Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημέρα.Εκτός της βασικής γιορτής σήμερα (μετάστασις Ιωάννου του Θεολόγου) είναι και η ανακομιδή της Τίμιας Κάρας του Αγίου Ανδρέα που πρόσεξε το παληκαράκι μου ένα χρόνο πριν που κοντέψαμε να το χάσουμε....Συγνώμη Αντρίκο μου, πόσες φορές να το πω για να συγχωρηθώ....:(:(:(

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σαν κουρεμένο τραγί έγινε!:(

Πρέπει να πάμε στον κουρέα για να διορθώσει ό,τι διορθώνεται!

Όσο για το διάβασμα, ναι! δεν το συζητώ! Όταν ξεεκινήσει και ο Φάνης, τυχερούλα, θα είναι μεγάλος ο Αντρίκος σου! Δεν θα έχεις ζόρι από εκεί! Εγώ, ειδικά πέρσι ήμουν για λύπηση.....Αλλά πάει πέρασε ΚΑΙ αυτό!:P:p:p:p

Αχ, ,μην ξαναζητήσεις συγνώμη.... Δες το θετικό μέσα από το αρνητικό....Αυτό το περιστατικό ήταν η απαρχή μιας νέας αναζήτησης δικής σου......

Έφυγε το δεματάκι χθες.....σύνολο 4 κομμάτια!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

4???Ποιος τη χάρη μου!Χθες τελείωσα νωρίς τις δουλειές μου και διάβασα λιγουλάκι, ωραία ήταν;););););)

Βικάκι, κι εγώ αυτό σκέφτομαι, ότι ναι μεν πήγα κι ήρθα με το συμβάν του Αντρίκου αλλά ήταν όντως η αρχή μιας νέας, καλύτερης ζωής!;);)

Αχ το Παυλιτάκι μου, τραγί μου το κάνατε μωρέ!Με την ψιλή θα το πάτε τώρα??

Μήπως μιλάμε μόνες μας???Ακούει κανείς???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Έλα ντε!

Μόνες μας αλλά πλάκα έχει....

Θα είχε πιο πολύ πλάκα άμα ήταν κι οι άλλες τσούπρες αλλά πού ' ντες?:rolleyes::rolleyes: Πραγματικά, πλέον το άλλο το βρίσκω τόσο χάσιμο χρόνου... Δεν ξέρω πώς μου γύρισε έτσι το μυαλό!Είμαι κι εγώ ό,τι να 'ναι!!!

ναι ναι...με την ψιλή:P:p

Τραγάκι, με μαλλί ή άνευ...εγώ στην καρδιά μου σε έχω!<3

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα, ακούω εγώ και σας διαβάζω καθημερινώς αλλά περνάμε δύσκολα αυτές τις μέρες λόγω αρρώστιας. Ελπίζω να είμαστε περδίκια την Κυριακή να ευχαριστηθούμε τη βάφτιση του Δημητράκη ή Μίμη όπως τον λέει ο Λευτέρης μου!

Καλημέρα, ακούω εγώ και σας διαβάζω καθημερινώς αλλά περνάμε δύσκολα αυτές τις μέρες λόγω αρρώστιας. Ελπίζω να είμαστε περδίκια την Κυριακή να ευχαριστηθούμε τη βάφτιση του Δημητράκη ή Μίμη όπως τον λέει ο Λευτέρης μου!

Ψυχή μου, περαστικούλια σας!Σε σκεφτόμουν χθες!Είστε έτοιμοι για τη μεγάλη βουτιά?Ηλιανάκι μου, μεγαλώνει ο Μίμης μας, περνάει ο καιρός!Το χειμώνα θα μπουσουλάτε καλέ!!!;);););)

Είχαμε μια απαίσια νύχτα με Αντρίκο.Ξύπνησε στις 2, θήλασε και μετά ούρλιαζε μέχρι που είδε το μπαμπά του:shock::shock::shock::shock:και στις 4.30 ξανά μανά τα ίδια ως τις 5.30.Μας πήρε ο ύπνος και σηκωθήκαμε 7.30 και τρέχαμε σαν τρελοί το πρωί να προλάβουμε...Έχω δουλειά, συγκέντρωση γονέων, και στρώσιμο και ζέσταμα τροφής δημοτικού.Καλά, δε γκρινιάζω άλλο!Φεύγω!!:-P:razz::-P

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρααααα!

Ηλιάνα μου, βάστα γερά και περαστικά! Όλα καλά θα είναι στη βάφτιση και ο Μίμης μας θα πάρει μια χαρά το ονοματάκι του! Μακάρι να μπορούσα να έρθω....αλλά δεν πειράζει, ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή που θα έρθω στην Αθήνα θα πιούμε καφέ και θα δω φωτό!!!!

Μαρούσκα, τι να πω.....αυτά τα ουρλιαχτά πόσο πια θα τα υποστούμε.....

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

κορτσουδια μουυυυυυυυυυυυυυυ χαιρεται χαιρεται!!!

ο υιος κοιμαται, ο ανηρ μπανιαρεται κι εγω ειπα να πω μια καλησπερα μη μου βαλετε απουσια!

κοριτσακια μου δεν θελω ηττοπαθειες ε?ολα θα πανε καλα..και διαβασματα και ολα, υγεια ναχουμε

σχετικα με το παιδακι που πεινουσε να πω πως σας αξιζουν πολλα συγχαρητηρια σε ολες τις μανουλιτσες που θα βρισκει κι αυτο το ψυχακι ενα πιατο φαγακι στο σχολειο του...αχ Παναγια μου βοηθα κανενα παιδακι να μη πειναει να μη κρυωνει να μη ποναει!

