Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες σας!Καλη εβδομαδα να εχουμε και καλο φθινοπωρο πια!!

Μαρια χαιρομαι για το β επιπεδου σου..Καλα εκανε ο αντρας σου και εκανε ερωτησεις..Ετσι πρεπει, γιατι αυτοι μερικα τα θεωρουν δεδομενα η ξεχναν να μας τα πουνε..Εμενα δε ρωταει τιποτα και αναγκαζομαι εγω!

Fangri με το καλο να δεις και συ το μωρακι σου και να πανε ολα καλα, που θα πανε!

Εγω απο χθες που πηγα στο γυναικολογο ειμαι μια χαζομαμα εντελως!!

Μας εδειξε πως ολα βαινουν καλως με το μωρο, με εξετασε και τον πλακουντα γιατι ειχα κατι σαν συσπασεις ( θεοκλειστος μου ειπε και 4 εκατοστα παχος,κανενα προβλημα) μαλλον καποιος μυς ειπε ειναι!!

Στο τελος επιτελους μας εδειξε και το φυλο του!!

Αχ κοριτσια, τα καταφεραμε!!!Ενας ΑΓΟΡΑΡΟΣ μεχρι εκει πανω!!! :D :D :D

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντε Λιανα με το καλο ο αγοραρος!!!!

αν και μεταξυ μας αν προσεξεις το δυσκολο πια ειναι να πετυχεις το κοριτσι ,τα αγορια τελευταια βγαινουν πολυ ευκολα...πανω απο ολα γερα παιδια!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αντε Λιανα με το καλο ο αγοραρος!!!!

αν και μεταξυ μας αν προσεξεις το δυσκολο πια ειναι να πετυχεις το κοριτσι ,τα αγορια τελευταια βγαινουν πολυ ευκολα...πανω απο ολα γερα παιδια!!!

Εγω νομιζω πως παλι δυσκολα βγαινουν τα αγορια απλα δεν ξερω!!Ισως φταιει ο Απριλιος - Μαιος!!χαχα

Τελος παντων!Εμεις καναμε τα παντα για να βγει αγορι γτ το θελαμε πολυ..

Στο δευτερο θα προσπαθησουμε για την κορη!Αν τα καταφερουμε κι εκει τοτε η ερευνα μου ειναι σωστη!!!!χαχα :D

b353ca0f41.png26lWp2.png

καλημερα! σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια! ειμαι πολυ χαρουμενη που το μπεμπε ειναι καλα γιατι ειχα μια ανυσηχια το ομολογω...

μπραβο λιανα μου το πετυχες το αγορι αλλα το πιο σημαντικο ειναι οτι οι πονοι δεν ηταν τιποτα!!

φαγκρι μου ή μαλλον καλυτερα Μαρακι μου τα κιντερ εκλπληξη εχουν σασπενς!!

αφου και στα χαρτια που μας εδωσε γραφει: γεννητικα οργανα φυσιολογικα (οι γονεις δεν επιθυμουν να μαθουν το φυλο)! εχουν ολοι σκασει απο το κακο τους!χαχα!

ευα εχεις κανει τετραδιαστοτο εε? πρεπει να ειναι εμπειρια !εδω δεν ξερω καμμια να εχι κανει ουτε καποιον που να κανει...

joa τι κανει ο γιος?

vasdelaki μου γυρισες κουκλα?

Εγω νομιζω πως παλι δυσκολα βγαινουν τα αγορια απλα δεν ξερω!!Ισως φταιει ο Απριλιος - Μαιος!!χαχα

Τελος παντων!Εμεις καναμε τα παντα για να βγει αγορι γτ το θελαμε πολυ..

Στο δευτερο θα προσπαθησουμε για την κορη!Αν τα καταφερουμε κι εκει τοτε η ερευνα μου ειναι σωστη!!!!χαχα :D

Για πες τι έρευνα έχεις κάνει.Με ενδιαφέρει το θέμα. Αχ, κορίτσια, ήρθε μια κοπέλα εδώ που είναι στον 4ο και αδυνάτισε γιατί είχε χάλια εγκυμοσύνη.Μαντέψτε, κορίτσι θα κάνει.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, πάλι γιο θα έχω να δείτε!!:twisted::twisted:Με τόσο καλή εγκυμοσύνη...Βασδελάκι, πού είσαι ρε?Να προσθέσεις τον ΑΓΟΡΑΡΟ της Λιάνας στη λίστα.Μπράβο Λιάνα, και γερό και αγόρι που ήθελες:-P:-P:-P

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια πήγα και εγώ στον γιατρό και μου είπε ότι έχω αγοράκι!!!! ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ.....

