Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Makelen είπε:

Αα τελεια! Ευχομαι να παει ετσι ωραια μεχρι το τελος.. χωρις ταλαιπωρια! Εχεις αλλο παιδι.. ή ειναι τα πρωτα;?

Μακαρι να σου βγουν ολα οπως τα θες.. στο ευχομαι! ❤

Να σαι καλά!! Κακή επιτυχία κ στη δική σου προσπάθεια!

Για εμένα είναι τα πρώτα!

πρίν από 13 λεπτά , annakarel είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, έτσι να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος και να τα πάρετε στην αγκαλιά σας. Δεν ήξερα πως γίνεται να είναι δύο οι σάκοι και ένας ο πλακούντας. Δεν έχω διαβάσει την ιστορία σου .. βάλατε ένα έμβρυο και διαχωρίστηκε ή δύο εμβρυακια; Εγώ αγωνιώ για αύριο. 

8 και 4 θα είμαι και πιστεύω να ακούσουμε καρδούλες. 

Ναι γίνεται, παίζει ρόλο η μέρα που έγινε η διαίρεση. Βάλαμε ένα εμβρυο γτ κάναμε προεμφυτευτικο κ μας είπανε πως η εισήγηση είναι να μεταφέρεται ένα για να αποφευχθεί η δίδυμη κύηση, ε τελικά δεν την απέφυγα! 

Ναι ναι θα ακούσεις σίγουρα, διαλύεις την 9 βδομάδα. Μαζί είμαστε κιόλας!

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

καλημερα!!!

καλο μηνα σε όλε!

κοριτσια αν δεν ειστε καλα να παρετε αδεια! πιστεψτε με κανεις δεν θα σας δωσει βραβειο!!

το μπεμπε σας ειναι πολυ πιο σημαντικο οπως και η ψυχικη και σωματικη σας υγεια!

ανετ πολυ χαιρομαι που εισαι καλυτερα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δοξα Τον Θεο μαρακι μου, τωρα θα φτιαξω κι ενα τσαγακι να πιω να γινω ακομα καλυτερα!

κοριτσια να την ακουτε την μαριαεφη, κανεις δεν θα σας πει ευχαριστω...κοιταξτε την υγεια σας και του μωρου σας και να πανε ολοι να ταμτιριρι...εμαααααααααα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

θα ξεχασω εγω στην κορη ειχα φτασει σε σημειο να λιποθυμησω μεσα στην δουλεια...

ενταξει επαιρνα αδειες αλλα 10 μερες και ξαναπισω και μολις εφτανα στα ακρα παλι το ιδιο...και τι καταλαβα με το που περασε ο χρονος τσουπ με απέλυσαν!

το βραβειο ανοικτης παλαμης αα και μου ειχαν πει και καλα να μην μεινω παλι εγκυος γιατι θελανε να με βαλουν σε αλλο τμημα και εγω το ηθελα αυτο και ετσι και εκανα.αλλα....ηττα!

εμενα στην εταιρεια μου εχουν φερθει καλα και ειμαι και πολλα χρονια (12 χρονια)και στην πρωτη εγκυμοσυνη δουλευα μεχρι και στον ενατο ...Αλλα βλεπω στην δευτερη οτι οι δυναμεις μου με εγκαταλειπουν πολυ πιο γρηγορα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

αυτο ειναι ευχαριστο!

αν δουλευεις και δεν εχεις προβληματα τοτε εισαι καλα!

εγω σε αυτον που δουλευα τωρα ειχα θεμα..οταν ημουν εγκυος παλι τον Αυγουστο που τελικα τον Οκτωβρη το εχασα πηγαινα κανονικα στην δουλεια αλλα με ειχε χωσει κανονικα και οταν εκεινη την ρημαδα Πεμπτη ειδα λιγο αιμα το πρωι πηγα στην δουλεια κανονικα και εφυγα στην μεση πηγα γιατρο μου ειπε να ξεκουραστω και να περιμενουμε λιγες μερες μηοως η συλληψη εγινε μετα και το εκανα πηγαμε παλι Δευτερα και τελικα δεν τα ειχε καταφερει.Εκανα την αποξεση και ο βλακας ηθελε να παω στην δουλεια την αλλη μερα!!

ε ενταξει μου λεει και τι εγινε?? καθε μερα το ιδιο πραγμα και αυτο για 4 μερες κοριτσια μην νομιζετε δηλ οτι εκατσα κανα μηνα. και η ψυχολογια μου στο πατωμα!

για αυτο μολις μου ειπε ο γιατρος μαρια πρεπει να κατσεις δεν εκανα του κεφαλιου μου!

εκατσα και ας εσκασε αυτος (εξαλλου και τα λεφτα μου χρωσταει ακομη)!

Διαφημίσεις

αυτο ειναι ευχαριστο!

αν δουλευεις και δεν εχεις προβληματα τοτε εισαι καλα!

