Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Makelen είπε:

Αα τελεια! Ευχομαι να παει ετσι ωραια μεχρι το τελος.. χωρις ταλαιπωρια! Εχεις αλλο παιδι.. ή ειναι τα πρωτα;?

Μακαρι να σου βγουν ολα οπως τα θες.. στο ευχομαι! ❤

Να σαι καλά!! Κακή επιτυχία κ στη δική σου προσπάθεια!

Για εμένα είναι τα πρώτα!

πρίν από 13 λεπτά , annakarel είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, έτσι να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος και να τα πάρετε στην αγκαλιά σας. Δεν ήξερα πως γίνεται να είναι δύο οι σάκοι και ένας ο πλακούντας. Δεν έχω διαβάσει την ιστορία σου .. βάλατε ένα έμβρυο και διαχωρίστηκε ή δύο εμβρυακια; Εγώ αγωνιώ για αύριο. 

8 και 4 θα είμαι και πιστεύω να ακούσουμε καρδούλες. 

Ναι γίνεται, παίζει ρόλο η μέρα που έγινε η διαίρεση. Βάλαμε ένα εμβρυο γτ κάναμε προεμφυτευτικο κ μας είπανε πως η εισήγηση είναι να μεταφέρεται ένα για να αποφευχθεί η δίδυμη κύηση, ε τελικά δεν την απέφυγα! 

Ναι ναι θα ακούσεις σίγουρα, διαλύεις την 9 βδομάδα. Μαζί είμαστε κιόλας!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

τιποτα ακομη δεν ξερω τι να κανω..ειναι ενταξει το τσεκαρα απλα η μαμα μου λεει να το πλυνουμε στεγνα με ξυδι και καυτο νερο και να το τιναξουμε αλλα δεν ξερω ακομη...

εσυ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σε τι χρωμα το πηρατε?τελειο φαινετε!!

και οι αλλες τιμες μια χαρα μου φαινονται!!

να τα χαιρειτε με το μπεμπακι σας!

Σ ευχαρηστω Μαρια μου... :D Κι εγω ανπομονω!!

Το καροτσι το πηραμε μαυρο και το στρωματακι του μεσα κοκκινο.

Το κρεβατακι και η συρταριερα-αλαξιερα ειναι ανελινη λευκη!

Ειναι στο εκρου καπως, καθως και η προικα!

Σκεφτηκαμε να τα χουμε και στο δευτερο και τα πηραμε σε ουδετερο χρωμα..

Τωρα βεβαια που εμαθα για τον μπεμπη, θελω να παρω και κατι γαλαζιο ετσι για το καλο :tongue:

b353ca0f41.png26lWp2.png

Λιανα μου πολυ καλες οι τιμουλες ...αντε με το καλο να ερθει ο μπεμπουλης..και εγω την προικα την εχω σε ουδετερα χρωματα (μην και τυχον ηταν κοριτσι..)σε λαχανι και μπεζ με τον γουινι ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ..ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΣΙ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΚΛΠ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ...

Διαφημίσεις

τιποτα ακομη δεν ξερω τι να κανω..ειναι ενταξει το τσεκαρα απλα η μαμα μου λεει να το πλυνουμε στεγνα με ξυδι και καυτο νερο και να το τιναξουμε αλλα δεν ξερω ακομη...

εσυ?

Κι εγώ τίποτα δεν έκανα ακόμη...αλλά πριν λίγες μέρες που πήγα για ψώνια σε ένα κατάστημα βιολογικών πήρα την εφημερίδα με τα οικολογικά νέα που μοιράζουν δωρεάν και εκεί είδα μια διαφήμιση για ένα βιολογικό σπρέι καθαρισμού στρωμάτων που σκοτώνει ακάραια και τα σχετικά και λέει ότι είναι ιδανικό και για παιδιά...Σκέφτομαι να κάνω ένα τηλέφωνο.

Ρε κορίτσια, βγήκα σήμερα για περπάτημα να βολιδοσκοπήσω και στα φροντιστήρια Αγγλικών για την κόρη μου και ένιωθα καθώς περπατούσα ένα βάρος ακριβώς πάνω από την ηβική περιοχή....Το νιώθει καμιά; Και να πω ότι έχω πάρει βάρος....δεν έχω πάρει...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Vasdelaki ρωτα θα ρωτησω και εγω σε ενα κατ/μα με βιολογικα προιοντα γιατι και εγω δεν ξερω τι να κανω...η μαμα μου επιμενει στο ξυδι αλλα δεν ξερω ρε γμτ!

οσο για αυτο το βαρος που λες το ενιωσα προχτες γιατι περπατησα παρα πολυ μηπως ειναι για αυτο?

κοριτσια πηγαμε κουνιες και ειχε πολλα παιδακια ξαφνικα αρχισε να ψιχαλιζει και μετα μια μπορα μια καταιγιδα! ισα ισα μπηκαμε στο αμαξι και στο δρομο ανοιξαν οι ουρανοι με 40 πηγαινα! και στο σπιτι ουτε σταγονα!

περιεργος καιρος!

Κοριτσια πηρα τις εξετασεις αιματος!

Ο αιματοκριτης μου απο 33.2 που ηταν τον προηγ. μηνα επεσε στο 31.9

Πηρα ομως το γιατρο τηλ και μου ειπε οτι για εγκυμοσυνη ειναι πολυ καλος.

