Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια μου...

Εγώ το είδα το βίντεο και δάκρυσα, με συγκλόνισε...Δυστυχώς όμως είναι έτσι, τα παιδάκια μας γίνονται αντίγραφά μας, γι' αυτό καλά θα κάνουμε να δώσουμε το καλό παράδειγμα σε αυτά...Αύριο μεθαύριο θα είναι αυτά οι γονείς και θα κάνουν τα ίδια στα εγγόνια μας....

Είμαστε όλοι καλά, ο Αντρίκος πάει καλύτερα με την αντιβίωση για το αυτάκι του...Ο καιρός στρώνει κι αρχίσαμε τις βόλτες λέμε!:P:p:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Το βίντεο αυτό το είχα δει και παλιότερα και με είχε συγκλονίσει.....Έτσι όπως τα λέει η Μαρούσκα είναι....Πόσο μεγάλη ευθύνη φέρουμε για την συμπεριφορά των παιδιών μας....

Στελινούλα θετικό το ότι έχεις δουλεια, δίκαιο έχει η Λιάνα! Καλά κουράγια με τον γιόκα σου.

Άννα αυτή η παλιοίωση τάραξε όλους μας φέτος....

Εμείς πήγαμε πριν μια βδομάδα στην παιδίατρο ( 11800 βάρος και 82 εκ ύψος) και κάναμε αυτό το διαβολεμένο priorix, το τετραπλό....Μας είπε η παιδίατρος ότι ίσως ανεβάσει πυρετό σε 5 μέρες, δηλαδή από σήμερα.Ωστόσο ο Πέπε έκανε την αμέσως επόμενη του εμβολίου και την μεθεπόμενη.....τώρα είναι οκ, σήμερα είχε 37 αλλά πολλές μύξες και είμαστε πάλι με τους ορούς, δόξα τω Θεώ συνεργάζεται όμως το πουλάκι μου....φυσάει και την μυτούλα του προς τα έξω και δεν κλαίει καθόλου!:P Ούτε μετά όταν του ρουφάω την μυτούλα δεν κλαίει!:P:p:p

Αν υποψιαστώ όμως ότι αυτός ο πυρετός ήταν από ίωση και ότι ο πυρετός του παλιοπριορίξ έπεται θα σαλτάρω....:-(

Κατά τα άλλα θηλάζει μανιωδώς...σκάει και το 7ο δοντάκι και του έχουν πέσει λίγο όλα μαζί.....

Βέβαια σήμερα είχε μια καταπληκτική μέρα και πήγαμε στις κούνιες! Τι ωραία που ήταν!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλησπερα σε ολες σας!!Τι κανετε??

Μια χαρα ο Πεπελινος!!Αντρακλας! :D

Μακαρι να ηταν απο το εμβολιο ο πυρετος και να μην ξανακανει!

Πηγαμε κι εμεις σημερα στον παιδιατρο!

Ολα καλα ολα ανθηρα!

Ο Αντωνιος ειναι 12500κιλα και 84 εκ. :D

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Όχι τίτλοι τέλους όχι...Εγώ εδώ!!!Έλα ρε μαμά Βίκυ, είχαμε δουλίτσες, είχαμε διάβασμα ;) !Χρόνια πολλά κι από εδώ στις κοριτσάρες μας Λιάνα και Λίτσα!Η ώρα η καλή στην πρώτη και μια καλή δουλίτσα και καλή αρχή στις σπουδές στη δεύτερη!Υγεία και στις δυο και να χαίρεστε τα βλασταράκια σας!!!! Η αντιβίωση του Ανδρέα τελείωσε, ζήτω!!!!Τώρα έμεινε το ζιρτέκ για τα σπυράκια που είχε βγάλει στην πλατούλα από ένα τρελό χ@στήρι:(:(:( Το οποίο και καλά φέρνει υπνηλία, αλλά μπαααα, το τρίωρο τρίωρο, νεογέννητος 14 μηνών!Και ναι, θηλάζουμε ακόμη, ναιναιναι...Πλάκα πλάκα μου πάτησε μια δαγκωματιά χθες, με τάραξε, πάνω πετάχτηκα!!Άουτς!Καλημέρα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Και καλα εσυ,ειχες διαβασμα,οι αλλες; μονες μας γραφουμε...

