Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημέρα σας!Χθες πήγα στη συγκέντρωση των γονέων του ολοήμερου.... Κορίτσια, ίσως οι Αθηναίες να τα έχετε ξανακούσει ή ζήσει, αλλά για την επαρχία είναι πρωτόγνωρο και τόσο άσχημη η αίσθηση... Ετέθη θέμα να πηγαίνει μανούλα εθελόντρια να εκτελεί χρέη τραπεζοκόμου γιατί υπάρχουν οικογένειες που δε μπορούν να διαθέσουν 3 ευρώ το μήνα για πρόσληψη τραπεζοκόμου.Κι άντε αυτό, το άλλο?Υπάρχει παιδάκι το οποίο στέλνουν χωρίς φαγητό στο σχολείο ως τις 16.00:(:(:(.Τέσσερις το απόγευμα ρε παιδιά, πήγε την πρώτη μέρα στους δασκάλους και είπε: '' Πεινάω!'' Την τρίτη μέρα και μετά από συνομιλία με τους δασκάλους η μαμά έστειλε μια φέτα ψωμί με βιτάμ και 2 φέτες σαλάμι. Θα στέλνουμε οι μανούλες εξτρα φαγάκι αλλά θέλει οργάνωση κάπως:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Νιώθω θλίψη και θυμό που υπάρχουν οικογένειες που υποφέρουν χωρίς να φταίνε, γιατί κάποιοι δεν είχαν ιερό και όσιο:evil::evil:............

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας!Χθες πήγα στη συγκέντρωση των γονέων του ολοήμερου.... Κορίτσια, ίσως οι Αθηναίες να τα έχετε ξανακούσει ή ζήσει, αλλά για την επαρχία είναι πρωτόγνωρο και τόσο άσχημη η αίσθηση... Ετέθη θέμα να πηγαίνει μανούλα εθελόντρια να εκτελεί χρέη τραπεζοκόμου γιατί υπάρχουν οικογένειες που δε μπορούν να διαθέσουν 3 ευρώ το μήνα για πρόσληψη τραπεζοκόμου.Κι άντε αυτό, το άλλο?Υπάρχει παιδάκι το οποίο στέλνουν χωρίς φαγητό στο σχολείο ως τις 16.00:(:(:(.Τέσσερις το απόγευμα ρε παιδιά, πήγε την πρώτη μέρα στους δασκάλους και είπε: '' Πεινάω!'' Την τρίτη μέρα και μετά από συνομιλία με τους δασκάλους η μαμά έστειλε μια φέτα ψωμί με βιτάμ και 2 φέτες σαλάμι. Θα στέλνουμε οι μανούλες εξτρα φαγάκι αλλά θέλει οργάνωση κάπως:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Νιώθω θλίψη και θυμό που υπάρχουν οικογένειες που υποφέρουν χωρίς να φταίνε, γιατί κάποιοι δεν είχαν ιερό και όσιο:evil::evil:............

Καλημέρα Μαρούσκα μου!

Δυστυχώς και εδώ υπάρχουν αυτά.....

Υπάρχουν παιδιά που πάνε στο σχολείο διχως τσάντα.....επίσης παιδιά χωρίς παπούτσια.....

Αχ μανούλα μου....το παιδάκι.....να πει πεινάω.....σκίζεται η καρδιά μου....

Σήμερα πέρασα ένα δράμα μέχρι να έρθω στη δουλειά.....ο γελαστός έκλαιγε συνεχώς.....μαζί του κι εγώ.....:(

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα Μαρούσκα μου!

Δυστυχώς και εδώ υπάρχουν αυτά.....

Υπάρχουν παιδιά που πάνε στο σχολείο διχως τσάντα.....επίσης παιδιά χωρίς παπούτσια.....

Αχ μανούλα μου....το παιδάκι.....να πει πεινάω.....σκίζεται η καρδιά μου....

Δε σου κρύβω ότι έβαλα τα κλάματα μέσα στη συγκέντρωση...μα πεινάω???Πέθανα! Τι εννοείς χωρίς παπούτσια?Ξυπόλητα???:confused::confused:

Σήμερα πέρασα ένα δράμα μέχρι να έρθω στη δουλειά.....ο γελαστός έκλαιγε συνεχώς.....μαζί του κι εγώ.....:(

Ρε συ, άμα σε βλέπει κι εσένα έτσι, τόσο πιο πολύ θα κλαίει, συγκρατήσου, να μη σε βλέπει έτσι!!Step out of it sis!!;);)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ναι, σε σχολείο που ήμουν πέρσι για λίγο διάστημα παιδί ερχόταν με ξεσολιασμένα παπούτσια και ο σύλλογος διδασκόντων μάζεψε λεφτά και του πήρε παπούτσια....

