Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

ψιτ κοριτσια !!! καλε μπηκααα!!!!

Πάω να ανοίξω σαμπάνια λέμε!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κοίτα να μην ξαναεξαφανιστείς τώρα!

Καλή αρχή σήμερα στα παιδάκια μας!

Και ειδικά στα πρωτάκια μας....

Αχ ρε κορίτσια...πότε θα ήρεμήσει ο Πέπε στο σχολείο; Με βασανίζει άπειρα λέμε....:(

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλή σχολική χρόνια σε όλα τα παιδάκια!!Τι συγκινητική μέρα η σημερινή!Μουρίτσες σε ένα νέο περιβάλλον, αναποφάσιστες για το πού να πάνε, κολλημένες στο χέρι της μαμάς...αχ, δεν το πιστεύω ότι έφτασε αυτή η μέρα για το γιοκαρίνι μου, τρελαίνομαι!!:P:p:p:p:p:p

Αύριο πάλι σπίτι για δοκιμαστικό μαντού στο νοσοκομείο με Ανδρέα!Για να δούμε πώς θα περάσουμε εγώ και τριάδα!8-8.30 θα γελάσει κάθε πικραμένος μαζί μου που θα τα σέρνω σε όλη την πόλη!Μοίρασμα στα σχολεία ντε!;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

xaxaxa!Μαρουσκακι να μουν απο μια μερια να σε εβλεπα!!

Εγω ρε κοριτσια εχω ενα βαρος στο στηθος μια μελαγχολια κανα 2 μερες τωρα...

ενταξει εχω το αγχος των παιδιων των οικονομικων αλλα αυτο το βαρος 2 μερες τωρα..αχ να μην συμβει τιποτα ....

Β

Ακόμη Μαράκι μου.....βράχνιασε από το κλάμα...αλλά έχω την εντύπωση ότι τώρα κλαίει περισσότερο στο σπίτι παρά στο σχολείο....μόλις με δει βγάζει όλη του την μαυρίλα.....:(

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

τα δικα μας νεα ειναι οτι αλλαξα ΟΛΟ το παιδικο δωματιο φυσικα δεν εβαψα καθοτι ουτε λεφτα υπαρχουν αλλα ουτε και αντρικα χερια :P οποτε αλλαξα θεση σε κρεβατι Εφης κουνια Αντωνη και του γραφειου και φυσικα εκανα γενικη ολο το δωματιο τοιχους κουρτινα ,κουρτινοξυλο κτλ κτλ.... τα εφτυσα η γυναικα αλλα χαλαλι λεμε! η Εφη ενθουσιαστηκε! και της πηρα και φωτιστικο απο praktiker 8 ευρω για το διαβασμα. Μεχρι και του μικρου αρεσε! χιχι! και ναι πλεον κοιμαμαι μονη μου στην κρεβατοκαμαρα και τα ζουζουνια στα δικα τους..ε ο μικρος σηκωνεται και κλαει που και που εδω και 3 μερες που το εκανα δηλ αλλα ηρεμει σχεδον αμεσως κ αυτο γινεται μονο 2 φορες ολο το βραδυ πιστευω μεχρι να ερθει ο μπαμπας μας να εχει στρωσει!

η Εφη ειναι αρκετα ενθουσιασμενη με το σχολειο και σημερα την εγραψα και αγγλικα (επαθα το σοκ με την τιμη βεβαια) στο προγραμμα της ιδιας χρονιας Α και Β junior μαζι 800 ευρω! ναι ναι 800 το χρονο βεβαια. Ομως πηγε οπως και περσι στην εν διασταση γυναικα του πρωην εργοδοτη μου και επειδη ξερειην κατασταση μου εκανε σχεδον 50% εκπτωση και την διευκολυνση οποτε εχω να δινω δηλ οποτε με πληρωνει και αυτος! οποτε τουλχιστον να γλυτωσω τιποτα γτ απο λεφτα δεν το βλεπω...χλωμο...

Ω ρε Μαράκι...μωρέ καλά λέω εγώ από τρίτη δημοτικού να ξεκινήσουν αγγλικά!;);););). Ρε φιλενάδα, έλα μια βόλτα κι από εδώ να μας κάνεις γενική, γιατί δεν πρόκειται να κάνω :oops::oops::oops::oops: Καλή αρχή στην κουκλίτσα σου και φιλιά στο γίγαντα!

Βικάκι, ο βασανιάρης θα συνέλθει, δώσε χρόνο! Αλήθεια, ο αδυναμίας μου θα κάνει αγγλικά??

Εμείς μόνοι με σύζυγο και Ανδρέα, τα μεγάλα διακοπάρουν με παππούδες στην αδερφή μου:P:p:p:p.Καθάρισα το τριώροφο, πού θα πάει θα κατεβούμε στη χειμερινή κατοικία να ησυχάσω!Δευτέρα περιμένουμε να έρθει και φορτίο 3 τόννων δρυός!120 ο τόνος!Καλά είναι....:|:-|:|:-|. Πήγαμε παιδίατρο, είμαστε 80 εκ. και 9430 γραμμάρια, μη ρωτάτε για καμπύλες...Κάτω από το 0%, αχαχαχαχαχα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

γιουπιιιιιιιιιι τα καταφερα κι εγω!!!

παρακαλω να πεφτουν τα καλωσορισματα γιατι θα αρχισω να φωναζω!χαχα

καλη χρονια στα μαθητουδια μας να ευχηθω

πολυ μου ελειψε το καφε μας ελπιζω να μη με πεταξει μολις πατησω "υποβολη"

σας αγαπω και σας φιλω πολυ πολυ γλυκα!!!

