Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Ηλιάννα-αγοράκι

mariaefi-kinder εκπληξη! ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ Κρήτης (ΠΗΤ 03.01.11)

Jenny-κοριτσάκι ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (ΠΗΤ 06.01.11)

joa- αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 23.01.11)

vasdeli-αγοράκι :PΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

annete-κοριτσάκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 12.01.11)

stellinula-????????? ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

liana87-αγοράκι ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23/01/11)

Fangri1523-Kinder έκπληξη Γιαννιτσά (ΠΗΤ 07/02/11)

evapgf-αγοράκι ΛΗΤΩ (ΠΗΤ 20/01/11)

Λοιπόν, προσθέτω το αγοράκι της Λιάνας στην λίστα!!! Αυτό το καφέ θα γεμίσει τσουτσούνιαααα!!!!!!!!:tongue::P Μέχρι στιγμής είμαστε 5-2 συν οι 2 Kinder εκπλήξεις!!! Αλλά και πάλι κοριτσάκια να βγούνε υπερτερούμε εμείς οι αγορομανούλες!!!:P:p.

Κορίτσια, πείτε μου αν πρέπει να συμπληρώσω τίποτα άλλο στη λίστα!!!

Λατρεύω την εποχή που ανοίγουν τα σχολεία από παιδί...Αχ πότε θα πάμε δημοτικό? Με τα παιδιά από τώρα λέμε ιστορίες πώς η ΜΠΕΜΠΑ δε θα τους αφήνει να διαβάζουν που τα μεγάλα θα πηγαίνουν σχολείο κι εκείνη θα θέλει να παίξουν...

Ρε συ Μαρία, μήπως είσαι άρρωστη με πυρετό και παραμιλάς:rolleyes:; Είναι δυνατόν να ανυπομονείς να έρθει η εποχή να διαβάζεις τα παιδιά; Τι λες βρε κούκλα μου!!! Έλα να διαβάζεις την δικιά μου αν θέλεις! Εγώ πάλι έχω πέσει σε καταθλιψάρα επειδή αρχίζουν τα σχολεία. Η κόρη μου θα πάει τρίτη Δημοτικού και ενώ είναι πολύ καλή μαθήτρια, την κυνηγάω συνεχώς!!! Μετά είναι και τα εξωδιδακτικά... Μεγάλο ζόρι λέμε....

εγώ περιμένω πώς και πώς να τους διαβάζω αλλά έχω ακόμη 2 χρόνια, γκρρρρρρρ:evil:

Άκου, άκου τι λέει!!! Αχ, Παναγίτσα μου...θα αυτοκτονήσω....:shock:

Μαριαεφάκο μου!

Χαίρομαι που όλα είναι καλά με την αυχενική σου!!!! Άντε να έρθει και η δική μας σειρά...Εγώ θα κλείσω ραντεβού στις μετά τις 14 Σεπτεμβρίου!!!!

Α! Να σας πω...ξυπνάει καμιά από τους κλώτσους; Εγώ είναι 2-3 νύχτες τώρα που ξυπνάω από τις κλωτσιές του μπιμπίκου μου!!!! Άτακτο αγόρι!:P

Κορίτσια, χθες γύρισα από την μανούλα και έχω πέσει σε καταθλιψάρα....λέμε...μανούλα, γιατί να σε έχω μακρυα!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ κι εγω ζηλευωωωωω....Ποτε θα με κλοτσισει και μενα ο πασας μου?

Vasdeli ξεχασες και τον μπεμπαρο της Stellinoulas!!

Πραγματικα πολλα αγορακια!!Λετε το ..11 να ναι η χρονια των αγοριων??:D

b353ca0f41.png26lWp2.png

Γεια σας κορίτσια, σας διαβάζω αν και είμαι λίγο πιο πίσω από εσάς, έχω ΠΗΤ 04/02. Κι εγώ αγοράκι έχω, δεν το επιδιώξαμε (το φύλο εννοώ). με το καλό τα μωράκια σας!