εγω σε αυτον που δουλευα τωρα ειχα θεμα..οταν ημουν εγκυος παλι τον Αυγουστο που τελικα τον Οκτωβρη το εχασα πηγαινα κανονικα στην δουλεια αλλα με ειχε χωσει κανονικα και οταν εκεινη την ρημαδα Πεμπτη ειδα λιγο αιμα το πρωι πηγα στην δουλεια κανονικα και εφυγα στην μεση πηγα γιατρο μου ειπε να ξεκουραστω και να περιμενουμε λιγες μερες μηοως η συλληψη εγινε μετα και το εκανα πηγαμε παλι Δευτερα και τελικα δεν τα ειχε καταφερει.Εκανα την αποξεση και ο βλακας ηθελε να παω στην δουλεια την αλλη μερα!!

ε ενταξει μου λεει και τι εγινε?? καθε μερα το ιδιο πραγμα και αυτο για 4 μερες κοριτσια μην νομιζετε δηλ οτι εκατσα κανα μηνα. και η ψυχολογια μου στο πατωμα!

για αυτο μολις μου ειπε ο γιατρος μαρια πρεπει να κατσεις δεν εκανα του κεφαλιου μου!

εκατσα και ας εσκασε αυτος (εξαλλου και τα λεφτα μου χρωσταει ακομη)!

πλακα κανεις.......μα τοσο τομαρι ειναι?:evil::evil::evil:

γκρρρρρρρρρρρρρρρ κατι τετοιοι ανθρωποι...απλα δεν πρεπει να λεγονται ανθρωποι.

IB5Vp2.png

εχουμε ακομη και καλοκαιρινες αδειες και ειναι αδυνατον να λειψω....πιστευω σιγα σιγα θα μου περασει ..

να προσεχεις joa μου, οταν κουραζεσαι να κανεις διαλειμμα...κανεις δεν μπορει να στο αρνηθει...πιστευω δεν θα ρισκαρει ο εργοδοτης σου (εκτος αν ειναι ο ιδιος με της μαριας)

IB5Vp2.png

σε τετοιους εργοδοτες ειλικρινα δεν θα τους χαριζα ουτε μια μερα ...τι ανθρωποι θεε μου..

καλυτερα <τι απανθρωποι Θεε μου>

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Με το καλο και το δικο σου αγορακι Χριστινα..Και που ξερεις μπορει να εισαι κι εσυ μια μανουλα Ιανουαριου..Δεν εισαι και πολυ μακρια... :) Το πρωτο σου ειναι??

Ευχαριστώ! ναι, το πρώτο μου. Ανυπομονώ!

καλημερα!!!

κοριτσια αν δεν ειστε καλα να παρετε αδεια! πιστεψτε με κανεις δεν θα σας δωσει βραβειο!!

το μπεμπε σας ειναι πολυ πιο σημαντικο οπως και η ψυχικη και σωματικη σας υγεια!

Συμφωνώ, τελικά κανείς δεν εκτιμά τις υπερπροσπάθειες, άσε που μας θεωρούν και δεδομένες έτσι και πάντα διαθέσιμες. ευτυχώς δεν έχω τέτοια θέματα στη δουλειά μου.

για την καμπύλη ζαχάρου, μου έχει γράψει ο γιατρός ότι πρέπει να είμαι νηστική για 10 ώρες πριν. σε ποια εβδομάδα γίνεται αυτό?

Ευχαριστώ! ναι, το πρώτο μου. Ανυπομονώ!

Συμφωνώ, τελικά κανείς δεν εκτιμά τις υπερπροσπάθειες, άσε που μας θεωρούν και δεδομένες έτσι και πάντα διαθέσιμες. ευτυχώς δεν έχω τέτοια θέματα στη δουλειά μου.

για την καμπύλη ζαχάρου, μου έχει γράψει ο γιατρός ότι πρέπει να είμαι νηστική για 10 ώρες πριν. σε ποια εβδομάδα γίνεται αυτό?

χριστινακι καλημερα και καλο μηνα!

με το καλο και παλι το μωρακι σου!

η γιατρος η δικη μου μου ειπε απο την 24η εβδομαδα εως την 28η

αναλογως και τον γιατρο...ο δικος σου δεν σου ειπε?

IB5Vp2.png

χριστινακι καλημερα και καλο μηνα!

με το καλο και παλι το μωρακι σου!

η γιατρος η δικη μου μου ειπε απο την 24η εβδομαδα εως την 28η

αναλογως και τον γιατρο...ο δικος σου δεν σου ειπε?

καλό μήνα! δεν μου είπε ακόμη, προφανώς είναι νωρίς. απλώς το είδα σε ένα χαρτί που έχει όλες τις εξετάσεις τυπωμένες και κάθε φορά μου κυκλώνει ποιες πρέπει να κάνω

καλημερα στις ομορφες κοιλιτσες..ολα καλα με τον μπεμπαρο την παρασκευη καναμε β επιπεδου ειναι 473γρμ και απο οτι μου ειπε ο γιατρος αν παω ετσι θα βγει 4κιλα.:D:Dεγω απο κιλα ειμαι +3,5μονο μια μικρη κοιλιτσα εχω....τρεχω με τον γαμο την πεμπτη εχω τελευταια προβα βρηκα και παππουτσια τελεια και ανετα ευτυχως...λοιπον εγω γενναω στο ιασω....εξαφανιζομαι να μαγειρεψω φιλακια....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...