Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι καταφερα να μπωωωω!

ελειψα αλλα δεν σας ξεχασα, παντα στο μυαλο μας και στην καρδια μας!

καλη Ανασταση να εχουμε και να χαιρομαστε τς οικογενειες μας!!!

ολα τα παιδακια του κοσμου να σκανε απο υγεια και ευτυχια!

με το καλο τα νινουλια που βρισκονται στον δρομο!

με το καλο και οσα περιμενουν μια ζεστη και στοργικη φωλιτσα για 9 μηνες και μετα μια γλυκεια γεματη λατρεια αγκαλια!!!

να γεμισει ο κοσμος μανουλες!

να μη μεινει καμια παραπονεμενη, να γεμισει ο τοπος παιδικες κραυγουλες, γελια και πολυ αγαπη!!!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμενα κοριτσάρες δεν εμπαινε μερεςςςς δεν ξέρω γιατι...

Ευχομαι ΥΓΕΙΑ πάνω απο ΌΛΑ απο κει και έπειτα...χαρά ευτυχία και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για ΟΛΑ τα κοριτσάκια και τις οικογένειες τους...

Να περάσετε ΤΕΛΕΙΑ ε???

Σας φιλω πολυ πολυ

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Καλημέρα κοριτσάρες και Χρόνια Πολλά!Ανασκουμπωθείτε και οργανωθείτε, έρχεται το Μαρουσκάκι στην Αθήνα, χαχα!:tongue::tongue::tongue: Δε θα έχω τον Αντρίκο οπότε αγκαλίτσα ανοιχτή για όοοοοολα τα μπεμπάκια μας !!!:P:p:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Χριστός Ανέστη!

Χρόνια πολλά!

Ρε πού είστε όλες; Ρε κορίτσια ακούει κανείς;

Κατά τα άλλα ο μικρός πρινσελίνο κάνει τα πρώτα του βήματα(καιρός του ήταν του τεμπελάκου) και δεν λέει καμία άλλη λέξη παρα μόνο κακά και γκολ.....

Οι μεγάλοι περιμένουν εναγωνίως πότε θα τελειώσει το σχολείο κι εγώ έχω αρχίσει μια έρευνα για δημοτικό βρεφικό σταθμό για του χρόνου εδώ στο νησί μιας και στις 5 Ιουνίου γυρνάω στη δουλειά. Βέβαια για φέτος δε θα χρειαστεί γιατί είναι λίγες οι μέρες αλλά του χρόνου κάτι πρέπει να βρω.....αν και είναι και το 3μηνο που δίνεται εξτρά για το 3ο παιδί και δεν το έχω πάρει ακόμη. Τα πράγματα είναι βέβαια λγο σκούρα καθώς έμαθα ότι υπάρχουν μόνο 2 βρεφικοί σταθμοί οι οποίοι έχουν μειώσει το προσωπικό τους τόσο πολύ ώστε παίρνουν ελάχιστα παιδιά πλέον....διαφορετικά είναι και η λύση του ιδιωτικού....δεν ξέρω γιατί αλλά προτιμώ τον σταθμό παρά να βρω γυναίκα....

Για τις μέρες από τις 5 Ιουνίου και μετά δεν έχω ιδέα τι θα κάνω και που θα αφήνω το μωρό καθώς η μάνα μου μου πρότεινε να της τον ανεβάσω στην Αλεξανδρούπολη και να τον κρατήσει, κάτι που όμως δεν μπορώ να το κάνω.....δεν μπορώ να αποχωριστώ τον μικρούλη γομαρούλη :-P που ακόμη θηλάζει.....τι θα κάνω; Για πείτε..... __________________

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Χριστός Ανέστη!

Χρόνια πολλά!

Ρε πού είστε όλες; Ρε κορίτσια ακούει κανείς;

Κατά τα άλλα ο μικρός πρινσελίνο κάνει τα πρώτα του βήματα(καιρός του ήταν του τεμπελάκου) και δεν λέει καμία άλλη λέξη παρα μόνο κακά και γκολ.....

Οι μεγάλοι περιμένουν εναγωνίως πότε θα τελειώσει το σχολείο κι εγώ έχω αρχίσει μια έρευνα για δημοτικό βρεφικό σταθμό για του χρόνου εδώ στο νησί μιας και στις 5 Ιουνίου γυρνάω στη δουλειά. Βέβαια για φέτος δε θα χρειαστεί γιατί είναι λίγες οι μέρες αλλά του χρόνου κάτι πρέπει να βρω.....αν και είναι και το 3μηνο που δίνεται εξτρά για το 3ο παιδί και δεν το έχω πάρει ακόμη. Τα πράγματα είναι βέβαια λγο σκούρα καθώς έμαθα ότι υπάρχουν μόνο 2 βρεφικοί σταθμοί οι οποίοι έχουν μειώσει το προσωπικό τους τόσο πολύ ώστε παίρνουν ελάχιστα παιδιά πλέον....διαφορετικά είναι και η λύση του ιδιωτικού....δεν ξέρω γιατί αλλά προτιμώ τον σταθμό παρά να βρω γυναίκα....