Γεια σας κορίτσια, σας διαβάζω αν και είμαι λίγο πιο πίσω από εσάς, έχω ΠΗΤ 04/02. Κι εγώ αγοράκι έχω, δεν το επιδιώξαμε (το φύλο εννοώ). με το καλό τα μωράκια σας!

Με το καλο και το δικο σου αγορακι Χριστινα..Και που ξερεις μπορει να εισαι κι εσυ μια μανουλα Ιανουαριου..Δεν εισαι και πολυ μακρια... :) Το πρωτο σου ειναι??

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

ρε vasdeli ζηλευω λεμε που τρως κλοτσιες ...το μωρο το δικο μου ..ποοοολυ υπνο..

Καλέ, εσένα θα σε ταράξει μια και καλή όταν γεννηθεί!!! υπομονή!:P

Αχ κι εγω ζηλευωωωωω....Ποτε θα με κλοτσισει και μενα ο πασας μου?

Vasdeli ξεχασες και τον μπεμπαρο της Stellinoulas!!

Πραγματικα πολλα αγορακια!!Λετε το ..11 να ναι η χρονια των αγοριων??:D

Πάω τώρα να το διορθώσω!!! Πω, πω καλέ πόσα αγόρια!!! Πού θα βρούμε νύφες;:tongue:

Γεια σου και καλωσήρθες! Να κι άλλο τσουτσουνάκι στην παρέα μας!!! Θα σε βάλω στη λίστα! Άλλωστε είσαι πολύ κοντά και ίσως, πράγματι, γίνεις μανούλα Ιανουαρίου!!! Πολλές από εμάς να φανταστείς θα γίνουμε μανούλες Δεκεμβρίου, σαν κι εμένα , λόγω καισαρικής, άσχετα που έχουμε ΠΗΤ τον Γενάρη! Αν θέλεις, δώσε στοιχεία να βάλω στη λίστα!:cool:

qwlrp3.png

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Ηλιάννα-αγοράκι

mariaefi-kinder εκπληξη! ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ Κρήτης (ΠΗΤ 03.01.11)

Jenny-κοριτσάκι ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (ΠΗΤ 06.01.11)

joa- αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 23.01.11)

vasdeli-αγοράκι :PΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

annete-κοριτσάκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 12.01.11)

stellinula-αγοράκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

liana87-αγοράκι ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23.01.11)

Fangri1523-Kinder έκπληξη Γιαννιτσά (ΠΗΤ 07.02.11)

evapgf-αγοράκι ΛΗΤΩ (ΠΗΤ 20.01.11)

kxristina-αγοράκι (ΠΗΤ 04.02.11)

Πω, πω αγόρια!!!:-P

qwlrp3.png

καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια!

λιανα και στελλινουλα με το καλο να υπεδεχτειτε τους αγοραρους!!!

μαρακι μου, τελεια τα αποτελεσματα της β επιπεδου, μπραβο κοριτσαρα μου, αντε πλησιαζει κι η σειρα μας!!!χαδακια στο κιντερομωρο!!!

εγω ειμαι λιγο χαλια να το πω......λιγο καλυτερα λογω που εχω αρχισει να βγαζω φλεματα (συγνωμη για την περιγραφη) να το πω.......παντως δεν βηχω ασταματητα κι αυτο με χαροποιει, παντως ο βηχας ειναι του νταλικιερη που προσπαθει να βαλει μπρος και δεν παιρνει...ενα τετοιο πραγμα...και Ο πονος στους πνευμονες...και το φτερνισμα συννεφο..........

η γιατρος μου ειπε να παω σε παθολογο να με ακροαστει και να την ενημερωσω αν μου δωσει καμια αντιβιωση.εγω βεβαια θα κρατησω 2 μερουλες ακομα τα τσαγακια τις σουπιτσες και τις παστιλιες ευκαλειπτου και βλεπουμε (ελπιζω να κανουν δουλεια)

α και οι εξετασεις του σακχαρου οριακες κοριτσια, Φ Τ 75-115 και εγω εφτασα στο 116...καλο?γκρρρρρρ

τωρα κρατη μπας και διατηρησω τα 7 κιλα που εχω παρει εως τωρα( ειναι πολλα?)

