Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

κορτσουδια μουυυυυυυυυυυυυυυ χαιρεται χαιρεται!!!

Πόσο χαίρομαι που ξαναμπήκες μαναράκι μου!

ο υιος κοιμαται, ο ανηρ μπανιαρεται κι εγω ειπα να πω μια καλησπερα μη μου βαλετε απουσια!

Άσε, από απουσίες έχεις μείνει από καιρό!:tongue::tongue::tongue:

κοριτσακια μου δεν θελω ηττοπαθειες ε?ολα θα πανε καλα..και διαβασματα και ολα, υγεια ναχουμε

σχετικα με το παιδακι που πεινουσε να πω πως σας αξιζουν πολλα συγχαρητηρια σε ολες τις μανουλιτσες που θα βρισκει κι αυτο το ψυχακι ενα πιατο φαγακι στο σχολειο του...αχ Παναγια μου βοηθα κανενα παιδακι να μη πειναει να μη κρυωνει να μη ποναει!

Βοηθάει κι αυτή αλλά με τους παλιανθρώπους που μαςέφεραν εδώ που μας έφεραν...τι να κάνει κι αυτή!:?:?:?:?

εμεις λεμε σημερις να παμε στην κουμπαρουλα μας αν ξυπνησει νωρις ο κυριουλης

βικακι μηπως το αγορι μας κλαιει λογο του συμβαντος ρε μαναρι?

τι εγινε με την αλλαγη?και τραγακι το αγορι μου ομορφο θαναι!παντως το κοριτσι μας δεν το βλεπω να γινεται κομμωτρια χαχαχα

τον ζεβρα ισως που με την πρωτη ευκαιρια ανακατευει κι ανακατευει και με κανει σαν την "λουτα"...ξερετε ποια ειναι η λουτα?μια αστρολογος με ξασμενο μαλλι...ενα τετοιο πραγμα..και δεν φτανει που μου νοικοκυρευει τα μαλλια σπιτι τοκανε και στην λαικη την πεμπτη...τι τοθελα να τον βαλω στους ωμους?κοροιδευε ο κοσμος χαχαχαχα

κλαψουριζει ο μικρος κλαψουριζει και ο μεγαλος για φαι...α πολυ του ανοιξε η ορεξη βρε λες να τον αποκατεστησα χαχαχαχαχα

Πού τέτοια τύχη...;);););)

σας φιλω ολες!!!

Καλημέρα, να μου φιλήσεις τον κούκλο μου!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

E αν σου πω ότι σε σκεφτόμουνα πρόσφατα;

Μπράβο σου ρε κορίτσι! Άντε με το καλό και η μπεμπούλα σας τώρα!

Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν ακόμη παιδιά γιατί μας βλέπω σε λίγο χρόνια προς εθνική εξαφάνιση.....

Μα αυτό θέλουν, να μας εξαφανίσουν από προσώπου γης1Δεν εξηγείται αλλιώς!

Τα νέα ανθελληνικά μέτρα τα ακούσατε;Καταργούνε το αφορολόγητο, τα επιδόματα, τα πάντα..... Εγώ όχι ότι έχω χρόνο να δω ειδήσεις απλά ότι διαβάζω στο ίντερνετ....όποιος έχει παιδιά είναι ο μεγάλος χαμένος....

Αλλά......για το πείσμα σας ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ θα αντέχω.....:evil:

Ποια διάνοια μεγάλη το σκέφτηκε αυτό ρε παιδιά?είναι δυνατόν μια οικογένεια με δύο, τρία, πέντε παιδιά να είναι στα ίδια με μια άτεκνη οικογένεια????Ίδια έξοδα έχουν?Έλεος!!!!!

Ηλιάνα, να σας ζήσει ο νεοφώτιστος Δημητράκης μας!!!! Με το καλό να τον καμαρώσετε και γαμπρούλη!!!!!

Μαρούσκα όλα καλά;

Όλα καλά μανάρι μου...όλα...Δόξα τω Θεώ!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Άσχετο.....

μόλις μου χάλασε η καφετέρια στο γραφείο......:(:( τη γκαντεμιά μου μέσα.....