Αχ, Μαράκι μου.....έκλαιγε γύρω στο 15λεπτο και μετά δεν άντεξα.....:(

qwlrp3.png

Ναι, σε σχολείο που ήμουν πέρσι για λίγο διάστημα παιδί ερχόταν με ξεσολιασμένα παπούτσια και ο σύλλογος διδασκόντων μάζεψε λεφτά και του πήρε παπούτσια....

Αχ, Μαράκι μου.....έκλαιγε γύρω στο 15λεπτο και μετά δεν άντεξα.....:(

OXI, μανάρι, θα αντέξεις, γιατί τα κάνεις χειρότερα έτσι!Στο ενημερωτικό από τον παιδικό του Ανδρέα στο δεκάλογο της προσαρμογής του βρέφους ήταν το νούμερο ένα!Να είναι ο γονιός σίγουρος και σταθερός για να το ''περάσει'' και στο παιδάκι του;);)Ξέρω, καλά να το λες αλλά πώς το κάνεις... Το παιδάκι στο σχολείο σήμερα θα φάει μακαρονάκια με τριμμένο τυράκι και στην κατάψυξη του σχολείου έχει και 2 μερίδες ρεβυθάκια;););).Βρήκα και την πρόεδρο του συλλόγου γονέων και είπαμε να ενημερώσουμε τους γονείς και όσοι εκδηλώσουν ενδιαφέρον να μαγειρέυουμε με πρόγραμμα, καλό?Χαίρομαι πολύ πολύ!:P:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Τα μυστικά ενός ευτυχισμένου Γονιού

συμβουλές για να είμαστε πετυχημένοι γονείς

Δεν σταματά ο γονιός να έχει σχέδια ζωής (π.χ. δια βίου εκπαίδευση, εθελοντισμός, αθλητισμός, ενασχόληση με τα κοινά κ.α.)

Φροντίζει τη σωματική και την ψυχική του υγεία. Αυτά είναι τα οχήματά του για να πετύχει στη ζωή.

Γυμνάζεται συχνά αλλά χωρίς υπερβολές και ανταγωνιστικότητα.

Έχει πνευματικές αναζητήσεις, διαβάζει βιβλία, παρακολουθεί ομιλίες, θεατρικές παραστάσεις κινηματογράφο κ.α. καλλιτεχνικά δρώμενα.

Εμπνέεται από ανθρώπινες αξίες και υγιή πίστη (θρησκευτική, ιδεολογική) αποφεύγει όμως τις εμμονές, τους φανατισμούς και τις ακρότητες.

Το να μιλάς ελευθερώνει»: Είναι έκφραση του υγιούς ενηλίκου που μιλάει με συνομηλίκους τουγια τα προβλήματά του. Οι συνομήλικοι αυτοί μπορεί να είναι οι σύντροφοι, οι φίλοι, οι συνάδελφοι ή ένα συγγενικό πρόσωπο.

Στα παιδιά του μιλάει με διάκριση για τα προβλήματά του, για να μην επιβαρύνει τον ευάλωτο συναισθηματικό τους κόσμο.

Τα παιδιά στηρίζονται στους γονείς και όχι οι γονείς στα παιδιά. Ο γονιός εκφράζει με ειλικρίνεια τα συναισθήματά του χωρίς όμως να υπερφορτώνει τα παιδιά του.

Καλό είναι όμως στους διαλόγους του με τους εφήβους ο γονιός να αναφέρεται στις προσωπικές του εμπειρίες, που σχετίζονται με τη δημιουργική αντιμετώπιση προβλημάτων της εφηβείας.

Ακούει προσεκτικά. Ο πετυχημένος γονιός περισσότερο ακούει παρά μιλάει στους νέους.

Αναγνωρίζει και τονίζει κυρίως τα θετικά στοιχεία των παιδιών του και δευτερευόντως τα αρνητικά.

Αν ο γονιός δουλεύει αρκετές ώρες κάνει συχνά και μεγάλα διαλείμματα για να μπορεί να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά και την οικογένειά του.

Συζητάει με τους εφήβους φιλικά και δεν πέφτει στην παγίδα να μιλάει μόνο για τα «πρέπει».

Καλός γονιός δεν είναι αυτός που δίνει… ή πραγματοποιεί τα «θέλω» των παιδιών του. Τους μαθαίνει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και να σέβονται τόσο τους ίδιους τους γονείς όσο και τους άλλους.

Αντιμετωπίζει με υπομονή και δημιουργικά τις προσωπικές του δυσκολίες (διαζύγιο, πένθος, προβλήματα υγείας ή οικονομικά αδιέξοδα).

Δεν ντρέπεται όμως να απευθυνθεί για συμβουλευτική βοήθεια και σε φορείς αρωγής (συμβουλευτικούς σταθμούς, ψυχολόγους κ.α.), όταν διαπιστώνει ότι δεν μπορεί μόνος του να αντιμετωπίσει κάποια αδιέξοδα.