εμεις λεμε σημερις να παμε στην κουμπαρουλα μας αν ξυπνησει νωρις ο κυριουλης

βικακι μηπως το αγορι μας κλαιει λογο του συμβαντος ρε μαναρι?

τι εγινε με την αλλαγη?και τραγακι το αγορι μου ομορφο θαναι!παντως το κοριτσι μας δεν το βλεπω να γινεται κομμωτρια χαχαχα

τον ζεβρα ισως που με την πρωτη ευκαιρια ανακατευει κι ανακατευει και με κανει σαν την "λουτα"...ξερετε ποια ειναι η λουτα?μια αστρολογος με ξασμενο μαλλι...ενα τετοιο πραγμα..και δεν φτανει που μου νοικοκυρευει τα μαλλια σπιτι τοκανε και στην λαικη την πεμπτη...τι τοθελα να τον βαλω στους ωμους?κοροιδευε ο κοσμος χαχαχαχα

κλαψουριζει ο μικρος κλαψουριζει και ο μεγαλος για φαι...α πολυ του ανοιξε η ορεξη βρε λες να τον αποκατεστησα χαχαχαχαχα

σας φιλω ολες!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Κοριτσια καλησπέρα έχω πάρα πολύ καιρό να μπω αλλά που χρόνος με 2μωρά στο σπίτι όλη μέρα τρέχω,άρχισα και δουλειά και γίνετε χαμός...Τα νέα μας είναι καλά τα μωρά μου μεγαλώνουν ο μικρός είναι λίγος δύσκολος γιατί δεν κοιμάται τα βράδια (τώρα τον έχω δίπλα μου ακόμα)ο μεγάλος έχει γίνει ταρζάν και όλη μέρα κάνει ζημιές στο σπίτι..Η μαμά μου τα έχει δει όλα που τους κρατάει τα πρωινά.Σκέφτομαι να τον στείλω σε ιδιωτικό βρεφοσταθμό αλλά το κόστος είναι μεγάλο σε 2που ρώτησα στην περιοχή μας,θα δείξει..Και τώρα το τελευταίο είμαι ξανά έγκυος στο 3μπεμπεδέλι μου που μάλλον κατά 99% είναι κοριτσάκι,κάναμε την αυχενική την παρασκευή που μας πέρασε και όλα είναι τέλεια!!Έχω πητ στις 4/4..Αυτά απο εμάς κοριτσάκια μου εύχομαι όλες να είστε καλά πολλά φιλιά!

Καλημέρα!Τι διαβάζουν τα μπιρμπιλωτά μου ματάκια??Ηλιάννα, δεν το πιστεύω!Καλέ, κι άλλη τρίτεκνη στο καφέ μας!Μετά την Ελένη έχουμε κι άλλη εγκυούλα???:shock::shock::shock: Χαρά στο κουράγιο σου ρε κοπελιά!Με 2 μπόμπιρες, δουλειά και σπίτι...Άντε με το καλό λοιπόν η μπεμπούλα (τυχερήηηηη!!!););););) Θα έχεις και μια βοήθεια αργότερα, χαχα!

Ηλιανάκι νούμερο δύο, να χαίρεστε το Δημητράκη σας, να είναι γερός και καλοφωτισμένος πάντα!

Εμείς είμαστε καλά όλοι, σιγά σιγά προσαρμοζόμαστε και στο σχολικό πρόγραμμα...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοριτσια καλησπέρα έχω πάρα πολύ καιρό να μπω αλλά που χρόνος με 2μωρά στο σπίτι όλη μέρα τρέχω,άρχισα και δουλειά και γίνετε χαμός...Τα νέα μας είναι καλά τα μωρά μου μεγαλώνουν ο μικρός είναι λίγος δύσκολος γιατί δεν κοιμάται τα βράδια (τώρα τον έχω δίπλα μου ακόμα)ο μεγάλος έχει γίνει ταρζάν και όλη μέρα κάνει ζημιές στο σπίτι..Η μαμά μου τα έχει δει όλα που τους κρατάει τα πρωινά.Σκέφτομαι να τον στείλω σε ιδιωτικό βρεφοσταθμό αλλά το κόστος είναι μεγάλο σε 2που ρώτησα στην περιοχή μας,θα δείξει..Και τώρα το τελευταίο είμαι ξανά έγκυος στο 3μπεμπεδέλι μου που μάλλον κατά 99% είναι κοριτσάκι,κάναμε την αυχενική την παρασκευή που μας πέρασε και όλα είναι τέλεια!!Έχω πητ στις 4/4..Αυτά απο εμάς κοριτσάκια μου εύχομαι όλες να είστε καλά πολλά φιλιά!

E αν σου πω ότι σε σκεφτόμουνα πρόσφατα;

Μπράβο σου ρε κορίτσι! Άντε με το καλό και η μπεμπούλα σας τώρα!

Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν ακόμη παιδιά γιατί μας βλέπω σε λίγο χρόνια προς εθνική εξαφάνιση.....

Τα νέα ανθελληνικά μέτρα τα ακούσατε;Καταργούνε το αφορολόγητο, τα επιδόματα, τα πάντα..... Εγώ όχι ότι έχω χρόνο να δω ειδήσεις απλά ότι διαβάζω στο ίντερνετ....όποιος έχει παιδιά είναι ο μεγάλος χαμένος....

Αλλά......για το πείσμα σας ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ θα αντέχω.....:evil:

Ηλιάνα, να σας ζήσει ο νεοφώτιστος Δημητράκης μας!!!! Με το καλό να τον καμαρώσετε και γαμπρούλη!!!!!

Μαρούσκα όλα καλά;

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...