Εγώ όμως έχω χάλια εγκυμοσύνη με 13 κιλά ΜΕΙΟΝ είμαι αυτη τη στιγμή απο τους πολλούς εμετούς!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Για πες τι έρευνα έχεις κάνει.Με ενδιαφέρει το θέμα. Αχ, κορίτσια, ήρθε μια κοπέλα εδώ που είναι στον 4ο και αδυνάτισε γιατί είχε χάλια εγκυμοσύνη.Μαντέψτε, κορίτσι θα κάνει.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, πάλι γιο θα έχω να δείτε!!:twisted::twisted:Με τόσο καλή εγκυμοσύνη...Βασδελάκι, πού είσαι ρε?Να προσθέσεις τον ΑΓΟΡΑΡΟ της Λιάνας στη λίστα.Μπράβο Λιάνα, και γερό και αγόρι που ήθελες:-P:-P:-P

ελα βρε Μαρακι μην προδικαζεις! εξαλλου γερο μωρο να ειναι!! να εχεις μια καλη γεννα και να ζησει μια καλη ζωη το μωρακι! ολα τα αλλα....

ο αντρας μου και εμενα ειναι σιγουρος για κοριτσι αλλα εγω δεν λεω τιποτα αυτος βεβαια λεει: στρινγκ,στρινγ,στρινγκ και σωβρακο θα βλεπουμε απλωμενα!!και γελαει μονος του!

αν του βγει το αντιθετο να δω τι θα λεει!

Κοριτσια πήγα και εγώ στον γιατρό και μου είπε ότι έχω αγοράκι!!!! ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ.....

Εγώ όμως έχω χάλια εγκυμοσύνη με 13 κιλά ΜΕΙΟΝ είμαι αυτη τη στιγμή απο τους πολλούς εμετούς!!!

αχ κοριτσακι μου σε καταλαβαινω!!

στην Εφη εκανα και που γεννουσα..πικρα 10 κιλα μειον ημουν. Σε αυτο ειμαι καλυτερα και πηρα 2 κιλα.

θυμισε μου το εχεις νιωσει το μωρο?

Με το καλο ο γιος Stellinoula!! Βλεπω ο Ιανουαριος θα βγαλει πολλα τσουτσουνακια!!χαχαχα :D

Εγω κοριτσια πηρα 5 κιλα αισιως μεχρι τωρα!!Πολλα δεν ειναι??

Λοιπον fangri και σε οποια αλλη κοπελα ενδιαφερεται σας παραθετω την ερευνα μου πανω στο θεμα "Φυλο εμβρυου"Αχ πως τα λεω!!χαχαχα :D

Η μέθοδος του Shettles βασίζεται στην εξής παρατήρηση:

Τα αρσενικά σπερματοζωάρια είναι ταχύτερα ενώ τα θηλυκά επιβιώνουν περισσότερο. Αυτό σημαίνει: Τα σπερματοζωάρια ζουν συνήθως μέχρι και 3 μέρες σε γόνιμα κολπικά υγρά (σπάνια μέχρι 5). Επαφή μέχρι 2-3 μέρες πριν την ωορρηξία (όσο περισσότερες οι μέρες τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες με την προϋπόθεση βέβαια πως ζούνε τα σπερματοζωάρια), αυξάνει της πιθανότητες για κορίτσι γιατί τα σπερματοζωάρια είναι ήδη στη μήτρα και περιμένουν το ωάριο και όταν αυτό απελευθερωθεί 2-3 μέρες μετά, τα περισσότερα από τα σπερματοζωάρια που θα έχουν επιβιώσει θα είναι θηλυκά (κλασικές γυναίκες ), το οποίο σημαίνει θα έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να γονιμοποιήσουν εκείνα το ωάριο. Ολα αυτά βέβαια εξαρτώνται και από το πόσο ζει ένα σπέρμα, μια που υπάρχουν περιπτώσεις όπου τα σπερματοζωάρια δε ζουν πάνω από 24 ώρες, εκεί φυσικά δεν μπορεί να εφαρμοστεί η μέθοδος αυτή γιατί αν το ζευγάρι επιδιώκει επαφές 2-3 μέρες πριν την ωορρηξία, δε θα συλλάβει ποτέ.