Διασκεδάζει, κυρίως όμως ψυχαγωγείται. Μαθαίνει να μετατρέπει σε παιχνίδι όλα όσα κάνει.

Προτιμά τις ποιοτικές και ήπιες απολαύσεις και αποφεύγει τα επικίνδυνα (π.χ. γρήγορη οδήγηση μηχανής χωρίς κράνος) και τους κάθε είδους εθισμούς (ποτό, ουσίες, κ.α.).

Χρησιμοποιεί τον Η/Υ, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, το διαδίκτυο, την τηλεόραση αλλά δεν είναι «κολλημένος» με αυτά.

Προτιμά δημιουργικούς τρόπους ψυχαγωγίας όπως: την επαφή με τη φύση, την τέχνη, τα ταξίδια κ.α.

Έχει παρέες και οικογενειακούς φίλους, με τους οποίους μοιράζεται στιγμές χαράς, χαλάρωσης, διασκέδασης, αλλά και κοινές δραστηριότητες.

Φροντίζει να τρέφεται σωστά και υγιεινά χωρίς ακρότητες (αυστηρή δίαιτα ή πολυφαγία).

Να έχει ισορροπημένη σχέση με τον/την σύντροφό του και να μοιράζεται πράγματα μαζί του/της.

Εργάζεται με πρόγραμμα και χωρίς ακρότητες.

Επειδή δεν κάνει πάντα αυτό που του αρέσει φροντίζει για τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου του.

Κατανοεί τα παιδιά του(π.χ. ότι περνούν την κρίση της εφηβείας, ότι κουράζονται κ.ά.).

Δεν υπάρχουν τέλειοι γονείς. Πετυχημένος γονιός είναι όποιος σκέφτεται, βελτιώνεται συνεχώς και προσαρμόζει το ρόλο του ανάλογα με τα δεδομένα που αλλάζουν.

Για τους ευτυχισμένους γονείς η οικογένεια και το σπίτι είναι ένας χώρος που συνήθως περνάνε καλά και όπου τα αρνητικά συναισθήματα και οι συγκρούσεις επιλύονται δημιουργικά.

Είναι πολύ σημαντικό οι γονείς να βάζουν τα όρια, να συζητούν και να εισάγουν κανόνες στο σπίτι και να ασκούν καθοδήγηση σε υπερβολές ή τυχόν παρεκτροπές εφήβων (για παράδειγμα οι ώρες προσέλευσης των νέων στο σπίτι, οι ώρες χρήσης του Ηλεκτρονικού Υπολογιστή και του διαδικτύου, οι απουσίες στο Σχολείο κ.α.)

Είναι καλύτερο οι γονείς τις ανησυχίες τους και τους προβληματισμούς τους να τους συζητούν με καταρτισμένους και έμπειρους παιδαγωγούς και ειδικούς συμβούλους.

Όταν ανησυχούν ή προβληματίζονται για την ψυχική υγεία των εφήβων τους θα πρέπει να απευθύνονται σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας για την αξιολόγηση και στήριξη των εφήβων τους (αλλά και των ιδίων). Η παραμέληση τόσο της σωματικής όσο και της ψυχικής υγείας των παιδιών τους συνιστά σοβαρή παραμέληση του γονικού ρόλου και ενέχει σοβαρότατους κινδύνους για όλους.

Μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά γενικώς και ακόμη περισσότερο οι έφηβοι έχουν ανάγκη γονείς που ασχολούνται μαζί τους και αναζητούν το καλύτερο.

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!:P:p

Το Αντρικάκι μας σήμερα έκλεισε τον 20ό μήνα και θηλάζουμε ακόμη!!!:P:p:p

Αχ κοριτσάκια μου... Από τότε που ανοίξανε τα σχολεία έχουμε αποδιοργανωθεί λιγάκι και θέλουμε πάλι κούρντισμα η οικογένεια:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Χάσαμε τη ρέγουλά μας (τεράστια αλλαγή το ότι πήγε ένα παιδί στο δημοτικό) μωρέ!Πάω, έχω πολλή δουλειά!

Μόνο να ευχηθώ στην Εφούλα μας να είναι πολύχρονη!Χρόνια πολλά πουλάκι μου!!Να είσαι πάντα γερή κι ευτυχισμένη!!Να τη χαίρεσαι, Μαράκι μου!!Αν καταφέρω θα σε πάρω το απόγευμα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα!:P:p

Το Αντρικάκι μας σήμερα έκλεισε τον 20ό μήνα και θηλάζουμε ακόμη!!!:P:p:p

Αχ κοριτσάκια μου... Από τότε που ανοίξανε τα σχολεία έχουμε αποδιοργανωθεί λιγάκι και θέλουμε πάλι κούρντισμα η οικογένεια:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Χάσαμε τη ρέγουλά μας (τεράστια αλλαγή το ότι πήγε ένα παιδί στο δημοτικό) μωρέ!Πάω, έχω πολλή δουλειά!

