Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγώ το είδα!! Συμφωνώ κι επαυξάνω!!!!!!!!!!!!!

Καλώστην την μωρομάνα μας!

Όλα καλά με την γαλακτοφορία μετά τα της προηγούμενης εβδομάδας, καλή μου;:P

Ελπίζω ναι!

Καλημέρα Μαρούσκα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Δόξα το Θεό Βίκυ μου, επανήλθαμε. Επιτέλους το μωράκι μου χορταίνει και πάλι με το γαλατάκι μου. Έφαγα μεγάλη φρίκη μέχρι να επανέλθει, γνωρίζοντας εκ των υστέρων ότι το προκάλεσα η ίδια, άθελά μου βέβαια.... Τώρα έχω πλακωθεί στο γλυκάνισο, τσάι θηλασμού και στις μπύρες χωρίς αλκοόλ (και δεν μου αρέσουν καθόλου οι μπύρες, τις πίνω και ζεστές γιατί με γαργαλάει ο λαιμός μου κι είναι σαν κ@τ%$ρ*....). Η μεγάλη φρίκη ήταν πως δεν ήθελε καθόλου το μπουκάλι κι έμενε νηστικό και σπάραζε στο κλάμα........... Τώρα το έχει πιάσει κατοχικό σύνδρομο, θυμάται τις μέρες που πείναγε και γι' αυτό τρώει συνέχεια (χαχαχα). Γελάω μεν αλλά από την άλλη με ξυπνάει κάθε τρεις και λίγο το βράδυ για να φάει, είμαι πτώμα από την κούραση και την αυπνία... μετά από κάποια ώρα δεν θέλει το κρεβάτι του, εμένα με παίρνει ο ύπνος γιατί δεν αντέχω να τον πηγαινοφέρνω κι όλο το βράδυ ψαχουλεύει το στήθος!!! Σ΄ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου ακόμη μια φορά Βίκυ μου, που με ακούς, με νιώθεις, με καταλαβαίνεις, με "διαβάζεις", με ανέχεσαι... σε θεωρώ πραγματικά αδερφή μου!!!

Κι ευχαριστώ όλα τα κορίτσια εδώ (κι ας μη γράφουμε συχνά πια) που μοιραζόμαστε τις ανησυχίες, τις χαρές, τις λύπες, τα κατορθώματα των παιδιών μας!!! ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΘΕΡΜΑ!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μαρούσκα μου καλά είμαστε (διάβασες παραπάνω τι έπαθα με το γάλα μου), ο μπόμπιρας ξεκίνησε τη Δευτέρα και στερεές, φρουτάκι το πρωί και ρυζάλευρο βανίλια (της frezylac του πήρα) το απόγευμα. Με τα φρούτα ξινίζουμε λίγο το μουτράκι ενώ με το ρυζάλευρο τραβάει και το κουτάλι, έχει πολλή πλάκα!!! Αν περισσέψει ρυζάλευρο το αναλαμβάνει ο Λευτέρης που δεν το έτρωγε μικρός (άτιμη ζήλια), ο οποίος έχει γίνει πολύ αντιδραστικός από τη μια, από την άλλη είναι πολύ ευαίσθητος.... και τσιρίζει απίστευτα (αφού δυστυχώς τσιρίζω κι εγώ όταν με βγάζει εκτός εαυτού, δηλαδή καθημερινά). Δεν αντέχω ώρες ώρες, χρειάζομαι λίγο ύπνο, λίγη ξεκούραση, λίγη βοήθεια (μαμάάάάάάάάάά ακούς?) Από τη μια του φωνάζω, από την άλλη τον αγκαλιάζω τον φιλάω, αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά από μέρους μου, θα το τρελάνω το παιδί αλλά υπάρχουν στιγμές που δεν αντέχω (κλαψ). Συγνώμη βραδιάτικα αλλά ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου..............