Αν τώρα η επαφή γίνει μόνο τη μέρα της ωορρηξίας και αφού το ωάριο είναι ήδη απελευθερωμένο (το ωάριο μπορεί να γονιμοποιηθεί μέσα σε 12 ώρες περίπου), τότε τα αρσενικά επειδή είναι καλύτεροι κολυμβητές κολυμπούν πιο γρήγορα και ο νικητής κερδίζει! Γι αυτό υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να γονιμοποιήσουν αυτά το ήδη απελευθερωμένο ωάριο.

ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙ

- Συχνότητα και προγραμματισμός των επαφών

Ο Shettles αναφέρει πως για να αυξήσει κανείς τις πιθανότητες για κορίτσι, πρέπει να έχει επαφές κάθε μέρα από το τέλος της περιόδου μέχρι 2 1/2 με 3 μέρες πριν την ωορρηξία. Από αυτό το σημείο πρέπει να σταματάνε οι ελεύθερες επαφές μέχρι και μερικές μέρες μετά την ωορρηξία.

Επαφές όσο γίνεται πιο πριν από την ωορρηξία (πάντα σε γόνιμες μέρες όμως), ευνοούν τα πιο μεγαλόσωμα και αργά κινούμενα Χ (θηλυκά) σπερματοζωάρια. Από την άλλη, τα πιο αδύναμα Υ (αρσενικά) σπερματοζωάρια επιβιώνουν λιγότερο και πεθαίνουν νωρίτερα στα οξειδωτικά προωορρηκτικά υγρά του τραχήλου και κόλπου, με αποτέλεσμα τη στιγμή της ωορρηξίας να υπάρχει μεγαλύτερη συγκέντρωση από Χ (θηλυκά) σπερματοζωάρια για να γονιμοποιήσουν το ωάριο.

- Σεξουαλική στάση:

Ο Shettles συμβουλεύει πως αν προσπαθεί κανείς για κορίτσι, η μη βαθιά εισχώρηση στον κόλπο, κατά προτίμηση με την ιεραποστολική στάση, θα τοποθετήσει το σπέρμα πιο κοντά στην είσοδο του κόλπου. Η περιοχή αυτή έχει περισσότερα οξέα απ' ό,τι η περιοχή κοντά στον τράχηλο, και η οξύτητα δρα κατά των αδύναμων αρσενικών σπερματοζωαρίων, αφήνοντας έτσι περισσότερα θηλυκά ζωντανά και ικανά να γονιμοποιήσουν το ωάριο.

- Σεξ και οργασμός

Ο Shettles προτείνει όχι οργασμό κατά την προσπάθεια σύλληψης κοριτσιού γιατί με τον οργασμό το σώμα εκκρίνει ουσίες που κάνουν το περιβάλλον του κόλπου πιο αλκαλικό και κατά συνέπεια πιο φιλικό στα αρσενικά σπερματοζωάρια.

Οι συσπάσεις που ακολουθούν έναν οργασμό, επιτρέπουν στα σπερματοζωάρια να κινηθούν προς τον τράχηλο, δίνοντας στα αρσενικά σπερματοζωάρια τη δυνατότητα να είναι διαθέσιμα όταν απελευθερωθεί το ωάριο για γονιμοποίηση.

ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΑΓΟΡΙ

- Συχνότητα και προγραμματισμός των επαφών

Ο Shettles αναφέρει πως για να αυξήσει κανείς τις πιθανότητες για αγόρι, πρέπει να έχει επαφές όχι νωρίτερα από 24 ώρες πριν την ωορρηξία και για 12 ώρες μετά την ωορρηξία.