(Όλα πήγαιναν πολύ καλά.....έπρεπε κάτι να μου τη σπάσει)

Σιγά μη στενοχωρεθώ....:P:p

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Άσχετο.....

μόλις μου χάλασε η καφετέρια στο γραφείο......:(:( τη γκαντεμιά μου μέσα.....

(Όλα πήγαιναν πολύ καλά.....έπρεπε κάτι να μου τη σπάσει)

Σιγά μη στενοχωρεθώ....:P:p

Καλά, αυτό δεν είναι τίποτα!περίμενε κι άλλα...Είμαι απλήρωτη κορίτσια, πολύ μου κακοφαίνεται!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Σοβαρά μιλάς; Από πότε;

Δε μήκε το δεκαπενθήμερο...Είχαμε μείνει με 30 ευρώ σπίτι κι αναγκαστήκαμε να βγάλουμε από τράπεζα...Ως πότε?Εντωμεταξύ αρχές του μήνα...πληρωμή παιδικού, χρήματα Δημήτρη κλπ κλπ....:confused::confused::confused:

Πήρες το 2ο πμ;

Εσύ πήρες το επόμενο, χεχε!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Πονάει η κοιλίτσα μουουου, ρε γμτ, στις 7 Οκτωβρίου περιμένω περίοδο!:evil::evil::evil:

Σας είπα που κανονίζουμε τριήμερο με ανήρ στην Οχρίδα για ριλάξ και to know us better???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Πώς γίνεται μετά από 10 μέρες αντιβίωση, bactroban και otrivin ολοκληρωμένη θεραπεία δηλαδή να μείνει άυπνος λόγω πόνου στο αυτί??Μάλλον η φυσαλίδα που είχε δει ο ωρυλα τελικά πάει για άνοιγμα... :(

Χάλια το βράδυ μας...ουρλιαχτά, εγερτήριο στις 12, παυσίπονο, ξαναμανά εγερτήριο στις 2.30, στριφογυρίσματα σε κρεβάτια και δωμάτια...ύπνος....δε θυμάμαι πότε!

Σήμερα δουλειά, μετά προπόνηση Γρηγόρη, μαγείρεμα στο καπάκι γιατί μετά έχουμε να πάμε σε γενέθλια, και γυρίζοντας..διάβασμα Γρηγόρη...Και άυπνη όλα αυτά...

Καλημέρα δεν είπα ε?Γιατί άραγε?:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα ταλαιπωρημένο μου...:(

Αμάν πια το παιδάκι μας.....Αχ, το αυτί του ,του παιδιού.....Πότε θα τελειώσει όλο αυτό;

Θα πρέπει δηλαδή να γίνει μικροεπεμβασούλα για να ανοίξει η φυσαλίδα ή θα ανοίξει από μόνη της;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα ταλαιπωρημένο μου...:(

Αμάν πια το παιδάκι μας.....Αχ, το αυτί του ,του παιδιού.....Πότε θα τελειώσει όλο αυτό;

Ποιος ξέρει???:confused::confused::confused:

Θα πρέπει δηλαδή να γίνει μικροεπεμβασούλα για να ανοίξει η φυσαλίδα ή θα ανοίξει από μόνη της;

Μάλλον θα σκάσει η φυσαλίδα και θα βγει το υγρό (συγνώμη για την αηδιαστική περιγραφή!).Ο πόνος είναι αφόρητος μέχρι να βγει το υγρό, μετά δεν πονάει πια.:cry::cry::cry:Η μικροεπέμβαση θα γίνει αν τυχόν σε 3 μήνες δε δούμε βελτίωση και αφορά στην τοποθέτηση ενός μικρού σωληνακίου στο αυτάκι το οποίο θα βοηθά στον καλύτερο αερισμό της περιοχής του τυμπάνου.Αυτά...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα από μια ξεκούραστη μανούλα!Κοιμήθηκα κορίτσια, κοιμήθηκα κι ο Αντρίκος από τις 9 δεν έβγαλε κιχ ως τις 7 που έφυγαν με το μπαμπά του για Βέροια.Και οι μεγάλοι το ίδιο!Μια νύχτα ξεκούραστη, ευχαριστώ παιδάκια μου;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...