το μπεμπουδακι ολο και περισσοτερο κανει παρεα στην μανουλιτσα του...σημερα το μεσημερι μου εχωσε μια κλωτσομπουνια αλλο πραγμα..παπ παπ εβαλα κατι γελια!!!

αντε 6 και σημερα μεινανε...θα με φαει η αγωνιααααααααααααααααα!!!

τωρα σας φιλω, παω να φτιαξω το μελοτσαγακι μου

πολλα πολλα φιλακια σε ολες και καλως ηρθες χριστινακι, με το καλο το αντρακι σου!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

vasedalaki καλως μας ορισες!!

Χριστινα και εσυ το ιδιο!

πολλα τσουτσουνακια μου μαζευτηκαν μου φαινετε!!χαχαχα!!

φαγκρι βαστα γερα!

ανετ να πας στο γιατρο για να μην παιδευεσε κοριτσακι μου!

σημερα εβγαλα λιγα ρουχα της Εφης να δω τι εχω... θα κανω και λιστα να τα γραψω για να μην παρω πραγματα που ηδη εχω!

εντωμεταξυ παρατηρησα κατι ειχα μια κουβερτουλα pierre cardin και κοριτσια βλεπω απο τι ειναι φτιαγμενη : ακρυλικο 100%!!! σοκ!

μα καλα πως την πηρα τοτε??!!!

και πανακριβη....

καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια!

λιανα και στελλινουλα με το καλο να υπεδεχτειτε τους αγοραρους!!!

μαρακι μου, τελεια τα αποτελεσματα της β επιπεδου, μπραβο κοριτσαρα μου, αντε πλησιαζει κι η σειρα μας!!!χαδακια στο κιντερομωρο!!!

εγω ειμαι λιγο χαλια να το πω......λιγο καλυτερα λογω που εχω αρχισει να βγαζω φλεματα (συγνωμη για την περιγραφη) να το πω.......παντως δεν βηχω ασταματητα κι αυτο με χαροποιει, παντως ο βηχας ειναι του νταλικιερη που προσπαθει να βαλει μπρος και δεν παιρνει...ενα τετοιο πραγμα...και Ο πονος στους πνευμονες...και το φτερνισμα συννεφο..........

η γιατρος μου ειπε να παω σε παθολογο να με ακροαστει και να την ενημερωσω αν μου δωσει καμια αντιβιωση.εγω βεβαια θα κρατησω 2 μερουλες ακομα τα τσαγακια τις σουπιτσες και τις παστιλιες ευκαλειπτου και βλεπουμε (ελπιζω να κανουν δουλεια)

α και οι εξετασεις του σακχαρου οριακες κοριτσια, Φ Τ 75-115 και εγω εφτασα στο 116...καλο?γκρρρρρρ

τωρα κρατη μπας και διατηρησω τα 7 κιλα που εχω παρει εως τωρα( ειναι πολλα?)

το μπεμπουδακι ολο και περισσοτερο κανει παρεα στην μανουλιτσα του...σημερα το μεσημερι μου εχωσε μια κλωτσομπουνια αλλο πραγμα..παπ παπ εβαλα κατι γελια!!!

αντε 6 και σημερα μεινανε...θα με φαει η αγωνιααααααααααααααααα!!!

τωρα σας φιλω, παω να φτιαξω το μελοτσαγακι μου

πολλα πολλα φιλακια σε ολες και καλως ηρθες χριστινακι, με το καλο το αντρακι σου!!!

annete, τι εξέταση έκανες για το ζάχαρο; Απλή αιμοληψία νηστείας; Αν ναι, η τιμή είναι τσιμπημένη και θα πρέπει να επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου για συμβουλες.

