Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα τσούπρες μου!

Μαρούσκα ελπίζω να αντέχεις και είμαι σίγουρη ότι αντέχεις! :P:p:p:p Έως πότε on your own?

Ηλιάνα μου, πάρε μια ανάσα μεγάλη και ......μου φαίνεται ότι μια συνάντηση θα σε αναζωογονήσει! Άντε να κάνει και την πρώτη του δημόσια εμφάνιση ο Μίμης στο κλαμπ του Ιανουαρίου 2011!!!:P:p:p:p:p

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Χαχα! Πολυ καλο Μαρουσκα! Στενοχωριεμαι μωρε να παρει...μα γιατι δεν μπαινει πια κανεις; εστω για μια κουβεντα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλα εγω θα τηνω να εξαφανιστω και απο το φεις σε λιγο!μου χει κοψει πλεον το μεσημεριανο υπνο, οποτε δυσκολο να κατσω στο pc..Το βραδυ κοιμαται αργα και εγω κοιταω να κοιμηθω κι εγω..Αστα να πανε

b353ca0f41.png26lWp2.png

Καλα εγω θα τηνω να εξαφανιστω και απο το φεις σε λιγο!μου χει κοψει πλεον το μεσημεριανο υπνο, οποτε δυσκολο να κατσω στο pc..Το βραδυ κοιμαται αργα και εγω κοιταω να κοιμηθω κι εγω..Αστα να πανε

Μόνο εγώ χαίρομαι που κόβει το μεσημεριανό ύπνο ε?:tongue::tongue::tongue:

Αμάν κάνουμε τις καθημερινές (που κοιμάται αναγκαστικά στο αυτοκίνητο γυρνώντας από παιδικό) ως τις 22.00 που θα κοιμηθεί...Ενώ τα σαββατοκύριακα...σούπερ!! 19.00-20.00 νανάκια!Αν κόψει το μεσημεριανό ύπνο δύσκολο το κόβω να αντέχει ως πολύ αργά βρε Λιανάκι...Θα στρώσει!!

Σήμερα 10 το πρωί γιορτή στο δημοτικό με Γρηγόρη Άη Βασίλη, αχαχαχ!Χθες απόγευμα Φάνης ελατάκι του βουνού...Πωπω, του χρόνου θα πηγαίνουμε σε τρεις γιορτές!Χαχα. Άσχετο, η καλλιέργεια ωτικού υγρού έδειξε haemophilum spp στο αυτάκι του μικρού...Οπότε δεν είναι ο σταφυλόκοκκος το μικρόβιο που μας ζορίζει είναι ΚΑΘΕ μικρόβιο που κυκλοφορεί και τον χτυπάει εκεί....:?:-?:?:-?:?:-?:?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Να πω κι από εδώ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο Λιανάκι μας για την εγκυμοσύνη της (είδα το τικεράκι, αλλιώς δε θα έγραφα ;););))! Μια υπέροχη, τελειόμηνη κύηση κι ένα γερό, κατάγερο μωράκι!Άντε να κολλήσουν και τα άλλα κοριτσάκια μας!

Τα δικά μας νέα από παιδίατρο είναι ...αντιβίωση....βαρέθηκα....:evil::evil::evil:

Καλημέρα!

Ψιτ, μου αρέσει το ροζουλί υπόβαθρο του τίκερ, χιχι!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ευχαριστω πολυ Μαρουσκα μου!!! :P

Ρε συ, αληθεια σου λεω, δεν εβαλα υποβαθρο!

Οταν το επελεξα ηταν ασπρο!Και μια παραλια!

Μολις το ειδα εδω μπηκα να το αλλαξω αλλα παλι ετσι μου το βγαλε!

Οχι οτι με χαλαει δηλαδη αλλα να..καμια φορα δεν ξερεις! :tongue:

Οσο για τον Αντρικο..Υπομονη...Δεν ξερω τι αλλο να πω?

Τωρα θα μου πεις..ποση υπομονη?Δεν ξερω!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...