Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημέρααααααα!

Μαρούσκα είσαι απολαυστική!!!!:P

Υπομονή και κουράγια μανάρι μου να έχεις γιατί τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα αυτό είναι που πρέπει να κατακτήσουν τα πρωτάκια! Να μπορούν να μείνουν παλουκωμένα :twisted: (κακίστρω) στην καρέκλα και να μην διακόπτουν το διάβασμα 752 φορές για να κάνουν οτιδήποτε....

Και με ένα βυζανιάρη στα πόδια....άστα να πάνε!

Που να είσαι από καμιά μεριά σε μας....Έλα να δεις το εκρηκτικό 3διμο.....να με βλέπεις να υπαγορεύω συγχρόνως 2 ορθογραφίες και να θηλάζω.....που ν' αρχίσουν και τα εξωδιδακτικά.....

Τεσπα....υγεία να υπάρχει και το τρέξιμο ας είναι τρέξιμο.....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φιλενάδα, να γελάς και να κλαις μαζί!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εντελώς όμως....

Εγώ έχω αρχίσει και σκέφτομαι ότι θα το διάβασμα θα ήταν τόσο ωραία εμπειρία αν είχα όοοοολο το χρόνο στη διάθεσή μου! Αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να τα έχεις όλα....

qwlrp3.png

Καλημερα Καλημερα φιλες μου.

Ελενα εδω, το παλιο κουκουτσακι.

Αλλαξα υπολογιστη και δεν θυμομουν το password και εφτιαξα νεο προφιλ ;)

Καλώστην!

Εγώ γιατί λυπάμαι που κουκουτσάκι πάπαλα;:(

Πρέπει να αλλάξω και την καταχώρηση στο κινητό μου τώρα.....

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εντελώς όμως....

Εγώ έχω αρχίσει και σκέφτομαι ότι θα το διάβασμα θα ήταν τόσο ωραία εμπειρία αν είχα όοοοολο το χρόνο στη διάθεσή μου! Αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να τα έχεις όλα....

Μέχρι κι ο υπολογιστής μου σαμποτάζ κάνει στο καφέ!Μια ώρα κάνω να μπω!:evil::evil::evil:

Ναι ρε συ, καλά θα ήταν, να είχες χρόνο και να μην είχες να μαγειρέψεις, να συμμαζέψεις, να απλώσεις, να πας αγγλικά ή γηπεδάκι ανάλογα, χαχα!Και μετά ξύπνησα!:P:p:p

Ο ταινίας χθες έδωσε ρέστα γκρίνιας..Φταίγαμε κι εμείς βέβαια, με το άγχος να μπούνε τα ξύλα στη θέση τους...Πάει κι αυτό.Αλήθεια, πόσο τα παίρνετε τα ξύλα?Εδώ 110 η οξιά, 120 η δρυς!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Οκ, καλά είστε εκεί!Για πες για τη δουλειά...Έχει τίποτα?Εγώ έχω αλλά όπως κατάλαβες, βαριέμαι και το τρενάρω, να δω μέχρι πότε!Σσσσσσσς... Χθες φυσικά, δε διάβασα τίποτα, το έκοψα στον ύπνο, χώμα...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κάτι γίνεται σήμερα!!! Αλλά δεν θα επεκταθώ εδώ.....

Καλέ δεν είπα να πεις συγκεκριμένα...Αν έχει, αν σου αρέσει, τέτοια...;)

Ύπνος; τι είναι αυτό; Αχαχαχα!

Ξέρεις...να ακουμπάς στο μαξιλάρι και να μην ανησυχείς ότι κάποιος θα κλάψει, θα διψάσει, θα θέλει τσίσα ή και όλα αυτά μαζί!Να ακουμπάς στο μαξιλάρι και να μην πετάγεσαι στον παραμικρό ήχο...όπως πριν πολλά χρόνια!:D:D:D

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Οκ, καλά είστε εκεί!Για πες για τη δουλειά...Έχει τίποτα?Εγώ έχω αλλά όπως κατάλαβες, βαριέμαι και το τρενάρω, να δω μέχρι πότε!Σσσσσσσς... Χθες φυσικά, δε διάβασα τίποτα, το έκοψα στον ύπνο, χώμα...
Ξέρεις...να ακουμπάς στο μαξιλάρι και να μην ανησυχείς ότι κάποιος θα κλάψει, θα διψάσει, θα θέλει τσίσα ή και όλα αυτά μαζί!Να ακουμπάς στο μαξιλάρι και να μην πετάγεσαι στον παραμικρό ήχο...όπως πριν πολλά χρόνια!:D:D:D

Χαχα καλό Μαρούσκα μου! Τι μου θύμισες τώρα!

qwlrp3.png

Ξεκινώ κάτι πολύ βαρύ.....με το θέμα που είχαμε χθες στην ανταλλαγή μηνυμάτων....:P

Α, έπεσες για τα καλά στα βαθιά νερά ε?Εγώ είμαι ακόμη στα του Δημοτικού, έχω καιρό και δρόμο μπροστά μου...;););).Ας είναι, τι καλύτερο από το διάβασμα και μάλιστα το εποικοδομητικό και ψυχωφελές?Όλο καινούριες λέξεις μαθαίνω, αχαχαχαχαχα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ρε σεις, μπήκε το Ελενάκι κι εμένα τώρα μου το εμφάνισε :evil::evil::evil::evil:.Moonwalk...πώς προέκυψε αυτό, κοπελιά??Είσαι και ρομαντική ψυχή, αχ!Εγώ πάλι στο κινητό την έχω Έλενα-Νίκος, ένα σώμα μια ψυχή ένα πράμα, χεχε!;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...