Για τις μέρες από τις 5 Ιουνίου και μετά δεν έχω ιδέα τι θα κάνω και που θα αφήνω το μωρό καθώς η μάνα μου μου πρότεινε να της τον ανεβάσω στην Αλεξανδρούπολη και να τον κρατήσει, κάτι που όμως δεν μπορώ να το κάνω.....δεν μπορώ να αποχωριστώ τον μικρούλη γομαρούλη :-P που ακόμη θηλάζει.....τι θα κάνω; Για πείτε..... __________________

Βικάκι, στο δημοτικό βρεφικό δε θα τον δεχτούν αν δεν έχει βγάλει την πάνα...Ψηφίζω με χίλια παιδικό αντί για γυναίκα, το παιδί κοινωνικοποιείται, άσε που ποια να εμπιστευτείς?Θα του μιλάει?Θα παίζει μαζί του?Θα τον αγαπάει?Όσο για τις λίγες μέρες του καλοκαιριού δε γίνεται να κατεβεί η μανούλα?Θα βοηθά και στα του σπιτιού λίγο!Αλλά για 10 μέρες χώρια...απαπαπα!Να σου πω...να πάρεις τον ένα εκ των τριών μηνών και να μην πας καθόλου τον ιούνη δεν παίζει?Εγώ θα το πάρω σπαστά ένα μήνα για τρία καλοκαίρια...;););) Γίνεται?(να το σπάσεις κι εσύ εννοώ)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Βικάκι, στο δημοτικό βρεφικό δε θα τον δεχτούν αν δεν έχει βγάλει την πάνα...

Όχι, τα παίρνουν! Πήγα και ρώτησα!

Ψηφίζω με χίλια παιδικό αντί για γυναίκα, το παιδί κοινωνικοποιείται, άσε που ποια να εμπιστευτείς?Θα του μιλάει?Θα παίζει μαζί του?Θα τον αγαπάει?

Έλα ντε! Συμφωνώ! Άσε που δεν ξέρω και κανέναν ιδιαίτερα καλά εδώ!

Όσο για τις λίγες μέρες του καλοκαιριού δε γίνεται να κατεβεί η μανούλα?Θα βοηθά και στα του σπιτιού λίγο!

Σε άλλη των περιπτώσεων θα με εξυπηρετούσε αλλά τώρα έχει στο κεφάλι της τους γέροντες γονείς της και παππούδες μου και δεν μπορεί να απουσιάσει για πολλές μέρες και την καταλαβαίνω....

Αλλά για 10 μέρες χώρια...απαπαπα!Να σου πω...να πάρεις τον ένα εκ των τριών μηνών και να μην πας καθόλου τον ιούνη δεν παίζει?Εγώ θα το πάρω σπαστά ένα μήνα για τρία καλοκαίρια...;););) Γίνεται?(να το σπάσεις κι εσύ εννοώ)

Όχι, σε μας αυτό δεν γίνεται...δεν μπορώ να σπάσω το 3μηνο δηλαδή....:(

ΚΑλημέραααααα! Είπα; Δεν είπα!

(ποιος την ακούει είναι το ζήτημα)

qwlrp3.png

Καλημέρα, εγώ την άκουσα αν και άργησα λίγο!Ε, είπα να ρίξω λίγο καθάρισμα να αποτοξινωθώ από το πολύ ρηλάξ! Τα παιδάκια καταχάρηκαν χθες βράδυ που με είδαν...Ο δε μύγας κοιμήθηκε 21.00 (δεν τον πρόλαβα...)και έκλαψε στις 05.00!!!!Πόσα θαυμαστικά να βάλω η γυναίκα?Να μου ζήσεις σεμινάριο!Και στις 6 που ξύπνησε για σχολείο...εκεί να δείτε, χοροπηδούσε στο κρεβάτι μας από τ χαρά του που γύρισε η απολωλεκύια μάνα!(φιλόλογε, το σκότωσα??δε θυμάμαι...):P:p:p:p:p:p

Βικάκι, άμα τον παίρνουν με πάνα με τα χίλια παιδικό δημοτικό!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοριτσάκια μου γλυκά και μπεμπάκια καλό μήνα! Συγνώμη που δεν γράφω συχνά αλλά έχω μπει στο μήνα μου και κοντεύω να εκραγώ από το φούσκωμα και το πρήξιμο! Πριν από 11 μέρες το μπεμπάκι μας ήταν 2943 γρ. κι ο γιατρούλης σκέφτεται μήπως και τον βγάλουμε νωρίτερα από τις 11 Μαίου (αχ μακάρι γιατί δεν μπορώ να κάνω τίποτα, δεν μπορώ να βολευτώ και δυσκολεύομαι πολά να κοιμηθώ).

