Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Makelen είπε:

Αα τελεια! Ευχομαι να παει ετσι ωραια μεχρι το τελος.. χωρις ταλαιπωρια! Εχεις αλλο παιδι.. ή ειναι τα πρωτα;?

Μακαρι να σου βγουν ολα οπως τα θες.. στο ευχομαι! ❤

Να σαι καλά!! Κακή επιτυχία κ στη δική σου προσπάθεια!

Για εμένα είναι τα πρώτα!

πρίν από 13 λεπτά , annakarel είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, έτσι να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος και να τα πάρετε στην αγκαλιά σας. Δεν ήξερα πως γίνεται να είναι δύο οι σάκοι και ένας ο πλακούντας. Δεν έχω διαβάσει την ιστορία σου .. βάλατε ένα έμβρυο και διαχωρίστηκε ή δύο εμβρυακια; Εγώ αγωνιώ για αύριο. 

8 και 4 θα είμαι και πιστεύω να ακούσουμε καρδούλες. 

Ναι γίνεται, παίζει ρόλο η μέρα που έγινε η διαίρεση. Βάλαμε ένα εμβρυο γτ κάναμε προεμφυτευτικο κ μας είπανε πως η εισήγηση είναι να μεταφέρεται ένα για να αποφευχθεί η δίδυμη κύηση, ε τελικά δεν την απέφυγα! 

Ναι ναι θα ακούσεις σίγουρα, διαλύεις την 9 βδομάδα. Μαζί είμαστε κιόλας!

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σε ευχαριστω πολυ πολυ κοπελα μου..οντως θρεφταρακι θα βγει...γερος να ειναι και ας βγει και 5κιλα χαχχαχα...σας ειπα ξαναεβαψα τα μαλλια μου ξανθα για το γαμο...ε καραμπινατο κοκκινο με νυφικο δεν μου παει τρελα...χαχαχαχα

καλημερα στις ομορφες κοιλιτσες..ολα καλα με τον μπεμπαρο την παρασκευη καναμε β επιπεδου ειναι 473γρμ και απο οτι μου ειπε ο γιατρος αν παω ετσι θα βγει 4κιλα.:D:Dεγω απο κιλα ειμαι +3,5μονο μια μικρη κοιλιτσα εχω....τρεχω με τον γαμο την πεμπτη εχω τελευταια προβα βρηκα και παππουτσια τελεια και ανετα ευτυχως...λοιπον εγω γενναω στο ιασω....εξαφανιζομαι να μαγειρεψω φιλακια....

μπραβο ηλιαννα μου, να μας χαιδεψεις τον παιδαρο!!!

και η ωρα η καλη κοπελα μου!!!

και ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ χαχαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Γεια σας κι απο μενα κοριτσια!

Μαρια παρα πολυ ωραια η προικα σου.

Και μεις αγορασαμε κρεβατακι και προικα,συρταριερα-αλαξιερα, το καροτσι κι ενα Relax τωρα που ειχε εκπτωσεις, αλλα επειδη προς το παρον ειμαστε σε δυαρακι ειπαμε στο μαγαζι να τα κρατησει εκει μεχρι να ερθει η ωρα!Τωρα που τα βλεπω σε σενα ανυπομονω να τα παρω κι εγω!!!:tongue:

Ευα να σε ρωτησω κατι?Πως ενιωθες τις συσπασεις?Και πως καταλαβε ο γιατρος σου οτι ηταν συσπασεις??Σε ρωταω γιατι κι εγω εχω μια βδομαδα+ που νιωθω καπως παραξενα στη μητρα αλλα μου εκανε μονο υπερυχο και με εξετασε κολπικα για να δει αν ειναι κλειστος ο τραχηλος και μου πε οκ!

Δε μου ανεφερε καν για συσπασεις και μαγνησιο!

Ηλιαννα καλα στεφανα να εχεις και οτι επιθυμεις...

Εγω σημερα εκανα παλι γενικες αιματος, ουρων κτλ και περιμενω το απογευμα τα αποτελεσματα!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Λιανα μου απο νωρις νωρις βλεπω κανατε τα ψωνια ..

Καλα αποτελεσματα τις εξετασεις σου..