Αλλες φτανουν στο 25!!Μου ειπε αν θελω να παιρνω 2 χαπια αλλα του ειπα μηπως επειδη εχω και προβλημα δυσκοιλιοτητας μινω στο 1.

Μου ειπε κανενα προβλημα!Θα δουμε τον επομενο μηνα πως θα ειμαι και θα πραξουμε αναλογως...

Ζακχαρο εχω 84 ( φυσιολ.τιμες 70 -115 ) οποτε μια χαρα!

Ο πονος κατω χαμηλα δεν ειναι τιποτα!Κι εγω το νιωθω καποιες φορες και σημερα ειδικα που βγηκα αγορα και κουραστηκα...Ρωτησα και τη δευτερα που πηγα το γιατρο βεβαια αλλα μου ειπε κι αυτος δεν ειναι τιποτα,οποτε μην ανησυχεις..

b353ca0f41.png26lWp2.png

Κοριτσια πηρα τις εξετασεις αιματος!

Ο αιματοκριτης μου απο 33.2 που ηταν τον προηγ. μηνα επεσε στο 31.9

Πηρα ομως το γιατρο τηλ και μου ειπε οτι για εγκυμοσυνη ειναι πολυ καλος.

Αλλες φτανουν στο 25!!Μου ειπε αν θελω να παιρνω 2 χαπια αλλα του ειπα μηπως επειδη εχω και προβλημα δυσκοιλιοτητας μινω στο 1.

Μου ειπε κανενα προβλημα!Θα δουμε τον επομενο μηνα πως θα ειμαι και θα πραξουμε αναλογως...

Ζακχαρο εχω 84 ( φυσιολ.τιμες 70 -115 ) οποτε μια χαρα!

Ο πονος κατω χαμηλα δεν ειναι τιποτα!Κι εγω το νιωθω καποιες φορες και σημερα ειδικα που βγηκα αγορα και κουραστηκα...Ρωτησα και τη δευτερα που πηγα το γιατρο βεβαια αλλα μου ειπε κι αυτος δεν ειναι τιποτα,οποτε μην ανησυχεις..

καλως το κοριτσι!

τι κανεις??

απο τις εξετασεις σου κοριτσακι μια χαρα σε βλεπω!!μπραβο κουκλα!!

πολυ χαιρομαι!

Διαφημίσεις

Καλως σας βρηκα και παλι!!Επιτελους εφτασα σπιτακι μου και ξεκουραζομαι!Με πεθανε η μεση μου!Εψαχνα 3 ωρες να βρω κατι σε μπουφανακι η σε ζακετακι στα εγκυμοσυνης η δεν ειχαν η δε μ'αρεσαν!!Και οι τιμες...πανακριβα!!

Εσυ τι κανεις?Δεν προλαβε η μικρη να χαρει τις κουνιες δλδ ε?

b353ca0f41.png26lWp2.png

οχι επαιξε πολυ λιγο κανα 45 λεπτο και αν !

πηγαινε και σε κανενα αλλο μαγαζι απλα θα παρεις μεγαλυτερο νουμερο!

εγω για την ωρα ακομα ζεστενομαι για να βαλω ζακετα ομολογω!

ποτε πατε Κερκυρα?

Πρεπει να παω σε μαγαζι για ευσωμες μετα γιατι εδω τα μαγαζια ομιχουν οτι ειματε ολες μοντελα και εχουν μικρα νουμερα!Ακομα και το large πολλες φορες μου ηταν ισα ισα!!Ποσο μαλλον τωρα!

Κι εγω μεχρι στιγμης δεν εχω βαλει ζακετα εδω!Μονο το πρωι ειχε λιγο ψυχρα!

Για κερκυρα φευγουμε την κυριακη το πρωι και γυρναμε σαββατο μετα.

Γι αυτο περισσοτερο ηθελα κατι μακρυ απο πανω..Γιατι μου ειχες πει οτι εχει και λιγο κρυο εκει τετοια εποχη το βραδυ..κι εχω μονο κοντομανικες οποτε λεω δεν ειμαστε για κρυωματα τωρα..

b353ca0f41.png26lWp2.png

χμμμ πηγες mothercare?

ψαξε θα βρεις πιστευω..αλλα οντως τα ρουχα τα κανουν για τοσο αδυνατες.........

ειδικα zara και sprider!

αφου παω και βριζω τον αντρα μου συνεχεια οτι δεν εχουν νουμερα!!χαχα!!

μηπως αν εβρισκες κατι σε τουνικ??

Καλα αυτα τα μαγαζια ναι...Και μετα σου λενε μη γινεσαι ανορεξικη...Ε πως?Ασε το αλλο!Οταν ειχα παει να βρω καλο φορεμα για τον αρραβωνα (περισυ το σεπτεμβριο δλδ) δεν εβρισκα ουτε ενα!!Ενα βρηκα και το πηρα!!

Και να φανταστεις εχω 1.68 υψος και τοτε ημουν 65 κιλα!Δηλαδη ποσο επρεπε να μαι???Τρελαθηκα!!

Τα ρουχα που πηρα τωρα καθως κι ενα παντελονακι που ειχα παρει νωριτερα, τα πηρα απο το prenatal.Ειναι το μοναδικο που ειχε καποια κομματια του γουστου μου!

Τουνικ εννοεις αυτα που εχουν τα φαρδια μανικια?Που ειναι σαν μπλουζοζακετες?Αν ναι μονο ενα βρηκα τετοιο,παλι στο prenatal,αλλα ηταν παρα πολυ χοντρο.Για δεκεμβριο δλδ.

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...