Oι άλλες..ας μας πούνε οι ίδιες, πού είστε καλέ?Α....θα κάνω ομάδα τρίτεκνες Ιανουαρίου 2011 και θα μιλάμε μόνες μας και με τη βούλα!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Oι άλλες..ας μας πούνε οι ίδιες, πού είστε καλέ?Α....θα κάνω ομάδα τρίτεκνες Ιανουαρίου 2011 και θα μιλάμε μόνες μας και με τη βούλα!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Xaxa! Καλό!:)

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα από μια άυπνη μάνα, αααααααααααχχχχχχ!:shock::shock::shock::shock:

Με ψόφησε ο κοντοπίθαρος χθες κορίτσια, με ψόφησε!Κοιμήθηκε όλη μέρα 11-11.45 (στον παιδικό) και το απόγευμα 19.15 ήταν αλοιφή!Τον έβαλα για ύπνο και ως τις 23.30 είχε σηκωθεί 5-6 φορές :shock::shock::shock: Μετά τον πήρα στο μεγάλο κρεβάτι και τη βγάλαμε με ουρλιαχτά και θηλασμούς τη νύχτα, πονάω τόσο!!!ΔΟΝΤΙΑ, θα βγείτε??Αρχίζει ντεπόν γιατί πλέον δεν παλεύεται!!:mad::mad::mad:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοριτσάκια μου γλυκά και μπεμπάκια ακόμη πιο γλυκά γεια σας! Να σας πούμε τα νέα από το γυναικολόγο για το εμβρυάκι μας! Εξακολουθεί να είναι τροφαντό, 2188 γρ. το καμάρι μου στις 32 βδομάδες. Είναι παχουλό στην κοιλίτσα αλλά όχι και στο κεφάλι, μας είπε δεν είναι "κεφάλας" και φαίνεται να έχει κάτι σαρκώδη χειλάκια!!!!!!!!!!! Συνεχίζουμε κανονικά για 11 Μαίου, προγραμματισμένη καισαρική κι ελπίζουμε να πάνε όλα καλά! Αλλά κορίτσια πονάωωω, ενώ σηκώνομαι καλά, τα τελευταία απογεύματα τρελαίνομαι στον πόνο, νομίζω ότι θα σκίσει την κοιλιά μου και θα βγει..... Και συνήθως δεν γουστάρει να ξαπλώνω από τη δεξιά μεριά (κι ο Λευτέρης το ίδιο έκανε) ρίχνει κάτι κλωτσιές και κάνει κάτι κινήσεις, σαν να προσπαθεί να σκαρφαλώσει ή να σκάψει ένα πράγμα!!!!!

Ο Λευτεράκης κάνει καινούργια πράγματα κάθε μέρα και μας τρελαίνει (κουκουβά κουκουβά) κι όταν τον ρωτάμε που είναι το μπεμπέ δείχνει την κοιλιά μου!

Φιλάκια σε όλα τα μανουλομπεμπάκια και καλό μήνα να έχουμε, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!

Γεια σας και χαρά σας!Ηλιάνα μου, το μπεμπόνι σας θα είναι ένας τροφαντός κούκλος, αχ αχ αχ!Σε 1 μήνα θα τον έχεις αγκαλιά, το πιστεύεις?Ε ρε γλέντια!!!!Μόλις έμαθα ότι και μια συμμαθήτριά μου είναι έγκυος στο 4ο, μαρή Βίκυ, άκουσες??Είμαστε καλά, κάνουμε τρέλες και η μαμά τα κάνει πάνω της, χαχα, για τρίτη φορά! :P:p:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μόλις έμαθα ότι και μια συμμαθήτριά μου είναι έγκυος στο 4ο, μαρή Βίκυ, άκουσες?? :P:p:p:p

Xμ....ενδιαφέρον! Αχαχαχα!:P

qwlrp3.png

Καλημέρα...οέο, ακούει κανείς??:confused::confused: Μεγάλη Τετάρτη σήμερα και περιμένουμε τη μεσαία νονά να μας φέρει τη λαμπάδα του Φανούλη!Εύχομαι να είστε όλες καλά και να ετοιμάζετε τσουρέκια και λοιπά νόστιμα και πασχαλινά !:D:D:D:D

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...