Εγω ρε παιδια αυτες τις συσπασεις δεν τις ειχα νοιωσει ουτε στην πρωτη εγκυμοσυνη οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα και καλό μήνα!!!!!!

εγώ από εχθές δεν είμαι και τόσο καλά είχα συσπάσεις και ο γιατρός μου είπε μαγνήσιο και ξεκούραση.....αλλά εγώ εδώ στην δουλειά :-(

Ελπίζω σήμερα να με αφήσει να φύγω σε καμία ώρα να πάω να ξαπλώσω:rolleyes:

Καλημέρα κοριτσάρες, γκαστρούλες μου!:P

Από το βροχερό νησί μας καλό μήνα!

Εύα, περαστικά να είναι, ελπίζω να σταματήσουν οι συσπάσεις σου...θέλει ξεκούραση, άδεια δε μπορείς να πάρεις;

Εγώ σήμερα έδωσα το παρόν στην Β/μια, εδώ. Την Παρασκευή περιμένω τοποθέτηση αλλά έτσι και αλλιώς θα πάρω την άδειά μου από 13 Σεπτέμβρη...δεν λέει να μπω σε τάξη και μετά να παρατήσω τα παιδιά στην μέση της σχολικής χρονιάς(τον Νοέμβριο).

Κατά τα άλλα είμαι πολύ καλά, δόξα τω Θεώ πόνους, συσπάσεις δεν έχω(να μη λέμε και μεγάλα λόγια...). Ίσως να είναι από την καλοπέραση....Όλες τις δουλειές, συν 2 παιδάκια ζουζουνάκια να προσέχω....:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

γυρισα απο την εφορια...

δεν αργησα σχετικα...

λοιπον οι συσπασεις μοιαζουν σαν πετρωματα στην κοιλια και νομιζω οτι της εχουμε ολες απλα σε άλλες ειναι τελειως ανωδυνες και καθολου επικυνδυνες ενω σε αλλες μπορει να πρεπει να ξαπλωσουν.Οταν εκανα το β επιπεδου 2 φορες εκανε συσπαση αλλα εγω δεν καταλαβα τιποτα αν δεν το ελεγε ο γιατρος δεν θα το ειχα καταλαβει!

οσο για τα πραγματα εγω στην κορη μου τα ειχα παραγγελει αρχες Νοεμβρη (δεν ηθελα πιο νωρις) απλα τωρα τα εβγαλα να δω τι εχω -ειχα δωσει και πολλα πραγματα- και τι χρειαζετε να παρω!

μην αγχωνεστε για το ποτε θα τα παρετε εξαλλου οι εκπτωσεις σε αυτα ποτε δεν ειναι μεγαλες και συν οτι παντα να τους κανετε παζαρια για τις τιμες! εμεις τους ειχαμε πει ωραια τα παιρνουμε ολα απο εσας τι δωρο θα μας κανετε??χαχα! και τελικα μας εκαναν 10% εκπτωση σε ολα!

και μην ξεχνατε οτι εδω ειναι επαρχια αρα λιγα τα μαγαζια στην Αθηνα υπαρχουν πολλες επιλογες!

εννοειτε vasdelaki οτι ειναι το πιο σωστο να κανεις αλλωστε και για τα παιδια και για σενα!

σημερα φυσαει απιστευτα...!! και μου ειπε η πεθερα μου οτι εβρεξε στην Χιο αρα κοριτσια θα δροσισει!!

Ευχαριστώ! ναι, το πρώτο μου. Ανυπομονώ!

Συμφωνώ, τελικά κανείς δεν εκτιμά τις υπερπροσπάθειες, άσε που μας θεωρούν και δεδομένες έτσι και πάντα διαθέσιμες. ευτυχώς δεν έχω τέτοια θέματα στη δουλειά μου.

για την καμπύλη ζαχάρου, μου έχει γράψει ο γιατρός ότι πρέπει να είμαι νηστική για 10 ώρες πριν. σε ποια εβδομάδα γίνεται αυτό?

Καλημέρα Χριστίνα!