αμιααααααααααα α λοβ που λεει και ο ζεβριδης..τι αααααααααμο...δε τεμ!!!!!

και ολες σας μη παρεξηγηθω!!!

ελα παμε για την υποβολη...για να δουμε!!!!!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

αυτα ειναι......τελεια!!!

παμε για τα νεα μας...ειμαστε παααρα πολυ καλα...αν και με δυο εμβολια και απιστευτη μουρμουρα και γκρινια καλα κρατω, ο μικρος παθαινει υστερια αν παω να κανω βημα και σημερα ειδα τον κατω αριστερο τραπεζιτη...ε καιρος ηταν μας εβγαλε την πιστη ο ατιμουλης!!!

για οσες δεν μαθαινεται νεα μας απο ζεβρακια εχουμε γινει πολυ αλητακια, οτι ακουσουμε το επαναλαμβανουμε, μετραμε μαζι με τη μαμα εως το δεκα...ενα εγω ενα ο κυριουλης!!!

και εχουμε γινει πολυ διαβαστεροι...με ενα βιβλιο στο χερι να δειχνουμε τα ζωα τα αντικειμενα και να τα λεμε κιολας!!!

κατσε να κανω αλλη μια υποβολη μπας και μου κανει τιποτα νουμερα....

IB5Vp2.png

το λοιπον 17 το συνολο των δοντιων...ζυγιζουμε 11,5 κιλα κ μετραμε 87 ποντους

το φαντασματακι μου (τον λεω ετσι γιατι του αρεσει να κουκουλωνεται με ενα σεντονακι και να κανει "ουυυυυυ" πλακα εχει ο σκατουλης) κοιμαται και αναμενω να ξυπνησει για να παμε στα κουμπαρακια μας (4 κοιμηθηκε κατα τις 7 τον υπολογιζω)

τι αλλα τι αλλα?χμμμμμμ

θα θυμηθω που θα μου παει, τωρα που τα καταφερα θα ποσταρω για ολο το καιρο που ημουν στηναπεξω χαχαχα

ωχ κλαψουριζει

IB5Vp2.png

Καλώστηνα κι ας άργησες!Ζεβράκη, τι άμο ανκίο, αχ!Πάω γιατί έχω μόνο 20 λεπτά διάλλειμμα ώσπου να αρχίσει η λίβερπουλ, τη νόβα μου μέσα!:evil::evil::evil:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Bρε βρε βρε !

Επιτέλους κίνηση!:P:p:p

Μαρουσκα, ναι! Ο αδυναμίας θα κάνει Αγγλικά φέτος!

Αννούλα πολλά φιλιά!!

qwlrp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια, λίγα κοριτσάκια, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

Λοιπόν, να σας πω το δράμα που ζω τις τελευταίες μέρες με τα διαβάσματα του υιού!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Που λέτε, εγώ ξεκίνησα ορεξάτη ορεξάτη, αλλά δε φτάνει η όρεξη της μάνας!!Αχ!Ενώ άμα κάτσει ρε παιδιά, τα ξεπετάει σε χρόνο dt, το μυαλουδάκι του πετάει στα σύννεφα...Ξεκινάμε να κάνουμε τις ασκήσεις...κάτσε κάτσε μαμά, να παίξω λίγο πεναλτάκια:''Και δίνει πάσα στο Μέσι και γκοοοοολλλλ!'':shock::shock::shock::shock::shock::shock: Τη Δευτέρα επί 3 ώρες παλεύαμε να κάνει τη γλώσσα και τα μαθηματικά αφού σταματήσαμε 135 φορές!Χθες μόνο 1,5-2 ώρες!Εντωμεταξύ, έχει κι αυτός δίκιο, γιατί με τον μπόμπιρα μες στα πόδια, διάβασμα δε γίνεται.Μα τι να κάνω ρε κορίτσια που ο μπαμπάς μας κουβαλούσε και ταχτοποιούσε τα ξύλα για το χειμώνα??Έτσι χθες ήμουν φοβερά εκνευρισμένη και κουρασμένη (22.30 πάλι κοιμήθηκα, κι άργησα γιατί είχα να ετοιμάσω τις τσαντούλες και τα φαγάκια τους και να συμμαζέψω την αχουροκουζίνα!)... Βίκυ, όσο για το να κάνω κάτι άλλο εκείνη την ώρα δεν παίζει με τίποτα!Εδώ ένα μήνυμα που σου έστειλα και έφτασε για να παίζει μπάλα με τη σβύστρα!:shock::shock::shock: Από την άλλη, βλέπω ότι θέλει άτομο δίπλα του, δεν αισθάνεται σιγουριά (ενώ μπορεί, το βλέπω!) για να κάνει τις εργασίες και θέλω να ανεξαρτητοποιηθεί σιγά σιγά.Για εκείνον κυρίως! Αυτά προς το παρόν!!Σήμερα έχουμε συνάντηση στο δημοτικό για το ολοήμερο και στο νηπιαγωγείο επίσης, οπότε θα μοιραστούμε!Τόση τυρράνια αλλά και πάλι περιμένω κάθε μέρα πώς και πώς ρε παιδιά!:oops::oops::oops:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Βικάκι, καλή αρχή στον Παυλίτο με τις ξένες γλώσσες!;);)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...