Μαρούσκα μου καλά είμαστε (διάβασες παραπάνω τι έπαθα με το γάλα μου), ο μπόμπιρας ξεκίνησε τη Δευτέρα και στερεές, φρουτάκι το πρωί και ρυζάλευρο βανίλια (της frezylac του πήρα) το απόγευμα. Με τα φρούτα ξινίζουμε λίγο το μουτράκι ενώ με το ρυζάλευρο τραβάει και το κουτάλι, έχει πολλή πλάκα!!! Αν περισσέψει ρυζάλευρο το αναλαμβάνει ο Λευτέρης που δεν το έτρωγε μικρός (άτιμη ζήλια), ο οποίος έχει γίνει πολύ αντιδραστικός από τη μια, από την άλλη είναι πολύ ευαίσθητος.... και τσιρίζει απίστευτα (αφού δυστυχώς τσιρίζω κι εγώ όταν με βγάζει εκτός εαυτού, δηλαδή καθημερινά).

Δεν αντέχω ώρες ώρες, χρειάζομαι λίγο ύπνο, λίγη ξεκούραση, λίγη βοήθεια (μαμάάάάάάάάάά ακούς?) Από τη μια του φωνάζω, από την άλλη τον αγκαλιάζω τον φιλάω, αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά από μέρους μου, θα το τρελάνω το παιδί αλλά υπάρχουν στιγμές που δεν αντέχω (κλαψ). Συγνώμη βραδιάτικα αλλά ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου..............

΄

Καλώς όρισες στον κόσμο των μαμάδων με παραπάνω από ένα παιδί και ειδικά παιδιά κοντά κοντά σε ηλικία!Είναι η κούραση, η αυπνία, οι νυχτερινοί θηλασμοί, πολύ δε θέλει για να φτάσεις στα όριά σου... και να τα περάσεις:oops::oops::oops: Ξέρω ότι το να πω πως όλες το πέρασαν δε σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, ούτε εμένα με βοηθούσε... Κάθε μέρα να ξεκινάς με ενθουσιασμό σα να είναι η πιο όμορφη μέρα κι ό,τι κάνεις να βάζεις αγάπη, αγάπη κι αγάπη.... Και να νιώθεις πολύ πολύ περήφανη που τα καταφέρνεις με 2 μωρά;););) Πολύ όμως....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Γεια σας κόρες!

Τρέχω πανικόβλητη σήμερα!

Μαρούσκα όλα καλά με Φάνη; Ανέβασε πάλι πυρετό;

Ηλιάνα μου, χαίρομαι τόσο πολύ που επανακάμψατε! Σε νιώθω αδερφή μου, δεν κάνω τίποτα παραπάνω από αυτό που νιώθω.....όποτε χρειαστείς και πάλι κάτι εδώ είμαι.....με χαρά!:P:p:p:tongue:

qwlrp3.png

Χαίρετε...

Απύρετοι από χθες, κάτσαμε σπίτι να συνέλθουμε αμφότεροι!Ο Φ από αρρώστια, εγώ από Ανδρέα!Αυτό το να κοιμάται στις 23.00 με έχει διαλύσει!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ηλεκτρίνι, χρόνια πολλάαααααααααα!:D:D:D:D:D:D:D

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Χαίρετε...

Απύρετοι από χθες, κάτσαμε σπίτι να συνέλθουμε αμφότεροι!Ο Φ από αρρώστια, εγώ από Ανδρέα!Αυτό το να κοιμάται στις 23.00 με έχει διαλύσει!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ηλεκτρίνι, χρόνια πολλάαααααααααα!:D:D:D:D:D:D:D

Ευχαριστούμε πολύ Μαρούσκα μου!

Ελπίζω να είστε γεροί δυνατοί τώρα.....

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Έπρεπε να πάει σχεδόν 2 μεσημέρι για να τα καταφέρω να μπω.....τρέχω πανικόβλητη στο γραφείο σήμερα!:|

Ελπίζω να είστε καλά και να περάσατε ένα ήρεμο ΠΣΚ!:P

Μαρούσκα, συννεφιά κι εδώ!

Εμείς όμορφα περάσαμε αν και λίγο κουραστικά με την παρέλαση της κόρης μου, και τις ντουλάπες που άρχισα να τις παλεύω μέσα στο Σαββατοκύριακο! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!:-P:razz::-P

Κατά τα άλλα και τις βολτίτσες μας κάναμε!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...