Επαφή όσο γίνεται πιο κοντά στην ωορρηξία ευνοεί τα ταχύτερα αλλά πιο ασθενικά αρσενικά σπερματοζωάρια τραχηλική βλέννα που υπάρχει κατά την ωορρηξία είναι λιγότερο οξειδωτική και περισσότερη γλιστερή, ώστε να επιτρέπει στα αρσενικά σπερματοζωάρια να φτάσουν ταχύτερα στο ωάριο.

- Σεξουαλική στάση:

Ο Shettles συμβουλεύει πως αν προσπαθεί κανείς για αγόρι, η βαθιά εισχώρηση στον κόλπο, κατά προτίμηση με την στάση στα τέσσερα, θα τοποθετήσει το σπέρμα πιο κοντά στον τράχηλο, δίνοντας την ευκαιρία στα πιο κινητικά αρσενικά σπερματοζωάρια να γονιμοποιήσουν πρώτα το ωάριο.

- Σεξ και οργασμός

Ο Shettles πιστεύει πως κατά την προσπάθεια σύλληψης αγοριού, βοηθάει ο οργασμός, γιατί οι ουσίες που εκκρίνονται μετά τον οργασμό κάνουν την περιοχή του κόλπου πιο αλκαλική, το οποίο ευνοεί τα αρσενικά σπερματοζωάρια.

Για τον σύντροφο: Να πιει ένα φλιτζάνι καφέ ακριβώς πριν την επαφή, αυτό βοηθάει τα αρσενικά σπερματοζωάρια να είναι ακόμα πιο κινητικά.

Η μέθοδος Shettles όταν εφαρμόζεται σωστά, θεωρείται να έχει ποσοστά επιτυχίας κατά 75%, ενώ κάποιοι άλλοι ερευνητές αναφέρουν και 90%.

b353ca0f41.png26lWp2.png

Stellinula μου, πού χάθηκες βρε ψυχή? Αχ, πόσο κουράγιο μου δίνεις χαχα.Χάλια εγκυμοσύνη και γιος. Με το καλό κι εσένα το γιοκαρίνι σου και ελπίζω να σταματήσουν οι εμετοί σύντομα!!Ρε κορίτσια, πολύ αγορομάνι αυτός ο Ιανουάριος...Το σερνικοβότανο ήπιατε όλες χαχαχαχα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

εγω παντως δεν μετρουσα! οποτε θελαμε και μαλιστα ομολογω οτι μπορει να ηταν και πολυ πολυ συχνα...ο αντρας μου δεν κρατιεται!χαχαχα!!!!!!

Μια χαρα Μαρια μου! Εμεις ειχαμε και εχουμε τετοιο κολλημα με το αγορι (σαν πρωτο παιδι) που τις υπολοιπες πλην γονιμων προσεχαμε!!!!Ειδικα ο αντρας μου!!:D

b353ca0f41.png26lWp2.png

Κι εγώ τι να πω που είμαστε λιοντάρια κι εγώ κι ο άντρας μου? Αφού του λέω κακομοίρη, είμαι μόνο 33, με την ακράτειά του (όχι στα τσίσα καλέ, στο ''άλλο'') δε μας βλέπω να γλιτώνουμε το 4ο τέκνο, χαχαχα!Μη μιλάτε κορίτσια, άλλες παρακαλάνε για τέτοιους άντρες, χαχαχα!

Κι εγώ τι να πω που είμαστε λιοντάρια κι εγώ κι ο άντρας μου? Αφού του λέω κακομοίρη, είμαι μόνο 33, με την ακράτειά του (όχι στα τσίσα καλέ, στο ''άλλο'') δε μας βλέπω να γλιτώνουμε το 4ο τέκνο, χαχαχα!Μη μιλάτε κορίτσια, άλλες παρακαλάνε για τέτοιους άντρες, χαχαχα!

Αχ μια χαρα φαγκρι μου!!Κι εμεις 4 παιδακια θελουμε αλλα ακομα δε βγαλαμε το πρωτο!!Γι αυτο τα λεμε!!χαχα

Μακαρι να μας αξιωσει ο Θεος να μπορεσουμε ολες να κανουμε οσα παιδακια θελουμε και να μπορεσουμε να τα μεγαλωσουμε κιολας με τις μερες που ερχονται....

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...