια μου οπότε 2 σε 1, ουπς, το νινί πρωινά κλωτσίδια σήμερα, χαχα! Όσο για αιματοκρίτη είμαι στο 32 και παίρνω 2 σίδηρους τη μέρα.Ρε κορίτσια, τα αγόρια έχουν φάει λάχανο τα κορίτσια, 7-2?Πωπω!Μαράκι, έλα να ανεβάσουμε τις νύφες, χαχα!!!

Συγγνώμη Fangri μου:oops::oops:....για μένα και το 31 και το 32 τέλειο θα ήταν

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

Εγω Ευακι στο πρωτο παιδι ειχαμε θεμα τον winnie (κουνια , παντα , κουνουπιερα ,σεντονια ,κουβερτα ,φωτιστικο ),τωρα στο 2ο θα κληρονομησει την προικα του winnie και ο χρηστακος θα εχει δωματιο cars!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα Ευακι ...

Και εγω σήμερα ειμαι καλυτερα δεν με ποναει τοσο η μεση μου ...να δουμε ...

πολύ καλά άντε να γίνουμε οκ γιατί αν μας πάει από τώρα έτσι το χείμωνα με τα κρύα τι θα κάνουμε????/:rolleyes:

0eOLp2.png

Εγώ πάλι η πεζή μάνα στα αγόρια δεν έχω θέμα, παιδικό θα κάνω με κουκέτες όταν ο μεγάλος παέι 1η δημοτικού άνευ θέματος και στο μωρό που θα έχει δικό του δωμάτιο (μιας και θα είναι κορίτσι, χαχα, τι κόλλημα έχει φάει η μάνα) θα βάλω μόνο κρεβατάκι και συρταριέρα τίποτε άλλο.Μια χαρά μεγαλώνουν και χωρίς αλλαξιέρες κορίτσια και χωρίς τα χίλια μύρια που μας βάζουν οι διαφημίσεις και τα καταστήματα να παίρνουμε.Προσοχή, δεν είμαι τσιγκούνα, καμία σχέση, από άποψη τα λέω γιατί όταν έρθει η ώρα του παιδικού των γιων μου θα πάρω και την κουκέτα, και ντουλαπάρα και βιβλιοθήκη και 2 γραφεία, απλώς τα βρίσκω περιττά για το νεογέννητο που για να είναι ευτυχισμένο θέλει μόνο το στήθος της μαμάκας του, ζεστούλα και αγάπη από την οικογένειά του....

Μην νομίζεις και εγω τα έχω τα έπιπλα και γι'αυτο θα τα βάλω αλλά έλεγα να μην είναι το δωμάτιο σκέτο να είναι λίγο πιο χαρούμενο;)

με στρώματα ξέρετε αν τα cocomat είναι καλά?

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...