Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημερα και απο μενα!!!

Μαρουσκακι μου να χαιρεσαι τον πριγκηπα σου τον μεγαλο!!!να ειναι γερος και τυχερος και να τον καμαρωνεις..

Εμεις ολα καλα!!!ο Αλεξ εκανε το priorix και απο αυριο αρχιζουν οι μερες που μπορει να κανει πυρετους και παρενεργειες και τον εχω σε εννοια...κατα τ'αλλα ολα καλα...

Και εγω για παιδικο δεν τον φοβαμαι τον πεπε ....εχει μαθει με παιδακια...εμεις μαλλον απο Σεπτεμβρη παιδικο ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωάννα εύχομαι να την περάσετε επιδερμικά με το παλιοπριοριξ.....

Όσο για τον σταθμό θα πάει μόνο για τον Ιούνιο καθώς μετά κλείνουν τα σχολεία και Ιούλιο Αυγουστο θα είμαι off και από Σεπτέμβρη θα έχω τους 3 μήνες άδειας που δίνουν για το τρίτο παιδί. Οπότε θα γυρίσω αρχές Δεκέμβρη κανονικά πια στο σχολείο....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!

Αυτό το μήνα θα γράψουμε το Φάνη στα νήπια και το Γρηγοράκη στο Δημοτικό κι όσο να είναι είμαι πολύ συγκινημένη και περήφανη!

Ο Αντρίκος έχει εξελιχθεί σε μέγα ταρζάν το μανάρι μου!Τελείωσα τις ενέσεις για το χέρι και ελπίζουμε να μη χρειαστεί επέμβαση,αλλά αυτά τα ξέρεις!!!;););) Χαχα, μόνες μείναμε λέμε ορέ!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

• 2 εβδομάδες μετά...
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!

Αυτό το μήνα θα γράψουμε το Φάνη στα νήπια και το Γρηγοράκη στο Δημοτικό κι όσο να είναι είμαι πολύ συγκινημένη και περήφανη!

Ο Αντρίκος έχει εξελιχθεί σε μέγα ταρζάν το μανάρι μου!Τελείωσα τις ενέσεις για το χέρι και ελπίζουμε να μη χρειαστεί επέμβαση,αλλά αυτά τα ξέρεις!!!;););) Χαχα, μόνες μείναμε λέμε ορέ!!