Η καμπύλη ζαχάρου-αν δεν υπάρχουν νωρίτερα ενδείξεις για ζάχαρο- γίνεται την 24- 26 εβδομάδα. Εγώ την έκανα αυτή τη φορά την 9 εβδομάδα γιατί στην 2η εγκυμοσύνη μου είχα οριακές κάποιες τιμές αλλά τελικά το αντιμετώπισα με διατροφή και γέννησα χωρίς να κάνω ινσουλίνη.

Σε αυτή την εγκυμοσύνη κάνω μετρήσεις με μηχανάκι στο σπίτι και προσέχω, μέχρι στιγμής όλα καλά είναι. Αλλά θα την επαναλάβω μετά την 24-26 εβδ.

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

mariaefi-kinder εκπληξη! ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ Κρήτης (ΠΗΤ 03.01.11)

Jenny-κοριτσάκι ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (ΠΗΤ 06.01.11)

vasdeli-αγοράκι :PΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

Ηλιάννα-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

annete-κοριτσάκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 12.01.11)

evapgf-αγοράκι ΛΗΤΩ (ΠΗΤ 20.01.11)

joa- αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 23.01.11)

liana87-αγοράκι ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23.01.11)

stellinula-αγοράκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

kxristina-αγοράκι (ΠΗΤ 04.02.11)

Fangri1523-Kinder έκπληξη Γιαννιτσά (ΠΗΤ 07.02.11)

Στελινούλα, δώσε ΠΗΤ!

Ηλιάννα, μαζί γεννάμε παιδί μου;:P Αντε να κλείσουμε 2κλινο!:D

qwlrp3.png

Εμεις παντως κοριτσια κερδισαμε 400 ευρο στο συνολο απο το αν τα περναμε χωρις εκπτωσεις.ειναι υποθεση δεν ειναι αστεια...και μεις ολα απο ενα μαγαζι τα πειραμε!

Δηλαδη αν ειχα συσπασεις και επρεπε να παρω πχ μαγνησιο θα το καταλαβενε ο γιατρος μου λετε?Να μην ανησυχω?

b353ca0f41.png26lWp2.png

να μην ανυσηχεις και εσυ θα το καταλαβαινες!

400 ευρω εε??πολλα λεφτα ειναι υποθεση!

εμεις για την προικα(κουνια στρωμα αλαξιερα λευκα ειδη καροτσι-3 σε 1-) ειχαμε δωσει το 2004 1500 ευρω....και δεν ειχαμε παρει τα πιο ακριβα.Βεβαια οι γονεις μας εδωσαν 500 ευρω ο καθενας για αυτα σαν δωρο για το μωρο και ετσι εμεις δωσαμε μονο 500! τωρα δεν ξερω τι θα γινει γιατι τα εχουμε ολα οποτε τους ειπαμε καλυτερα να μας δωσουν λεφτα ( ε να βγαλουμε κανα εξοδο )

να μην ανυσηχεις και εσυ θα το καταλαβαινες!

400 ευρω εε??πολλα λεφτα ειναι υποθεση!

εμεις για την προικα(κουνια στρωμα αλαξιερα λευκα ειδη καροτσι-3 σε 1-) ειχαμε δωσει το 2004 1500 ευρω....και δεν ειχαμε παρει τα πιο ακριβα.Βεβαια οι γονεις μας εδωσαν 500 ευρω ο καθενας για αυτα σαν δωρο για το μωρο και ετσι εμεις δωσαμε μονο 500! τωρα δεν ξερω τι θα γινει γιατι τα εχουμε ολα οποτε τους ειπαμε καλυτερα να μας δωσουν λεφτα ( ε να βγαλουμε κανα εξοδο )

Καλα κανατε Μαρια..Η αν θελετε μπορειτε να ανοιξετε κι ενα λογαριασμο στο παιδι και να βαλουν εκει αυτα που θα ταν να δωσουν..Κι αυτα που πηραμε εμεις δωρο γονιων ειναι ;)

Κρεβατακι-καναπες (μεχρι 5 δλδ κοιμαται εκει) 400euro

Συρταριερα 350euro

Προικα μωρου 150euro + σεντονι

και καροτσι 500euro (αυτο το εχω λατρεψει. γραψτε στο Google casual play s4!! ειναι τελειο)!!

Relax 80euro

Και να φανταστεις οτι σ αυτα κερδισαμε 400 ευρο!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...