Διάβασε κι εδώ τι λέει η Ζούπας, διάσημος διαβητολόγος

http://kozani.net/diabetes/zoupas-2.htm

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλως το!

αχ vasdalaki χτες το βραδυ σε σκεφτομουν οταν εκανα την β επιπεδου.Σκεφτομουν οτι μαζι τα χασαμε τα μωρακια μας και μαζι θα γεννησουμε!

και ενιωθα τοσο καλα!!!

εγω που εκανα εξεταση για το ζαχαρο ειναι 90 και μου ειπε μια χαρα οτι ειναι.

Τωρα τελευταια εφαγα λιγα γλυκα παραπανω αλλα απο εδω και περα θα τα περιορισω.

annete, τι εξέταση έκανες για το ζάχαρο; Απλή αιμοληψία νηστείας; Αν ναι, η τιμή είναι τσιμπημένη και θα πρέπει να επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου για συμβουλες.

Διάβασε κι εδώ τι λέει η Ζούπας, διάσημος διαβητολόγος

http://kozani.net/diabetes/zoupas-2.htm

βασδελακι μου καλως ορισες καταρχας

η αληθεια ειναι πως μπερδευτικα λιγακι...απλη αιμοληψια νηστειας...χμμμμμμ

κοιτα, πηγα εχθες και εκανα γενικη αιματος, γενικη ουρων και σακχαρου( επισης να σας πω πως ειχα φαει και μια τυροπιτουλα 1 ωρα πριν φυγω απτο σπιτι, λες να εφταιγε αυτο?)....η γιατρος μου ειπε να προσεξω λιγο και μου εγραψε την καμπυλη ζακχαρου απο 24-28 εβδομαδων, 75mg γλυκοζη 0-60-120

ανυσηχησα πολυ, γιατι τον προηγουμενο μηνα ηταν 77 ενω η κατωτερη φυσιολογικη τιμη ηταν 75

οσο για το αρθρο ευχαριστω, αλλα δεν σου κρυβω πως με τρομοκρατησε...αχ Παναγια μου να πανε ολα καλα και να ηταν απλα τσιμπιμενο το σακχαρακι :oops::oops::oops:

φιλακια πολλα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

βασδελακι μου καλως ορισες καταρχας

η αληθεια ειναι πως μπερδευτικα λιγακι...απλη αιμοληψια νηστειας...χμμμμμμ

κοιτα, πηγα εχθες και εκανα γενικη αιματος, γενικη ουρων και σακχαρου( επισης να σας πω πως ειχα φαει και μια τυροπιτουλα 1 ωρα πριν φυγω απτο σπιτι, λες να εφταιγε αυτο?)....η γιατρος μου ειπε να προσεξω λιγο και μου εγραψε την καμπυλη ζακχαρου απο 24-28 εβδομαδων, 75mg γλυκοζη 0-60-120

ανυσηχησα πολυ, γιατι τον προηγουμενο μηνα ηταν 77 ενω η κατωτερη φυσιολογικη τιμη ηταν 75

οσο για το αρθρο ευχαριστω, αλλα δεν σου κρυβω πως με τρομοκρατησε...αχ Παναγια μου να πανε ολα καλα και να ηταν απλα τσιμπιμενο το σακχαρακι :oops::oops::oops:

φιλακια πολλα

Καλά ρε κορίτσι μου! Πήγες για αιμοληψία και είχες φάει πριν τυρόπιτα;:shock:

Η εξέταση γίνεται πρωί και πρέπει να είσαι νηστική!!!

Αυτό το νόημα έχει άλλωστε! Να δεις τα επίπεδα ζαχάρου στο αίμα ενώ είσαι νηστική... Και φυσικά είναι τσιμπημένο το αποτέλεσμα επειδή είχες φάει αλλά αυτό που λες μετά δεν το κατάλαβα...

Να την επαναλάβεις όντας νηστική.:-P

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...