Μόνη μόνη σαν το λεμόνι. Αχμμμμμ................:|

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Κι εγώ εδώ μετά από καιρό. Ζω ακόμη... μάλλον.... Λοιπόν όπως σας ενημέρωσε το Βικάκι γέννησα το δεύτερο μπόμπιρα στις 3 του Μάη, επεισοδιακά. Ενώ θα πήγαινα με προγραμματισμένη καισαρική λόγω προηγούμενης καισαρικής ξύπνησα το εν λόγω πρωινό στις 6 παρά δέκα με πόνους κι ενστικτωδώς βάζω το χέρι μου "από κάτω" και νιώθω υγρή. Σηκώνομαι και φλουτς σκάνε τα νερά μέσα από τη πυτζάμα. Μέσα από ένα αχνό φως που μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα βλεπω τα σεντόνια σκούρα στο σημείο που ήμουν ξαπλωμένη (ενώ τα σεντόνια ήταν ανοιχτόχρωμα). Ανοίγω το φως πλυμμήρα το αίμα. Τρέχω στο μπάνιο φωνάζοντας (όχι δυνατά) στο Σπύρο, Σπύρο σήκω, το παιδί!!! Σηκώνεται και παθαίνει το πρώτο σοκ με το αίμα, το δεύτερο στο καπάκι βλέποντάς με να πλένομαι. Μα τι κάνεις, μου λέει? Πλένεσαι? Πάμε να φύγουμε τώρα. Συνέχισα να πλένομαι και του έλεγα τι να κάνει, να κλείσει τη βαλίτσα και να τη βάλει στο αμάξι, να σηκώσει το Λευτέρη και να τον βάλει στο αμάξι... Όπως καταλαβαίνεται δεν με άφησε ούτε τηλέφωνο να πάρω από το σπίτι. Ντύθηκα όπως όπως βάζοντας μια τεράστια σερβιέτα ακράτειας από κάτω και δυο πετσέτες στο κάθισμα του αυτοκινήτου (ναι το σκέφτηκα κι αυτό), κρατώντας ρούχα και παπούτσια του Λευτέρη στο χέρι μήπως ήθελε να περπατήσει το παιδί όταν θα φτάναμε (γιατί τον πήραμε με τον υπνόσακο, δεν προλαβαίναμε να τον αλλάξουμε) και φύγαμε για το μαιευτήριο. Πήγαμε με 140 χλμ και 6 και 10 είμασταν εκεί. Στο δρόμο πρόλαβα κι έκανα 3 τηλέφωνα, το πρώτο στο γυναικολόγο μου, το δεύτερο στα πεθερικά μου να έρθουν να πάρουν το Λευτέρη από το μαιευτήριο και το τρίτο στον μπαμπά μου. Όταν έφτασα στο μαιυτήριο είχε ήδη ειδοποιήσει ο γιατρός να ετοιμάσουν χειρουργείο και μόλις ακούσαμε την καρδούλα του μωρού κι άλλαξα είχε ήδη φτάσει κι ο γιατρούλης μου (τον λατρεύω, σας το έχω πει?). Μου εξήγησε ότι δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε επισκληρίδιο κι ότι θα κάνουμε ολική νάρκωση. Του είπα κάνε ότι νομίζεις ότι πρέπει να γίνει αρκεί να είναι καλά το μωρό κι έτσι στις 7 ακριβώς βγήκε το θρεφταράκι μου (3.700), το πεπονοκεφαλακι μου (τον λέω χαιδευτικά έτσι γιατί το σχήμα του κεφαλιού του είναι σαν αργίτικο πεπόνι αλλά οι γιατροί μου είπαν ότι θα φτιάξει). Κατά τα άλλα είναι ένα κουκλάκι αλλά με έχει κάνει ζόμπι. Προσπαθώ ακόμη με το θηλασμό (ακούτε Βικάκι και Μαρουσκάκι?) αλλά δίνω και συμπλήρωμα γιατί δεν του φτάνει πάντα, συνήθως ένα με δύο γεύματα την ημέρα. Ο Λευτέρης κάνει ότι μπορεί για να τραβήξει την προσοχή μας (θα γράψω για το Λευτέρη άλλη στιγμή) κι έχει αρχίσει να τον αποδέχεται. Σας ευχαριστώ όλα τα κοριτσάκια για τις ευχές σας και συγνώμη που δεν απάντησα χωριστά αλλά η κούραση κι η αυπνία καλά κρατούν! Φιλάκια πολλά, σας αγαπώ πολύ και μου λείπετε όλες κι όλα τα μπεμπάκια!!!!!

• 1 month later...

Κοριτσια μου ξανα ηρθα να σας πω οτι δεν εξαφανιστηκα απλα ειχα προβληματα. Ενα απο αυτα ειναι οτι εχασα και την μανουλα μου...Μου ηταν πολυ δυσκολο ΟΛΟ αυτο

Ευχομαι ΟΛΕΣ να ειστε καλα και να τα ζουζουνακια σας επισης!!

Σας φιλω!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Ωχ...

Το καφέ μας βάρεσε διάλυση βλέπω, πάει!:(:(:(:(

Στελλινούλα, συλλυπητήρια, δεν ξέρω τι να πω για να νιώσεις καλύτερα, δεν έχω λόγια σε τέτοιες περιπτώσεις....