Μόνο να ευχηθώ στην Εφούλα μας να είναι πολύχρονη!Χρόνια πολλά πουλάκι μου!!Να είσαι πάντα γερή κι ευτυχισμένη!!Να τη χαίρεσαι, Μαράκι μου!!Αν καταφέρω θα σε πάρω το απόγευμα!

Καλημέρα Μαρούσκα! (ωραίος ο διαλογος μεταξύ μας!!!)

Μπράβο στον Αντρίκο μας!

Όσο για την αποδιοργάνωση.....χαχα! Θυμάσαι που σου τα έλεγα; Κάτσε και περίμενε να αρχίσει και ο Φάνης και έλα να με βρεις να σου πω......:rolleyes::rolleyes:

Ευφροσύνη είναι το κορίτσι μας;

Χρόνια του πολλά λοιπόν!

qwlrp3.png

Καλημέρα Μαρούσκα! (ωραίος ο διαλογος μεταξύ μας!!!)

Α μανάρι είπαμε, εγώ το φέης μπάι μπάι, βαρέθηκα λέμε!!!Μόνο εσύ εδώ, οκ!Εγώ θα επιμένω και θα ελπίζω, χαχα!;);)

Μπράβο στον Αντρίκο μας!

:P:p:p:p

Όσο για την αποδιοργάνωση.....χαχα! Θυμάσαι που σου τα έλεγα; Κάτσε και περίμενε να αρχίσει και ο Φάνης και έλα να με βρεις να σου πω......:rolleyes::rolleyes:

Άστα να πάνε φιλενάδα!Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν!Σε 2 χρόνια θα πέσει ο γέλωτας ο τρελός!Χθες ως τις 12 σιδέρωνα και συμμάζευα, θέλω λίγο χρόνο για μένα λέμε, πότε????

Ευφροσύνη είναι το κορίτσι μας;

Χρόνια του πολλά λοιπόν!

Πάω μπας και προλάβω να τελειώσω ως τις 13.30 μετά έχω να στρώσω τραπέζια λέμε;);)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Για φαντάσου με λοιπόν με νεογέννητο πέρσι να διαβάζω 2 συγχρόνως......ήταν δράμα.....να λες ταυτόχρονα 2 ορθογραφίες(στην καλύτερη περίπτωση και οι δύο στα Ελληνικά:P:tongue:) και ταυτόχρονα να θηλάζεις......φέτος δε, όταν τους διαβάζω έχω και τον γελαστό να τραβάει διάφορα.....αν και η κόρη πια διαβάζει μόνη της.....και μετά απλά βλέπω 2-3 πραγματάκια....

Καλέ, σου είπα τι έκανε χθες η αδυναμία σου; Πήρε το ψαλίδι το έδωσε στην αδερφή του και της ζήτησε να του πάρει λίγο την φράντζα!!!!!:eek::eek::eek:

Έλα να δεις το αποτέλεσμα.....

Κάτι σε Εβραίο του Άουσβιτσ το μισό κεφάλι....αχ μανούλα μου....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

qwlrp3.png

Για φαντάσου με λοιπόν με νεογέννητο πέρσι να διαβάζω 2 συγχρόνως......ήταν δράμα.....να λες ταυτόχρονα 2 ορθογραφίες(στην καλύτερη περίπτωση και οι δύο στα Ελληνικά:P:tongue:) και ταυτόχρονα να θηλάζεις......φέτος δε, όταν τους διαβάζω έχω και τον γελαστό να τραβάει διάφορα.....αν και η κόρη πια διαβάζει μόνη της.....και μετά απλά βλέπω 2-3 πραγματάκια....

Kαλά ε!Ιστορίες που θα λέμε και θα γελάμε αργότερα!!Θα πέσει πολύ γέλιο-κλάμα λέμε, αλλά εγώ τουλάχιστον θα έχω μεγάλο τον Ανδρέα (4 χρονών λέμε θα είναι σχεδόν, καμία σχέση!!!).

Καλέ, σου είπα τι έκανε χθες η αδυναμία σου; Πήρε το ψαλίδι το έδωσε στην αδερφή του και της ζήτησε να του πάρει λίγο την φράντζα!!!!!:eek::eek::eek:

Έλα να δεις το αποτέλεσμα.....

Κάτι σε Εβραίο του Άουσβιτσ το μισό κεφάλι....αχ μανούλα μου....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ναι ρε γμτ...αυτά είναι!Με τόσα παιδιά μες στο σπίτι, όλο και κάποιο θα σου ξεφύγει!Φαντάζομαι πώς θα έγινε το αγόρι μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...