Ελπίζω τέρμα οι ιώσεις. Φτάνει πια!

Φιλάκια προς το παρόν, σας σκέφτομαι και σας αγαπώ όλες!!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά και μπεμπάκια καλό μήνα! Συγνώμη που δεν γράφω συχνά αλλά έχω μπει στο μήνα μου και κοντεύω να εκραγώ από το φούσκωμα και το πρήξιμο! Πριν από 11 μέρες το μπεμπάκι μας ήταν 2943 γρ. κι ο γιατρούλης σκέφτεται μήπως και τον βγάλουμε νωρίτερα από τις 11 Μαίου (αχ μακάρι γιατί δεν μπορώ να κάνω τίποτα, δεν μπορώ να βολευτώ και δυσκολεύομαι πολά να κοιμηθώ).

Ελπίζω τέρμα οι ιώσεις. Φτάνει πια!

Φιλάκια προς το παρόν, σας σκέφτομαι και σας αγαπώ όλες!!!!

Ηλιάνα μου με το καλό κοριτσάρα μου! Έρχεται ο μπεμπούλης σου!

Να μας πεις πότε, ε;:tongue::tongue::tongue:

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα

ποσο μα ποσο καιρο εχω να μπω εδω!!!

εμεις ολοι καλα...περιμενουμε να γιορτασουμε τα 4α γενεθλεια του μεγαλου το Σαββατο και ο μικρος εξελισσεται και γινεται ο ντενις ο τρομερος....απο εβδομαδα εχουμε και εμβολιο...(το παλιοpriorix)και απο τωρα το σκεφτομαι....

Μακια μουκια...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Σ' αγαπώ, πρώτε μου έρωτα!Σε λατρεύω, είσαι η ζωή μου κι ας μας τυραννάς εμένα και το μπαμπάκα ώρες ώρες!ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!Τέτοια ώρα η μανουλίτσα είχε αρχίσει να πονάει για να σε φέρει στον κόσμο... Και στις 12 παρά 10, νάτο το αγοράκι μας, 3410 γραμμάρια, υγιέστατο...Ο μπαμπάκας έκλαιγε, ο καλός μου, αχ!Και να, 6 χρόνια μετά, ολόκληρος άντρας ο Γρηγοράκης μου!Να είσαι πάντα γερός κι ευτυχισμένος!!!ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!

Καλημέρα κορίτσια!Είμαι άυπνη, αφού ως τις 11 έκανα δουλειές (αν και πρέπει να μην κάνω τίποτα, αλλά πόσα να κάνει κι ο άντρας μου πια?)κι ο μικρός ξύπνησε 3 φορές από τις 11.30 ως τις 5.30 που σηκώθηκε:shock::shock::shock:, αλλά τόσο ευτυχισμένη παράλληλα για το Γρηγοράκη μου....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Nα το χαίρεσαι Μαρούσκα μου το πρωτότοκο αντράκι σου! Πάντα γερός και καλότυχος και καλοφωτισμένος!

Και ρε κορίτσι μου......ξεκούρασε το χέρι σου όσο περισσότερο μπορείς!

Εμείς είμαστε πολύ καλά! Απολαμβάνω τις τελευταίες μέρες της 'Αμερικάνικης' βοήθειας....πόσο ωραία είναι! Σήμερα πήγαμε για ψαράκι δίπλα στη θάλασσα καθώς ήταν η απόδοση του Πάσχα, τελευταία μέρα που λέμε Χριστός Ανέστη!

Παράλληλα είμαι στο ψάξιμο για το τι θα γίνει με τον Πέπε στις 5 Ιουνίου που γυρίζω στη δουλειά....άκρη δεν έβγαλα ακόμη...πήγα σε ένα ιδιωτικό παιδικό που μου έκανε καλή εντύπωση, λέω να τον πάω εκεί για αυτές τις 25 μέρες! Είναι τόσο χαρούμενος όταν είναι με άλλα παιδάκια και στο τμήμα του έχει άλλα 7 παιδάκια.

Θα κάνω και τα χαρτιά μας για τον δημόσιο βρεφονηπιακό για του χρόνου αλλά δεν υπάρχει καμία ελπίδα με την συρρίκνωση που μας δέρνει....

Επίσης τρέχω και για τα χαρτιά της απόσπασής μου μιας και η οργανική μου παραμένει στην Αθήνα....

Ωραία!:P

qwlrp3.png

Καλημέρα! Με ένα παιδάκι λιγότερο σήμερα, χεχε, ο Φάνης έφυγε Κατερίνη με παππούδες!;)

Βικάκι, απίστευτο!!Γυρνάς στην δουλειά!Ο Λάσκαρης θα πάει σχολείο, αχ αχ αχ!Θα δεις, όπως είναι μαθημένος με παιδιά γύρω του θα προσαρμοστεί αμέσως (όρα Αντρίκο!).Τέλεια!Ελπίζω να είναι όλα όπως τα θες στον παιδικό;);)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...