Εμείς είμαστε όλοι καλά, υπάρχει περίπτωση ο μπαμπάς μας να φύγει Καστοριά οικειοθελώς για ένα μήνα για δουλειά μιας και μας χρειάζονται τα εξτρα παραδάκια ενόψει του χειμώνα (Βίκυ, είπες κάτι? :tongue::tongue:)...Οπότε, αν τελικά γίνει αυτό, θα πάρω εγώ 1 μήνα άδεια από το τρίμηνο που δικαιούμαι λόγω τρίτου παιδιού για να κάτσω σπίτι με Ανδρέα και μεγάλα.Ποιος με βλέπει... 3 παιδιά από το πρωί ως το βράδυ μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία!Οι δικοί μου είπαν να πάω εκεί αλλά δεν τρελάθηκα να κλειστώ στην οικοδομή ούτε παιχνίδια ούτε το χώρο τους τα παιδιά, απαπαπα!Για να έρθουν αυτοί δεν είπαν κάτι... :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Σας φιλώ γλυκά!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Eπιτέλους λίγη κίνηση!:P

Στελλινούλα, ο Θεός να την αναπαύσει την μητέρα σου....μπορώ να σε καταλάβω λίγο μιας κι εγώ έχασα πρόσφατα την γιαγιά μου που ήταν μια 2η μάνα για μένα.....

Μαρούσκα, μπορείς να σπάσεις το 3μηνο; Καλή φάση! Εμείς πάλι στη δική μας υπηρεσία δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, πρέπει να το πάρουμε μαζεμένο.....δε μου λες, θυμάσαι μέχρι πότε δικαιούμαστε να το πάρουμε το 3μηνο; Μέχρι να γίνουν τα παιδιά 4 είναι;

qwlrp3.png

Eπιτέλους λίγη κίνηση!:P

Ε ναι!!!

Στελλινούλα, ο Θεός να την αναπαύσει την μητέρα σου....μπορώ να σε καταλάβω λίγο μιας κι εγώ έχασα πρόσφατα την γιαγιά μου που ήταν μια 2η μάνα για μένα.....

Μαρούσκα, μπορείς να σπάσεις το 3μηνο; Καλή φάση! Εμείς πάλι στη δική μας υπηρεσία δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, πρέπει να το πάρουμε μαζεμένο.....δε μου λες, θυμάσαι μέχρι πότε δικαιούμαστε να το πάρουμε το 3μηνο; Μέχρι να γίνουν τα παιδιά 4 είναι;

Δεν το γνωρίζω αυτό, Βικάκι.Μια συνάδελφος όμως που γέννησε το 2004 το τρίτο της, ξέρω ότι μέχρι το καλοκαίρι του 2010 έκανε χρήση αυτού του τριμήνου (δηλαδή έπαιρνε 1 μήνα για 3 καλοκαίρια). Καλύτερα ρώτα στη δουλειά για σίγουρα. Αποφάσισες τι θα κάνεις? Εγώ κρατάω το τρίμηνο για περίπτωση που ο Γ φύγει μακριά για δουλειά (άκυρη η Καστοριά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι άλλο θα βγει!Επίσης, επειδή παίζει να κοπούν τα λεφτά που δίνει η υπηρεσία του για τον παιδικό του μικρού, ίσως χρειαστεί να κάτσω σπίτι μαζί του, θα δούμε!Άτιμη κρίση! Αλλά ας μην είμαι και αχάριστη;););) ).

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Κορίτσια, μου έλειψε το καφέ μας...:(:(:(:( Διαβάζω τα παλιά με νοσταλγία...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Και μένα μου έλειψε το καφέ μας....:(

Τελικά ρώτησα σήμερα για το 3μηνο.....Μπορώ να το πάρω μέχρι να γίνει 6 χρονών ο Πέπε και όχι σπαστό. Οπότε θα το κρατήσω μιας και φέτος δεν μου είναι αναγκαίο να το πάρω!

Καλέ, τι πάθατε όλες; Γιατί δεν μπαίνετε λιγάκι;

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...